X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 10 از 10 نخستنخست ... 910
    نمایش نتایج: از 136 به 142 از 142
    1. Top | #136
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      همه نوبت‌ها از خرداد ۸۴ تا خرداد ۱۴۰۲ ( از جمله دی و شهریور)، جزء سوابق محسوب میشه. محض اطمینان میتونید برای مشاهده سوابق از سایت مای سنجش اقدام کنید.
      از خرداد ۴۰۲ به بعد، فقط امتحانات خرداد جزء سوابق محسوب میشه.
      سلام یکی از بچه های همینجا سال ۸۵ نهایی داده الان میره تو سایت ما ستجشه چیه اونحا سابقه براش نمیاد،رشته اش ریاضی بوده کنکور نجربی شرکت کرده،رفته اموزش پرورش ارومیه هم جواب سربالا دادن کفتن تایید کن بره ،بنده خدا مونده چه کنه،سوابق براش نمیاد ،من میگم نکنه تا حالا ترمیم نکرده سابقه تحربی نداره براش چیزی نمیاد؟الان سوابق دیپلم ریاضیش نمیاد ممنون میشم اگر میدونید راهنمایی کنید

2. Top | #137
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farzaddd نمایش پست ها
      سلام یکی از بچه های همینجا سال ۸۵ نهایی داده الان میره تو سایت ما ستجشه چیه اونحا سابقه براش نمیاد،رشته اش ریاضی بوده کنکور نجربی شرکت کرده،رفته اموزش پرورش ارومیه هم جواب سربالا دادن کفتن تایید کن بره ،بنده خدا مونده چه کنه،سوابق براش نمیاد ،من میگم نکنه تا حالا ترمیم نکرده سابقه تحربی نداره براش چیزی نمیاد؟الان سوابق دیپلم ریاضیش نمیاد ممنون میشم اگر میدونید راهنمایی کنید
      بدون توجه به نوع کنکور، باید سوابق دیپلم حتی غیرمرتبط به کنکورش رو نمایش میداد. نمیدونم چرا نمایش نمیده.

احتمالا این روش، جواب بده. توی همون قسمت نمایش نمرات، پایین صفحه، یک دکمه هست برای اضافه کردن درسهایی که توی لیست نبوده، « افزودن درس جامانده». باید از روی کارنامه و ریز نمرات دیپلم، یکی یکی درسها و نمراتشون رو به صورت دستی وارد کنه، بعد از ریز نمرات دیپلمش یک عکس به عنوان مدرک داخل سایت آپلود کنه. آموزش و پرورش بررسی میکنه و نمراتش در سایت قابل مشاهده میشه. درنهایت باید نمرات رو تایید نهایی کنه.
      اگر این طوری هم درست نشد، با آموزش و پرورش استان یا کشوری تماس بگیره.
      ویرایش توسط Mazaheri : 13 اردیبهشت 1403 در ساعت 12:57

3. Top | #138
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sweetdream نمایش پست ها
      یک خبری در کانال ها گذاشتند که ظاهرا میشه، متن و لینک خبر رو براتون میزارم( خودم مطمئن نیستم، خودتون هم خبر رو مطالعه کنید)

نتایج آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم برای سنجش و پذیرش سال 1403، پایه‌های یازدهم و دوازدهم برای سال 1404 و پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای سال 1405 و پس از آن تاثیر قطعی دارد. بنابراین، اگر شخص قصد دارد در کنکور سال جاری شرکت کند، کافی است فقط پایه دوازدهم را انتخاب کند اما اگر قصد دارد در سال‌های آینده در آزمون سراسری شرکت کند، لازم است سایر پایه‌ها را نیز انتخاب کند

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1...a9%d9%88%d8%b1
      نتایج آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم برای سنجش و پذیرش سال 1403، پایه‌های یازدهم و دوازدهم برای سال 1404 و پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای سال 1405 و پس از آن تاثیر قطعی دارد. بنابراین، اگر شخص قصد دارد در کنکور سال جاری شرکت کند، کافی است فقط پایه دوازدهم را انتخاب کند اما اگر قصد دارد در سال‌های آینده در آزمون سراسری شرکت کند، لازم است سایر پایه‌ها را نیز انتخاب کند. به عنوان مثال هنرجویان شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش که در سال جاری در پایه‌های دهم یا یازدهم مشغول به تحصیل هستند، می‌توانند در صورت تمایل دروس مورد نظر خودشان را از این دو پایه انتخاب و در آزمون آن شرکت کنند.

به نظر من با توجه به بخش دوم صحبتش، مشابه چیزی که توی بخشنامه هست، هر کسی فقط در پایه خودش میتونه امتحان بده. ولی دهم مثلا کار دانش که میخواد در آینده کنکور بده ولی درسهاش نهایی نیست، باید نهایی پایه خودش رو ثبت‌نام کنه.

به هر حال، من از دی‌ماه دارم میگم «چند روز دیگه صبر کنید، معلوم میشه» و هنوز معلوم نشده. ۲ هفته دیگه نهایی‌ها شروع میشه و بلاخره مجبورا دیگه اعلام کنن. ان‌شاءالله که به نفع بچه‌ها تصمیم بگیرن.
      ویرایش توسط Mazaheri : 13 اردیبهشت 1403 در ساعت 12:55

4. Top | #139
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      بدون توجه به نوع کنکور، باید سوابق دیپلم حتی غیرمرتبط به کنکورش رو نمایش میداد. نمیدونم چرا نمایش نمیده.

احتمالا این روش، جواب بده. توی همون قسمت نمایش نمرات، پایین صفحه، یک دکمه هست برای اضافه کردن درسهایی که توی لیست نبوده، « افزودن درس جامانده». باید از روی کارنامه و ریز نمرات دیپلم، یکی یکی درسها و نمراتشون رو به صورت دستی وارد کنه، بعد از ریز نمرات دیپلمش یک عکس به عنوان مدرک داخل سایت آپلود کنه. آموزش و پرورش بررسی میکنه و نمراتش در سایت قابل مشاهده میشه. درنهایت باید نمرات رو تایید نهایی کنه.
      اگر این طوری هم درست نشد، با آموزش و پرورش استان یا کشوری تماس بگیره.
      ممنونم ازت

5. Top | #140
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بخشنامه سوالات متداول راجب ترمیم نمره که توسط سنجش اموزش پرورش منتشر شده

This is........it

6. Top | #141
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام . دوستان نظرتون راجب این دو بند بخشنامه جدید چیه؟؟ به نظرتون یه ذره ابهام نداره؟؟
      من قبلا فکر میکردم اگر کسی که تغییر رشته ای هستش در ازمون ایجاد سابقه شرکت کنه در خرداد ماه و نمره قبولی بگیره صرفا یکبار میتونه ترمیم شرکت کنه . و اگر قبول نشه فرصت ترمیم واسش محفوظه و هر چقدر امتحان بده برا قبولی واسش ایجاد سابقه حساب میشه و بعد اینکه قبول شد فقط یه بار میتونه ترمیم کنه .
      ولی مثل اینکه شما هر نمره ای بگیرید حتی 2 یا 5 و ... که نمره قبولی نیست به منزله سابقه تحصیلی در نظر گرفته میشه و تراز خواهد شد و شما بهد از شرکت در ازمون صرفا یکبار فرصت ترمیم خواهید داشت فارغ از اینکه چه نمره ای در ازمون گرفته اید .
      من فکر میکردم تا زمانیکه در ازمون نمره قبولی نگیری میتونی بری نهایی شرکت کنی ولی مثل اینکه این شکلی نیست .
      این راجب دیپلم مجدد هم اینطوری باشه فک کنم . ینی قبولی در نهایی صرفا برای گرفتن مدرک مورد نیازه و نمره هر چیزی بگیرید حتما تراز میشه و قابل قبوله برای سابقه تحصیلی و بعدش فقط یکبار فرصت ترمیم دارید .
      اخه این متناقض نیست ؟؟
      ینی بالا بری پایین بیایی دوبار فرصت داری ایجاد سابقه نهایی کنی برا کنکور یکی برا ایجاد سابقه و یکی دیگه هم ترمیم اون نمره . باقیش فقط هر چی امتحان بدی انگار برای گرفتن مدرکه و برا کنکور حساب نمیشه درسته؟؟
      نظر شما چیه؟؟ @Mazaheri

نام: Screenshot 2024-05-02 231102.png نمایش: 59 اندازه: 87.1 کیلو بایت
      نام: Screenshot 2024-05-02 231011.png نمایش: 59 اندازه: 115.4 کیلو بایت
      This is........it

7. Top | #142
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Joseph_ نمایش پست ها
      سلام . دوستان نظرتون راجب این دو بند بخشنامه جدید چیه؟؟ به نظرتون یه ذره ابهام نداره؟؟
      من قبلا فکر میکردم اگر کسی که تغییر رشته ای هستش در ازمون ایجاد سابقه شرکت کنه در خرداد ماه و نمره قبولی بگیره صرفا یکبار میتونه ترمیم شرکت کنه . و اگر قبول نشه فرصت ترمیم واسش محفوظه و هر چقدر امتحان بده برا قبولی واسش ایجاد سابقه حساب میشه و بعد اینکه قبول شد فقط یه بار میتونه ترمیم کنه .
      ولی مثل اینکه شما هر نمره ای بگیرید حتی 2 یا 5 و ... که نمره قبولی نیست به منزله سابقه تحصیلی در نظر گرفته میشه و تراز خواهد شد و شما بهد از شرکت در ازمون صرفا یکبار فرصت ترمیم خواهید داشت فارغ از اینکه چه نمره ای در ازمون گرفته اید .
      من فکر میکردم تا زمانیکه در ازمون نمره قبولی نگیری میتونی بری نهایی شرکت کنی ولی مثل اینکه این شکلی نیست .
      این راجب دیپلم مجدد هم اینطوری باشه فک کنم . ینی قبولی در نهایی صرفا برای گرفتن مدرک مورد نیازه و نمره هر چیزی بگیرید حتما تراز میشه و قابل قبوله برای سابقه تحصیلی و بعدش فقط یکبار فرصت ترمیم دارید .
      اخه این متناقض نیست ؟؟
      ینی بالا بری پایین بیایی دوبار فرصت داری ایجاد سابقه نهایی کنی برا کنکور یکی برا ایجاد سابقه و یکی دیگه هم ترمیم اون نمره . باقیش فقط هر چی امتحان بدی انگار برای گرفتن مدرکه و برا کنکور حساب نمیشه درسته؟؟
      نظر شما چیه؟؟ @Mazaheri

نام: Screenshot 2024-05-02 231102.png نمایش: 59 اندازه: 87.1 کیلو بایت
      نام: Screenshot 2024-05-02 231011.png نمایش: 59 اندازه: 115.4 کیلو بایت
      سلام
      برداشت من اینطوریه:
      برای دوازدهمیها که هیچ مدرکی ندارن، اولین باری که آزمون توی خرداد بدن، نمره‌ش میشه سابقه. اگر اون درس رو قبول نشن، باید انقدر امتحان بدن که قبول بشن تا مدرک بگیرن. اگر امتحانی که بلاخره توش قبول میشن هم توی خرداد باشه، اون جایگزین نمره سابقه میشه و بعدش ۱ بار فرصت ترمیم دارن. برای درسهایی که همون اول قبول شدن، میتونن در کنار امتحان تجدیدی بقیه دروس، قبول‌شده‌ها رو ۱ بار ترمیم کنن. البته مثلا با نمره ۶ نهایی و به کمک نمره مستمر بالا یا به کمک تک ماده میشه با نمره کمتر از ۱۰ قبول شد.
      برای دیپلم مجددی‌ها، ممکنه از یک سری دروس مثل عمومی‌ها قبلا سابقه داشته باشن. در این دروس اگر شرکت کنن یا غیبت، هر نمره‌ای ثبت بشه، ترازش با قبلی مقایسه میشه و بالاترین رو‌ در نظر میگیرن. برای دروسی که سابقه ندارن، فکر میکنم مثل دوازدهمی‌ها بشه. یعنی آزمون بار اول، چه صفر بشی، چه بیافتی، چه قبول بشی، میشه سابقه‌ی اون درس و برات ترازش میکنن. اگر بیفتی باید تجدیدی بدی تا قبول بشی تا مدرک مجدد بگیری، بعد ۱ بار ترمیم میتونی بکنی. (البته این برداشت منه).
      برای شرکت‌کنندگان فقط امتحان ایجاد سابقه‌، هر نمره‌ای بگیری حتی صفر، برات سابقه میشه و ۱ بار هم میتونی ترمیم کنی. اما اگر غیبت کنی، با اینکه سابقه صفر برات رد میشه. میتونی دوباره امتحان ایجاد سوابق بدی. یعنی باید کلا ۱ بار سر جلسه ایجاد سابقه «حضور» داشته باشی و ۱ بار هم ترمیم کنی.
      ویرایش توسط Mazaheri : 14 اردیبهشت 1403 در ساعت 10:34

صفحه 10 از 10 نخستنخست ... 910

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 14 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن