X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

اتاق مشترک در سال کنکور

سلام.
      من 16 سالمه و امسال میرم یازدهم.رشتمم ریاضیه.اگه خدا بخواد 1407 کنکورمه.تابستون امسال 2 ماهش با اثاث کشی رفت.الان یه خونه موقتیم و داریم دنبال خونه میگردیم.من یه برادر 8 ساله دارم که امسال میره کلاس سوم.خیلی شر و شوره.پدر و ماردم بین 2 موردی که داریم یکیش 2 خوابه و یکی 3 خوابه دارن به 2 خوابه فکر میکنن چون آشپزخونش خوبه و هزینش کمتره.بعد من میخواهم درس بخونم،تست بزنم و فلان و تمرکز میخوام و اون میخواد ماشین بازی کنه و بلند بلند آواز بخونه و صدای بوق و ماشین در بیاره.بعد من میخوام صبح ها زودتر پاشم خوب اون صدا بشنوه پا میشه.نمیدونم چیکار کنم.از یه طرف دل مامانم که آشپزخونه 2 خوابه رو میخواد از یه طرف خودم و کرم ریزی های داداشم که 3 خوابه واقعا چشمام رو ستاره ای میکنه.خواستم ببینم نظر شما چیه و اگر تو موقعیت من بودید چه تصمیمی میگرفتید؟و اینکه خودتون همچین شرایطی رو داشتید و میشه واقعا تو یه اتاق بود و اگر تجربه دارید ممنون میشم باهام به اشتراک بذارید تا درباره ی راهکار هاش صحبت کنیم
      وقتی رفاقتت با یکی تموم میشه
      تمام رازهاشو پیش خودت نگه‌دار
      پایان رفاقت پایان شرافت نیست...

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سعی کن حتی الامکان اتاق جدا داشته باشی

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کتابخانه. فضای بیرون برای درس خوندن هم بهتره.

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بین آشپزخونه و آینده تحصیلی من دومی رو انتخاب میکردم

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sonado نمایش پست ها
      سلام.
      من 16 سالمه و امسال میرم یازدهم.رشتمم ریاضیه.اگه خدا بخواد 1407 کنکورمه.تابستون امسال 2 ماهش با اثاث کشی رفت.الان یه خونه موقتیم و داریم دنبال خونه میگردیم.من یه برادر 8 ساله دارم که امسال میره کلاس سوم.خیلی شر و شوره.پدر و ماردم بین 2 موردی که داریم یکیش 2 خوابه و یکی 3 خوابه دارن به 2 خوابه فکر میکنن چون آشپزخونش خوبه و هزینش کمتره.بعد من میخواهم درس بخونم،تست بزنم و فلان و تمرکز میخوام و اون میخواد ماشین بازی کنه و بلند بلند آواز بخونه و صدای بوق و ماشین در بیاره.بعد من میخوام صبح ها زودتر پاشم خوب اون صدا بشنوه پا میشه.نمیدونم چیکار کنم.از یه طرف دل مامانم که آشپزخونه 2 خوابه رو میخواد از یه طرف خودم و کرم ریزی های داداشم که 3 خوابه واقعا چشمام رو ستاره ای میکنه.خواستم ببینم نظر شما چیه و اگر تو موقعیت من بودید چه تصمیمی میگرفتید؟و اینکه خودتون همچین شرایطی رو داشتید و میشه واقعا تو یه اتاق بود و اگر تجربه دارید ممنون میشم باهام به اشتراک بذارید تا درباره ی راهکار هاش صحبت کنیم

متاسفانه من توی شرایط شما بودم، سالن مطالعه هم چون دور بود خیلی توی راه اذیت میشدم
      همین شد از يازدهم، معدلم اومد پایین و در آخر پشت کنکوری شدم، نمیخوام بترسونم شمارو شاید من ضعیف عمل کردم، ولی برای من خیلی گرون تموم شد
      با مادر صحبت کنید حتما شرایط شمارو درک میکنن

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون از نظرات همگی
      خواستم بگم که صحبت شد و انشالله طی هفته ی پیش رو قرارداد 3 خوابه رو اوکی میکنیم
      وقتی رفاقتت با یکی تموم میشه
      تمام رازهاشو پیش خودت نگه‌دار
      پایان رفاقت پایان شرافت نیست...

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      قطعا جدا
      منم همچین شرایطی داشتم و هردومون افت داشتیم از نظر تحصیلی با وجود اینکه در دو مسیر جدا بودیم
      هم خلاقیتت کم میشه
      هم یسری رفتارا محدود میشه
      هم کلا از اراده ات خارج میشه و کلا بده
      قطعا ۳ خواب بهش فکر هم نکنید بنظرم آشپرخانه خیلی واجب نیست
      گَر مرد رَهی غم مَخور از دوری و دیری
      دانی که رسیدن هُنر گام زَمان است
      دریا شود آن رود که پیوسته روان است

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن