سلام به همه کنکوری ها میخواستم بدونم dvdهای کنکور اسان است برا اینکه بتونی بالا65درصد بزنی خوبه مخصوصا شیمی وزیستش
پیشنهاد شما چیه؟
چه کار کنم؟
هیچی بلد نیستم
سلام به همه کنکوری ها میخواستم بدونم dvdهای کنکور اسان است برا اینکه بتونی بالا65درصد بزنی خوبه مخصوصا شیمی وزیستش
پیشنهاد شما چیه؟
چه کار کنم؟
هیچی بلد نیستم
شیمی کنکور اسان است خیلی خیلی مسخره و بدرد نخور هست . کنکور اسان است فیزیک ما فوق بی نظیره ولی بقیه درس هاش خیلی مسخره هست .
برای شیمی برو گاج بخون . این دوستانی هم که میگن مبتکران مال اینه که تا حالا گاج نخوندن . من خودم خوندم بی نطیره . و چون تست های خیلی سخت هم اورده و با انواع سوالاعات سخت هم اشنا میشی و اگه مثل 93 سخت بدن میتونی راحت جواب بدی
شما تا زمانی که برمفاهیم کتاب درسی مسلط نشی هیچ dvd به دردت نمی خوره
مثلا توی فصل 1 شیمی 2 مسائل ایزوتوپ ها شما اول باید قشنگ راه حل تشریحی
رو متوجه بشی بعدش بری تکنیک یاد بگیری اگر اصلا دنبال این هستی که dvd شیمی
بخری کنکور اسان است یه جورایی انتخاب بد بین بد و بدتر هستش کنکور اسان است
شیمیش چندتا تکنیک خوب داره ولی همش خوب نیست
بعضی درس هاش خوبه اما شیمیش خیلی مسخره است البته تا اونجایی که خودم دیدم. درس دادنش که مثل معلما تقریباً. تست حل کردنش هم به درد نخوره واسه هر سوال میاد یه فرمول مسخره میگه که اصلا شدنی نیست توی کنکور
بنده سال گذشته کل پکیجشونو خریدم, یکی از یکی مسخره تر! اگه یکیشون وجدان داشته باشه همون امیرمسعودیه که بازم یه تکنیکهایی گاهی اوقات می گه, اما بقیشون مشتی شیاد و کلاه بردارن که فقط حرف می زنن! اون اقایی که میاد تاریخ ادبیات بگه نصف تاریخ ادبیاتهارو میگه نمیتونم جلو دوربین بگم زشته, نصف دیگشم می گه تکنیکام لو می ره نمی تونم بگم, هرچی هم میگه با خط میخی می نویسه پا تخته که فقط خودش می فهمه چی نوشته! یکسال منو بدبخت کردن اینا! یک سال!
زیستشم که کلاً رو فاز تکراره با لهجه ی شیرین و قابل احترام ترکی دائماً نکته می گه! سطح فوق العاده بالایی داره دکتر دادگستری ولی به درد کنکور نمی خوره!
عربیشم که کلاً از بحث خارجه , هی داستان و خاطره تعریف می کنه!
اما شیمی:
استاد بزرگ رضا یزدانی , دائماً ایشون تکنیک می گن! اصلاً به نظر من ایشون کلمه ی تکنیک رو معنی کردن! مثلاً یکی از تکنیکاش این هست:
شعا اتمی در یگ گروه از بالا به پایین افزایش پیدا می کنه و از چپ به راست کاهش, جالبه می گن این تکنیکها هیچ جا پیدا نمی شه !!!
اگه اینجوریه به نظر من بهتره ناشران عزیز کتب درسی , اسم کتاب شیمی دبیرستان رو به "تکنیک" تغییر بدن!
لپ کلام اگه حوصله نداری حرفامو بخونی جوابتو تو یه جمله می گم:
" کنکور آسان نیست" پس این موسسه از عنوانش تا دبیر محترم شیمیشدروغه.
دورغه
دورغه
دروغ غ غ غ غ
بخدا نخريد
من هم تقريبا كلشا خريدم
ولي حيف پول
حرومشون بشه
حتي اين فيزيكشم كه اينقدر تعريفشا ميكنن مسخره تر همش هست
بخدا من با كلش 10 درصد هم نتونستم درصداما زياد كنم
حالا
خودانيد
فقط مسعودی کنکور اسان است خداییش عالیه من که راضی بودم شیمی و بقیه درساش الکیه شیمی فقط گاج نقره ای الکی مبتکران نخر خیلی وقت گیره برای جمع بندی مفتش هم نمی ارزه
دوست عزیز اینجا برو نمونش رو ببین! ببین میپسندی؟ البته اینم در نظر بگیر واسه نمونه از جاهای اسون استفاده میکنن!
اگه ویدیو رو اینجا نشون نداد!
http://www.aparat.com/v/B2uOg
این لینکشه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)