سلام دوستان سال سومی
می خواستم بدونم روزی چند ساعت مطالعه می کنید و تراز آزمون های آزمایشی تون چنده؟
شاید بتونه واسه همدیگه انگیزه بشه.
خیلی ممنون
سلام دوستان سال سومی
می خواستم بدونم روزی چند ساعت مطالعه می کنید و تراز آزمون های آزمایشی تون چنده؟
شاید بتونه واسه همدیگه انگیزه بشه.
خیلی ممنون
سلام
حدودا روزهای مدرسه 2 تا 3 ساعت
روزهای تعطیل 4 تا 5 ساعت
گزینه دو آزمون میدم آزمون دوم ترازم 7400 شد
شما همونی که این حرفا رو زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام به همه
من سوم تجربی هستم ، چند وقتیه فکر اینکه رتبه کنکورم اون چیزی نباشه که بهش احتیاج دارم داره کلافم میکنه !
با خودم میگم تعداد شرکت کننده های تجربی خیلی زیاده و قطعا تو این تعداد زیاد دانش آموزی که ازمن بهتر باشه خیلیه !
مخصوصا که دخترا هم تو رشته تجربی زیاد هستن و واقعا خوب میخونن
دانش آموز بدی نیستم جزو متوسط رو به بالا هستم تو مدرسه تیزهوشانم درس میخونم ولی وقتی میبینم چه دانش اموزهای خوبی سالهای قبل رتبه مورد نظرشونو نیاوردن میگم پس من حتما نمیارم !
خواهشا اگه میشه لطف کنید بگید اوضاع کنکور تجربی چه جوریاس ؟!
واقعا نا امیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من از آینده ی کشور می ترسم...
من روزی ۳ ساعت
روزای تعطیلم ۴ساعت
بیشتر تستی کار میکنم
ولی تو دروس تخصصی کل سوالات امتحان نهایی رو هم حل میکنم
بله داداش همونم
برای این آزمون خیلی خوب خونده بودم به خاطر این نتیجش خوب شد
داداش وقتی دانش آموزای اطراف خودم و رفیقام رو میبینم که خیلی بیشتر از من میخونن میترسم !
بعدشم من دوم رو خیلی خوب نخوندم تازه امسال دارم از اول محکم میخونم
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
خواهش
بیشتر تستی کار میکنم ولی الان متوجه شدم باید بیشتر به تشریحی توجه کنم

oooooooooh my God روزهای مدرسه فقط دو تا سه ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه؟مدرس ه تیزهوشان درس میخونی؟! من روزهای مدرسه 6 تا7ساعت روزای تعطیل 9 ساعت درس میخونم ولی افتضاحم...ناامیدم در حد المپیک...:yahoo (19):
منم روزای مدرسه 4-5 ساعت مفید می خونم (بعضی روزا که کلاس دارم کمتر) البته مدرسه ما تا ساعت12 هست
ولی ترازم تو آزمون های قلمچی خیلی پایینه نمیدونم چرا(((((((

خب همون دیگه من دارم مدرسه دولتی درس میخونم با یه مشت معلم بی سواد!!!!!!!کلا من توی زندگیم شانس نیاوردم،اگه واسه کار بابام نمیومدیم اهواز منم الان داشتم تیزهوشان درس میخوندم، به هر حال خوش به حالت موفق باشی.......
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
Me too
سلام دوستان عزیز...
ازاونجاکه تازه واردم به اینجا زیادواردنیستم...امید وارم درست تاپیک گذاشته باشم...
من دانش آموزسوم دبیرستان رشته ی ریاضی...حس درس خوندن ندارم....کلی عقب موندم ودرسامونخوندم...سرامتحانم خوب نمیخونم...برانمره 20نمیخونم...
رفتم پیش مشاوره برنامه جبرانی بهم داداما منکه دست به کتابام نمیزدم زیاده برام و تا یه ذره کتابای اختصاصی میزنم خسته میشم وتحلیل میرم...عمومی هم درحد نیم ساعت
میخونم وخیلی بی حوصله ...نمره هام ضعیف نیس اما توقع بیشتری میره ازمن...همه هم میگن هوش بالایی داری...میدونم بخونم رتبه اول کلاس وشهرمیشم...وبه خودم زحمت
نمیدم:yahoo (19):...آزمون قلم چی هم شرکت میکنم...اما نخونده میرم سرجلسه...وحدود5000میشه ترازم...به نظرتون چیکارکنم به درس خوندن علاقه پیداکنم؟؟؟؟وانگیزه پیدا کنم؟؟؟؟(به جز راه تعیین هدف)
پیش به سوی موفقیت...
[SIGPIC]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)