X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 23
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

میرحسینی یا قضاتی؟ لطفا کمک کنید.

نظرتون روی کدومه؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام
      من خودم قضاتی میبینم و راضیم
      ولی باید ببینی خودت با کدوم بهتر ارتباط میگیری

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      در حد تشریحی بلدی قضات
      ابر بارنده به دریا میگفت :
      گر نبارم تو کجا دریایی
      در دلش خنده کنان دریا گفت:
      ابر بارنده تو هم از مایی

4. Top | #4
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      اگر یه چیزایی بلدید مثلا در حد کتاب درسی، میشه از قضاتی استفاده کرد. در کنارش حتما ۱ کتاب تست استاندارد هم کار کنید.
      آخرین اخبار، تحلیل خبری و مشاوره و انتخاب رشته کنکور تجربی و منحصراً زبان
      https://t.me/moshavere_pourmazaheri

پیام‌رسان بله: @konkur_expert

یه مدت از فروم میرم تا اوضاع آروم‌تر بشه.

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      قضاتی به مفاهیم اشاره میکنه بعد میره سراغ نکات تستی
      میرحسینی کاملا از اول تا آخر منطبق با مفاهیم تدریس میکنه
      پس کاملا بستگی به خودت داره

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      اگر یه چیزایی بلدید مثلا در حد کتاب درسی، میشه از قضاتی استفاده کرد. در کنارش حتما ۱ کتاب تست استاندارد هم کار کنید.
      بنظرتون در کنار قضاتی و بانک تستش ( ۱۵۰ تست برای هر فصل داره) ایکیو کار کنم یا سه سطحی ها؟

7. Top | #7
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirz7 نمایش پست ها
      بنظرتون در کنار قضاتی و بانک تستش ( ۱۵۰ تست برای هر فصل داره) ایکیو کار کنم یا سه سطحی ها؟
      در کنار بانک تست خودش، سوالات خود کنکور رو حل کنید. بعدش کتاب تست.
      از بین این ۲ کتاب، قطعا iq بهتره. ولی شاید مجبور بشید سوالاتش رو مضربی حل کنید، مثلا مضرب ۳ یا ۴.

8. Top | #8
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      من فیزیک رو تو کنکور تیر ۵۰ زدم، با همون فرمول های کتاب درسی

من حرکت رو ازش دیدم و متاسفانه باعث سردرگمی با فرمول های کتاب و آموخته های قبلیم شد و دیگه ندیدم

ولی خب از طرفی هم هر آدمی رو میبینم که نتیجه گرفته داره تعریف دوره قضاتی میکنه وسوسه میشم که دوباره بشینم کلشو ببینم، به نظرتون برم سمتش؟

9. Top | #9
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها

من حرکت رو ازش دیدم و متاسفانه باعث سردرگمی با فرمول های کتاب و آموخته های قبلیم شد و دیگه ندیدم

ولی خب از طرفی هم هر آدمی رو میبینم که نتیجه گرفته داره تعریف دوره قضاتی میکنه وسوسه میشم که دوباره بشینم کلشو ببینم، به نظرتون برم سمتش؟
      من تازه بعد از کنکورم فقط چند جلسه قضاتی دیدم که ببینم چجوریه.
      تفاوت چندانی با بقیه استادا نداره.
      اگر خودتون میتونید با تست‌زنی فیزیکتون رو به ۶۰-۶۵ برسونید. با توجه به اینکه با شیمی توی یک دفترچه هست، همین ۶۰ -۶۵ درصد‌ کافیه.
      بنظرم برای کسیکه فیزیکش خوبه، کلاس دیدن از هر استادی فقط وقت تلف کردنه.

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها

ببین من خودم منتقد قضاتی بودم و هستم . چون یه سری چیزاش واقعا مناسب جو کنکور نیست .
      ولی
      روشهاش به شدت توصیه میکنم یاد گیرفته بشن . ینی حتی اگر دبیرتون کس دیگری است حتما تیپ و تست مبتدیش رو ببینید تا با روش حل هاش آشنا بشید . چرا این رو میگم
      ببین تیپ تستهای فیزیک الان 10 سال هست که یکسان هستن . و طراح با همین تیپا داره بازی میکنه .
      قضاتی یه سری روش حل هایی رو ارائه میده که اگر طراح باز همین تیپ هارو بیاره وسط و یا یکم تغییرش بده یا حتی سخت ترش کنه و .... در کل راه بده مثل صاعقه سوالا رو حل میکنی .
      من مفهوم رو از یه دبیر دیگه یاد میگیرم چون واقعا قضات پیش فرض تدریس اینه که شما در حد مدرسه بلدید . کسی که از درس دور بوده یا هیچی بارش نیست من بعید میدونم از کلاسش چیزی حالیش بشه . ولی این دلیلی نمیشه بد باشه .

عمده دلیل من برای دیدن قضاتی اینه که درس فیزیک در دفترچه ای قرار گرفته که شیمی رو هم توش داریم . و کسی شیمی رو سر جلسه خوب میزنه که قطعا فیزیک خوبی داشته باشه . از نظر من کسی برنده این بازیه که فیزیک رو اگر میخواد حتی 50 بزنه در نصف زمان ممکن بزنه .
      این افتخار نیست کسی بیاد بگه من با همون کتاب درسی فیزیک رو 50 زدم . اره خوب درسته میشه زد چون سوالا شبیه همون سوالای کتابن ولی این 50 درصد رو در چه زمانی زدی؟؟ این سوال مهمی است
      فیزیک رو سریعتر بزنی ینی وقت بیشتری داری بزاری برا شیمی
      برا همین
      من توصیه مینم در فیزیک هر چقدر تونیتید برید سمت تکنیکایی که بهتون اجازه میدن سوالارو سریعتر حل کنید.
      اگر میخواییید درسنامه بخونید . درسنامه تاپگان ماز دقیقا همون روشهای و نکات قضاتی رو توش داره . میتونید از رو اون درسنامه بخونید .

راستی قضاتی اصلا فرمول نمیگه . همون فرمول کتابو اینقدر ساده اش میکنه تو محاسبات که مغزت ساده فکر میکنه . من یادم نمیاد اصلا این بشر تو کلاسش گفته باشه این فرمول رو حفظ کنید برا این تست . فقط همون راه کتاب میره ولی ساده شده اش . و کلا باید ببینی . قضاتی بیشتر دیدنیه تا یادگرفتنی . ینی چی؟؟ ینی خودت مبحث رو بلدی و حتی اون سوالای جزوه اش رو هم بلدی حل کنی خودت ولی میخوای ببینی این چجوری دقیقا همون روشی که تو بلدی رو ساده تر به کار میبره . قضاتی دقیقا همینه . من یادمه سر مدار و و کلا فیزیک یازدهم خیلی لنگ میزدم مجبور شدم کل یازدهم رو دوبار فیلم ببینم برا هر فصل و دوبار خیلی سبز رو حل کنم بعدش سه بار سوالای کنکور رو حل کردم فول فول فول شده بودم هر سوالی میدادن حل میکردم ولی خیلی مینوشتم و وقت میگرفت . و زمان اشنایی من با قضاتی دقیقا همینجا بود که گفتم برم ببینم این چی میگه شاید یکم سریعتر شدم و دیدم واقعا واقعا تاثیر گذاره ولی باید سطح سوادت بالا باشه.
      ابر بارنده به دریا میگفت :
      گر نبارم تو کجا دریایی
      در دلش خنده کنان دریا گفت:
      ابر بارنده تو هم از مایی
      ویرایش توسط _TheOne_ : 09 آبان 1404 در ساعت 10:36

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط akaAliz نمایش پست ها
      سلام
      من خودم قضاتی میبینم و راضیم
      ولی باید ببینی خودت با کدوم بهتر ارتباط میگیری
      درصدات چطوره داداش؟

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _TheOne_ نمایش پست ها
      در حد تشریحی بلدی قضات
      چرا؟ میگن قضاتی روشاش رو‌ همه تستا جواب نمیده.

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دلیل ارجحیتش نسبت به میرحسینی چیه؟

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _TheOne_ نمایش پست ها
      ببین من خودم منتقد قضاتی بودم و هستم . چون یه سری چیزاش واقعا مناسب جو کنکور نیست .
      ولی
      روشهاش به شدت توصیه میکنم یاد گیرفته بشن . ینی حتی اگر دبیرتون کس دیگری است حتما تیپ و تست مبتدیش رو ببینید تا با روش حل هاش آشنا بشید . چرا این رو میگم
      ببین تیپ تستهای فیزیک الان 10 سال هست که یکسان هستن . و طراح با همین تیپا داره بازی میکنه .
      قضاتی یه سری روش حل هایی رو ارائه میده که اگر طراح باز همین تیپ هارو بیاره وسط و یا یکم تغییرش بده یا حتی سخت ترش کنه و .... در کل راه بده مثل صاعقه سوالا رو حل میکنی .
      من مفهوم رو از یه دبیر دیگه یاد میگیرم چون واقعا قضات پیش فرض تدریس اینه که شما در حد مدرسه بلدید . کسی که از درس دور بوده یا هیچی بارش نیست من بعید میدونم از کلاسش چیزی حالیش بشه . ولی این دلیلی نمیشه بد باشه .

عمده دلیل من برای دیدن قضاتی اینه که درس فیزیک در دفترچه ای قرار گرفته که شیمی رو هم توش داریم . و کسی شیمی رو سر جلسه خوب میزنه که قطعا فیزیک خوبی داشته باشه . از نظر من کسی برنده این بازیه که فیزیک رو اگر میخواد حتی 50 بزنه در نصف زمان ممکن بزنه .
      این افتخار نیست کسی بیاد بگه من با همون کتاب درسی فیزیک رو 50 زدم . اره خوب درسته میشه زد چون سوالا شبیه همون سوالای کتابن ولی این 50 درصد رو در چه زمانی زدی؟؟ این سوال مهمی است
      فیزیک رو سریعتر بزنی ینی وقت بیشتری داری بزاری برا شیمی
      برا همین
      من توصیه مینم در فیزیک هر چقدر تونیتید برید سمت تکنیکایی که بهتون اجازه میدن سوالارو سریعتر حل کنید.
      اگر میخواییید درسنامه بخونید . درسنامه تاپگان ماز دقیقا همون روشهای و نکات قضاتی رو توش داره . میتونید از رو اون درسنامه بخونید .

راستی قضاتی اصلا فرمول نمیگه . همون فرمول کتابو اینقدر ساده اش میکنه تو محاسبات که مغزت ساده فکر میکنه . من یادم نمیاد اصلا این بشر تو کلاسش گفته باشه این فرمول رو حفظ کنید برا این تست . فقط همون راه کتاب میره ولی ساده شده اش . و کلا باید ببینی . قضاتی بیشتر دیدنیه تا یادگرفتنی . ینی چی؟؟ ینی خودت مبحث رو بلدی و حتی اون سوالای جزوه اش رو هم بلدی حل کنی خودت ولی میخوای ببینی این چجوری دقیقا همون روشی که تو بلدی رو ساده تر به کار میبره . قضاتی دقیقا همینه . من یادمه سر مدار و و کلا فیزیک یازدهم خیلی لنگ میزدم مجبور شدم کل یازدهم رو دوبار فیلم ببینم برا هر فصل و دوبار خیلی سبز رو حل کنم بعدش سه بار سوالای کنکور رو حل کردم فول فول فول شده بودم هر سوالی میدادن حل میکردم ولی خیلی مینوشتم و وقت میگرفت . و زمان اشنایی من با قضاتی دقیقا همینجا بود که گفتم برم ببینم این چی میگه شاید یکم سریعتر شدم و دیدم واقعا واقعا تاثیر گذاره ولی باید سطح سوادت بالا باشه.
      به نظرت نکته تست مبتدیش کافیه؟

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir86 نمایش پست ها
      درصدات چطوره داداش؟
      آزمون ماز میدم 50 60
      کلا حالا زیادم مهم نیست چه معلمی
      فیزیک تست زیاد بزنی از یه جایی به بعد واست مسائلش تکراری میشه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)