بچه هایی که فوقشون گرفتند یا در شرف گرفتند اگه پایه هستند بیان همین جور زنگ بزنیم به سازمان سنجش این قاونون من درآوردی رو حذف کنیم
بچه هایی که فوقشون گرفتند یا در شرف گرفتند اگه پایه هستند بیان همین جور زنگ بزنیم به سازمان سنجش این قاونون من درآوردی رو حذف کنیم
دوستان کمک کنيد امروز يه چيزايي شنيدم که داغون شدم.
ميشه بگيداگه انصراف بديم و کارداني بگيريم چطور ميشه بعدا اين کارداني رو به کارشناسي تبديل کرد؟ يني راه برگشت داره؟حالا منظورم حتما سراسري نيس مثلا آزاد باشه و واحدايي که پاس کرديمو تطبيق بديم و ادامه شو بخونيم. امکانش هس؟تطبيق هزينه داره؟
طبیق نمرات بالاتر از 12 تطبیق داده میشه ازاد به سراسری تطبیق نمیشه اما برعکس اره
کنکور کاردانی به کارشناسی برای ادامه از کاردانی
تطبیق هزینه کمی داره بعضی جاها
مدرک معادل بگیری یعنی همون کاردانی اگه مشمول باشی نمیتونی ککنور بدی ! یعنی انصراف بدی از کارشناسی و بهت فوق دیپلم بدن باید بری سربازی بازم سوال کن
ویرایش توسط saeid_NRT : 25 شهریور 1393 در ساعت 22:38
کجا 120 تا رو پاس کردید ؟ اگر روزانه پاس کردید یا شبانه میتونید تو روزانه یا شبانه تطبیق بدید جاهای دیگه تو روزانه/شبانه نمیشه تطبیق داد ولی از اموزش بپرس چون مدرک معادل میگیری شاید بگن نمیشه تطبیق داد .
واسه دکتری حرفه ای نمیتونی تطبیق بدی به هیچ وجه! از لیسانس به دکترا نمیشه درساشو تطبیق داد حتی اگه هم واحد هم استاد باشن حتی روزانه شبانه هرچی باشه نمیشه تطبیق بدی
دوستان من از اين عرصه کناره گيري کردم. مشکلات به قدري زياد شد که ترجيه ميدم با همين کارشناسي بگذرونم. خلاصه خواستم خيالتون راحت شه که يه رقيب سرسخت توسط انتخاب طبيعي! حذف شد
واسه همتون آروزي موفقيت دارم![]()
بله دقيقا به همين راحتي :-( من الان ١٢٢ واحد پاس کردم که اگه بخوام شرکت کنم بايد واسه ٩۵ تلاش کنم. که شدم ٢۵ساله. که ديگه اونوقتم فايده نداره چون سنم داره زيادي بالا ميره.
رفته بودم دانشکده داروسازي گفتن بايد قبل ثبت نام کنکور انصراف بدي. يه نفر مثال زد گف اونم به موقع انصراف نداده بود قبول شده دارو ولي از ثبت نامش جلوگيري کردن.
البته راجع به هزينه م پرسيدم گفتن که اونقيمتي که نوشته مثلا برا پزشکي سه تومن ترمي, مث شبانه يا آزاد نيس که پايه و اينا باشه کلا ترمي سه تومن ميگيرن.
البته دو تومن تا سال پيش وام ميدادن براي شهريه و همچنين بقيه پولو ميشه قسط بندي کرد.
اينم يه سري اطلاعات مفيد براتون :-)
عزیز من به همین راحتی جا زدی ؟ اصلا من میگم 25 نه ! بشه 26 یا 27 سالت! شما فرضا اگه همین داروسازی هم قبول شی با توجه به یه سری از تطبیق واحدات میتونی 5 ساله تموم کنی تازه میشه 30 31 سالت ! رشته کارشناسیتم که سر جاشه شاید در حین تحصیل با اونم بتونی کار کنی...ولی اگه بخوای همین شیمی و ادامه بدی چی؟ نه تو مقطع کارشناسی واسش کار نون و آبداری هست ادامه هم بخوای بدی 2تا کنکور سخت و زمان بر پیش روت هست که بعد 6 7 سال اگه دکتراتو هم بگیری باز از دکترای عمومی دارو پایین تره از لحاظ درآمد !به هر حال خوب فکراتو کن اگه شرایط و پتانسیلش رو داری به همین راحتی پا پیش نکش ما لیسانسا قرار نیست بعد قبولیمون مدرک کارشناسیمونو بندازیم دور ...! راجب سنم ببین اینجا تو همین تاپیک آدم 30 31 ساله هم داریم 25 سال که سنی نیس من خودمم الان 25 سالمه![]()
منم همینو میگم ولی کسی قبول نمیکنه میگن داری در جا میزنی. قانع باش و برو واسه خودت کار پیدا کن. تا حدودی هم حق دارن البته چون من تا 30 سالگی نمیتونم دستم تو جیب بابام باشه با تحصیلم که کار نمیشه کرد. تازه بعد 6 سال هم طرح هس که هر چند پول میدن ولی 50 میلیون قسط ناقابلم هس که باید برگردونم به دانشگاه. تازه چقد طول میکشه یه درمانگاه پیدا کنم؟ یا پول جمع کنم به زندگی سر و سامون بدم شدم 35-36. ینی من 36 شدم و هیچی از جوونیم نفهمیدم فقط درس خوندم. بعدشم این سن واسه ازدواج هم کلی مشکل پیش میاره. کلا راه خیلی سختی میشه![]()
در حال حاضر 93 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 93 مهمان)