X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 55 از 227 نخستنخست ... 4554555665155 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 811 به 825 از 3400
    1. Top | #811
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بچه هایی که فوقشون گرفتند یا در شرف گرفتند اگه پایه هستند بیان همین جور زنگ بزنیم به سازمان سنجش این قاونون من درآوردی رو حذف کنیم

2. Top | #812
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان کمک کنيد امروز يه چيزايي شنيدم که داغون شدم.
      ميشه بگيداگه انصراف بديم و کارداني بگيريم چطور ميشه بعدا اين کارداني رو به کارشناسي تبديل کرد؟ يني راه برگشت داره؟حالا منظورم حتما سراسري نيس مثلا آزاد باشه و واحدايي که پاس کرديمو تطبيق بديم و ادامه شو بخونيم. امکانش هس؟تطبيق هزينه داره؟

3. Top | #813
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      دوستان کمک کنيد امروز يه چيزايي شنيدم که داغون شدم.
      ميشه بگيداگه انصراف بديم و کارداني بگيريم چطور ميشه بعدا اين کارداني رو به کارشناسي تبديل کرد؟ يني راه برگشت داره؟حالا منظورم حتما سراسري نيس مثلا آزاد باشه و واحدايي که پاس کرديمو تطبيق بديم و ادامه شو بخونيم. امکانش هس؟تطبيق هزينه داره؟
      طبیق نمرات بالاتر از 12 تطبیق داده میشه ازاد به سراسری تطبیق نمیشه اما برعکس اره
      کنکور کاردانی به کارشناسی برای ادامه از کاردانی
      تطبیق هزینه کمی داره بعضی جاها
      مدرک معادل بگیری یعنی همون کاردانی اگه مشمول باشی نمیتونی ککنور بدی ! یعنی انصراف بدی از کارشناسی و بهت فوق دیپلم بدن باید بری سربازی بازم سوال کن

Let not your heart be troubled: ye believe in God, believe also in me.

4. Top | #814
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gigabyte2052 نمایش پست ها
      طبیق نمرات بالاتر از 12 تطبیق داده میشه ازاد به سراسری تطبیق نمیشه اما برعکس اره
      کنکور کاردانی به کارشناسی برای ادامه از کاردانی
      تطبیق هزینه کمی داره بعضی جاها
      مدرک معادل بگیری یعنی همون کاردانی اگه مشمول باشی نمیتونی ککنور بدی ! یعنی انصراف بدی از کارشناسی و بهت فوق دیپلم بدن باید بری سربازی بازم سوال کن
      مشکل سربازی ندارم.
      الان من کاردانی بگیرم و بعدا دوباره تو همین رشته شبانه قبول بشم 120 واحد که پاس کردمو تطبیق میدن؟
      راستی کاردانی هام بعد از قبولی تو دکتری حرفه ای باید هزینه بدن؟
      ویرایش توسط saeid_NRT : 25 شهریور 1393 در ساعت 22:38

5. Top | #815
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مشکل سربازی ندارم.
      الان من کاردانی بگیرم و بعدا دوباره تو همین رشته شبانه قبول بشم 120 واحد که پاس کردمو تطبیق میدن؟
      راستی کاردانی هام بعد از قبولی تو دکتری حرفه ای باید هزینه بدن؟
      کجا 120 تا رو پاس کردید ؟ اگر روزانه پاس کردید یا شبانه میتونید تو روزانه یا شبانه تطبیق بدید جاهای دیگه تو روزانه/شبانه نمیشه تطبیق داد ولی از اموزش بپرس چون مدرک معادل میگیری شاید بگن نمیشه تطبیق داد .

واسه دکتری حرفه ای نمیتونی تطبیق بدی به هیچ وجه! از لیسانس به دکترا نمیشه درساشو تطبیق داد حتی اگه هم واحد هم استاد باشن حتی روزانه شبانه هرچی باشه نمیشه تطبیق بدی

Let not your heart be troubled: ye believe in God, believe also in me.

6. Top | #816
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام...من لیسانس مامایی هستم متولد69.فارغ التحصیل سال 92 مشتاقم امسال کنکور سراسری شرکت کنم

7. Top | #817
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnoosh نمایش پست ها
      سلام...من لیسانس مامایی هستم متولد69.فارغ التحصیل سال 92 مشتاقم امسال کنکور سراسری شرکت کنم
      شما ديگه چرا؟ مامايي که خوبه.
      دفتر چه رو خونديد؟ احتمال براي شما سخت گيري بيشتر ميشه.

8. Top | #818
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان من از اين عرصه کناره گيري کردم. مشکلات به قدري زياد شد که ترجيه ميدم با همين کارشناسي بگذرونم. خلاصه خواستم خيالتون راحت شه که يه رقيب سرسخت توسط انتخاب طبيعي! حذف شد
      واسه همتون آروزي موفقيت دارم

9. Top | #819
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان من از اين عرصه کناره گيري کردم. مشکلات به قدري زياد شد که ترجيه ميدم با همين کارشناسي بگذرونم. خلاصه خواستم خيالتون راحت شه که يه رقيب سرسخت توسط انتخاب طبيعي! حذف شد
      واسه همتون آروزي موفقيت دارم
      به همين راحتي؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

10. Top | #820
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      منم به احتمال زیاد شرکت نمیکنم
      اما تصمیمم قطعی نشده

11. Top | #821
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      به همين راحتي؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
      بله دقيقا به همين راحتي :-( من الان ١٢٢ واحد پاس کردم که اگه بخوام شرکت کنم بايد واسه ٩۵ تلاش کنم. که شدم ٢۵ساله. که ديگه اونوقتم فايده نداره چون سنم داره زيادي بالا ميره.
      رفته بودم دانشکده داروسازي گفتن بايد قبل ثبت نام کنکور انصراف بدي. يه نفر مثال زد گف اونم به موقع انصراف نداده بود قبول شده دارو ولي از ثبت نامش جلوگيري کردن.
      البته راجع به هزينه م پرسيدم گفتن که اونقيمتي که نوشته مثلا برا پزشکي سه تومن ترمي, مث شبانه يا آزاد نيس که پايه و اينا باشه کلا ترمي سه تومن ميگيرن.
      البته دو تومن تا سال پيش وام ميدادن براي شهريه و همچنين بقيه پولو ميشه قسط بندي کرد.
      اينم يه سري اطلاعات مفيد براتون :-)

12. Top | #822
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بله دقيقا به همين راحتي :-( من الان ١٢٢ واحد پاس کردم که اگه بخوام شرکت کنم بايد واسه ٩۵ تلاش کنم. که شدم ٢۵ساله. که ديگه اونوقتم فايده نداره چون سنم داره زيادي بالا ميره. رفته بودم دانشکده داروسازي گفتن بايد قبل ثبت نام کنکور انصراف بدي. يه نفر مثال زد گف اونم به موقع انصراف نداده بود قبول شده دارو ولي از ثبت نامش جلوگيري کردن.البته راجع به هزينه م پرسيدم گفتن که اونقيمتي که نوشته مثلا برا پزشکي سه تومن ترمي, مث شبانه يا آزاد نيس که پايه و اينا باشه کلا ترمي سه تومن ميگيرن.البته دو تومن تا سال پيش وام ميدادن براي شهريه و همچنين بقيه پولو ميشه قسط بندي کرد.اينم يه سري اطلاعات مفيد براتون :-)
      عزیز من به همین راحتی جا زدی ؟ اصلا من میگم 25 نه ! بشه 26 یا 27 سالت! شما فرضا اگه همین داروسازی هم قبول شی با توجه به یه سری از تطبیق واحدات میتونی 5 ساله تموم کنی تازه میشه 30 31 سالت ! رشته کارشناسیتم که سر جاشه شاید در حین تحصیل با اونم بتونی کار کنی...ولی اگه بخوای همین شیمی و ادامه بدی چی؟ نه تو مقطع کارشناسی واسش کار نون و آبداری هست ادامه هم بخوای بدی 2تا کنکور سخت و زمان بر پیش روت هست که بعد 6 7 سال اگه دکتراتو هم بگیری باز از دکترای عمومی دارو پایین تره از لحاظ درآمد !به هر حال خوب فکراتو کن اگه شرایط و پتانسیلش رو داری به همین راحتی پا پیش نکش ما لیسانسا قرار نیست بعد قبولیمون مدرک کارشناسیمونو بندازیم دور ...! راجب سنم ببین اینجا تو همین تاپیک آدم 30 31 ساله هم داریم 25 سال که سنی نیس من خودمم الان 25 سالمه

13. Top | #823

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      شما ديگه چرا؟ مامايي که خوبه.
      دفتر چه رو خونديد؟ احتمال براي شما سخت گيري بيشتر ميشه.
      چه سخت گیریییی؟؟؟؟بشتر توضیح بدید لطفاااا

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

کسی راجب شهریه ها می دونه؟

14. Top | #824
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ****** نمایش پست ها
      عزیز من به همین راحتی جا زدی ؟ اصلا من میگم 25 نه ! بشه 26 یا 27 سالت! شما فرضا اگه همین داروسازی هم قبول شی با توجه به یه سری از تطبیق واحدات میتونی 5 ساله تموم کنی تازه میشه 30 31 سالت ! رشته کارشناسیتم که سر جاشه شاید در حین تحصیل با اونم بتونی کار کنی...ولی اگه بخوای همین شیمی و ادامه بدی چی؟ نه تو مقطع کارشناسی واسش کار نون و آبداری هست ادامه هم بخوای بدی 2تا کنکور سخت و زمان بر پیش روت هست که بعد 6 7 سال اگه دکتراتو هم بگیری باز از دکترای عمومی دارو پایین تره از لحاظ درآمد !به هر حال خوب فکراتو کن اگه شرایط و پتانسیلش رو داری به همین راحتی پا پیش نکش ما لیسانسا قرار نیست بعد قبولیمون مدرک کارشناسیمونو بندازیم دور ...! راجب سنم ببین اینجا تو همین تاپیک آدم 30 31 ساله هم داریم 25 سال که سنی نیس من خودمم الان 25 سالمه
      منم همینو میگم ولی کسی قبول نمیکنه میگن داری در جا میزنی. قانع باش و برو واسه خودت کار پیدا کن. تا حدودی هم حق دارن البته چون من تا 30 سالگی نمیتونم دستم تو جیب بابام باشه با تحصیلم که کار نمیشه کرد. تازه بعد 6 سال هم طرح هس که هر چند پول میدن ولی 50 میلیون قسط ناقابلم هس که باید برگردونم به دانشگاه. تازه چقد طول میکشه یه درمانگاه پیدا کنم؟ یا پول جمع کنم به زندگی سر و سامون بدم شدم 35-36. ینی من 36 شدم و هیچی از جوونیم نفهمیدم فقط درس خوندم. بعدشم این سن واسه ازدواج هم کلی مشکل پیش میاره. کلا راه خیلی سختی میشه

15. Top | #825
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط luna.axl نمایش پست ها
      چه سخت گیریییی؟؟؟؟بشتر توضیح بدید لطفاااا

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

کسی راجب شهریه ها می دونه؟
      اگه شما لیسانس از وزارت بهداشت داشته باشی احتمالا باید بین الملل بخونی. دقیق نمیدونما برو دفتر چه ثبت نامو دانلود کن قشنگ بخونش. فکر دور زدن سنجشم از سرت خارج کن (گشتم نیس نگرد نیستش!)

صفحه 55 از 227 نخستنخست ... 4554555665155 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 93 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 93 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فیزیک، فارغ، قبلی، لیسانس، لیسانسه، مهسا، موقع، مورد، میخوام، میخواستم، میشم، متولد، متاسفانه، مجدد، مخصوص، مسئولین، مشکل، مشتاق، مطالعه، معدل، چند، چی، نیست، نداره، نسبت، چشم، چطور، نظام، نظام وظیفه، همچین، همین، هوش، ها، های، هایی، هدف، هست، ولی، واسم، واسه، وحشتناک، وسط، وظیفه، یه، یاد، کمین، کنین، کنید، کنکور، کنکور 94، کنکور 95، کنار، که، کاری، کتاب، گل، گوش، پیش، پارسال، پزشکی، پست، پشت کنکوری، آقا، آمار، آوردن، آزمونای، آزمایشی، آزاد، افتاد، الان، التحصیلان، امسال، انگیزه، اول، این، اینه، اینکه، اگه، ادامه، ادغام، استقبال، اصلا، بچه، به، بهمون، بهتره، بودم، بیاریم، بگیرم، بالا، بالاتر، باهم، باشه، باشیم، ببینیم، بدم، بدو، بدین، بدید، برای، برسیم، بزنن، بزنیم، بزنین، بشم، تموم، تا، تایپیک، تاپیک، تاپیکی، جلو، جوری، جا، جدید، حالا، حرکت، خواستن، خوبه، خوبی، خوش، خب، دندون، دوم، دوره، دوستان، دینی، دیپ، دانشگاه، داوطلب، دارم، دارو، داریم، داشتم، داشته، در، درس، دستتون، رو، روز، راه، راهنمایی، رایگان، رشته، زور، زیاد، زبان، زدم، سنجش، سوی، سوال، سال، سازمان، سازمان سنجش، سر، شیمی، شد، شده، صنایع، صورت، ضمن، ضد، طور، علی، علاقتون، عربی، عشق، غذایی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن