من ریدم سر در تمام ساختمان های اداری ج.ا کثیف و متعفن و قاتلِ بچهکُش.
لابد سر گرفتن کارت ورود به جلسه هم قراره پاره بشیم نه؟
من سر گرفتن کد سوابق تحصیلی 1 میلیون تومن فقط کرایه ماشین دادم و 15 روز هی میرفتم تهران میومدم، هر روز 5 ساعت فقط رفتو آمدم بود. انقدر وقتمو گرفتن که اصلا نفهمیدم فروردین چطوری گذشت! همش تو استرس و سگدو زدن گذشت، اصلا نتونستم درس بخونم.
مثل گاو بودن همهشون. کوچیک ترین اطلاعاتی نداشتن درباره هیچی.
من یدفه رفتم وزارت خونه آموزش پرورش تهران، طرف به من گفت اینجا نیست! برو فلان ساختمون، 15 دقیقه پیاده روی بود، رفتم اونجا، گفت برو فلان ساختمون، 15 دقیقه هم اونجا، رفتم اونجا باز گفت برو همون ساختمون اولی که رفته بودم! باز برگشتم اونجا طرف ایندفه به من گفت برو طبقه 6 با فلانی صحبت کن!!! رفتم اونجا فکر کنم خودِ سازنده های سایت my.medu.ir اونجا بودن، طرف اسممو گرفت رفت دستی درست کرد اومد گفت بهم. (اینا تو یه روز انجام نشد ها!!! همش تعطیلیو شهادت امامو کوفتو زهر مار بود وسطاش منتظر بودیم دوستان بیان سر کار! کد سوابق رو گرفتم حالا رفتم اطلاعات کنکورم رو ویرایش کنم! اون خودش 10 تا خان داشت).
جمهوری اسلامی یه #گله_گاو بیشتر نیست. نه بیشتر نه کمتر. فقط #گله_گاو
ویرایش توسط bzmind : 28 اردیبهشت 1402 در ساعت 11:35
منم کارتو گرفتم اما خبری از درس زمین شناسی نیست.من برای تمام دروس دوازدهم ایجاد سوابق کرده بودم به اضافه زمین شناسی یازدهم.اما روی کارت ورودم همه درسا هست به جز درس زمین..از بقیه بچه ها هم پرسیدم چند نفر از اونا هم می گفتن زمین براشون حذف شده!حالا باید چیکار کنیم؟سنجش گفته اونایی که تو درس زمین شناسی نمره ندارن حتما باید ایجاد سابقه کنن چون در غیر این صورت نمره صفر براشون رد می کنن
احتمالا موقع ثبت نام دروس توسط مدرسه سیستم مشکل پیدا کرده و ثبت نشده (اواسط اردیبهشت). اون زمان برای منم همین مسئله پیش اومد و 2 تا درسمو هرکاری کردند ثبت نشد گفتند سیستم قاط زده بود ولی خوشبختانه روز بعد رفتم پیگیری کردم مشکل حل شد.
تازگی مدرسه که ثبت نام کردم اطلاعیه داده گفته اگه درسهای مورد نظرتون توی کارت ورود به جلسه ثبت نشده شنبه به مدرسه بیاید تا درست کنیم.
والا مدرسه ما به بهانه گرفتن شهریه گفت فقط چهارشنبه بیاین میتونین بگیرین و قبلش باید تسویه حساب کنید. رفتیم و وقتی گرفتم بهشون گفتم این کارتا چرا بارکد نداره گفتن مهر مدیر هست و مهم نیست بقیش اصن! دیروز بعد از ظهر تو کانال مدرسه زد کارتاتون فاقد اعتباره! خودتون برید از سایت بگیریدهنوزم معلوم نیست مهر مدیر رو میخواد یا نه!
Lost in DayDream
زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.
Lost in DayDream
زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)