خون میچکد از دیده در این کنج صبوری
این صبر که من میکنم ، افشردن جان است.....
گزینه1: عدد اکسایش اهن اینجا +3 هست که بالاترین عدد اکسایش برای آهنه ، این ترکیب اکسندگی زیادی داره
گزینه2: اینجا عدد اکسایش گوگرد -2 هست که کمترین عدد اکسایش گوگرده پس این ترکیب کاهندست
گزینه3: اینجا عدد اکسایش اکسیژن -1 هست که نه ماکسشه نه مین چون اکسیژن بین 2 تا -2 هست
گزینه 4 : عدد اکسایش نیتروژن اینجا +5 هست که بیشترین عدد اکسایش نیتروژنه . این ترکیب هم اکسندس
میشه گزینه 2 پس
سلام
توی همین جا بازه تغییرات عدد اکسایش برای فلزاتو از صفر تا یکان شماره گروه تعیین کرده بود (غیر گروه 7 تا 11)
شاید توی منابع علمی اهن از 2- شروع شه
جدا از این بحث مشکل سوال چیز دیگس اینکه چرا به عدد اکسایش عناصر محدود گیر میده
چون مثلا تیپ سوالای دیگه اینجوری بودن که در یه گونه عنصر خاصی رو بررسی کنن
پاسخ تشریحی هم همینجوری عناصر محدودی رو بررسی کرده
چون روی فایل بوده یکم باید بگردم پیداش کنم
پیداش کردم جواب تشریحیشم میزارم
با عرض سلام و ادب و احترام خدمت اساتید گرامی
این تست رو مشاهده بفرمایید
تو حل تست مشکلی ندارم. اما تو صورت تست چرا
سوال من اینه که طبق چیزی که تو الکتریسیته ساکن میخوندیم، پلاستیک تو مالش مگه الکترون خواهیش زیاد نبود تو سری تریبوالکتریک؟ اصولا باید میگفت کره پلاستیک چقدر الکترون میگیره نه اینکه از دست میده...البته نمیدونم شاید با تفلون مثلا اومده مالش داده که پایین ترین بود تو جدول تریبو...ولی عموما تو تست های فیزیک من یادمه هرجا سخن از پلاستیک بود،نام بار منفی میدرخشید همیشه...
نظرتون چیه
قبلا یبار جواب داده بودم ولی حالا اینجا هم میگم که سوال کس دیگه هم باشه جواب بگیره
یونش یعنی اتم خنثی تبدیل بشه به یون
الان اگه از n=1 بره به n=2 صرفا الکترون برانگیخته شده و یون نداریم.
برای یونش باید الکترون کنده بشه از اتم...یعنی از حالت پایه میل کنه به لایه بی نهایت
دلیل این که گفته "کم ترین انرژی لازم" اینه که مثلا اتم ما خنثی بوده باشه که تو یون های مثبت به مشکل نخوریم...همین
در حال حاضر 43 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 43 مهمان)