know the difference between being patient
⭐🌱and wasting your time
لعنتی من زنبیل گذاشته بودم واسه این تاپیکهمونجا تو یادداشت های کاربری استاد ممدحسین زیرو گفتم که
ولی حالا که لطف کردی زدی، اقلا پربار ترش میکردی آخه؛ یه بریده هایی از حرفاش و نانوشته هایی که لابلای تاپیک های مختلف گفته بود ولی تو زیرو نامه نیاورد و این حرفا. جالبه بگم که استارتر عزیز به نکته ی ظریفی اشاره کرد؛ توهم کنکوری جماعت به نسبت زندگی تحصیلی رتبه برترا
حالا جالبیش اینجاست که تو خود زیرونامه هم زیروی عزیز تا حدی به این کژروی دامن زده! البته قطعا غیر عمدی بوده ولی منظور کلی م اینه که...فایده نداره؛ باید بعدا تیکه هایی از پاورقی های زندگی شونو بیارم
!Omne animal post coitum triste
داداش من خیلی سوسکی یادمه یه مدت قبل همون اکانت افشین مقتدا ( ظاهرا) که پروفش اون بیت "چرخ برهم زنم.. " رو پیدا کردم تو انجمن؛ بعد بگی نگی یه چیزایی تو پستاش دیدم که حالا شاید درست یادم نباشه ولی فکر کنم با اینکه میگفت از بهمن نان استاپ شروع کرده و اینا، ولی ظواهر امر بر این بود که از پاییز شروع کرده بود. بعد یه چیزایی در مورد تماشای سریال شهرزاد و اینا گفته بود که یکم مخم سوت کشید انصافا.. شاید من اشتباه کنم ولی به نظرم حرفاش یه ذره پارادوکسیکال بود
http://forum.konkur.in/thread77011.html#post1754587
آه
داغ دلم تازه شد
خاطره قبولیه زیروی عزیز
زیروی مهربان
زیروی جنتلمن
زیروی تلاش دوست
زیروی با کلاس
و
و
و
زیروی گوگولی انجمن
بیاین اکیپ بشیم
انجمن رو بگردیم حرف و حدیث های زیروی عزیز رو با کاربران جدید به اشتراک بذاریم
تا بدونن چه کاربر نازنینی رو از دست دادن
بذارین بدونن افتخار آشنایی با کی رو از دست دادن
بذااااارین بدوووونن ما قدیمی ها با کی هم صحبت بودیم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)