نوشته اصلی توسط
sepehr_a
من سال اول که پارسال بود 26 هزار شدم تو منطقه دو و نزدیک 60 هزار کشور.امسال حدود 4300 منطقه دو ...باور کن چیزی به نام معجون موفقیت وجود نداره که بخوام بگم چیکار کنی.من خودم امسال اگه قبول نشم هم مطمئنم سال دیگه یه رتبه خیلی خوبی میارم در حد زیر هزار میدونی چرا؟چون مهم ترین چیز بعد تلاش ذهنیته..اولین کاری که باید بکنی اینه که قبول کنی کم کاری کردی اما پارسال دیگه پارساله.محاله ممکنه کسی تلاش کنه و ثمرش رو نبینه.به خدا اگه فقط ذهنیت درست داشتم و مثل تو نمیگفتم من امکان نداره از این رتبه برسم به رتبه های خیلی خوب کل بهمن و اسفند و بیشتر فروردینم الکی هدر نمیرفت..ذهنیتت افتضاحه اینکه تو این رتبه رو آوردی هیچ ربطی به سال بعدت نداره.از پنجاه و شصت هزار و حتی صد هزار تا رتبه های زیر 2000 و زیر 1000.پس اول این افکار منفی رو بریز دور که منتظر باشی یکی بیاد مثل فرشته نجات بگه آره حتما میرسی به رتبه خوب.اولین کاری که میکنی اینه که اگه مشکل مالی نداری حتما حتما آزمون شرکت میکنی.کاری ندارم آنلاینه یا نه اکثر بچه ها اگه آزمون شرکت نکنن پشت گوش میندازن چون در هفتاد درصد آزمونا شما در حد مطلوبی که آزمون میخواد نمیرسی و ازش در میری.بازه های دو هفته ای خودت رو تقسیم کن برای درسای مختلف برای هر درس یک کتاب تست اصلی داشته باش.حالا اگه دوست داری برای شیمی یک موج آزمون هم بگیر..دور خودت رو شلوغ نکن کارای عجیب نمیخواد بکنی کنکور ما کسی موفقه که همون کارای ساده ای که همه میگن رو بتونه نه ماه پشت سر هم انجام بده(که البته سخته همینم) دیگه بقیش تخصصی میشه که تو پستای هر درس نظرات دوستان هست که چیکار کنی اما مهم ترین چیز ذهنیتت هست که الان میتونم راحت بهت بگم افتضاحه.(بعضیا هم آزمون شرکت نکردن و موفق شدن مثل دوستمون که 1700 منطقه سه شده اما خودمراقبتی بالایی داشته و استمرار خوبی که میتونه به خاطر سن بالاترش از ما و بلوغ عقلی بیشترش باشه در مورد همه صدق نمیکنه)
نا امید شدن تو این راه خیلی زیاده اما هیچ توجهی نباید بهش بکنی.چه حرفای خانواده چه تراز هایی که تو کانون تو این دوره کرونا میگیری.
راستی خیلی شبیه منی.منم همین حدود رتبه آوردم.منم سمپادی بودم.منم معدلم 18/50 بود..