به تنهایی

به تنهایی
ابر بارنده به دریا میگفت :
گر نبارم تو کجا دریایی
در دلش خنده کنان دریا گفت:
ابر بارنده تو هم از مایی
به اینکه بعضی از ادما فقط اکسیژن مصرف میکنن وجودشون واقعا اضافیه
لامصبا من که کاری باهاتون ندارم(خطاب به کل اقوام)
با هم جلسه میزارید غیبت منو میکنید
باو بخدا در روز یه دیقع هم بهشون فک نمیکنم اصن کاری باهاشون ندارم
منو بردن رو بورس دور هم که جمع میشن بحث فقط بحثه منه
جلوم ظاهر سازی میکنن خبرش بعدا میرسه
هه امسال که هیچی نشدم رو بورسم فک کن قبول بشم چی میشه
میسوزنن قشنگگ
ویرایش توسط selenophile : 30 بهمن 1400 در ساعت 13:34
بخشی از زیرونامه خدمت شما
...حرف وحدیث دیگران...مگه میشه کنکوری باشی و این مورد رو تجربه نکنی ؟؟؟ !!!
اگه پشت کنکوری هم باشی که دیگه بدتر...قرار نیست توی این بخش خیلی از خاطره هام بگم...فقط از کارایی که باعث شد این فشار و افکار رو کمتر و کنترلش کنم میگم.
مهمترین مواردی که بهم کمک کرد :
1_به حداقل رسوندن ارتباط با این دسته از افراد که بهتون فرکانس منفی میفرستن = هرچه قدر که توی سال کنکور از اینجور افراد و فضاها دورتر باشید بهتره...اگه خودتون رو درگیرش کنید هم افکار و هم عملکردتون تحت تاثیر قرار میگیره و از کنترل خارج میشه.
2_انجام ورزش مستمر = حتمن درهفته حداقل 3 روز رو به ورزش اختصاص بدید...این مورد برای تقویت اراده و افکار مثبت به من خیلی کمک کرد...انرژی های منفی رو با یه آهنگ و ورزش بیرون بریزید .
3_تبدیل افکار منفی به سوخت انگیزه و تلاش بیشتر= همه مون تجربه کردیم...خیلی ها بارها به خود من گفتن تو هیچی نمیشی (البته اینجا هیچی رو باید جایگزین یه سری القاب کرد) ...حالا انتخاب با من وشماست میتونیم این حرف رو توی ذهنمون حک کنیم و بپذیریمش یا برای اثبات خودمون این حرف رو به آتیش بکشیم و شعله ورتر به سمت هدف حرکت کنیم....با شنیدن این چیزا ساکن و متوقف نشو...فقط به راه خودت ادامه بده....کجان اون آدمایی که یه زمون هرچی میخواستن بار من میکردن...کجان....کوشن...چرا الآن پیداشون نیست....اینا همش درحد توهم هم برات ارزش نداشته باشه بذار هرچی میخوان بگن...من بهت ایمان دارم پس با تمام قلب و تمرکزت ادامه بده رفیق.
4_رها کردن گذشته و نترسیدن از آینده =
بذار ببرمت توی ذهن یه کنکوری (مکالمه یه کنکوری با خودش ) :
وای دیدی کنکور رو چقدر گند زدی...حالا به بقیه باید چی بگم...چجوری دهن ملت رو بسته نگه دارم....چرا دوباره شکست خوردم....دیدی فلانی قبول شد من نشدم....حالا اگه بخوام پشت کنکور بمونم بقیه چی میگن....اصلن اگه سال دیگه هم خراب کردم چی کار کنم....وااااااااای اگه سال بعد رو هم گند بزنم دیگه بقیه نابودم میکنن.
اینا یه خلاصه از چیزایی که توی ذهن خیلی هامون گذشته و میگذره بود....به هیچ عنوان نمیتونم بگم که اینجوری فکر نکن چون این افکار ناخودآگاه میان سراغ آدم...ولی کنترل کردن یا دامن زدن بهش کاملن دراختیار ماست...ازت میخوام خودت رو براساس گذشته قضاوت نکنی باید شجاعت پذیرش اشتباهات گذشته رو داشته باشی ولی اون گذشته ی تو بوده حالا باید یه آدم جدیدی رو متولد کنی باید تغییر کنی....از آینده ترس نداشته باش...امروز رو نگاه کن...اگه به اون نقطه ی مقصد خیره بشی نمیتونی جلوی پات رو ببینی نمیتونی همین امروز رو عالی بگذرونی....فقط ازت میخوام روی همین امروز تمرکز کنی ازت میخوام امروز رو بهترین عملکرد رو داشته باشی...امروز قراره امروز رو زندگی کنی نه گذشته نه آینده.
الا بذکر الله تطمئن القلوب
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب
آن زمان معلوم میشد در جهان هوشیار کیست
خوب باشی = مردم حرف میزنن
بد باشی = مردم حرف میزنن
موفق باشی = مردم حرف میزنن
شکست بخوری = مردم حرف میزنن
مردم همیشه حرف میزنن !
تو هرجور باشی و هرجوووووووووووووووووووری هم که زندگی کنی همیشه یک جماعتی هستن که پشت سرت حرف میزنن
پس خواهشا
پس لطفا
این جماعت حراف و الاف رو با دادن توجه و انرژی خودت بهشون ذوق زده نکن
بذار حرف بزنن... تو همیشه کار خودت رو بکن
در جا و زمان مناسب خودش اگه لازم بود با عملت و رفتارت یا با حرف جواب یک عده رو بده بعضی وقتا لازمه
اما خیلی وقتا نباید ارزنی ، سر سوزنی اهمیت بدی
اگه فکر میکنی بعد از قبول شدنت و پشت سر گذاشتن کنکور قراره حرف هاشون مثبت بشه و پشت سرت حرف نزنن با کمال احترام باید بگم کور خوندی
بازم حرف میزنن ، منفی تر ، بیشتر ، بدتر و بدتر و بدتر پشت سرت حرف میزنن
اصلا یکی از نشونه های آدمای موفق همینه که خیلی حرفا پشت سرشون میزنن ولی انقدر غرق در زندگی و هدفشون هستن که اجازه نمیدن همچین چیزایی باعث رنجش یا نشخوارفکری شون بشه
مردم همیشه حرف میزنن....
زندگی کوتاهه
سرگرم زندگی و ساختن مسیر خودت شو
به این فکر میکنم که چرا هرچی شروع از الانه می خواد پزشک بشه:/
چرا یکی نمیگه شروع از الا برا حقوق دولتی تهران
یا چرا یکی نمیگه مهندسی دولتی تهران:/
یعنی اونا کجان![]()
به اینکه 4 هفته دیگه عیده
ساال تموم شد
سال خوبی بود سال بدی بود نمیدونم....هرچی که بود احساس میکنم خیلی سرسخت ترم کرد و شایدم بی تفاوت نسبت به یسری چیزا و شاید راحت تر گرفتن زندگی...
هوممم
نمیدونم
سالی که برام گذشت رو نمیتونم توی دو سه تا جمله خلاصه کنم
هرچی که بود
گذشت
به خودت یک معذرت خواهی بدهکاری ،واسه اینکه خودتو تو موقعیتهایی قرار دادی که سزاوارش نبودی
اما حالا گذشته رو بپذیر و از این پس نگاهت به آینده و تلاشت واسه ساختنش باشه
اگر تمام دنیا هم از تو بدشان بیاید و تو را آدم بدی بدانند، تا وقتی که وجدانت تو را تایید می کند و تو را گناهکار نمی داند،تو بدون دوست نمی مانی.
يک خط قرمز بكش دور خودت و با خوبی و خوشی توش زندگی كن
اگر تمام دنیا هم از تو بدشان بیاید و تو را آدم بدی بدانند، تا وقتی که وجدانت تو را تایید می کند و تو را گناهکار نمی داند،تو بدون دوست نمی مانی.
یاد گرفتم به جای ناراحت بودن، توضیح دادن، دلیل آوردن و بحث کردن با آدمایی که میخوان از زندگیم برن، یک بار برای آخرین بار بغلشون کنم و بگم:
ممنون بابت خاطره های خوب و بدی که برام ساختی، وقتی كه باهام گذروندی و چیزای مختلفی که بهم یاد دادی..
بعدم با لبخند براشون دست تکون بدم و بگم : “به سلامت”
چون زندگی بهم ثابت كرده كه آدما اگر بخوان بمونن حتی اگر هزار تا دلیل برای رفتن داشته باشن، بهانه واسه موندن رو پیدا میکنن ^^
اگه احتیاج داری بخوابی، بخواب
اگه لازم میدونی از آدما برای مدتی دور باشی، دور باش
اگه از موضوعی ناراحت میشی، دربارهش منطقی حرف بزن
اگه جایی که هستی رو دوست نداری، تلاش کن تا بتونی از اونجا بری
اگه آدم سمی تو زندگیت داری، حذفش کن
اگه چیزی رو دوست داری، بخر و حال خودتو خوب کن
اگه خستهای، استراحت کن ولی جا نزن
هیچوقت واسه خودت کم نذار
یادت نره تو فقط خودتو داری باشه؟
ولی میدونی من چی میگم؟
میگم خودتو تنها نذار.
میگم اگه همهی دنیا هم جلوت وایسادن تو کنار خودت باش.
میگم اگه زمین و زمون دست به دست هم دادن حالتو بد کنن تو سعی کن خوب باشی.
هرجور که شده
برای خودت یه کادوی کوچیک بگیر.
اون غذای مورد علاقت رو درست کن.
بشین زیر نور ماه، چشمات رو ببند و آرزو کن.
عود روشن کن و برای خودت شعر بخون.
برو جلوی آیینه بشین، با خودت بلند بلند حرف بزن و بهش یادآوری کن که از اون فقط یه دونه تو دنیا هست.
اصلا با خودت فکر کن امروز آخرین روز زندگیته.
بالاخره آدم خودش رو بیشتر از بقیه بلده
من فقط میگم خودتو تنها نذار
اون فقط تو رو داره...!
تظاهر کردن کار خیلی سختیه
تظاهر به خوب بودن ، تظاهر به دوست داشتن ، تظاهر به ناراحت نشدن، تظاهر به مهربون بودن ، تظاهر به اینکه دلت هنوز سالمه
تظاهر ب اینکه حالت همیشه خوبه تظاهر به اینکه گریه واست معنی نداره، تظاهر به اینکه راحتی ، تظاهر ب اینکه به آدما اهمیت میدی
در حال حاضر 85 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 85 مهمان)