این یه امر ثابت شدست که ادم وقتی به نگاه دیگران به خودش نگاه میکنه بدبخت میشه!!!! به حرف دیگران توجه نکنیم و خودمون راه رو بریم!
این یه امر ثابت شدست که ادم وقتی به نگاه دیگران به خودش نگاه میکنه بدبخت میشه!!!! به حرف دیگران توجه نکنیم و خودمون راه رو بریم!
اوایل هدفم پزشکی تهران بود
الان به پزشکی زاهدانم راضیم خخخخخخخ
شوخی میکنم به امید خدا پزشکی شهید بهشتی
هدفمم پول و خدمت به مثلا خلق خدا خخخخخخ
بعدم اگه بشه بورسیه
مهندسی نفت دانشگاه (تهران یا شریف) ... اگه شریف بشه که عروسیمه ... به قید قرعه به 10 نفر از بچه های فروم شام میدم ...
جدی میگما ...
فقط دعا کنین
هدفم بیشتر از رفتن به این رشته علاقه ام به شیمی آلی هست .... یعنی از بخش نفت و این چیزا خوشم میاد ...
اول میخواستم برم مهندسی شیمی بعد گفتن بازار کار و این چیزاش زیاد جالب نیست و اینا گفتم پس برم نفت ...
دیگه ببینیم چی میشه
فقط برام دعا کنین که منم براتون دعا کردم....
ان شاءالله هممون توی دانشگاه مورد نظرمون قبول بشیم ....
من که دلم میخواست در درجه ی اول برم رشته ی انسانی و حقوق بخونم... اما چون تیزهوشان شهرما(نمیدونم وضعیت تو همه جای کشور یکسانه یا نه)فقط تجربی و ریاضی داشت و اجبار خونواده من رو سوق داد ب رشته ی تجربی...فقط هم ب این بهونه خودمو راضی کردم ک دکتر میشم و خودمو وقف مردم نیازمند کمک میکنم....اما بعد از سه سال کنکور دادن فهمیدم من برای این رشته ها ساخته نشدم... نه علاقه ای به درسهای سنگین این رشته ها دارم...و نه تحمل دیدن صحنه هایی که باید برام تو این رشته عادی شن اما میدونم نمیشن.... علاقه ام مهندسی نرم افزار بود....مهندسی پزشکی....حقوق...روانشانسی بالینی... اگه روانشناسی بالینی بیارم میرم....اگه هم رتبه ام بهش نرسید میرم مهندسی فناوری اطلاعات سلامت... که برای ارشد میتونم رشته های مهندسی رو برم...و احتمال خیلی زیاد برم مهندسی نرم افزار... ته تهشم ایران برام فرصت شغلی خوبی نبود از اینجا میرم...استعدادم اونقدری هست که جایی که برای رشته ام ارزش قائلن بتونم جز بهترینا باشم.... دانشگاهمم دردرجه اول اصفهان...بعد شهید بهشتی تهران...شکر خدا این رشته ی مهندسی فناوری اطلاعات سلامت تو شهر من محلی از اعراب نداره و دانشگاهی اونو نداره...برای همه آرزوی موفقیت میکنم
Lady in Red
به نام خدا:yahoo (1):
ایشالا داروسازی دانشگاه پیامبر اعظم(مازندران)
انگیزه:خوب راستش درست به انگیزش فکر نکردم نمی دونم اینکه بتونم با مواد شیمیایی یا گیاهی کار کنم(البته در زمینه دارویی)خیلی برام هیجان انگیزه!
واسه رتبه زیر 1000 برنامه ریخته بودم!اما الان:yahoo (2):
واقعا نا امیدم بت تینکه میدونم هنوز 2 -3 سال مونده تا کنکورم کلا خود خوری زیاد میکنم
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
به نام خدا:yahoo (1):
ایشالا داروسازی دانشگاه پیامبر اعظم(مازندران)
انگیزه:خوب راستش درست به انگیزش فکر نکردم نمی دونم اینکه بتونم با مواد شیمیایی یا گیاهی کار کنم(البته در زمینه دارویی)خیلی برام هیجان انگیزه!
واسه رتبه زیر 1000 برنامه ریخته بودم!اما الان:yahoo (2):
واقعا نا امیدم بت تینکه میدونم هنوز 2 -3 سال مونده تا کنکورم کلا خود خوری زیاد میکنم
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
Dr.mohammadi عزیز همه ی مدارس تیزهوشان این طورین حد اقل مدرسه های شهر ما چه فرزانگان و چه طلایه داران این طوریه.جدیدا میوان انسانی هم بیارن این طور که شنیدم
*looking for..
**in niz bogzarad
خب گفتم که تازه شروع کردن استانها فعلا استان های دیگه تا اونجا که میدونم نیست .درضمن ایشون چند سال قبل رو میگفتن دعوا که نداریم
*looking for..
**in niz bogzarad
ن شرایط دورشو خط کشیدم:yahoo (1):البته هدف اولم خلبانی بود که خوب یکم دور از ذهنه حد اقل تو ایم
*looking for..
**in niz bogzarad
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)