قناری.. لاک یا رژ لب؟؟
نوشته اصلی توسط Wild Rose عشق به اون دنیا هم اعتقاد دارم... دروغ یا حقیقت؟ طبق مصلحت آروم یاخشن؟
نوشته اصلی توسط سهیل ر صددرصد قناری یاَآهو؟ آهو!! چرا همه پسرا تو شبكه هاي اجتماعي پست هاي شكست عشقي مي زارن؟؟؟ عايا واقعا عاشقن يا همش واسه كلاسه؟
نوشته اصلی توسط Wild Rose قناری.. لاک یا رژ لب؟؟ واي خييييلي سخته!! ولي،،، فكر كنم رژ لب بهتره! نه لاك!! اخه عاشق هر دوشونم
نوشته اصلی توسط Sarah B آهو!! چرا همه پسرا تو شبكه هاي اجتماعي پست هاي شكست عشقي مي زارن؟؟؟ عايا واقعا عاشقن يا همش واسه كلاسه؟ من که اصلادنبال باکلاس بازی نیستم.آدم بایدخاکی باشه اینوچطوری نتیجه گرفتی؟
نوشته اصلی توسط Wild Rose قناری.. لاک یا رژ لب؟؟ هیچکدوم. مشکی یاسیاه؟
نوشته اصلی توسط سهیل ر من که اصلادنبال باکلاس بازی نیستم.آدم بایدخاکی باشه اینوچطوری نتیجه گرفتی؟ چون كه هر پسري رو ديدم تو نت همشون پست هاي عشقو شكست عشقي ميزارن!!! تعجب كردم كه آيا واقعا همشون عاشقن يا واسه كلاسشه!
نوشته اصلی توسط سهیل ر هیچکدوم. مشکی یاسیاه؟ مشكي اسمش خوشگل تره!!! فيلم تخيلي يا واقعيت گرايي؟
واقع گرایی ساحل یاکوه؟
ساحل موي كوتاه يا بلند؟؟ جواب سوالمو ندادين!
بلند... گل یاس یا رز؟
نوشته اصلی توسط Sarah B ساحل موي كوتاه يا بلند؟؟ جواب سوالمو ندادين! بلند شماکه سوالوازمن نپرسیدین؟
نوشته اصلی توسط سهیل ر بلند شماکه سوالوازمن نپرسیدین؟ چرا پرسيدم! واسه كلاسشه يا واقعا عاشقن؟
نوشته اصلی توسط Wild Rose بلند... گل یاس یا رز؟ یاس دبستان یاپیش؟
نوشته اصلی توسط سهیل ر یاس دبستان یاپیش؟ هیچکدوم.. گل یا پوچ؟
در حال حاضر 158 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 158 مهمان)
نمایش برچسبها