آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 22
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

منابع خوب برای رتبه خوب

سلام دوستان میشه منو بابت منابع راهنمایی کنید راستص من الان مشاوری ندارم و همش استرس منابعمو دارم که نکنه کم و کاستی داشته باشه یا تو جمع بندی ها بمونم
      منابعم اینان زیست پایه نشرالگو دوازدهم خیلی سبز/فیزیک سه سالم میکرو/شیمی پایه مبتکران ودوازدهم خیلی سبز/ریاضی جامع مهر وماه/بنظرتون همینا خوبن؟؟؟راستی برا خلاصه نویسی چیکار کنم چه درسایی رو خلاصه برداری کنم میترسم از الان اشتباه پیش برم و بعد عید نتونم جمع کنم برا دوران جمع بندی

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      https://www.google.com/url?sa=t&sour...ShykIJ95At1IhR

این لینکی که براتون نوشتم رو وارد بشید تمام کتاب های کنکور به طور کامل برسی شده و میتونید از اون استفاده کنید تا خیالتون راحت بشه
      ولی به نظر منابعتون منابع خوبی هستن و خیالتون نسبت بهشون راحت باشه نمیدونم بگم خوشبختانه یا نه ولی به خاطر رقابت خیلی زیاد انتشارات کنکور الان دیگه کتاب بدی نداریم .
      موفق باشید

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdie2002 نمایش پست ها

بررسی جامع کتب کنکوری بازار به صورت سطح بندی شده مناسب کنکور 1401 و 1402

در مورد عنوان تاپیک هم من (عمل گرایی اصولی برای رتبه خوب ) رو بهتر میدونم

منابعتون هم خوبن ...
      فقط مواظب باشید فکر در مورد آینده و ... از لحظه حال غافلتون نکنه
      البته یه دید کلی لازمه ولی جزئی نه !
      ممنون پس من با همینا پیش میرم بعد از موقع جمع بندی اگه نیاز بود سراغ منابع با تست زیاد میرم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی بوده که کلا با یه منبع پیش رفته باشه و رتبه خوبی بیاره؟؟یعنی حتی جمع بندی هم کتاب جدید نخره و همون قبلی رو دوباره بخونه اخه من نگاه که میکنم این منابعم کلییی تست دارن خیلی زیاده بزور تمومش میکنم بعد ی مشاور داشتم اون میگفت موج آزمون باید بخری درصورتیکه این کتابا هزاران تست دارن و واقعا نمیدونم نیاز حتی برا جمع بندی منبع جدید یا ن

5. Top | #5
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zehiii نمایش پست ها
      کسی بوده که کلا با یه منبع پیش رفته باشه و رتبه خوبی بیاره؟؟یعنی حتی جمع بندی هم کتاب جدید نخره و همون قبلی رو دوباره بخونه اخه من نگاه که میکنم این منابعم کلییی تست دارن خیلی زیاده بزور تمومش میکنم بعد ی مشاور داشتم اون میگفت موج آزمون باید بخری درصورتیکه این کتابا هزاران تست دارن و واقعا نمیدونم نیاز حتی برا جمع بندی منبع جدید یا ن
      نه به نظرم حتما باید بیشتر از یه منبع کار کنید. چون شما فارغ التحصیلم هستی و قاعدتا تایم خالی زیادی دارید.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من خودم در طول سال دوازدهم برای هر درس فقط یک منبع داشتم و به نظرم لزومی نداره چند منبعی باشید،البته منابع جمع بندی بحثش جداست و باید برای اونم منابع مخصوص جمع بندی بگیرید چون کتاب هایی که در طول سال استفاده میکنید منبع مناسبی برای جمع بندی نیستن

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

khejalati
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان میشه منو بابت منابع راهنمایی کنید راستص من الان مشاوری ندارم و همش استرس منابعمو دارم که نکنه کم و کاستی داشته باشه یا تو جمع بندی ها بمونم
      منابعم اینان زیست پایه نشرالگو دوازدهم خیلی سبز/فیزیک سه سالم میکرو/شیمی پایه مبتکران ودوازدهم خیلی سبز/ریاضی جامع مهر وماه/بنظرتون همینا خوبن؟؟؟راستی برا خلاصه نویسی چیکار کنم چه درسایی رو خلاصه برداری کنم میترسم از الان اشتباه پیش برم و بعد عید نتونم جمع کنم برا دوران جمع بندی
      سلام، برا زیست یه آی کیو جامع هم بگیر ، شیمی مبتکران دوازدهم به نظر من از خیلی سبز بهتره یه کتاب فیزیک الگو دوازدهم چاپ پارسال رو هم پیدا کنی خیلی خوبه، اینقدر هم درگیر منابع نباش که هیچ سودی نداره، دوتا کتاب جامع برا زیست و فیزیک بگیر و تامام بیشتر از این هم اگه تست نیاز داشتی ، هر وقت کتاب هات تموم شد ، اونوقت دوتا کتاب تست پیشرفته بگیر

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با اجازه از استارتر عزیز
      اگه میشه منابع منم یه بررسی کنید
      زیست : هر سه سال خیلی سبز+زیست پینوکیو
      شیمی : مبتکران
      دین و زندگی : جامع خیلی سبز
      زبان انگلیسی دهم و جامع مبتکران ( دهم رو خریدم چون توی جامع خیلی خلاصه گفته )
      ادبیات : موضوعی نشر الگو
      فیزیک : آموزش شگفت انگیز فیزیک خیلی سبز
      عربی : جامع خیلی سبز

راستی واسه زبان چندجا شنید آی کیو جامع بهتره بنظرتون کتابم رو عوض کنم یا همینا خوبه؟
      ویرایش توسط Rasool24 : 30 آبان 1400 در ساعت 21:50

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi021bay نمایش پست ها
      من خودم در طول سال دوازدهم برای هر درس فقط یک منبع داشتم و به نظرم لزومی نداره چند منبعی باشید،البته منابع جمع بندی بحثش جداست و باید برای اونم منابع مخصوص جمع بندی بگیرید چون کتاب هایی که در طول سال استفاده میکنید منبع مناسبی برای جمع بندی نیستن
      ببخشید شما کلاس کنکور هم شرکت میکردین؟

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rasool24 نمایش پست ها
      با اجازه از استارتر عزیز

راستی واسه زبان چندجا شنید آی کیو جامع بهتره بنظرتون کتابم رو عوض کنم یا همینا خوبه؟
      اگه میتونی برا شیمی یه منبع دوم هم بگیر، شیمی آی کیو یا میکرو جامع گاج، فیزیک هم یه منبع قوی تر مثل الگو می‌تونه مفید باشه، برای ادبیات هم فارسی جامع خیلی سبز خوبه برای تست متوسط به بالا ، میتونی به جای این کتاب تیزشیم رو هم بگیری ، بعد از عید کار کنیفقط هر کاری می‌کنی سریع تر ، زیاد دنبال این منبع و اون منبع نباش، مهم تر از همه اینه که یه کتاب رو کامل تموم کنی و ازش نهایت استفاده رو ببری
      ویرایش توسط Sc0rpi0n : 30 آبان 1400 در ساعت 22:03

11. Top | #11
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      با اجازه از استارتر عزیز

فیزیک به نظرم میکرو هم بگیر. برای عربی حتما حتما کتاب درک مطلب گاج توصیه میشه.

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببخشید شما کلاس کنکور هم شرکت میکردین؟
      خیر،فقط کلاس های مدرسه بود

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با اجازه از استارتر عزیز

کتابات همه خوبن زیاد نیاز نیست وسواس به خرج بدی،البته فیزیک رو من اون کتابی که گفتی نمیدونم تست هاش چجوریه و یا حتی تست داره یا نه،اگر خواستی عوض کنی فقط همین فیزیک رو تست خیلی سبز بگیر
      در ضمن یکی از دوستان توصیه کرده بود برا شیمی منبع دوم بگیر که به نظر من کاملا کار اشتباهیه،شیمی مبتکران کتاب بسیار کامل و با تعداد تست زیاده،پس نیازی نیست کنارش کتاب دیگه ای کار کنی

14. Top | #14
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi021bay نمایش پست ها
      کتابات همه خوبن زیاد نیاز نیست وسواس به خرج بدی،البته فیزیک رو من اون کتابی که گفتی نمیدونم تست هاش چجوریه و یا حتی تست داره یا نه،اگر خواستی عوض کنی فقط همین فیزیک رو تست خیلی سبز بگیر
      در ضمن یکی از دوستان توصیه کرده بود برا شیمی منبع دوم بگیر که به نظر من کاملا کار اشتباهیه،شیمی مبتکران کتاب بسیار کامل و با تعداد تست زیاده،پس نیازی نیست کنارش کتاب دیگه ای کار کنی
      فیزیک چون به شدت ضعیف هستم آموزش شگفت انگیز گرفتم که واسه دهم حدود 500 تا تست داره پس به نظر شما یه منبع دوم یعنی میکرو هم بخرم

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirMorningstar نمایش پست ها
      فیزیک به نظرم میکرو هم بگیر. برای عربی حتما حتما کتاب درک مطلب گاج توصیه میشه.
      واسه درک مطلب خیلی سبز بهتره یا گاج ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن