UP
بچه ها قيمت اين زبان انگليسي سوم چنده?يه سايت زده بود 18 ويكي 16! البته فكر كنم اينا با تخفيف بوده
گویند که همیشه خدا با ماست .. ای غم نکند تو خدایی
سلام
من خودم چون فردا امتحان فصل 1 زیست رو دارم جزوه براتون میزارم یکی از فایل ها هم جواب فعالیت هاو خودازمایی هاستایمنی0.pdffasle imeni.pdfpage3-16.pdfایمنی.pdf
سلام
برای زیست کدوم کتاب تستای خوبی داره ؟(با توجه به کنکور اخیر که تستا سخت تر شده) جزوه برام مهم نیست.
فیزیک آموزش یا تست الگو؟؟
ریاضی آموزش یا تست خیلی سبز؟؟
من از آینده ی کشور می ترسم...
برای تست زیست الگو وجامع گاج نقره ایی الگو رو باید در طول سال بررسی کنی و گاج رو تابستون سوم به چهارم /برای فیزیک اگه اموزش میخوای که اموزش الگو اگه تست میخوای هم جامع گاج نقره ایی هست هم تست الگو ولی تست های الگو سختن بهتره که گاج کار کنی / ریاضی برای اموزش خیلی سبز خوبه و برای تست هم جامع خیلی سبز هم گاج خوب هستن
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
برای تست زیست الگو وجامع گاج نقره ایی الگو رو باید در طول سال بررسی کنی و گاج رو تابستون سوم به چهارم /برای فیزیک اگه اموزش میخوای که اموزش الگو اگه تست میخوای هم جامع گاج نقره ایی هست هم تست الگو ولی تست های الگو سختن بهتره که گاج کار کنی / ریاضی برای اموزش خیلی سبز خوبه و برای تست هم جامع خیلی سبز هم گاج خوب هستن
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
منم با نظر کاربر terme1 موافقم، اما یه توصیه: اگه ریاضیت خیلی قوی نیست و نیاز به اموزش داری سراغ تست خیلی سبز نرو... چون سطح بالا توضیح داده و اگه قوی نباشی 50درصد تست هاشو نمیفهمی
تعریف ریاضی "جامع"مهر ماه رو شنیدم(رتبه 59منطقه 2 هم از مهر ماه استفاده کرده بود و تونسته بود 40 بزنه(دلیل اصلی اینکه نتونست بیشتر بزنه هم وقتگیر بودن سوالات بوده )
نمیدونم اینی که شما میگی همونه یا نه....
اما به این نکته هم توجه کن که باید کتابی بگیری که سوالاتش به روز و منطبق با کنکور باشه...(اینو در کل گفتم...)
مثلا من خودم روشم اینه اول درسنامه خیلی سبز رو میخونم و بعد تست هاشو میزنم + پاسخ تشریحی و بعد میرم سراغ ابی قلمچی(میدونم کتاب بدرد بخوری نیست ولی شاید
یه نکته تو درسناش باشه که تو فهم مطلب کمکت کنه!) و درسنامه ابی رو هم میخونم و تستای اونو هم کار میکنم...
تاحالا که واسه من جواب نسبتا خوبی داده... من تا پارسال معمولا سوالای اسون(دقت کن اسون هاااااا) ریاضی رو هم نمیتونستم حل کنم و درصدم منفی میشد ولی به کمک
خیلی سبز و یکمم ابی قلمچی تونستم تو ازمون 25 قلمچی ریاضی رو 40 بزنمکه نسبت به وضعیت پارسالم خوب بود!
اقا سام علیک چند تا از سوال از سومی ها داشتم
می خواستم بدونم میانگین درس خودنتون در روز چقدرههه ؟؟ خودم راستش 4 ساعت می خونم البته بعضی مواقع کم تر یا بیشتر می خونم ولی نرمال اینه
2- و کسی تست می زنهه ؟؟ روزی چقد تست می زنید ؟؟ راستش خودم خیلی کم ممی زنم
3- بیشتر تست می رنید یا تشریحی کار میکنیئ اقا چجوری تست می زنید یعنی اول درسنامه می خونید بلافاصله تست می زنید یا فرداش یا بعدا تست می زنید ؟
اقا من روحیم خیلی پایینه نمی دونم چرااا می ترسممم خیلی و حس می کنم عقبممم![]()
سلام
من میانگین حساب نکردم ولی احساس میکنم هفته ای 16 ساعت بیشتر نشه!!!!
تست! تا الان نه!!!!... البته قرار دیگه کم کم شروع کنم (تا الان روزی دو سه تا اونم زیست)
صد درصد تشریحی (امسال معدل سازی بهتره). روش تست زنی هم بگم که خودمم نمی دونم وسوال خودمم هست.
اصلا نگران نباش و نترس همه چی دست خودته... فعلا وقت داری واسه شروع
سلام
معمولا3-4ساعت،هفته ای حدود25ساعت...
تقریبا بین تشریحی وتستی خوندنم تعادل هست،مثلا اگه هفته ای 5ساعت ریاضی بخونم سه ساعت برای درسنامه و خوندن پاسخ های تشریحی هست و دو ساعت هم تست...
درس های حفظی و محاسباتی نحوه تست زدنشون فرق داره...
درس های محاسباتی معمولا همون روز که خوندن تست میزنم یا حداکثر روز بعد،درس های حفظی هم 2-3 روز بعد از خوندن درسنامه ...
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
من خیلی ازشماهاعقبم
خیلی سبززیست ویرایش93 و ادبیات موضوعی و گاج ریاضی سوم تجربی روهم اضافه کنید لطفا
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)