آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 25
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

از رتبه ۷۴۵۲۱ سال ۹۸ تا ۲۴۰۰ سال ۱۴۰۲

سلام
      این من نیستم هااا . فقط توی کانون دیدمش گفتم شاید خیلی ها توی کانون نیان واسه همین اینجا لینکشو میزارم
      فقط نمیدونم لینک میشه اینجا گذاشت یا نه :/
      حالا البته مصاحبه های کانون چندان کمک کننده نیست بنظرم
      من فقط میخوام انگیزه این فرد رو نشون بدم )))

https://www.kanoon.ir/Article/315872
      این لینکشه ولی خب شاید نیاد پس چیزای مهمشو اینجا میزارم :

«قهرمان پیشرفت از رتبه 74521 سال 98 تا رتبه 2400 کنکور 1402 و قبولی پزشکی سبزوار-شهریه پرداز»

نام و نام خانوادگی : امیرحسین شکری 

نام شهر ، استان : فریمان ، خراسان رضوی

سال‌های حضور در کانون : 3 سال

تراز کنکور : 9408  

تراز سوابق تحصیلی : 8600    

تراز کل : 9068 

درصدهای کنکور 1402:   

زیست : 60 %  ریاضی : 12%    فیزیک : 34.43%    شیمی : 40 %

know the difference between being patient
      ⭐🌱and wasting your time

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من اینارو می بینم بیشتر نا امید میشم. اینکه هیچ شانسی ندارم برای کنکور امسال
      منم سال گذشته رتبه نجومی داشتم حالا با چه امیدی تو چند ماه بیارمش زیر 10 هزار
      انگار نفرین کرده اند... این خاک را اجداد ما
      تا بوده زاری بوده و... تا مانده غم در یاد ما
      ما نسل بازی خورده ایم...آتش به پرهامان زدند
      شاهان به آتش بازی و... نیرنگ و استبداد ما
      بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست
      پایان بازی مات بود...از کیش مادرزاد ما.
      ..

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Paradise.x نمایش پست ها
      باید از عرش به فرش بیاید
      هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Paradise.x نمایش پست ها
      با امید و توکل به بیشتر و بهتر کار کردن؛ خیلی خیلی بیشتر کار کشیدن از این دستگاه محاسبه گر
      شانس چیه و موفقیت چیه و شکست چی چیه ... با استرس و اضطرابم که شده، سعی کن تو مسیر بمونی
      !Omne animal post coitum triste

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      پنج بار کنکور داده، نمیخوام کارشو بی ارزش کنم، ولی یک سوال مهم اینایی که چهار پنج بار کنکور میدن چجوری واقعا فشار پشت کنکور موندن رو تحمل میکنن؟ اینکه همیشه پنج سال تنها باشی و برای علایق و تفریحاتت محدودیت داشته باشی؟ فشار خانواده رو تحمل نمیکنن اینا؟ و از همه مهمتر پول از کجا میارن؟ فتوسنتز میکنن؟ خانواده تهش دو سال برای کنکور خرج کنه ولی پنج سال رو اصلا نمی‌فهمم.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها
      پنج بار کنکور داده، نمیخوام کارشو بی ارزش کنم، ولی یک سوال مهم اینایی که چهار پنج بار کنکور میدن چجوری واقعا فشار پشت کنکور موندن رو تحمل میکنن؟ اینکه همیشه پنج سال تنها باشی و برای علایق و تفریحاتت محدودیت داشته باشی؟ فشار خانواده رو تحمل نمیکنن اینا؟ و از همه مهمتر پول از کجا میارن؟ فتوسنتز میکنن؟ خانواده تهش دو سال برای کنکور خرج کنه ولی پنج سال رو اصلا نمی‌فهمم.
      فردا میرم دم دانشگاه پیداش میکنم

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

علایق و تفریحات کم کم ، با شرایط فعلی الان کشور ماهی ۵ تومن پول میخواد !! طرف اگه پولدار نباشه هم ، عملا بدون کنکور هم علایق و تفریحات خاصی نمیتونست داشته باشه !!

اینکه کنکور چیز خوبی نیست توش هیچ شکی نیست ، اما اینکه فکر کنی بیرون هم خبریه نه واقعا نیست ، لااقل ادم پنج سال زحر بکشه بمونه پشت کنکور یه رشته خوب قبول بشه که تهش لااقل حقوق بخور نمیر داشته باشه بنظرم بهتره تا بره رشته هایی که واقعا معلوم نیست تهش حتی کار مرتبط با رشتشو پیدا میکنه بعد ۴ سال دانشگاه رفتن یا نه .

کار ازادم که الحمدلله روی هرچی دست بزنی ، بالا ۱ میلیارد خرج داره که خب اگه ۱ میلیارد داشتیم که بزنیم کار ازاد میرفتیم خارج درس میخوندیم

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Imnotok نمایش پست ها
      علایق و تفریحات کم کم ، با شرایط فعلی الان کشور ماهی ۵ تومن پول میخواد !! طرف اگه پولدار نباشه هم ، عملا بدون کنکور هم علایق و تفریحات خاصی نمیتونست داشته باشه !!

اینکه کنکور چیز خوبی نیست توش هیچ شکی نیست ، اما اینکه فکر کنی بیرون هم خبریه نه واقعا نیست ، لااقل ادم پنج سال زحر بکشه بمونه پشت کنکور یه رشته خوب قبول بشه که تهش لااقل حقوق بخور نمیر داشته باشه بنظرم بهتره تا بره رشته هایی که واقعا معلوم نیست تهش حتی کار مرتبط با رشتشو پیدا میکنه بعد ۴ سال دانشگاه رفتن یا نه .

کار ازادم که الحمدلله روی هرچی دست بزنی ، بالا ۱ میلیارد خرج داره که خب اگه ۱ میلیارد داشتیم که بزنیم کار ازاد میرفتیم خارج درس میخوندیم
      بله، تا حد زیادی موافقم

کار آزاد که نه و واقعا به قول شما کار آزاد تو بیرون هم خبري نیست، ولی مشاغلی هست که قطعا بیشتر از ۵ تومن که شما فرمودید در حد خرج خودش که از پدر پول توجیبی نگیره میشه درآمد گرفت و من منظورم این بود طرفی که از ۱۸سالگی چهار پنج سال پشت کنکوره چجوری خرجشو درمیاره؟ خود پروسه کنکور نیاز به پول آزمون منابع و ترمیم و.... داره

و از همه مهمتر فشار خانواده؟ چجوری میشه یه پسر ۱۸_۱۹ ساله خانواده بهش فشار نیاره

در مورد تفریحات هم فکر کنم سوتفاهم شد، منظورم تفریحات پرخرج و سفر شمال و اینا نبود، کنکور حتی فرصت فیلم دیدن، بیرون رفتن، معاشرت خانوادگی و... رو از آدم میگیره! و ته همه اینا بدون پول و فشار خانواده و نبود تقریبا هیچگونه تفریحات بعد ۵ سال برام عجیبه افسردگی نگرفته!

و در پایان اینو هم بگم من نگفتم کنکور رو ول کنه بره کار آزاد!!!!! من میگم چجوری ۵ سال طرف دوام آورده؟ بگید ما هم یاد بگیریم

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کار آزاد مزخرفه منم گول کار ازاد؛ کار آزاد درامد خوبه رو خوردم گفتم برم ناخون کار بشم جز تحقیر هیچی توش نیست بلانسبت مث سگ باید برا دو قرون زبون بریزی و بدویی اخرشم اخ اخ دردم اومد ؛ تخفیف بده و رنگش پسندم نیست ؛ نیم ساعت آدمو معطل میکنن تا برسن و .. ایناس
      همش میگن پزشکی بده بده ؛ حداقلش ادم لازم نیست زبون باز باشه برای درامد ؛ اونی که همیشه دیر میکنه دکتره نه مراجعه کننده اخرشم بهش احترام میزارن
      وقتی ۱۶ سالم بود بابای بیچارم میگف من باور نکردم
      کار ازاد واسه کسی که سرمایه داره خوبه منم سرمایه داشتم سالن میزدم مث خانوما میومدم روزی دو ساعت میومدم نصف بیشتر زحمت پرسنلو هم به جیب میزدم

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

بله، تا حد زیادی موافقم

کار آزاد که نه و واقعا به قول شما کار آزاد تو بیرون هم خبري نیست، ولی مشاغلی هست که قطعا بیشتر از ۵ تومن که شما فرمودید در حد خرج خودش که از پدر پول توجیبی نگیره میشه درآمد گرفت و من منظورم این بود طرفی که از ۱۸سالگی چهار پنج سال پشت کنکوره چجوری خرجشو درمیاره؟ خود پروسه کنکور نیاز به پول آزمون منابع و ترمیم و.... داره

و از همه مهمتر فشار خانواده؟ چجوری میشه یه پسر ۱۸_۱۹ ساله خانواده بهش فشار نیاره

در مورد تفریحات هم فکر کنم سوتفاهم شد، منظورم تفریحات پرخرج و سفر شمال و اینا نبود، کنکور حتی فرصت فیلم دیدن، بیرون رفتن، معاشرت خانوادگی و... رو از آدم میگیره! و ته همه اینا بدون پول و فشار خانواده و نبود تقریبا هیچگونه تفریحات بعد ۵ سال برام عجیبه افسردگی نگرفته!

و در پایان اینو هم بگم من نگفتم کنکور رو ول کنه بره کار آزاد!!!!! من میگم چجوری ۵ سال طرف دوام آورده؟ بگید ما هم یاد بگیریم
      دیگه حتما انقدر زندگی گاها برای بعضیا سخت میشه که راهی ندارن جز اینکه خودشون رو نجات بدن از راه درس خوندن ، حتما میگفته الان تحمل کنم بهتره تا چندسال دیگه برم رو همین نقطه ، یا ده سال دیگه پشیمون باشم که چرا دوباره تلاش نکردم ..

هزینه کنکور هم والا من نمیگم کار درستیه ولی فیلما رایگان توی تلگرام هست گرچه فیلم اموزشی هم فقط اونجاهایی که ادم اشکال داره باید ببینه بقیش با تست فراوان راه میفته

فقط یه بار باید کتاب تست خرید و منبع درست ، هر سال لازم نیست که هی کتاب تست عوض کرد ، وقتی پول نباشه ، ادم مجبوره بالاخره یا از سایتا دانلود کنه یا ازمون تو خونه بزنه .

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mina0-0 نمایش پست ها
      کار آزاد مزخرفه منم گول کار ازاد؛ کار آزاد درامد خوبه رو خوردم گفتم برم ناخون کار بشم جز تحقیر هیچی توش نیست بلانسبت مث سگ باید برا دو قرون زبون بریزی و بدویی اخرشم اخ اخ دردم اومد ؛ تخفیف بده و رنگش پسندم نیست ؛ نیم ساعت آدمو معطل میکنن تا برسن و .. ایناس
      همش میگن پزشکی بده بده ؛ حداقلش ادم لازم نیست زبون باز باشه برای درامد ؛ اونی که همیشه دیر میکنه دکتره نه مراجعه کننده اخرشم بهش احترام میزارن
      وقتی ۱۶ سالم بود بابای بیچارم میگف من باور نکردم
      کار ازاد واسه کسی که سرمایه داره خوبه منم سرمایه داشتم سالن میزدم مث خانوما میومدم روزی دو ساعت میومدم نصف بیشتر زحمت پرسنلو هم به جیب میزدم
      نمیگم شرایط علوم پزشکی خوبه نه ، شرایط همه مشاغل و رشته ها دانشگاهی توی ایران خرابه اما باز علوم پزشکی از همشون برای کسی که راهی جز درس خوندن نداره بهتره

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خب شرایط فرد به فرد متفاوته. بعضی‌ها خانواده فهمیده ای دارن پدر و مادر زیاد به بچه سرکوفت نمیزنن. ولی اغلب پشت کنکوری ها حرف های زیاد و رنج های زیادی رو تحمل میکنن چون معمولا خانواده ها درک کافی رو ندارن. پشت کنکور بودن ذره ذره آدم رو خورد میکنه ولی درس های زیادی یاد آدم میده.
      پشت کنکور بودن تهش همیشه شاد نبوده همیشه هم غمگین نبوده.یه جور قماره که تاوان سنگینی داره.
      ولی مهم ترین ثمره ای که داره اینه که آدم تازه قدر خودش رو میفهمه.
      در وصف یک پشت کنکوری باید گفت
      درد ناگفته زیاد است ........ولی محرَم نیست

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نمیگم شرایط علوم پزشکی خوبه نه ، شرایط همه مشاغل و رشته ها دانشگاهی توی ایران خرابه اما باز علوم پزشکی از همشون برای کسی که راهی جز درس خوندن نداره بهتره
      البته نه همه ی رشته های علوم پزشکی!
      بعضیاشون جز زحمت هیچی ندارن
      عملا درامدشون در حد یه کارمنده ولی با درسا و کار به شدت سنگین تر و پر مسئولیت تر
      علوم پزشکی هم جز چندتا رشته انگشت شمار خبری نیست...( با این تفاوت که بیشتر بشون سخت میگذره معمولا)

ولی در کل با اصل حرفاتون موافقم فقط خواستم این حرفتونو اصلاح کنم
      ویرایش توسط sadd : 08 دی 1402 در ساعت 05:31

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دقیقا منم همینو میگم
      ادم پرستار بشه با وجود همه سختیاش میدونه کار هست برات
      نمیدونم شاید هم من سنم رفته بالا ترسو شدم دنبال تضمین ام

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

بله، تا حد زیادی موافقم

من خودم چنین شرایطی دارم یکسال انتخاب رشته نکردم ،
      یکسال فرهنگیان قبول شدم نرفتم
      یکسال تغذیه خوندم و نشد
      امسال هم علوم آزمایشگاهی قبول شدم و نرفتم
      ببینید اینکه میگید چجوری دوام آورده به ماهم بگه یه چیز درونیه اصلا رشته دیگه ای آدم راضی نمیکنه نه ذهنت ، نه عقلت ، نه قلبت نمیشه هیچ جوری نمیشه نمیدونم میفهمید یا نه من تک و توک دیدم آدمایی مثل خودم اشتباه ما اینه که به اندازه خواستمون تلاش نکردیم همین
      البته که خانواده هم مهمه خیلی مهمه من همه با این کارم مخالفن بشدت به جز مامانم که منم تا جواب زحمتش ندم آروم نمیگیرم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن