سلام آراز خان
من ميخام بشم مدير كل
به كم هم راضي هم
آره به خدا
حالا مدير كل نشد
مدير يه جا ديگه
فقط شرايطشو بگيد
كلا من آدم قانعي هستم
پس منتظر جوابم فعلا
سلام. میشه من رو برای مدیریت بخش شعر و ادبیات در نظر بگیرین؟
عاشق و رند و نظر بازم و میگویم فاش
تا بدانی که به چندین هنر آراسته ام
فلک به مردم نادان دهد زمام مراد
تو اهل فضلی و دانش همین گناهت بس
سلام
من یه نیمچه اعتراض دارم.
1- من سابقه مدیریت در انجمن های مختلفی دارم.
2- مدت ها هم کارم طراحی وب و مدیریت سرور بوده و به وی بولتین و خیلی از cms های دیگه تسلط دارم. به سی پنل و دایرکت ادمین مسلطم و با کنسول لینوکس آشنام.
3- در زمان کنکور مجدد تمام وقت استراحت من در انجمن های ریاضی و فیزیک میگذشت که خدا رو شکر تمام بحث ها و مسائل و جواب ها هنوز هم موجوده.
4- حتی الان هم که دوران کنکور تموم شده من فعالیت زیادی در بخش های تفریحی ندارم و تو بخش های درسی و مشاوره ای مشغول فعالیت هستم.
5- از کاربران فعال هستم و در طی 1 سال گذشته به طور منظم به انجمن سر میزدم.
6- تا الان حتی 1 اخطار نداشتم و کاربر بی حاشیه ای هم بودم.
7- رتبه 1024 منطقه 1 دارم و فیزیک 70% زدم، اما باز هم تقاضای مدیریت انجمن فیزیک و کمک به آقای نادری پذیرفته نشد و گفتید فعالیت کنید تا با نحوه کارتون آشنا بشیم!!!! در صورتی که من تو انجمن فیزیک چه کاری غیر از پاسخگویی میتونم انجام میدم؟ الان هم تابستونه و کسی زیاد سوال نداره. نمیشه که تاپیک اسپم ایجاد کنم. مثل انجمن کامپیوتر نیست که روزی 10 تا خبر جدید منتشر بشه.
انتظار ندارم وارد تیم مدیریت بشم، یا وقتی درخواستم برای مدیریت انجمن فیزیک پذیرفته نشد هم اعتراضی نداشتم و طبق روال قبل به فعالیت ادامه دادم، اما بهم حق بدید وقتی این تاپیک رو می بینم، یا تمام افرادی که باهاشون آشنایی داشتم الان مدیر شدند شاکی بشم! خودم که فکر میکنم رزومه درخشانی دارم.
Math & Physics are fun
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)