سلام . دوستان نظرتون راجب این دو بند بخشنامه جدید چیه؟؟ به نظرتون یه ذره ابهام نداره؟؟
من قبلا فکر میکردم اگر کسی که تغییر رشته ای هستش در ازمون ایجاد سابقه شرکت کنه در خرداد ماه و نمره قبولی بگیره صرفا یکبار میتونه ترمیم شرکت کنه . و اگر قبول نشه فرصت ترمیم واسش محفوظه و هر چقدر امتحان بده برا قبولی واسش ایجاد سابقه حساب میشه و بعد اینکه قبول شد فقط یه بار میتونه ترمیم کنه .
ولی مثل اینکه شما هر نمره ای بگیرید حتی 2 یا 5 و ... که نمره قبولی نیست به منزله سابقه تحصیلی در نظر گرفته میشه و تراز خواهد شد و شما بهد از شرکت در ازمون صرفا یکبار فرصت ترمیم خواهید داشت فارغ از اینکه چه نمره ای در ازمون گرفته اید .
من فکر میکردم تا زمانیکه در ازمون نمره قبولی نگیری میتونی بری نهایی شرکت کنی ولی مثل اینکه این شکلی نیست .
این راجب دیپلم مجدد هم اینطوری باشه فک کنم . ینی قبولی در نهایی صرفا برای گرفتن مدرک مورد نیازه و نمره هر چیزی بگیرید حتما تراز میشه و قابل قبوله برای سابقه تحصیلی و بعدش فقط یکبار فرصت ترمیم دارید .
اخه این متناقض نیست ؟؟
ینی بالا بری پایین بیایی دوبار فرصت داری ایجاد سابقه نهایی کنی برا کنکور یکی برا ایجاد سابقه و یکی دیگه هم ترمیم اون نمره . باقیش فقط هر چی امتحان بدی انگار برای گرفتن مدرکه و برا کنکور حساب نمیشه درسته؟؟
نظر شما چیه؟؟ @
Mazaheri