سلام دوستان ممنون میشم اگر اطلاعی راجع به شرایط دیپلم مجدد دارید راهنمایی کنید:
باید مدرسه بزرگسال ثبت نام کرد؟
آیا باید سر کلاسها حاضر بود یا فقط برای امتحانات دی ماه و خرداد ماه کافیه؟
سال یازدهم چی میشه؟
پیشاپیش سپاسگزارم
سلام دوستان ممنون میشم اگر اطلاعی راجع به شرایط دیپلم مجدد دارید راهنمایی کنید:
باید مدرسه بزرگسال ثبت نام کرد؟
آیا باید سر کلاسها حاضر بود یا فقط برای امتحانات دی ماه و خرداد ماه کافیه؟
سال یازدهم چی میشه؟
پیشاپیش سپاسگزارم
بله باید مدرسه بزرگسال ثبت نام کنید و کلاسی هم تشکیل نمیشه و فقط امتحانات رو شرکت میکنید. فقط هم دروسی رو امتحان میدید که توی رشته قبلیتون نداشتید و بقیه دروس تطبیق میخوره. مثلا اگر رشته قبلیتون انسانی بوده برای دیپلم تجربی باید زیست و شیمی و فیزیک رو امتحان بدید.
مدرسه بزرگسال خودش ثبت نام نمیکنه. باید برین اداره آموزش پرورش ناحیه مورد نظرتون تو قسمت متوسطه دوم درخواست بدین. دو مدل هست یکی اینه که فقط چندتا درس مثل زیست و شیمی و ریاضی اینا امتحان بدین دیپلم تجربی بدن بهتون و یه مدل هم هست که ارجاع میدن کارشناس مشاور متوسطه تطبیق بزنه دروسی که خوندین رو. کارشناس میتونه هر درسی که میخواین رو تطبیق بزنه و هر درسی که نمیخواین رو تطبیق نزنه تا دوباره امتحان بدین. بعدش مدرسه بزرگسال ثبت نام میکنین و به عنوان داوطلب آزاد اگه ثبت نام کنین کلاس و نمره مستمر وجود نداره و فقط امتحان میدین و حق دارین تمام دروس رو در یک نیم سال امتحان بدین. ولی به عنوان دانش آموز انتخاب واحد کنین نمره مستمر وجود داره و حداکثر هم معمولا زیر 18 واحد اجازه میدن در یه نیم سال بردارین.
من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
ولی اون. . .
دنای حلقوی پروکاریوتی بود
سپاسگزارم از پاسخ تون
بنده دیپلم تجربی دارم و قصد گرفتن دیپلم ریاضی دارم
توی دو استان متفاوت
و چون شرایطم مشخص نیست نمیدونم که بتونم به در کلاس درس حضور داشته باشم اون داوطلب آزاد فقط خرداد ماه امتحان میده اونم بدون حضور در کلاس درس؟یا دیماه هم هست (با توجه به اینکه اگر حتی کنور تجربی هم میدادم باید ایجاد سابقه میکردم پس تطبیق علنا با توجه به فرمایش شما برای بنده کنسله)
و اینکه اگر دیپلم تجربیم منطقه دو یا سه باشه اما ریاضی منطقه 2 باشه برای کنکور ریاضی منطقه دیپلم اول رو لحاظ میکنن یا منطقه دیپلم مجدد رو؟
بازم بی نهایت ممنونم
ویرایش توسط Parande : 19 تیر 1405 در ساعت 00:54
من سه مدل رنا بسپاراز داشتم
ولی اون. . .
دنای حلقوی پروکاریوتی بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)