X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 101112 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 151 به 165 از 185
    1. Top | #151
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط katy perry نمایش پست ها
      ممنونم که انقد وقت گذاشتید...اتفاقا من سالهاست که دوست دارم نه تنها از شهر خودم، که از استان خودم بزنم بیرون ( چند سال پیش موقعیتش فراهم بود ولی بخاطر کنکور نشد و اصلا پیش بینیم این نبود تا الان طول بکشه)..یعنی اینجا واسه من چیزی نداره؛ منم خیلی آدم ماجراجو و اهل تجربه کردن هستم؛ اصلا همینکه چندسال خودم رو توی یک اتاق حبس کردم و هنوز زنده م، هنوز امید دارم به زندگی خودش یک معجزه ست!: )) منم خودم نظرم رو اینه عوض محدود کردن خودم به یک رشته اونم هفت سال جای دور ( برای منی که در جستجوی تازه ها هست؛ نمیگم پزشکی خوب نیست خیلی خوبه اصلا بخاطر اون استارت زدم؛ ولی میبینم مسیری که قراره طی کنم چیزی نیست که اون شادیی که میخوام رو بهم بده؛ شایدم دو روز دیگه که رفتم و دیدم دنیا واقعی، دنیای درآوردن پول و...همچینم شوخی نیست بگم چه اشتباهی کردم همون درس میخوندم راه مطمعن تری بود) برم تو دل جامعه خیلی بهتر باشه؛ صرفا درس واقعا چیزی نیس که حالمو خوب میکنه! دوسدارم با آدمای جدید آشنا بشم، برم یکمم زندگی کنم! چند روز جوونم مگه؟همین الان دارم آثار بالا رفتن سن رو مبینم توی خودم! احتمالا بینایی اینا تهران بیارم ولی رشته های تاپ تر باید یا بفکر پولیش باشم یا شهر دورتر ( که من به جایی جز تهران فکر نمیکنم) یا حتی تعهدی پزشکی نمیدونم واسه من خوب میتونه باشه( یک و نیم برابری شهرای دیگه البته)...اینه که بحث من و خانواده بحث بین شهر و رشته س..من میگم هرچی باشه ولی تهران میرم ( چون یکی از دلایلم رفتن به تهران بود) ولی اونا میگن رشته مهمتره حتی اگه زابل باشه؛اهواز باشه..ولی من دلم نمیخواد این سالهای طلایی زندگیم که از جوونیم مونده برم اونجاها: ) من دلم آرامش هم میخواد، رفاه هم میخواد چرا آخه؟اینهمه سختی تهش چی؟ که فقط بشم خانم دکتر؟درسته بدم نمیاد ولی تو اون سن؟به خستگیش میارزه؟
      شما هم جای برادر من! وقتی به مامانم یا دوستام میگم من بعد دلم میخواد یک آدم کاملا معمولی باشم با زندگی معمولی؛ دلم میخواد ازدواج کنم عوض اینکه دکتر بشم؛ عوض اینکه دنبال خریدن تحسین دیگران باشم دنبال خوشی خودم باشم نگاه متاسفشون رو میبینم روی خودم...من آدم بلندپروازی بودم و هستم البته .الان این حرفا از من خیلیی بعیده..ولی خب احساس میکنم ارزش گذاری های منم اشتباه بوده؛ خیلی دنبال عناوین و القاب و ظواهر بودم! آدم جنگجویی بودم، ولی دیگه نمیخوام باشم..خسته شدم...منم موافقم که راه جدید میتونه مسیرهای جدید واسم پیش بیاره...ولی درعمل چون دستاوردهای چندسالم همه پوچ بوده شاید خودم هم باور ندارم به خودم؛ وقتی مامانم فکر میکنه تو تهرانم که بری واسه خودت کاری پیدا نمیکنی و انگار کار واست ریخته؛ من چطور میتونم فکر کنم که اونجا میتونم خودمو پیدا کنم؟
      تنها چیزی که میدونم درباره خودم؛ اینه که رکود واسه من سمه: ) قبلا خیلی فعال بودم؛ خیلی انرژی؛ همیشه داولب اول واسه هرچیزی که کسی حاضر نمیشد امتحانش کنه! شاید بزرگترین ضربه ای که بخودم زدم همین بود که این چندسال موندم تو خونه...
      من میانگین حرفاتون و فکرهاتون رو بخوام بگیرم و نتیجه گیری کنم اینا رو بهتون میگم که :

توی گذشته زندگی نکن
      به خودت باور داشته باش
      همون مسیری رو پیش ببر که دوسش داری و درش زنده ای و پویا و فعال
      براساس حرف و فشارهای دیگران انتخاب نکن
      الان تجربه و پختگی لازم رو داری که زندگیت رو همونجوری که میخوای بسازی
      از ذهنیت سرزنش گر و ملامت کننده ی خودت ، بشدت دوری کن
      دلت رو بزن به دریای زندگی ...

2. Top | #152
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام لطفا یه کمک کنید خیلی مهمه
      برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد کد رشته آزاد معمولی با آزاد ظرفیت خودگردان یکیه برای یه رشتع و شهر مشخص ، اینارو چطور باید از هم تمایز داد موقع ثبت تو سایت ؟؟؟

3. Top | #153
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lilmonster نمایش پست ها
      سلام لطفا یه کمک کنید خیلی مهمه
      برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد کد رشته آزاد معمولی با آزاد ظرفیت خودگردان یکیه برای یه رشتع و شهر مشخص ، اینارو چطور باید از هم تمایز داد موقع ثبت تو سایت ؟؟؟
      مگه برای پزشکی دندون دارو نباید با همون 150تا وارد کرد؟
      برحسب علاقه

4. Top | #154
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام...
      دوستان اگ بحث پول نباشه برا رشته ای مثل اتاق عمل پردیس شهرای بزرگ بهتره یا روزانه استان خودم ک گیلانه؟اعتبار دانشگاه تاپش بدردم میخوره؟ممنونم

5. Top | #155
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza fff نمایش پست ها
      سلام...
      دوستان اگ بحث پول نباشه برا رشته ای مثل اتاق عمل پردیس شهرای بزرگ بهتره یا روزانه استان خودم ک گیلانه؟اعتبار دانشگاه تاپش بدردم میخوره؟ممنونم
      سلام

بهترین کار اینکه از چندنفر از فارغ التحصیل های اون رشته و همچنین دانشجوهاش بپرسی
      اگه توی بازارکار و موقعیت هاش تاثیر زیادی داره دانشگاه های مطرح رو اولویت بذار

من خودم اطلاعی ندارم راستش...

6. Top | #156
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان نظرتون در مورد رشته های مدیریت چیه؟

7. Top | #157
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza fff نمایش پست ها
      سلام...
      تو دانشگاه های علوم پزشکی خیلی دانشگاه مطرح نیست بیشتر خود رشته مهمه (یکی از بچه ها سر همین رنک رفت پزشکی کرمانشاه که دورتره بجای اراک و الان خیلی پشیمونه)
      بنظرم اگر با پردیسای تهران مشکل مالی نداری اونارو بزن بعدش روزانه رشت٬ بقیه شهرای دورو نزن

8. Top | #158
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_313 نمایش پست ها
      دوستان نظرتون در مورد رشته های مدیریت چیه؟
      اینجور رشته ها خیلی به دانشگاهی که میخونی وابسته ان
      ولی کلا مدیریتا پرطرفدارن ٬ مالی و بازرگانی بهترن بین بقیشون

9. Top | #159
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _POORYA_ نمایش پست ها
      اینجور رشته ها خیلی به دانشگاهی که میخونی وابسته ان
      ولی کلا مدیریتا پرطرفدارن ٬ مالی و بازرگانی بهترن بین بقیشون
      چون خیلی پذیرش داره حتی از پیام نور یه مقدار کم ارزش به نظر میاد
      از حسابداری بهتره؟

10. Top | #160
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یکم دیر شده ولی روزنامه و رادیو دانشگاه در مورد هر رشته ی پادکست کوتاهی درست کردند بنظرم بدردتون بخوره علی الخصوص کسایی که هنوز شک دارن
      تو کانال تلگرام رادیو شریف میتونید ببینیدش؛ id : RadioSharif

11. Top | #161
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یکم دیر شده ولی روزنامه و رادیو دانشگاه در مورد هر رشته ی پادکست کوتاهی درست کردند بنظرم بدردتون بخوره علی الخصوص کسایی که هنوز شک دارن
      تو کانال تلگرام رادیو شریف میتونید ببینیدش؛ id : RadioSharif

03Fatemeh

شما دوتا خیلی دو دل بودید
      @_Aurora82_

12. Top | #162
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_313 نمایش پست ها
      چون خیلی پذیرش داره حتی از پیام نور یه مقدار کم ارزش به نظر میاد
      از حسابداری بهتره؟
      اینجوری بخوای نگاه کنی همه رشته ها جز علوم پزشکیا کم ارزش چون همشون همه جا پذیرش دارن
      آره تو ایران یکم بهتره؛ شباهت دارن جفتشون به هم

13. Top | #163
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

03Fatemeh

@_Aurora82_

خیلی ممنون چک کردم.

14. Top | #164
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

03Fatemeh

@_Aurora82_

مرسیییییییییییییییی حتما چک می کنم *-*
      طبق گفته ی دوستان و همچنین تحقیق, اول برق دانشگاه بهتر رو زدم بعد کامپیوتر دانشگاه خوب. مثلا برق امیرکبیر بالاتر از کامپیوتر علم و صنعت :")))))))

15. Top | #165
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Z3R0 نمایش پست ها
      به نام خداوند لوح و قلم
      حقیقت نگار وجود و عدم

سلام رفقا
      هدف این تاپیک ایجاد فضایی آزاد برای هرگونه بحث پیرامون رشته ها و شناخت صحیح تر و دقیق تر هست
      برای انتخاب آگاهانه مسیر زندگی
      من بعنوان ارائه دهنده تاپیک ، یک سری ویدئوها درمورد بعضی رشته ها قرار میدم و امیدوارم دیدن شون و گوش کردنشون دید بهتر و آگاهی بیشتری بهتون بده
      محتوای اصلی تاپیک توسط خودشما و بحث ها و پرسش و پاسخ های کاربران شکل میگیره و تاپیک رو غنی تر خواهد کرد.
      بابت اینکه مطالب آغازین تاپیک صرفا مربوط به رشته تجربی هست عذرخواهی میکنم ، ولی تاپیک صرفا محدود به تجربی نیست و افراد آگاه و آشنا نسبت به رشته های ریاضی و علوم انسانی و حتی رشته ها و فرصت های تحصیلی و شغلی دیگر هم میتونن تجربیات و دیدگاه های ارزمشندشون رو داخل تاپیک به اشتراک بذارن تا گنجینه ای بشه برای استفاده حتی درسال های بعد...
      با آرزوی موفقیت و سلامتی برای همگی

چندکلام و گپ وگفت دلی :
      از تفکرات doom & gloom خودتون رو فرسخ ها دور کنید...
      تفکراتی که فقط و فقط همه چیز را سیاه و محکوم به تباهی و نابودی میدانند...

این قالب فکری ها بیست سال پیش هم بوده ، ده سال پیش هم بوده ، الان هم هست و همچنان درآینده نیز خواهد بود
      شک نکنید خیلی از شماها هم سال دیگه مثل همین دانشجوها شروع میکنید به ترویج افکار doom & gloom همانگونه که کنکوری های سال پیش که الان دانشجو هستند مشغول اینکار هستن

چیزی را انتخاب کنید و در مسیری قرار بگیرید که اگر فردا روزی کسی از شما درموردش پرسید بجای اینکه همه جوره بهش اثبات کنید محوم به نابودی و سیاهی و فقط از نکات منفیش بگید
      درکنارش درمورد شیرینی هاش و چیزهای مثبتش ، درمورد اینکه حالتون باهاش خوب میشه هم بتونید صحبت کنید
      ومن انتخاب رشته ای رو واقعا آگاهانه و خوب تلقی میکنم که این فاکتور رو داشته باشه که فردا روزی که شما دانشجو شدید و درش قرار گرفتید واقعا درکنار تلخی ها و سختی هاش لذت و خوشی هم احساس کنید نه اینکه فقط و فقط در doom & gloom غرق بشید

من هم زمانی همینجا داخل همین انجمن دوران انتخاب رشته ام رو گذروندم
      منم مثل شما توسط افکار doom & gloom ترور شدم حتی یکی دو تا از دانشجوها بودن که با تندی و خشونت خاصی حرفاشون رو زدن
      من تکذیب کننده چیزی نیستم... تنها چیزی که توصیه میکنم دوری از doom & gloom هست
      چون نه تنها آگاهی بخش نیست بلکه بدتر باعث لجاجت مخاطب و یا ناامیدی مطلق میشه ، اسم این هرچه که هست آگاهی بخشی نیست...

شما خودت رو بشناس
      مسیرها و رشته ها رو بشناس و آگاهی پیدا کن
      و این دو رو تاجای ممکن بهم نزدیک کن
      و دست به انتخاب بزن

این ویدئو رو تا آخر کامل نگاه کنید :

_ پزشکی :

رادیو کارنکن، ۲۹: همه میخوان دکتر بشن! – امیرمحمد قربانی، دانشجوی ممتاز پزشکی = https://youtu.be/Ss5BFgyV-WI

_دندانپزشکی:

رادیو کارنکن، ۳۵: گفتگو با مصطفی قائمی: دندانپزشک = https://youtu.be/p7_gYa_LpS4

_داروسازی:

_پرستاری:

_فیزیوتراپی:

_کاردرمانی:

_مامایی:

_گفتار درمانی:

_علوم تغذیه

_دامپزشکی:

_اعضای مصنوعی

_اتاق عمل:

_شنوایی شناسی:

_بینایی سنجی:

_هوشبری:

_زیست شناسی سلولی مولکولی و زیست شناسی:

_فوريت های پزشكی:

_رادیولوژی:

_
      علوم ازمایشگاهی:

روانشناسی:

ادامه دارد و ویرایش خواهد شد...
      زیرو با ۳۰۰۰ منطقه یک برای فیزیوتراپی اصفهان پردیس شانسی هست؟ کلا چه رشته ای محتمل تره با این رتبه
      ممنون میشم جواب بدی

صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 101112 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 10 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن