نوشته اصلی توسط aytay انجام شد،باز کامپیوتر ____ ۱۰:۳۰تا۱۱ انجام شد،همچنان کامپیوتر ____ ۱۱:۱۵تا۱۱:۴۵
پایان: )
پارت بعدی 11:15 تا 12 مرور جزوه دومی و قبلش اهنگ برای تجدید قوا
نوشته اصلی توسط aytay انجام شد،همچنان کامپیوتر ____ ۱۱:۱۵تا۱۱:۴۵ انجام شد،کامپیوتر ____ ۱۲تا۱۲:۳۰
نوشته اصلی توسط Nakh پارت بعدی 11:15 تا 12 مرور جزوه دومی و قبلش اهنگ برای تجدید قوا Done ✔️ پارت بعدی ادامه مرورش 12:15 تا 13
نوشته اصلی توسط aytay انجام شد،کامپیوتر ____ ۱۲تا۱۲:۳۰ انجام شد، کامپیوتر o_0
نوشته اصلی توسط Nakh Done ✔️ پارت بعدی ادامه مرورش 12:15 تا 13 Done ✔️
پارت بعدی زبان تخصصی مرور از 15 درس به درس
در حال خوندن تاریخ تحلیلی..!
Ama geliyorsa o da senden gelsin https://s9.uupload.ir/files/foxlyric...RA%20BAKMA.mp3 BLOK3[/B]
نوشته اصلی توسط Nakh پارت بعدی زبان تخصصی مرور از 15 درس به درس Done ✔️ پارت بعدی درس دوم مرور
نوشته اصلی توسط mahsa dr در حال خوندن تاریخ تحلیلی..! چه معنی داره اخه پست منو امتیاز منفی میزنی امتحان دارم عجبااا
نوشته اصلی توسط Nakh Done ✔️ پارت بعدی درس دوم مرور Done ✔️ پارت بعدی مرور درس سوم
نوشته اصلی توسط Nakh Done ✔️ پارت بعدی مرور درس سوم Done ✔️ پارت بعدی زبان عمومی مرور لغات
نوشته اصلی توسط Nakh Done ✔️ پارت بعدی زبان عمومی مرور لغات Done ✔️ خیلی سر دردم خیلی خیلیییییی استراحت میکنم قبل اینکه اماده بشم برم کلاس و برا امتحان سوم امیدوارم خوابالو نباشم
نوشته اصلی توسط چی بگم با کی بودی تو؟ نزنم دکورتو بیارم پایین البته اگه داشته باشی جمع کن برو از اینجا مشکلی داری؟ ظاهرا مشکل دار شمایی!
نوشته اصلی توسط چی بگم نخود هر اش نباشین شما عزیزم اینجا مناسب شما نیست وقاحت شما باعث میشه دخالت کنم!
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)