X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 105
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط The_Chemist نمایش پست ها
      توی این گروه هم افراد ی موفق پیدا میشه

نمیدونم البته نمیشه نتیجه قطعی گرفت
      ولی اینکه آدم یه مسیر رو بگیره و سعی کنه همههه تلاشش رو بذاره براش ... فکر میکنم تو هدر رشته ای ، میتونه موفق بشه
      البته اینکه آدم تو دهه ۲۰ زندگیش بخواهد راه های مختلف رو امتحان کنه تا بتونه مسیرش رو بسازه طبیعیه خیلی نباید سخت گرفت
      از نظر من راز موفقیت تعقل منطق و دوری از هر گونه شتاب زدگی و هیجان زدگی و تحقیق از افراد آگاه و داخل ماجراست نه مشاوران کنکوری

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط داناا نمایش پست ها
      سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی مهندسی پزشکی هستم ، در حال حاضر ترم شش هستم اما یک ترم مرخصی بودم و خیلی عقب افتادم و شاید سال 407 کارشناسیمو تموم کنم .
      راستش من بعد از سالها پشت کنکور بودن و افسرده شدن خواستم از دام کنکور خودمو نجات بدم ، اومدم دانشگاه آزاد و این رشته رو ثبت نام کردم بدون اینکه ازش اطلاعات داشته باشم و بدونم بازار کارش تو ایران چطوره ....
      سال اول دانشگاه هم به فکر کنکور مجدد و پزشکی بودم و خب درسای دانشگاه رو جدی نگرفتم واسه همین معدلم اومد پایین ، باز دیدم موفق نشدم و دیگه بیخیال کنکور شدم و گفتم همینو ادامه میدم .
      اما هنوز نمی‌دونم به این رشته علاقه دارم یا نه ! رشته خیلی خوبیه درساشو دوست دارم اما واقعا نمی‌دونم میخوام با این رشته چیکار کنم ؟ چطوری مهارت کسب کنم؟ چطوری مهندس پزشک قهاری بشم ؟ در کل نمی‌دونم به این رشته علاقه دارم یا نه ؟ :/ (گرایشم بیومتریاله)
      و پزشکی که چند سال براش پشت موندم ... واقعا نمی‌دونم به پزشکی هم علاقه دارم یا نه ، من به درسایی که مربوط به بدن میشه خیلی علاقه دارم و کلا همیشه دوست داشتم متخصص مغز و اعصاب بشم ، الآنم با دیدن پزشک ها ، رد شدن از کنار مطب ها ، حسرت میخورم و میگم کاش من جای اونا بودم 💔 اما یه وقتا فکر میکنم نکنه منم تحت تاثیر حرفای مردم گفتم که می‌خوام پزشک بشم ؟ نکنه سر اینکه خودمو به دیگران ثابت کنم بگم پزشکی می‌خوام ؟....
      یه وقتا به شک میفتم از اینکه نمی‌دونم واقعا علاقه دارم یا نه . و اینکه از بس تبدیل شدم به یه آدم افسرده که یه وقتا میگم بعد تموم شدن درسم کنکور مجدد بدم میگم نکنه نتونم بخونم ؟ نکنه اصلا پزشکی هم آوردم ، نتونم درسای سختشو تحمل کنم ؟و نتونم ادامه بدم ....

و اینکه اگه همین مهندسی پزشکی موندم مهاجرت کنم واسه ارشد یا اینجا بخونم و واسه کنکور ارشد بخونم ؟
      با میگم واسه ارشد هم اینجا خوندم اگه کار خوبی تو این حوزه نتونستم پیدا کنم چی ؟
      خیلی خسته شدم از این بی هدفی و بلاتکلیفی خودم 😔

الان میبینم که کم سن تر از من حداقل مهارتی کسب کردن تو زندگی ، یه هنری ، ورزشی ، زبانشونو خوندن و یا کار میرن و دستشون تو جیب خودشونه واقعا از خودم ناامید میشم ...
      همش میگم حق من این نبود. ... که هنوز تا ۲۷ سالگی درگیر کارشناسی باشم ...
      که حتی بعدش ندونم چیکار کنم ...!

شما جای من بودید چیکار میکردید ؟
      از کجا بدونم واقعا به پزشکی علاقه دارم یا نه ؟ که بدونم بعد کارشناسی واسش کنکور بدم یا نه؟
      دانشجو های پزشکی لطفاً بگید که چطوری بفهمم واقعا علاقه دارم به پزشکی ؟
      یا اینکه این رشته دانشگاهم رو واسه ارشد ادامه بدم ؟ و یا حتی مهاجرت کنم ؟

از کجا بدونم به چی علاقه دارم ؟
      از بس افسرده شدم حتی نمیتونم درسای دانشگاهمو بخونم ....
      حس عقب موندن از دیگران رو دارم
      حس میکنم آدم بی عرضه ایم....

سلام ، چندین ماهه هر وقت که میام این انجمن ، تاپیک کنکور مجدد و کنکور بعد از لیسانس و حسرت پزشکی می بینم ، چند وقته دارم به این فک میکنم چرا ۱۰ سال پیش هیچکدوم از این خبرا نبود ، هیچکس نمیخواست بعد از لیسانسش دوباره بشینه کنکور بده برای پزشکی ،
      این هجوم یهویی آدم های مختلف با سِن های مختلف به پزشکی خیلی عجیبه برام ، هر جا میری همه میگن ما حسرت پزشکی رو داریم ،
      من فکر میکنم این از مقایسه میاد ، من خودم هر وقت میام اینجا اینقد همه میخوان کنکور مجدد بدن ، ترغیب میشم منم همینکارو بکنم
      این هجوم بسمت پزشکی آینده این رشته رو خیلی ترسناک میکنه .

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منم تقریبا شرایط مشابه تورو دارم
      منتها درسم تموم شده ولی نمیدونم ارشد بخونم یا مجدد کنکور بدم...واقعا گیر کردم
      در مورد رشته ای که داری میخونی خب من دیدم که اتفاقا برای این رشته کار هست اگه دغدغت اینه..مثلا دوست من همین رشته رو خوند (نمیدونم چه گرایشی بود) و بعد درسش رفت سرکار...راضیم هست مخصوصا اینکه تو کارشون ماموریتم دارن و اوکیه باهاش در کل..
      برای کنکور مجدد باید خیلی بشینی فکر کنی چون کاملا به خودت بستگی داره...مخصوصا قبولی پزشکی که هشت ساله ام هست و فقط باید واقعا عشقشو داشته باشی و صبور باشی تا دوران تحصیلت تموم شه...
      بهترین کار فکر کردن به اینده ست مثلا ده سال بعد...بشین فکر کن ببین میخوای ده سال دیگه کجا و تو چه موقعیتی باشی...و چه چیزی باعث میشه ده سال دیگه حسرت بخوری که از الان جلوشو بگیری...
      به انصراف اصلا فکر نکن. بنظر من درستو تموم کن و وارد کار شو اگه دیدی با کارت اوکی نیستی به فکر کنکور مجدد بیفت
      همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
      سرنوشت نهاییتان نیست..
      روزهای خوب خواهند آمد

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی مهندسی پزشکی هستم ، در حال حاضر ترم شش هستم اما یک ترم مرخصی بودم و خیلی عقب افتادم و شاید سال 407 کارشناسیمو تموم کنم .
      راستش من بعد از سالها پشت کنکور بودن و افسرده شدن خواستم از دام کنکور خودمو نجات بدم ، اومدم دانشگاه آزاد و این رشته رو ثبت نام کردم بدون اینکه ازش اطلاعات داشته باشم و بدونم بازار کارش تو ایران چطوره ....
      سال اول دانشگاه هم به فکر کنکور مجدد و پزشکی بودم و خب درسای دانشگاه رو جدی نگرفتم واسه همین معدلم اومد پایین ، باز دیدم موفق نشدم و دیگه بیخیال کنکور شدم و گفتم همینو ادامه میدم .
      اما هنوز نمی‌دونم به این رشته علاقه دارم یا نه ! رشته خیلی خوبیه درساشو دوست دارم اما واقعا نمی‌دونم میخوام با این رشته چیکار کنم ؟ چطوری مهارت کسب کنم؟ چطوری مهندس پزشک قهاری بشم ؟ در کل نمی‌دونم به این رشته علاقه دارم یا نه ؟ :/ (گرایشم بیومتریاله)
      و پزشکی که چند سال براش پشت موندم ... واقعا نمی‌دونم به پزشکی هم علاقه دارم یا نه ، من به درسایی که مربوط به بدن میشه خیلی علاقه دارم و کلا همیشه دوست داشتم متخصص مغز و اعصاب بشم ، الآنم با دیدن پزشک ها ، رد شدن از کنار مطب ها ، حسرت میخورم و میگم کاش من جای اونا بودم 💔 اما یه وقتا فکر میکنم نکنه منم تحت تاثیر حرفای مردم گفتم که می‌خوام پزشک بشم ؟ نکنه سر اینکه خودمو به دیگران ثابت کنم بگم پزشکی می‌خوام ؟....
      یه وقتا به شک میفتم از اینکه نمی‌دونم واقعا علاقه دارم یا نه . و اینکه از بس تبدیل شدم به یه آدم افسرده که یه وقتا میگم بعد تموم شدن درسم کنکور مجدد بدم میگم نکنه نتونم بخونم ؟ نکنه اصلا پزشکی هم آوردم ، نتونم درسای سختشو تحمل کنم ؟و نتونم ادامه بدم ....

و اینکه اگه همین مهندسی پزشکی موندم مهاجرت کنم واسه ارشد یا اینجا بخونم و واسه کنکور ارشد بخونم ؟

الان میبینم که کم سن تر از من حداقل مهارتی کسب کردن تو زندگی ، یه هنری ، ورزشی ، زبانشونو خوندن و یا کار میرن و دستشون تو جیب خودشونه واقعا از خودم ناامید میشم ...

از کجا بدونم واقعا به پزشکی علاقه دارم یا نه ؟ که بدونم بعد کارشناسی واسش کنکور بدم یا نه؟

واقعا نمیدونم چی بگم امیدوارم دوستان بتونن راهنمایی کنن بهترین راه رو انتخاب کنی
      فقط خواستم بگم این حس عقب موندن از هم سن و سالا همیشه هست
      خودتو اینقدر اذیت نکنن اصلا نمیتونی خودتو با کسی مقایسه کنی
      هر کسی شرایطی داره و هیچکس مثل یکی دیگه نیست
      احساس میکنم داری زیادی به خودت سخت میگیری
      چرا فکرت اینکه موفقیت اول و اخر دنیا یعنی پزشکی حتی همین رشته که الان دارید میخونید واقعا رشته ارزشمندیه

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zaraa نمایش پست ها
      سلام ، چندین ماهه هر وقت که میام این انجمن ، تاپیک کنکور مجدد و کنکور بعد از لیسانس و حسرت پزشکی می بینم ، چند وقته دارم به این فک میکنم چرا ۱۰ سال پیش هیچکدوم از این خبرا نبود ، هیچکس نمیخواست بعد از لیسانسش دوباره بشینه کنکور بده برای پزشکی ،
      این هجوم یهویی آدم های مختلف با سِن های مختلف به پزشکی خیلی عجیبه برام ، هر جا میری همه میگن ما حسرت پزشکی رو داریم ،
      من فکر میکنم این از مقایسه میاد ، من خودم هر وقت میام اینجا اینقد همه میخوان کنکور مجدد بدن ، ترغیب میشم منم همینکارو بکنم
      این هجوم بسمت پزشکی آینده این رشته رو خیلی ترسناک میکنه .

منم موافقم
      حتی با اینکه کنکوری ۴۰۵ ام و امسال هرچی دربیارم رو میرم وقتی کنکوریای ۴۰۶ رو می‌بینم دلم می‌خواد باز کنکور بدم

6. Top | #21
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

دلیل تردید رو درک نمی‌کنم.
      وقتی به رشته‌تون هم علاقه دارید کنکور مجدد چرا! لااقل یه موفقیتی توش کسب کنید ببینید اصلا اون حس بخاطر جو بود یا نه

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      @pouria.sh بیا اینجا قلم خودت رو میطلبه. ایشون رو به راه راست هدایت کن.

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط - خانومy . نمایش پست ها
      منم موافقم
      حتی با اینکه کنکوری ۴۰۵ ام و امسال هرچی دربیارم رو میرم وقتی کنکوریای ۴۰۶ رو می‌بینم دلم می‌خواد باز کنکور بدم

این از مقایسه کردن میاد ، مثلا خود من ، اصلا نگاه نمیکنم تو چی استعداد دارم فقط نگاه میکنم ببینم بقیه دارن چیکار میکنن ، ازشون تقلید کنم تا مورد قبول جامعه باشم .

9. Top | #24
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zaraa نمایش پست ها
      این از مقایسه کردن میاد ، مثلا خود من ، اصلا نگاه نمیکنم تو چی استعداد دارم فقط نگاه میکنم ببینم بقیه دارن چیکار میکنن ، ازشون تقلید کنم تا مورد قبول جامعه باشم .

بله متاسفانه این حس توی همه بوجود میاد
      فقط نباید بهش بها داد انچنان..

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      یادمه چند ماه پیش دوستم بهتون راهنمایی کرد !
      چی گفت ؟ مفید بود حرفاش؟؟

به نظرم تا الان هرچقدر هم که فکر میکنی حس عقب افتادگی داری رو بزار کنار و با منطق و بدور از احساسی شدن فقط تمرکز روی رشته ت بزار و همین چند ترم باقی مانده رو برای تقویت بیسیک درس های رشته ت بزار و شبکه ارتباطی با فارغ التحصیل ها و افراد موفق رشته ت رو گسترش بده

شما که طرح هم دارین و مثل پسرا بدبخت و لنگ سربازی نیستید که طرحتون بسوزه
      پس حداقل طرحت رو شرکت کن اونجا اگه دیدی واقعا غیر قابل تحمله، میشه به بقیه گزینه ها فکرررررر کرد .... از الان ذهنتو مشغول مهاجرت و ارشد و تغییر رشته نکن ... تو نیاز به یک دست آورد ملموس داری ... مثل فارغ شدن از دانشگاه .. پیدا کردن شغل و تایید شدن
      فراموش خواهی شد، چنانکه هرگز نبوده‌ای

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برای ارشد
      مهاجرت کردن یکم سخته از جهت تامین مالی که به عهده خودتونه شاید دکتری خوب باشه

من فکر میکنم اگه یه موفقیت کوچیک کسب کنید ( مثلا کلاس نقاشی و یا رتبه خوب تو ارشد) این حس ها کمتر شه
      شایدم نشه

یه چیز دیگه هم بگم : شما حتی اگ ان شالله پزشکی هم قبول شید
      ممکنه باز به یه چیزایی از گذشته یا مسیرای دیگه حسرت بخورید میخوام بگم حسرت همیشگی هست ( تو کتاب تکه هایی از یک کل منسجم میگه : همه ما حسرت داریم ، حتی پدر و مادرامون و بچه هامون حسرت خواهند داشت )

شلیدم به خودتون دارید سخت میگیرید و از بیرون از نظر خیلیا آدم موفقی باشید
      یکمم البته پرسه زدن تو انجمن آدم و وسوسه میکنه باز کنکور بده و پزشک بشه : )

ببخشید میشه ی سوال بپرسم ؟شما از رشتتون راضی این؟

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما چرا هنر رو به صورت حرفه ای امتحان نمیکنی؟ آشپزی موسیقی نقاشی شیرینی‌ پزی یا هر چیز دیگه ای
      من مطمئنم بهت معنا میده

13. Top | #28
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تو اطرافتون کسی رو داربد که پزشک نباشه و رشته ی دیگه ای یا مهارت دیگه ای داشته باشه و توش موفق باشه؟
      اکثرا شغل آزاد دارن ... چطور مگه ؟

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برای ارشد
      مهاجرت کردن یکم سخته از جهت تامین مالی که به عهده خودتونه شاید دکتری خوب باشه

من فکر میکنم اگه یه موفقیت کوچیک کسب کنید ( مثلا کلاس نقاشی و یا رتبه خوب تو ارشد) این حس ها کمتر شه
      شایدم نشه

یه چیز دیگه هم بگم : شما حتی اگ ان شالله پزشکی هم قبول شید
      ممکنه باز به یه چیزایی از گذشته یا مسیرای دیگه حسرت بخورید میخوام بگم حسرت همیشگی هست ( تو کتاب تکه هایی از یک کل منسجم میگه : همه ما حسرت داریم ، حتی پدر و مادرامون و بچه هامون حسرت خواهند داشت )

شلیدم به خودتون دارید سخت میگیرید و از بیرون از نظر خیلیا آدم موفقی باشید
      یکمم البته پرسه زدن تو انجمن آدم و وسوسه میکنه باز کنکور بده و پزشک بشه : )

خب خیلیا میگن که واسه دکتری کمتر پذیرش میگیرن و سختتره اپلای کردن برای دکتری ؟
      مگه واسه ارشد اپلای کنی هزینه رو خودشون نمیدن ؟

خب میدونید من دقیقا نمی‌دونم چیکار کنم اگه تکلیفم مشخص باشه مثلا بدونم برای ارشد همینجا میمونم که می‌شینم درسامو سفت و سخت میخونم و از الان خودمو برای کنکور آماده میکنم ، اگه بدونم قراره مهاجرت کنم از الان باید بشینم زبان بخونم و تقویت کنم ...
      چون نمی‌دونم و بلاتکلیفم واسه همین این موضوع خستم کرده

دقیقا من به یک موفقیت احتیاج دارم ولی اصلا حال خوبی ندارم که حتی بخوام موفق شم ، خیلی افسرده شدم

درسته میگید ، نه من خودمو آدم موفقی نمیدونم تو سن 25 سالگی هنوز دارم کارشناسی میخونم و اونم نه با نمرات بالا ... دستاورد دیگه هم که نداشتم ... خیلی خستم از وضعیت خودم

15. Top | #30
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      یکم برو بشین راجب مهندسی پزشکی بخون اتفاقا رشته خوبیه و خیلی جاها میخوانت بچسب به درست

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 44 مهمان)