یادش بخیر وقتی مکانیک سراسری یه دانشگاه خوب قبول شدم. چه قدر خوشحال بودم. فکر میکردم بعد از 4 سال تو ایران خودرو میشم یه مهندس! زهی خیال باطل.
عزیز من والله باالله اگه من ارشد مکانیک گرفتم تو سراسری. از این خبرا نیستش. بازار کار خرابه. واقعا خرابه تنها .1 درصد اون چیزی میشن که شما میفرمایی. باقی چی پس؟
ماهی 700 تومن بگیرن و حمالی کنن؟
همه مشتی ها.............دهه شصتی ها
اگرم من این همه پزشک تو خونواده و اطرافیانم هست میگم خوندن پزشکی به قصد بازار کار و پول نباود کردن زندگی و آیندس. فقط باید به عنوان یه علاقه خونده بشه. چنتا دکتر نشونتون بدم راننده تاکسی هستن؟ پدر خود من مهندسه خدا رو شکر از خیلی از همون پزشکان به گرد پاشم نمیرسن نه از نظر موقعیت شغلی و نه درامدی.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
سلام امین رضا
نه بابا وقتی میشه با درصدای بالا جبران کرد نگرانی نداره دیگه.
ویرایش توسط Dynamic : 09 شهریور 1393 در ساعت 21:02
بابا عمرتونو نریزین دور. من اشتباه کردم سال 92 نرفتم دانشگاه. به خدا اشتباهه پشت کنکور موندن. مخصوصا برا کسایی که دیگه سنشون بالایه 20 ساله. بابا دنیا که پزشکی نیست. برین یه چیز دیگه بخونین! مگه همه باید پزشک بشن؟ اینجور که معلومه تا 50 سال دیگه نه نانوایی داریم نه کشاورزی نه هیچی! همه دکترن.
دوستان دستم به دامنتون! يه چي شنيدم که منو کلا داغون کرده کلا از درس خوندن افتادم. اينکه بچه هاي پزشکي سيگار بکشن اخراجن؟!
در حال حاضر 50 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 50 مهمان)