آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 26 از 26
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آقای آرتور مهدی من متاسفانه نتونستم از راهنماییهایتان استفاده کنکوری و برداشت کنکوری بکنم
      بیشتر نقد شخص من و سوالها و دغدغه ام تا تشویش و استرس و سرکوب بود و نقد دیگران بود تا راهنمایی
      کاربر سیزدهم هم نقدی بر اقای مهدی کردند که باز هم متوجه نشدم
      رتبه برتر های انجمن اگر میشود راهنمایی کنند.
      جناب @matrook
      @matrooke

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چرا رتبه هایی که با انجمن مصاحبه کرده اند جواب نمیدهند.

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali_T نمایش پست ها
      بنظر من فارغ از اینکه الان منابع و استراتژی و ... چیکار کنید !
      دنبال یه ضمانت برا عملکرد خودتون باشید
      با یک ماه تعهد برا کنکور امسال ، خودتون رو به خودتون اثبات کنید و بعد تصمیم بگیرین که این تصمیمی که گرفتین رو ادامه بدین یا نه ... ( فرقی هم نداره رشته تجربی باشه یا ریاضی )
      وقتی اون ضمانت رو داشته باشین هم به خودتون اطمینان دارین و هم منطقی تر میشه گفت میتونین به اون رشته ای که میخوایید برسید
      ممنون
      بله درست میفرمایید. حتما دروس مشترک رو به خصوص شیمی که برای تجزبی هم مهمتر است را برای همین کنکور پیش رو خوب میخوانم کما اینکه خوانده ام تا به حال هم

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام وقت بخیر دوست عزیز ،من نه رتبه برترم نه چیزی اما بهت میگم میتونی ۱۳ ماه خیلییییی زیاده من از دی میگفتم که دیره الآنم میگم کاشکی دی بود کاشکی اسفند و فروردین بود و کاش اردیبهشت بود پس از همین اول راهی نگو من حتی ۰.۰۵درصد هم امید ندارم و اینکه به عنوان کسی که از دهمش کتاب بازرگان رو خونده و زده تستاشو بهت میگم به نظرم برا شیمی کلاس برو تو تابستون شیمیتو قوی کن و ریاضی و فیزیک و زیست فقط تو تابستون سعی کن کلاس شیمی پایه رو تموم کنی و زیست رو هم الان خودت بخون و تست کنکور بزن فقط با آزمایشی اگه نفهمیدی میتونی از روی نکته و تست حنیف نگا کنید باز اگه نفهمیدی سالیانه ببین فقط یادت باشه تانیمه تابستون باید زیست پایه رو به صورت امتحانی بخونی مث ما تجربیا که امتحان می‌دیم واز خودت امتحان بگیری بعد بری سالیانه ببینی البته این برا زمانی بود که میخواستی سالیانه ببینی در کل بگم کتاب درسی رو مث امتحان بلد باش بعد فقط تست تو تابستون هم سعی کن پایه رو بخونی یا حداقل یه دور روخوانی از پایه داشته باشی به همراه تست زنی و عمقی خوندن یه سری فضلای مهم مث ۱تا۵ دهم و ۶و۷یازدهم و گیاهی ها یعنی به نظرم اینا مهم هستن و تو باید تست زنی و عمقی خوندن داشته باشی ازشون اونایی دیگه رو فقط مث امتحان بخون و مرور کن و از خودت هر هفته امتحان در حد مدرسه بگیر چرا میگم امتحان بگیر چون تو تاحالا زیست نخوندی و باید تو تابستون با زیست آشنا بشی یادت نره شیمی رو کلاس نگاکن تا قوی بشی من خودم تا بازرگان رو می‌خوندم با سختی سوال حل میکردم اما کلاس رفتم و الان شیمی نقطه قوتمه منم قراره برا ۱۴۰۲ واستم امیدوارم که عردومون موفق باشیم یادت نره تو اول باید زیست رو در حد مدرسه بلد باشی تا بتونی تست بزنی

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راستی اینکه گفتی تجربیا خیلی رقابت دارن بهت بگم اینا همش حرفه همه تو تجربی ریختن اما در اصل رقیب های اصلی تو کل کشور شاید ۷۰۰۰تا۵۰۰۰نفر باشم نهایت ۱۰۰۰۰پس نترس و تلاشتو بکن

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط یا حق ������ نمایش پست ها
      سلام وقت بخیر دوست عزیز ،من نه رتبه برترم نه چیزی اما بهت میگم میتونی ۱۳ ماه خیلییییی زیاده من از دی میگفتم که دیره الآنم میگم کاشکی دی بود کاشکی اسفند و فروردین بود و کاش اردیبهشت بود پس از همین اول راهی نگو من حتی ۰.۰۵درصد هم امید ندارم و اینکه به عنوان کسی که از دهمش کتاب بازرگان رو خونده و زده تستاشو بهت میگم به نظرم برا شیمی کلاس برو تو تابستون شیمیتو قوی کن و ریاضی و فیزیک و زیست فقط تو تابستون سعی کن کلاس شیمی پایه رو تموم کنی و زیست رو هم الان خودت بخون و تست کنکور بزن فقط با آزمایشی اگه نفهمیدی میتونی از روی نکته و تست حنیف نگا کنید باز اگه نفهمیدی سالیانه ببین فقط یادت باشه تانیمه تابستون باید زیست پایه رو به صورت امتحانی بخونی مث ما تجربیا که امتحان می‌دیم واز خودت امتحان بگیری بعد بری سالیانه ببینی البته این برا زمانی بود که میخواستی سالیانه ببینی در کل بگم کتاب درسی رو مث امتحان بلد باش بعد فقط تست تو تابستون هم سعی کن پایه رو بخونی یا حداقل یه دور روخوانی از پایه داشته باشی به همراه تست زنی و عمقی خوندن یه سری فضلای مهم مث ۱تا۵ دهم و ۶و۷یازدهم و گیاهی ها یعنی به نظرم اینا مهم هستن و تو باید تست زنی و عمقی خوندن داشته باشی ازشون اونایی دیگه رو فقط مث امتحان بخون و مرور کن و از خودت هر هفته امتحان در حد مدرسه بگیر چرا میگم امتحان بگیر چون تو تاحالا زیست نخوندی و باید تو تابستون با زیست آشنا بشی یادت نره شیمی رو کلاس نگاکن تا قوی بشی من خودم تا بازرگان رو می‌خوندم با سختی سوال حل میکردم اما کلاس رفتم و الان شیمی نقطه قوتمه منم قراره برا ۱۴۰۲ واستم امیدوارم که عردومون موفق باشیم یادت نره تو اول باید زیست رو در حد مدرسه بلد باشی تا بتونی تست بزنی
      نقل قول نوشته اصلی توسط یا حق ������ نمایش پست ها
      راستی اینکه گفتی تجربیا خیلی رقابت دارن بهت بگم اینا همش حرفه همه تو تجربی ریختن اما در اصل رقیب های اصلی تو کل کشور شاید ۷۰۰۰تا۵۰۰۰نفر باشم نهایت ۱۰۰۰۰������پس نترس و تلاشتو بکن
      خیلی ممنون

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من تو این چند روز و پرس و جو به این نتیجه رسیدم که بهتره با برنامه آزمونها آزمایشی پیشروی کنم /
      تابستون هم فوکوس کنم بر روی نقاط ضعفم ام تا پیش نیاز هاشون رو مسلط بشم و به یک خود شناسی واقعی از خودم برسم

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali_T نمایش پست ها
      بنظر من فارغ از اینکه الان منابع و استراتژی و ... چیکار کنید !
      دنبال یه ضمانت برا عملکرد خودتون باشید
      با یک ماه تعهد برا کنکور امسال ، خودتون رو به خودتون اثبات کنید و بعد تصمیم بگیرین که این تصمیمی که گرفتین رو ادامه بدین یا نه ... ( فرقی هم نداره رشته تجربی باشه یا ریاضی )
      وقتی اون ضمانت رو داشته باشین هم به خودتون اطمینان دارین و هم منطقی تر میشه گفت میتونین به اون رشته ای که میخوایید برسید
      از اینجا تا خود کنکور ۱۴۰۲ حق ؛ حق ؛ حق
      خوشحال و شاد و خندانم =)

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام خسته نباشید
      دوتا سوال پرسیدید که سعی میکنم حاشیه نرم و توصیه ای حرف نزنم و دقیق اون نوع جواب هایی که مدنظرتونه رو بگم:
      سوال اول: آیا در 13 ماه موفق میشم؟ من موفقیت خودم رو هم در امتحان هفته ی بعد نمیتونم تضمین کنم چه برسه شخص دیگه ای. ولی روی کاغذ بله میشه.1- از مهر با آزمون قلم چی یا گاج پیش بریدو2- تا قبل اون زیست رو بخونید و تست بزنید(روش مطالعه زیستی که تو تاپیک هام گفتم رو ببینید) و 3- باقی اختصاصی هارو هم بخونید(تست زییاااااد بزنید تا بار از مهر به بعد کمی کم بشه) 4- عمومی دینی نمیخواد5- زبان نمیخواد.6- ادبیات میگید بد نیستم اونم اگه وقت نکردید نمیخواد. 7- ولی عربی روزانه حداقل 20 تست ترجمه بزنید. ​8- در مرحله ی بعد هم قواعدش رو بخونید(روش همه ی اینارو گفتم).(درکل اگه کار خاص دیگه ای در این یک سال روبرو مدنظرتون نیست بشینید برای کنکور بخونید و به موفق شدن یا نشدنش فکر نکنید. اگر نخونید میشید مثل عزیزانی که در30 سالگی هنوز فکر پزشکی هستن. یک بار فرصت بدید تا تبدیل به عقده ای نشه خدایی نکرده)
      سوال دوم: نه بنظرم همون پایه رو بهتر بخونید خوبه. چونکه شما باید به درک زیست شناسی به طور برسید و با روخوانی کتاب چیزی بدست نمیارید. تست بزنید تا اینکه یاد بگیرید چجور اصلا کتاب رو باید خوند!شما هنوز این رو بلد نیستید مثل خیلی از بچه های تجربی
      موفق باشید
      سوالی داشتید یا منشن کنید یا خصوصی بفرستید
      وگرنه امکان دیدنش نیست دیگه

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      ای کنکوری های بیچاره ی عقب مانده retarded زاده
      هممون قراره بمیریم
      Responsible for the MEMEs of the association

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تشکر از همه به خصوص کاربر @matrooke
      جواب تمام سوالاتم رو گرفتم
      خدافز همگی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)