خودم که خوب ندادم
همه ی جواب های قسمت( زیرا ) یی که من نوشتم با پاسخنامه فرق داره![]()
چرا پاسخنامه رو چک کردید اینطور حتی انگیزه ای برای امتحان بعدیت نمیمونه دادی رفت چه خوب چه بد درضمن درجه دشواری شیمی امروز خیلی بالا بوده خیلی پس فقط شما نیستی ک برات سخته برا همه سخت بود حتی اگرم افتادی فدا سرت دوباره میتونی ترمیم کنی یااگر بالای۷شدی زیر۷نباشه میتونی تک ماده کنی پس نگران نباش برا دینی خوب بخون چون تراز سازه
شیمی دوازدهم همینطوریش سنگین هس خودش. واقعن زمان هم کمه. نمیتونیم هم کتابو بخونیم هم بریم ی کتاب کمک درسی بخونیم ک ریز ب ریز مفاهیم جا بیفته برامون. امیدوارم فردا نخوان سخت بگیرن وگرنه پاره ایمولی یه حسی بم میگه بعد از اون عربی آسون قراره همه امتحانا مث سگ سخت باشن
خدایا کمک کنننن این فصل 4 چقد شر و ورههههههههه
![]()
با من برقص
رو خاک و خون
🩶✨️🕊
ویرایش توسط MaHSa.z : 07 خرداد 1403 در ساعت 14:21
شد شد، نشد چایی دم می کنیم
اره خب دقت میخاست که ترجمه و اینا رو اشتباه نکنین ولی همش از خود کتاب بود اگ کتاب رو واو ب واو میخوندین همشو میشد ب راحتی جواب داد
ولی شیمی اینجوری نیس. واو ب واو هم بخونی بازم ی سری مفاهیم هس ک تو کتاب نیس ولی تو کتابای کمک درسی توضیح داده شده و از این مفاهیم هم متاسفانه سوال میدن تو نهایی و همین میشه ک دانش اموز حس میکنه چقد سوالا سخت بوده. چون اصن این مفاهیمو نخونده تو کتاب و ی جورایی مولف توقع داشته خود دانش اموز این مفاهیم مهم رو از چارتا شکل ب درد نخور برداشت کنه
و اینه که بده![]()
با من برقص
رو خاک و خون
🩶✨️🕊
دوستان همش از کتابه کتابو باید قشنگ بجویی:/
البته وقت برای شیمی کم بود دو روز واقعا کم بود واسه جمع کردنش
ولی خب اگه به شخصه خودم بی دقتی نمیکردم راحت میشد نمره گرفت
ویرایش توسط Serene : 07 خرداد 1403 در ساعت 14:34
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)