X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات

Question مشاور کنکور ###××

سلام
      من کنکوری ۴۰۳ هستم میخواستم مشاور بگیرم ولی نمیدونم از کدوم موسسه ثبت نام کنم
      اگر تجربشو دارین یا درموردش شنیدین میشه بگین چه موسسه ای خوبه؟
      یا اینکه اصلا مشاور گرفتن خوبه یا نه؟
      مشاور حضوری بهتره یا آنلاین؟
      مشاوری خوبه که دانشجو باشه یا خودش مدرک مشاوره داشته باشه؟
      ممنون میشم جواب بدین

2. Top | #2
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Konkoriaaa نمایش پست ها
      سلام
      ممنون میشم جواب بدین

سلام و وقت بخیر
      مشاورین رتبه برتر مرکز مشاوره سایتمون رو چک کنید
      همشون پزشکی و دندونپزشکیهای دانشگاه های تهران قبول شدند و از تجربیات ارزشمند خودشون بهتون خواهند گفت و شما را همراهی خواهند که تا به نتیجه دلخواهتون برسید.
      خدمات و تعرفه ها به صورت مشخص در صفحه هر مشاور نوشته شده است و تصاویر رضایت دانش آموزان و نظراتشون رو هم میتونی در سایت مشاهده کنی.

لینک مشاورین تجربیمون

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      از هز جا مشاو گرفتی ازز سیب ترش نگیر من دوتا بار مشاور گرفتم ک ای کاش نمی گرفتم هر جا مشاور گرفتی اول حدقل دو جلسه حضوری برو
      ویرایش توسط Soraya. : 19 تیر 1402 در ساعت 12:06

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مشاور حضوری خوبه مشاوردانشجو خوب نیست چون خودشم داره درس میخونه و فقط خودش یه نفرومیبینه توموفقیت مشاوری خوبه که باتجربه باشه وبارتبه برترا درارتباط باشه وحداقل ۵ سال سابقه و نتیجه داشتهباشهدوما خودت بابهترین مشاور های خودتون توشهرتون یه جلسه مصاحبه برو وانتخاب کن

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      ممنون میشم جواب بدین
      سلام
      به نظرت هدف از مشاور داشتن چیه؟ مشاور چه چیزی رو برات فراهم میکنه؟ بودن یا نبودن مشاور رو تو خودت چطوری حس میکنی؟
      !Omne animal post coitum triste

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Araz نمایش پست ها
      سلام و وقت بخیر
      مشاورین رتبه برتر مرکز مشاوره سایتمون رو چک کنید
      همشون پزشکی و دندونپزشکیهای دانشگاه های تهران قبول شدند و از تجربیات ارزشمند خودشون بهتون خواهند گفت و شما را همراهی خواهند که تا به نتیجه دلخواهتون برسید.
      خدمات و تعرفه ها به صورت مشخص در صفحه هر مشاور نوشته شده است و تصاویر رضایت دانش آموزان و نظراتشون رو هم میتونی در سایت مشاهده کنی.

لینک مشاورین تجربیمون

ممنون

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme86 نمایش پست ها
      مشاور حضوری خوبه مشاوردانشجو خوب نیست چون خودشم داره درس میخونه و فقط خودش یه نفرومیبینه توموفقیت مشاوری خوبه که باتجربه باشه وبارتبه برترا درارتباط باشه وحداقل ۵ سال سابقه و نتیجه داشتهباشهدوما خودت بابهترین مشاور های خودتون توشهرتون یه جلسه مصاحبه برو وانتخاب کن
      ممنون که راهنمایی کردی

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Soraya. نمایش پست ها
      از هز جا مشاو گرفتی ازز سیب ترش نگیر من دوتا بار مشاور گرفتم ک ای کاش نمی گرفتم هر جا مشاور گرفتی اول حدقل دو جلسه حضوری برو
      ممنون که راهنمایی کردی

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ZanaP نمایش پست ها
      سلام
      به نظرت هدف از مشاور داشتن چیه؟ مشاور چه چیزی رو برات فراهم میکنه؟ بودن یا نبودن مشاور رو تو خودت چطوری حس میکنی؟
      احساس میکنم مشاور میدونه من چقدر و چجوری بخونم که به وقتش تموم کنم
      فک میکنم با وجودش میتونم نتیجه بهتری بگیرم

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون که راهنمایی کردی
      خاهش موفق باشی

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      احساس میکنم مشاور میدونه من چقدر و چجوری بخونم که به وقتش تموم کنم
      فک میکنم با وجودش میتونم نتیجه بهتری بگیرم
      یه چند خط نوشتم و چند بار پاک کردم؛ واقعیت به نظرم برای کنکور، با در دسترس بودن اینترنت و فروم و تلگرام و اینها، مشاور اصلا فکر خوبی نیست؛ شما برای موفقیت در کنکور، یک سری عادات مثبت همراه با توصیه های خوب لازم داری که بخش اول اصل کاره. رک بخوام بگم، اگه دنبال مشاور برای نمیدونم ایجاد انگیزه و سحرخیزی و اینها هستی، که دیگه نمیدونم چی بگم. اگه این موارد رو همراه با استمرار و استقامت داری که خب محکم تر برو و جلو و اصلا شک نکن. و اگر هم نداری که مثل همه ی کنکوریای دیگه بشین خودتو بساز؛ طی این 67 روز مونده به پاییز، کارای جذابی میشه کرد. برای مورد دوم هم که توصیه و کمک خواستن و راهنمایی باشه، خوبای قدیمی فروم هستن و من لزومی نمیبینم. به هر حال اختیار به خودته اما خب اینم نظر من بود که نتیجه نگرفتم از مشاور، اونم به خاطر ضعف خودم. حالا مهم اینه که اگه با مشاور یا بی مشاور جلو رفتی، راهتو بگیری و بری؛ فکر کنم جمله از ولتره که میگه شک خوشایند نیست اما یقین ناممکن است! حالا شده حال و روز کنکوری جماعت؛ منابع و کلاسا و اینا رو به دقت ( نه وسواس! ) انتخاب کن و دیگه برو جلو؛ باور کن یه لحظه پشت سرتو نگا کنی، باختی و بدم باختی

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      یه چند خط نوشتم و چند بار پاک کردم؛ واقعیت به نظرم برای کنکور، با در دسترس بودن اینترنت و فروم و تلگرام و اینها، مشاور اصلا فکر خوبی نیست؛ شما برای موفقیت در کنکور، یک سری عادات مثبت همراه با توصیه های خوب لازم داری که بخش اول اصل کاره. رک بخوام بگم، اگه دنبال مشاور برای نمیدونم ایجاد انگیزه و سحرخیزی و اینها هستی، که دیگه نمیدونم چی بگم. اگه این موارد رو همراه با استمرار و استقامت داری که خب محکم تر برو و جلو و اصلا شک نکن. و اگر هم نداری که مثل همه ی کنکوریای دیگه بشین خودتو بساز؛ طی این 67 روز مونده به پاییز، کارای جذابی میشه کرد. برای مورد دوم هم که توصیه و کمک خواستن و راهنمایی باشه، خوبای قدیمی فروم هستن و من لزومی نمیبینم. به هر حال اختیار به خودته اما خب اینم نظر من بود که نتیجه نگرفتم از مشاور، اونم به خاطر ضعف خودم. حالا مهم اینه که اگه با مشاور یا بی مشاور جلو رفتی، راهتو بگیری و بری؛ فکر کنم جمله از ولتره که میگه شک خوشایند نیست اما یقین ناممکن است! حالا شده حال و روز کنکوری جماعت؛ منابع و کلاسا و اینا رو به دقت ( نه وسواس! ) انتخاب کن و دیگه برو جلو؛ باور کن یه لحظه پشت سرتو نگا کنی، باختی و بدم باختی
      واقعا ازت ممنونم
      شما خودت کنکوری هستی؟ یا بودی؟

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واقعا ازت ممنونم
      شما خودت کنکوری هستی؟ یا بودی؟
      اختیار دارید چه حرفیه
      من بگی نگی به لفظ کنکوری بودم و دریغ از تلاش! الانم پشت کنکوری محسوب میشم ظاهرا ...

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      اختیار دارید چه حرفیه
      من بگی نگی به لفظ کنکوری بودم و دریغ از تلاش! الانم پشت کنکوری محسوب میشم ظاهرا ...
      امیدوارم موفق باشی
      فقط یه چیزی الان خودم نمیدونم چجوری قراره تو این بازه تا کنکورم چجوری قراره هر سالو بخونم و این بهم استرس میده نمیدونم چجوری شروع کنم و نمیدونم اصلا چیکار باید بکنم برای شروع برای این سوالا و پیدا کردن راهش چیکار کنم؟

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      امیدوارم موفق باشی
      فقط یه چیزی الان خودم نمیدونم چجوری قراره تو این بازه تا کنکورم چجوری قراره هر سالو بخونم و این بهم استرس میده نمیدونم چجوری شروع کنم و نمیدونم اصلا چیکار باید بکنم برای شروع برای این سوالا و پیدا کردن راهش چیکار کنم؟
      ببین مثلا من برای ریاضی یک کلاسی رو میبینم که کلا اورجینال ضبط شده و من خریداری کردم. حالا این دبیری که تدریس میکنه یه کتابی داره که اتفاقا من از رو اون تستامو میزنم. تا اینجا اوکیه؟ خب حالا چون کلاس آنلاین نیست و برنامه ی مشخص نداره و همه ی فصلا رو در اختیار دارم، پس میام از کلاس های سالیانه ی همون استاد، طرح درس میگیرم و طبق کلاس های اون میام جلو؛ یعنی مثلا این هفته چی درس داد منم فیلمای اون مبحث، تمرینای اون مبحث و بالاخره تستا و مرور همون مبحث رو انجام میدم. اینطوری با برنامه ی ایشون میرم جلو و بنا به صلاحدید ایشون، اگر آزمونی لازم بود در حین جلسات تدریس از خودم میگیرم ( آزمونی که دبیر از اون درس طرح کرده ). حالا زیادی پیچیده کردم قضیه رو؛ اما منظور اصلیم این بود که بر طبق طرح درس یه دبیری برید جلو ( اینو با پیش فرض نه چندان قوی بودن شما عرض میکنم ) و هر چی ایشون گفتن شما هم تبعیت کن و برو جلو. با دبیر پیش رفتن ( دبیر خوب و کار بلد نه شومن ها )، اینه که با پایه ی نه چندان کنکوری، میتونید اصولی بیاید بالا؛ نه اینکه فلان موسسه اولین آزمونشو از دنباله و الگو طرح کنه ...
      حالا اگه خودخوان هستید که چه بهتر؛ بازم طرح درس دبیری رو نگاه کنید و سعی کنید باهاش هماهنگ بشید. ولی در کل دنبال قطعیت نگردید؛ شاید یه مبحثی برای من آسون بود برای شما سخت.شاید من با 200 تست از یه مبحثی به درجه ی تسلط خوبی رسیدم و شما با 100 تست. به هر حال همین دیگه! طرح درسا هم روی تلگرام هست. برادر بنده که نظام قدیم به زور ادبیات رو 30 میزد، کنکور 1401 ادبیات رو نزدیک 70 زد و بخش اعظمش رو مدیون همون با کلاس پیش رفتن و آزمون زدن و تست کار کردن بود. و به بنده هم این تجربه رو انتقال داد که اگر با برنامه ی یه دبیری راهمو بگیرم و تحت هر شرایطی برم جلو، ضریب خوبی از موفقیت میتونه در انتظارم باشه.
      ببخشید زیاده عرضی کردم اما از همین الان پا به پای یه برنامه ی درست برید جلو و دیگه تا آخر برید و یه لحظه هم ایست ممنوعه. خلاصش اینکه موفق باشید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن