X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: تمرکز

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

تمرکز

سلام
      بچه ها راهی برای تمرکز کردن می دونین ؟
      چیزی که فکرمو مشغول می‌کنه می نویسم که بعد بهش فک کنم ولی اثری نداشت

2. Top | #2

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pariaa نمایش پست ها
      سلام
      بچه ها راهی برای تمرکز کردن می دونین ؟
      چیزی که فکرمو مشغول می‌کنه می نویسم که بعد بهش فک کنم ولی اثری نداشت
      سلام
      اول باید ببینی علت عدم تمرکزت چیه؟
      اگه جدیدا دچار عدم تمرکز شدی(مثلا کمتر از ۶ماه) میتونه بخاطر استرس کنکور باشه
      ولی اگه از بچگی برای درس خوندن مشکل تمرکز و حواس پرتی و رویاپردازی و...داشتی، شاید اختلال adhd یا بی توجهی داری که درمان نشده و الآن که حجم درس ها زیاد شده داره بیشتر خودشو نشون میده و تشخیصش هم با روانشناس یا روانپزشک هست

این موارد به من برای افزایش تمرکز کمک کرده:
      ۱. تکنیک پومودورو: میتونی برنامه اش رو گوشی نصب کنی، خودش زنگ میخوره..۲۵ دقیقه درس، ۵ دقیقه استراحت
      در حقیقت با کوتاه کردن تایم مطالعه ، تمرکز رو بهتر میکنه
      ۲. با صدای بلند درس خوندن یا اینکه درس رو برای خودتون توضیح بدین و صداتون رو ضبط کنید: درسته همه میگن انرژی بیشتری میبره و زودتر خسته میشی
      ولی گاهی باید بین درس خوندن بی کیفیت با کمتر درس خوندن یکی رو انتخاب کنیم
      ۳. نکته برداری یا خلاصه نویسی حین مطالعه: برای بعضی افراد نوشتن باعث میشه کمتر حواسشون پرت بشه
      ۴. تکنیک کش: یه کش ببند دور دستت هروقت حواست پرت شد، محکم بکشش که یه درد کوچیکی احساس کنی که این معنی رو میده که حواست داره پرت میشه

و اگه اون چیزی که فکرت رو مشغول کرده خیلی مهمه و میتونی حلش کنی اول برو سراغ اون حلش کن و بعد بیا سراغ درس وگرنه ولت نمیکنه

تکنیک تمرکز تو اینترنت بگردی زیاده ولی باید چندتاشونو امتحان کنی، ببینی روی تو کدوم بهتر جواب میده، فرد به فرد خیلی متفاوته

و اگر مشکل عدم تمرکز مورد اول باشه با تکنیک نوشتن و اینایی که من گفتم میتونی به مرور برطرف کنی ولی اگر مورد دوم باشه در کنار این موارد شاید نیاز به دارودرمانی هم باشه

اگر فکر میکنی خیلی داری اذیت میشی، الکی خودت رو با احتمالات نگران نکن، میتونی یه مشاوره تلفنی یا حضوری با روانشناس یا روانپزشک داشته باشی تا مشکلت حل بشه
      موفق باشید
      آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟
      ویرایش توسط sweetdream : 03 دی 1403 در ساعت 19:58

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن