سلام . من یه سوال داشتم . میخواستم بدونم این سهمیه رزمندگان که تو دفترچه نوشته شده تا جایی که من متوجه شدم مربوط به خود رزمنده میشه و خانوادش نمی تونن استفاده کنن ..آیا کسی هس که بدونه ؟ آیا من درست متوجه شدم ؟؟؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
سلام . من یه سوال داشتم . میخواستم بدونم این سهمیه رزمندگان که تو دفترچه نوشته شده تا جایی که من متوجه شدم مربوط به خود رزمنده میشه و خانوادش نمی تونن استفاده کنن ..آیا کسی هس که بدونه ؟ آیا من درست متوجه شدم ؟؟؟
لطفا زودتر جواب بدین....
یار دبستانی من :
من اگر بنشینم ، تو اگر بنشینی ، چه کسی برخیزد
من اگر برخیزم ، تو اگر برخیزی ، همه بر خواهند خواست....
بله این کد و شماره پرونده رو داده..اما پارسال مینوشت ثبت نام با موفقیت انجام شد امسال همچین چیزی ننوشت فقط این کد و شماره رو داده بود خواستم ببینم واسه شمام همینطور بود؟؟یا من کامل ثبت نام نشدم؟چون پایین صفحه هم فقط خروج داشت
مرسی ممنون...ایشالله که ثبت نام شدیم..چون دیگه پایین صفحه هم چیزی نداشت نوشته بود خروج که زدمش مرسی
واسه دوستتم منم مثل اونم بهش بگو بعد ثبت نام یعنی آخرا مثلا تو خرداد انصراف بده همون 15 رو بزنه
ضمن تشکر از مهندس دلیجه عزیز که با دقت و مهربونی ، سوالات دوستان رو پاسخ میدن
خدمت شما دوستان عارضم این لینک هم میتونه بسیاری از سوالات شما رو پاسخ بده
http://forum.konkur.in/thread21065.html#post371652
به امید موفقیت...
فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً
مشاور مدرسه ی من کد رهگیری و پیگیریم رو میخواد. بدم بهش؟![]()
لاحَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ
من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو
پیش من جز سخی شمع و شکر هیچ مگو
سخن رنج مگو جز سخن گنج مگو
ور از این بیخبری رنج مبر هیچ مگو
ببخشید یه سوال مهم: این فرم صفحه ۴۷ دفترچه یعنی همون فرم پیش ثبتنام رو که پر کردیم بعد چجوری باهاش ثبتنام میکنن؟؟؟اخه ما از طرف مدرسه ثبتنام کردیم و من اون فرم رو پر کردم....و تو اون کادری که باید شماره سریال رو می نوشتیم من چون شماره سریالم رو اشتباه نوشتم مجبور شدم خط خطی کنم بعد یه فلش کشیدم پایینش نوشتم.....یه وقت مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟میگم شاید یه وقت دستگاه نتونه بخونه؟؟؟
لطفا جواب بدین
ببخشید یه سوال مهم: این فرم صفحه ۴۷ دفترچه یعنی همون فرم پیش ثبتنام رو که پر کردیم بعد چجوری باهاش ثبتنام میکنن؟؟؟اخه ما از طرف مدرسه ثبتنام کردیم و من اون فرم رو پر کردم....و تو اون کادری که باید شماره سریال رو می نوشتیم من چون شماره سریالم رو اشتباه نوشتم مجبور شدم خط خطی کنم بعد یه فلش کشیدم پایینش نوشتم.....یه وقت مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟میگم شاید یه وقت دستگاه نتونه بخونه؟؟؟
لطفا جواب بدین
سلام بچه ها
واسه فارغ التحصیلا حتما باید معدل پیش دانشگاهی باشه؟؟
اخه من یادم نی نمیدونمم کارنامم کجاست:yahoo (21):
زندگی ساعت شنی است
گاه لازم است زیرو رو شود
سلام
آقا ما این ثبت نام مو تو کنکور کامل شد بعدش ی مشکلاتی پیش اومد مجبور شدیم اکانتمونو چند بار ویرایش کنیم. حالا یادم افتاده که تیک دانشگاه پیام نور رو نزدم حالا هم که میرم میگه شما اجازه ویرایش حساب رو ندارید
یکی به ما بگه چکار کنیم
کسی جواب سوال من و نمیدونست ؟؟؟؟:yahoo (2):
یار دبستانی من :
من اگر بنشینم ، تو اگر بنشینی ، چه کسی برخیزد
من اگر برخیزم ، تو اگر برخیزی ، همه بر خواهند خواست....
زندگی ساعت شنی است
گاه لازم است زیرو رو شود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)