چی کار کنم تا فیزیک رو بالای 90 بزنم؟؟
مرسي داشي اخه من با موبايلم نميبينم تصوير رو
اين ته كتاب رو واسه چي مبگن بخونين برا ترجمه؟
من تستاسي ترجمه رو با لغت نميدنم كه با تكنيك ميزنم رو همشونم جواب ميده (از گاج ياد گرفتم) پس ديگه لغت واسه چيه؟!اخه همه ميگن بخون و اينا!
البته من كلا دو ساعت ديگه وقت بدارم بحث ترجمه عربي تموم شده و ان شاالله ميرم قواعد
شيمي هم كه گفته بودي بهم الان وسطاي درس دو شيمي مبتكرانم فصد اولو با همه تستاش زدم بجز نوادگان مندليف!
سرعت پيشرويم فك كنم خوب باشه نه؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بله من توجه نداشتم شما از مرفهین بی درد هستید و با گوشی * * * * اومدید
حالا خودتو چشم نزن !!
خب اگر اینطوری پیش بیای انشاالله اوضاع خوبی خواهی داشت!ولی سر سری و الکی نباشه!(یعنی چی؟؟!!!) اها یعنی اینکه الان میگی فصل اول شیمی رو تموم کردی برو سوال های ازمونای قبل قلمچی رو ببین چطور میزنی!اگر زیر 90 بود و بدلیل ایراد علمی بود فایده نداره،اما اگر سوتی دادی ببین کجای کارت میلنگه،چون قرار روی شیمی 2 100% حساب کنی دیگه!
عربی هم کلماتش بدرد میخوره،چون یکی از تکنیکاش همینه!!!بعضی وقت ها کلمه ی در رو پنجره مینویسنخب این غلطه دیگه!
![]()
کلمات بیشتر واسه متن بدرد میخوره،قواعد هم میتونه کمک کنه.
نبابا مرفهين بي درد چيه؟فعلا كه كنكور ي درد و بار بزرگيه كه روي دوشمه
ميخواستم تستا كنكوراي سالهاي ٨٥تا ٩٢رو واسه شيمي بزنم تفكيكي گرفتم و پرينت هم گرفتم كلا تمام تستاي فصل يك و دو شيمي دوم رو اورده و تستاي كنكوره
ب نظرم اين بهتر از قلم چيه چون بالاخره كه بايد اين سوالاي كنكورو كار كنم وقتمم محدوده به راست ميرم ير اصل مطلب!
البته تستاي اين مباحث گام اول گزينه دو و قلم چي پارسال رو دارم(برا كنكور ٩٢ هستن)
ولي فكر ميكنم كنكور بهتر باشه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)