سلام ، چندین ماهه هر وقت که میام این انجمن ، تاپیک کنکور مجدد و کنکور بعد از لیسانس و حسرت پزشکی می بینم ، چند وقته دارم به این فک میکنم چرا ۱۰ سال پیش هیچکدوم از این خبرا نبود ، هیچکس نمیخواست بعد از لیسانسش دوباره بشینه کنکور بده برای پزشکی ،
این هجوم یهویی آدم های مختلف با سِن های مختلف به پزشکی خیلی عجیبه برام ، هر جا میری همه میگن ما حسرت پزشکی رو داریم ،
من فکر میکنم این از مقایسه میاد ، من خودم هر وقت میام اینجا اینقد همه میخوان کنکور مجدد بدن ، ترغیب میشم منم همینکارو بکنم
این هجوم بسمت پزشکی آینده این رشته رو خیلی ترسناک میکنه .
منم تقریبا شرایط مشابه تورو دارم
منتها درسم تموم شده ولی نمیدونم ارشد بخونم یا مجدد کنکور بدم...واقعا گیر کردم
در مورد رشته ای که داری میخونی خب من دیدم که اتفاقا برای این رشته کار هست اگه دغدغت اینه..مثلا دوست من همین رشته رو خوند (نمیدونم چه گرایشی بود) و بعد درسش رفت سرکار...راضیم هست مخصوصا اینکه تو کارشون ماموریتم دارن و اوکیه باهاش در کل..
برای کنکور مجدد باید خیلی بشینی فکر کنی چون کاملا به خودت بستگی داره...مخصوصا قبولی پزشکی که هشت ساله ام هست و فقط باید واقعا عشقشو داشته باشی و صبور باشی تا دوران تحصیلت تموم شه...
بهترین کار فکر کردن به اینده ست مثلا ده سال بعد...بشین فکر کن ببین میخوای ده سال دیگه کجا و تو چه موقعیتی باشی...و چه چیزی باعث میشه ده سال دیگه حسرت بخوری که از الان جلوشو بگیری...
به انصراف اصلا فکر نکن. بنظر من درستو تموم کن و وارد کار شو اگه دیدی با کارت اوکی نیستی به فکر کنکور مجدد بیفت
همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
واقعا نمیدونم چی بگم امیدوارم دوستان بتونن راهنمایی کنن بهترین راه رو انتخاب کنی
فقط خواستم بگم این حس عقب موندن از هم سن و سالا همیشه هست
خودتو اینقدر اذیت نکنن اصلا نمیتونی خودتو با کسی مقایسه کنی
هر کسی شرایطی داره و هیچکس مثل یکی دیگه نیست
احساس میکنم داری زیادی به خودت سخت میگیری
چرا فکرت اینکه موفقیت اول و اخر دنیا یعنی پزشکی حتی همین رشته که الان دارید میخونید واقعا رشته ارزشمندیه
یادمه چند ماه پیش دوستم بهتون راهنمایی کرد !
چی گفت ؟ مفید بود حرفاش؟؟
به نظرم تا الان هرچقدر هم که فکر میکنی حس عقب افتادگی داری رو بزار کنار و با منطق و بدور از احساسی شدن فقط تمرکز روی رشته ت بزار و همین چند ترم باقی مانده رو برای تقویت بیسیک درس های رشته ت بزار و شبکه ارتباطی با فارغ التحصیل ها و افراد موفق رشته ت رو گسترش بده
شما که طرح هم دارین و مثل پسرا بدبخت و لنگ سربازی نیستید که طرحتون بسوزه
پس حداقل طرحت رو شرکت کن اونجا اگه دیدی واقعا غیر قابل تحمله، میشه به بقیه گزینه ها فکرررررر کرد .... از الان ذهنتو مشغول مهاجرت و ارشد و تغییر رشته نکن ... تو نیاز به یک دست آورد ملموس داری ... مثل فارغ شدن از دانشگاه .. پیدا کردن شغل و تایید شدن
فراموش خواهی شد، چنانکه هرگز نبودهای
شما چرا هنر رو به صورت حرفه ای امتحان نمیکنی؟ آشپزی موسیقی نقاشی شیرینی پزی یا هر چیز دیگه ای
من مطمئنم بهت معنا میده
خب خیلیا میگن که واسه دکتری کمتر پذیرش میگیرن و سختتره اپلای کردن برای دکتری ؟
مگه واسه ارشد اپلای کنی هزینه رو خودشون نمیدن ؟
خب میدونید من دقیقا نمیدونم چیکار کنم اگه تکلیفم مشخص باشه مثلا بدونم برای ارشد همینجا میمونم که میشینم درسامو سفت و سخت میخونم و از الان خودمو برای کنکور آماده میکنم ، اگه بدونم قراره مهاجرت کنم از الان باید بشینم زبان بخونم و تقویت کنم ...
چون نمیدونم و بلاتکلیفم واسه همین این موضوع خستم کرده
دقیقا من به یک موفقیت احتیاج دارم ولی اصلا حال خوبی ندارم که حتی بخوام موفق شم ، خیلی افسرده شدم
درسته میگید ، نه من خودمو آدم موفقی نمیدونم تو سن 25 سالگی هنوز دارم کارشناسی میخونم و اونم نه با نمرات بالا ... دستاورد دیگه هم که نداشتم ... خیلی خستم از وضعیت خودم
در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 44 مهمان)