X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 567 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 120
    1. Top | #76
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Biomedical Eng نمایش پست ها
      به ما گفته اند کارت بدون مهرمدرسهممکن نیست و باید به مدرسه تشریف ببریم.
      مطمئنی؟ امسال کارتا بارکدیه گویا نیاز به مهر مدرسه نیستا

2. Top | #77
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من ریدم سر در تمام ساختمان های اداری ج.ا کثیف و متعفن و قاتلِ بچه‌کُش.
      لابد سر گرفتن کارت ورود به جلسه هم قراره پاره بشیم نه؟
      من سر گرفتن کد سوابق تحصیلی 1 میلیون تومن فقط کرایه ماشین دادم و 15 روز هی میرفتم تهران میومدم، هر روز 5 ساعت فقط رفتو آمدم بود. انقدر وقتمو گرفتن که اصلا نفهمیدم فروردین چطوری گذشت! همش تو استرس و سگ‌دو زدن گذشت، اصلا نتونستم درس بخونم.
      مثل گاو بودن همه‌شون. کوچیک ترین اطلاعاتی نداشتن درباره هیچی.
      من یدفه رفتم وزارت خونه آموزش پرورش تهران، طرف به من گفت اینجا نیست! برو فلان ساختمون، 15 دقیقه پیاده روی بود، رفتم اونجا، گفت برو فلان ساختمون، 15 دقیقه هم اونجا، رفتم اونجا باز گفت برو همون ساختمون اولی که رفته بودم! باز برگشتم اونجا طرف ایندفه به من گفت برو طبقه 6 با فلانی صحبت کن!!! رفتم اونجا فکر کنم خودِ سازنده های سایت my.medu.ir اونجا بودن، طرف اسممو گرفت رفت دستی درست کرد اومد گفت بهم. (اینا تو یه روز انجام نشد ها!!! همش تعطیلیو شهادت امامو کوفتو زهر مار بود وسطاش منتظر بودیم دوستان بیان سر کار! کد سوابق رو گرفتم حالا رفتم اطلاعات کنکورم رو ویرایش کنم! اون خودش 10 تا خان داشت).
      جمهوری اسلامی یه #گله_گاو بیشتر نیست. نه بیشتر نه کمتر. فقط #گله_گاو
      ویرایش توسط bzmind : 28 اردیبهشت 1402 در ساعت 11:35

3. Top | #78
      کاربر اخراجی

Mariz
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bzmind نمایش پست ها
      من ریدم سر در تمام ساختمان های اداری ج.ا کثیف و متعفن و قاتلِ بچه‌کُش.
      لابد سر گرفتن کارت ورود به جلسه هم قراره پاره بشیم نه؟
      من سر گرفتن کد سوابق تحصیلی 1 میلیون تومن فقط کرایه ماشین دادم و 15 روز هی میرفتم تهران میومدم، هر روز 5 ساعت فقط رفتو آمدم بود. انقدر وقتمو گرفتن که اصلا نفهمیدم فروردین چطوری گذشت! همش تو استرس و سگ‌دو زدن گذشت، اصلا نتونستم درس بخونم.
      مثل گاو بودن همه‌شون. کوچیک ترین اطلاعاتی نداشتن درباره هیچی.
      من یدفه رفتم وزارت خونه آموزش پرورش تهران، طرف به من گفت اینجا نیست! برو فلان ساختمون، 15 دقیقه پیاده روی بود، رفتم اونجا، گفت برو فلان ساختمون، 15 دقیقه هم اونجا، رفتم اونجا باز گفت برو همون ساختمون اولی که رفته بودم! باز برگشتم اونجا طرف ایندفه به من گفت برو طبقه 6 با فلانی صحبت کن!!! رفتم اونجا فکر کنم خودِ سازنده های سایت my.medu.ir اونجا بودن، طرف اسممو گرفت رفت دستی درست کرد اومد گفت بهم. (اینا تو یه روز انجام نشد ها!!! همش تعطیلیو شهادت امامو کوفتو زهر مار بود وسطاش منتظر بودیم دوستان بیان سر کار! کد سوابق رو گرفتم حالا رفتم اطلاعات کنکورم رو ویرایش کنم! اون خودش 10 تا خان داشت).
      جمهوری اسلامی یه #گله_گاوبیشتر نیست. نه بیشتر نه کمتر. فقط#گله_گاو
      #حرص_نخور_شیرت_خشک _میشه
      #نه_به_خشونت_علیه_گاوها

4. Top | #79
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط titimousavi نمایش پست ها
      بچه ها من کارتو گرفتم بلخره ولی یه مساله! من همه دروس اختصاصی رو ترمیم ثبت نام کردم+ ایجاد سابقه در زیست، ریاضی و زمین. چون رشته خودم ریاضی بود و الان میخوام کنکور تجربی بدم. ولی ولی ولی توی کارتم فقط دو تا از این درسا ثبت شده. زیست و ریاضی. من همه رو پول دادم ثبت نام کردم اون برگه ش رو هم دارم. ولی فقط همین دو تا رو نوشته حق شرکت در امتحان ها رو دارم. کسی همچین مشکلی داشته؟
      منم کارتو گرفتم اما خبری از درس زمین شناسی نیست.من برای تمام دروس دوازدهم ایجاد سوابق کرده بودم به اضافه زمین شناسی یازدهم.اما روی کارت ورودم همه درسا هست به جز درس زمین..از بقیه بچه ها هم پرسیدم چند نفر از اونا هم می گفتن زمین براشون حذف شده!حالا باید چیکار کنیم؟سنجش گفته اونایی که تو درس زمین شناسی نمره ندارن حتما باید ایجاد سابقه کنن چون در غیر این صورت نمره صفر براشون رد می کنن

5. Top | #80
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اخه من اصلا عربی و زبان رو نزدم برا ترمیم
      چرا نوشته زدی

6. Top | #81
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MissShafei1995 نمایش پست ها
      منم کارتو گرفتم اما خبری از درس زمین شناسی نیست.من برای تمام دروس دوازدهم ایجاد سوابق کرده بودم به اضافه زمین شناسی یازدهم.اما روی کارت ورودم همه درسا هست به جز درس زمین..از بقیه بچه ها هم پرسیدم چند نفر از اونا هم می گفتن زمین براشون حذف شده!حالا باید چیکار کنیم؟سنجش گفته اونایی که تو درس زمین شناسی نمره ندارن حتما باید ایجاد سابقه کنن چون در غیر این صورت نمره صفر براشون رد می کنن
      احتمالا موقع ثبت نام دروس توسط مدرسه سیستم مشکل پیدا کرده و ثبت نشده (اواسط اردیبهشت). اون زمان برای منم همین مسئله پیش اومد و 2 تا درسمو هرکاری کردند ثبت نشد گفتند سیستم قاط زده بود ولی خوشبختانه روز بعد رفتم پیگیری کردم مشکل حل شد.

تازگی مدرسه که ثبت نام کردم اطلاعیه داده گفته اگه درسهای مورد نظرتون توی کارت ورود به جلسه ثبت نشده شنبه به مدرسه بیاید تا درست کنیم.

7. Top | #82
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Math97 نمایش پست ها
      احتمالا موقع ثبت نام دروس توسط مدرسه سیستم مشکل پیدا کرده و ثبت نشده (اواسط اردیبهشت). اون زمان برای منم همین مسئله پیش اومد و 2 تا درسمو هرکاری کردند ثبت نشد گفتند سیستم قاط زده بود ولی خوشبختانه روز بعد رفتم پیگیری کردم مشکل حل شد.

تازگی مدرسه که ثبت نام کردم اطلاعیه داده گفته اگه درسهای مورد نظرتون توی کارت ورود به جلسه ثبت نشده شنبه به مدرسه بیاید تا درست کنیم.
      خوش به حالتون.بازم مدرستون پیگیرهست.مدرسه ما اصلا پیگیری نمی کنن چیزی رو.حتی کارت ورود به جلسه رو!

8. Top | #83
      کاربر انجمن

khejalati
      نمایش مشخصات
      والا مدرسه ما به بهانه گرفتن شهریه گفت فقط چهارشنبه بیاین میتونین بگیرین و قبلش باید تسویه حساب کنید. رفتیم و وقتی گرفتم بهشون گفتم این کارتا چرا بارکد نداره گفتن مهر مدیر هست و مهم نیست بقیش اصن! دیروز بعد از ظهر تو کانال مدرسه زد کارتاتون فاقد اعتباره! خودتون برید از سایت بگیرید هنوزم معلوم نیست مهر مدیر رو میخواد یا نه!

9. Top | #84
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امیررضا ح نمایش پست ها
      والا مدرسه ما به بهانه گرفتن شهریه گفت فقط چهارشنبه بیاین میتونین بگیرین و قبلش باید تسویه حساب کنید. رفتیم و وقتی گرفتم بهشون گفتم این کارتا چرا بارکد نداره گفتن مهر مدیر هست و مهم نیست بقیش اصن! دیروز بعد از ظهر تو کانال مدرسه زد کارتاتون فاقد اعتباره! خودتون برید از سایت بگیرید هنوزم معلوم نیست مهر مدیر رو میخواد یا نه!
      نمیخواد مهر مدرسه رو بارکد کافیه(مدرسه من ک اینطوری گفت البته من ترمیمی نیستم)

10. Top | #85
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بچه ها واسه من صفحه ی کارت زده یافت نشد باید چیکار کنم؟

11. Top | #86
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Moon.Sa نمایش پست ها
      بچه ها الان سایت با همون درگاه دولت گزینه ی کارت امتحان نهایی رو اوورده، ولی میزنه اطلاعاتی یافت نشد، شما چک کنین شاید مشکل شما حل شده باشه
      واسه شما درست شد؟

12. Top | #87
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Stormii نمایش پست ها
      واسه شما درست شد؟
      نه همچنان میزنه اطلاعاتی یافت نشد، از طریق دانش آموزم نمیتونم وارد شم میگه از درگاه دولت برو : ((
      Lost in DayDream

13. Top | #88
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نه همچنان میزنه اطلاعاتی یافت نشد، از طریق دانش آموزم نمیتونم وارد شم میگه از درگاه دولت برو : ((
      برای منم میزنه اطلاعات یافت نشد. میدونم آخرش باید شنبه خود مدرسه بهم کارت بده این سایت کارت بده نیست
      زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.

14. Top | #89
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pcstud نمایش پست ها
      برای منم میزنه اطلاعات یافت نشد. میدونم آخرش باید شنبه خود مدرسه بهم کارت بده این سایت کارت بده نیست
      آخه اصن مدرسه میگه به ما نمیدن خودتون باید بگیرید، گفتم شنبه بیام گفت بیا ولی کاری از دست ما ساخته نیست -_-
      Lost in DayDream

15. Top | #90
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آخه اصن مدرسه میگه به ما نمیدن خودتون باید بگیرید، گفتم شنبه بیام گفت بیا ولی کاری از دست ما ساخته نیست -_-
      مدرسه ما گفت اگه نتونستید بگیرید شنبه بیایید. حالا شما هم تلاش کن اگه نشد برو مدرسه یعنی چی الکی که نیست سرنوشت ماست باید درستش کنن
      زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.

صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 567 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)