X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تورو خدا اگه تجربه ای در این مورد دارید کمک کنید

من امسال سال اول پشت کنکوریم بود،هیچ کار مثبتی نکردم هیچ درسی هم ترمیم نکردم.
      با توجه به شناختی که از خودم دارم
      میخواستم برا کنکور ۱۴۰۴ ایجاد سابقه۱۱ و ترمیم نصف ۱۲ و برای سال ۱۴۰۵ ایجاد سابقه برای ۱۰ و ترمیم نصف دیگه ۱۲

الان میشه دو سال پشت کنکور...
      پرسیدم از چند مشاور گفتن پیام نور فقط ی سال مرخصی میده ....
      من سال دومش رو چه گلی به سر بگیرم....
      خواهشا کمک کنید
      یا از کجا بپرسم...
      یعنی تو این کشور پسر نبوده سه سال پشت کنکور بشینه من اولین نفر میشم....
      در مورد اینکه ۱۴۰۴ کارو تموم کنم...شرایطم طوری نیست ۲۱ امتحان نهایی تو خرداد بدم...نمیخوام برای ی سال کمتر یا اضافه از اون هدفی که در نظر گرفتم خداحافظی کنم و برم ی رشته اجباری ی عمر...

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      من با شرایط سربازی و اینا آشنا نیستم ولی نمیتونی از این دانشگاهی که هستی انصراف بدی یه دانشگاه دیگه ثبت نام کنی و مرخصی بگیری؟مثلا آزاد

3. Top | #3
      MnT
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط L.MESSI نمایش پست ها
      میخواستم برا کنکور ۱۴۰۴ ایجاد سابقه۱۱ و ترمیم نصف ۱۲ و برای سال ۱۴۰۵ ایجاد سابقه برای ۱۰ و ترمیم نصف دیگه ۱۲

خواهشا کمک کنید
      یا از کجا بپرسم...
      در مورد اینکه ۱۴۰۴ کارو تموم کنم...شرایطم طوری نیست ۲۱ امتحان نهایی تو خرداد بدم...نمیخوام برای ی سال کمتر یا اضافه از اون هدفی که در نظر گرفتم خداحافظی کنم و برم ی رشته اجباری ی عمر...
      بنظرم از الان واسه دو سال دیگه پشت موندن برنامه نریزید
      پشت کنکور موندن مثه ی اعتیاده
      شما بخواید و اراده ی قوی داشته باشید از الان واسه ۴۰۴ هم میتونید خوب پیش برید ولی این پروسه رو که طولانی کنید، یا داغون میشید یا وسطش ول میکنید

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بیا از همین حالا برای کنکور اردیبهشت سال بعد برنامه بریز و محکم درس بخون جوری که انگار فقط یه کنکور داری
      و بعدش دولزدهم و یازدهم هم ترمیم کن ایشالا موفق میشی
      این کشور معلوم نیست برای ثانیه بعد چه برنامه ای داره تو داری تا 405 پلن میچینی

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آره داداش بخون جمعش کن بره

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سال اول ک مرخصی میگیری سال دومش انتخاب واحد میکنی ولی سرکلاس و امتحانو اینا نمیری تموم اخرشم کنکور قبول شدی انصراف میدی

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Azad05 نمایش پست ها
      سال اول ک مرخصی میگیری سال دومش انتخاب واحد میکنی ولی سرکلاس و امتحانو اینا نمیری تموم اخرشم کنکور قبول شدی انصراف میدی
      سال دومش میشه سر کلاس نرفت و امتحان نداد و...؟
      کاری ندارن؟
      اخراج نمیکنن؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      از ی مشاور پرسیدم گفت سال دومش باید انتخاب واحد کنی و درس پیام نور بخونی و امتحاناش بدی که مشروط نشی و....

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سال دومش میشه سر کلاس نرفت و امتحان نداد و...؟
      کاری ندارن؟
      اخراج نمیکنن؟
      از ی مشاور پرسیدم گفت سال دومش باید انتخاب واحد کنی و درس پیام نور بخونی و امتحاناش بدی که مشروط نشی و....
      نه خیالت راحت کلاسو امتحان اینا نمیخاد اخراج نمیکنن فقط باید شهریه بدی هر ترم
      اون مشاور اطلاعی نداشته پیام نور اینجوریه ک شهریه تو بدی کاریت ندارن تا یه سال مونده ب اتمام سنوات تحصیلیت

مشروط ک میشی ولی اخراج نمیشی وبازم میتونی انتخاب واحد کنی برا ترم بعد کنکورتم قبول شدی هروقت انصراف تموم
      ویرایش توسط Azad05 : 01 تیر 1403 در ساعت 09:31

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نه خیالت راحت کلاسو امتحان اینا نمیخاد اخراج نمیکنن فقط باید شهریه بدی هر ترم
      اون مشاور اطلاعی نداشته پیام نور اینجوریه ک شهریه تو بدی کاریت ندارن تا یه سال مونده ب اتمام سنوات تحصیلیت

مشروط ک میشی ولی اخراج نمیشی وبازم میتونی انتخاب واحد کنی برا ترم بعد کنکورتم قبول شدی هروقت انصراف تموم
      میتونم سال اول شهریه بدم ولی امتحان و کلاس اینا نرم بعد سال دوم مرخصی بگیرم؟
      اینکه میگن نمیشه من پسر دیدم ۴ سال کنکور داده و سال ۱۴۰۲ رفته دانشگاه،حالا نمیدونم اگه قوانین جدیدا عوض شده باشه

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      میتونم سال اول شهریه بدم ولی امتحان و کلاس اینا نرم بعد سال دوم مرخصی بگیرم؟
      اینکه میگن نمیشه من پسر دیدم ۴ سال کنکور داده و سال ۱۴۰۲ رفته دانشگاه،حالا نمیدونم اگه قوانین جدیدا عوض شده باشه
      فرقی نداره ولی اول مرخصی بگیر
      پیام نور همین بود ک بالا گفتم حالا یه سر برو دانشگاه بهت میگن چیکار کنی بقول خودت ببین قانون جدید اومده یانه ولی همونه نگران نباش فقط برو از خود دانشگاه بپرس

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      فرقی نداره ولی اول مرخصی بگیر
      پیام نور همین بود ک بالا گفتم حالا یه سر برو دانشگاه بهت میگن چیکار کنی بقول خودت ببین قانون جدید اومده یانه ولی همونه نگران نباش فقط برو از خود دانشگاه بپرس
      منم یک سوال دارم من رشته کاردانی فوریت های پزشکی دانشگاه آزاد میخونم از رشته ام خوشم نمیاد دو ترم اول مرخصی گرفتم دو ترم هم امسال انتخاب واحد کردم و پاس کردم تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ هم معافیت دارم بنظرت دانشگاه آزاد بخاطر انصراف بهم گیر نمیده؟

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Matin s نمایش پست ها
      منم یک سوال دارم من رشته کاردانی فوریت های پزشکی دانشگاه آزاد میخونم از رشته ام خوشم نمیاد دو ترم اول مرخصی گرفتم دو ترم هم امسال انتخاب واحد کردم و پاس کردم تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ هم معافیت دارم بنظرت دانشگاه آزاد بخاطر انصراف بهم گیر نمیده؟

چرا گیر بدن فقط باید جریمه ی انصرافو بدی
      ویرایش توسط Azad05 : 01 تیر 1403 در ساعت 19:07

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      [quote=l.messi;1929779]من امسال سال اول پشت کنکوریم بود،هیچ کار مثبتی نکردم هیچ درسی هم ترمیم نکردم.

خواهشا کمک کنید
      یا از کجا بپرسم...
      در مورد اینکه ۱۴۰۴ کارو تموم کنم...شرایطم طوری نیست ۲۱ امتحان نهایی تو خرداد بدم...نمیخوام برای ی سال کمتر یا اضافه از اون هدفی که در نظر گرفتم خداحافظی کنم و برم ی رشته اجباری ی عمر...[/quاوکیه بابا الان اگه دانشگاه ننوشتی آزاد بنویس 4 ترم مرخصی میده اگرم نوشتی ترم ک شروع میشه انتخاب واحد کن نرو سر کلاس این میشه یه ترم
      هر وقتم انصراف بدی ی سال معافیت داری
      تو همین مدت کنکورتو تموم کن برو دانشگاه دیگه

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

خواهشا کمک کنید
      یا از کجا بپرسم...
      اوکیه بابا الان اگه دانشگاه ننوشتی آزاد بنویس 4 ترم مرخصی میده اگرم نوشتی ترم ک شروع میشه انتخاب واحد کن نرو سر کلاس این میشه یه ترم
      هر وقتم انصراف بدی ی سال معافیت داری
      تو همین مدت کنکورتو تموم کن برو دانشگاه دیگه
      ولی واقعا این ک از الان واسه دو سال برنامه بریزی بنظرم جالب نیست بهونه نیار درستو بخون واسه سال بعد

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن