آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دارم دیوانه میشم ... کمک !

سلام بچه ها ... من خیلی حالم خرابه ... چرا ؟ ببینید من همه درس هارو تموم کردم منتها بدون تست ... نه اینکه وسطشون هیچ تست نزده باشما ... زدم ولی نه از اون تستایی که برای رسیدن به تسلط میزنن . اینجور بگم بهتره ... درس هارو که خوندم تست زیاد نزدم ... الان همش میترسم ... میترسم که نرسم تو این 2 ماه و خورده ای برسم تست بزنم و به اون چیزایی که خوندم مسلط بشم ... (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      رشتتون چیه؟
      تالار کاملا تخصصی شیمی (المپیاد و کنکور)
      http://iroch.ir

iroch.ir/forum

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ریاضی

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بابا چقدر نااميدين
      نگو دوماه
      بگو دوووووووووووو ماه خووووووووورده اي
      حدالكثر تلاش ، حداكثر نتيجه انشاالله

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات
      سلام
      اگه خوووووب خونده باشید نگرانی دیگه نداره چون میتونین تست هم بزنین!!!بعدم این دوماه وخورده ای چیز کمی نیسسس خیلیم وقت خوبیه الان پایه را خوندین تموم شده دروس پیش 1 هم خوندین دیگ مرورم کردین انشا..توعید!!
      فقط میمونه پیش 2 که برا امتحانات میخونین دیگ الانم از فرصت هایی ک دارین سعی کنین بیشتر وقت را برای تست بذارید!!!هرمبحثی از دروس را هم اگه نتونسین تست بزنین مرور کنید حتما!!
      بعد یه نکته دیگ مگه شما نکته برداری نکردن در طول خوندنتون؟؟؟
      این نکات هم برای مرور بسیار عالین!!!
      بعدم این استرس کار خراب کنه!!!توکل کنین بخدا وتلاشتون هم بکنین
      موفق باشید

6. Top | #6
      abc
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Badbakhtt نمایش پست ها
      سلام بچه ها ... من خیلی حالم خرابه ... چرا ؟ ببینید من همه درس هارو تموم کردم منتها بدون تست ... نه اینکه وسطشون هیچ تست نزده باشما ... زدم ولی نه از اون تستایی که برای رسیدن به تسلط میزنن . اینجور بگم بهتره ... درس هارو که خوندم تست زیاد نزدم ... الان همش میترسم ... میترسم که نرسم تو این 2 ماه و خورده ای برسم تست بزنم و به اون چیزایی که خوندم مسلط بشم ... (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
      نترس ما هم همین طوریم!!!!!!!!!!

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اگر واقعا تمامی مباحث رو بطور کامل تموم کردید و در کنارش اندک تستی برای تفهیم هم زدید هیچ جای نگرانی نیست

توی این 2ماه و خورده ای میتونید و میرسید که به اندازه ی کافی و تا حد تسلط تست بزنید و سرعتتون رو ببرید بالا

از زدن تست های کنکور های سنوات گذشته غافل نشید و در آخر از خودتون آزمون بگیرید

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم همینجووووووووووووووووریم.. .خوندم ولی تسته زیادی نزدم...خیلی میترسم....منم دارم دیوونه میشم...

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ای اقا(خانم)ولمون کن پس من چی بگم،من نه درسا رو تمام کردم نه درست تست زدم.چلغوز اباد هم قبول نمیشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      تو به امید خدا یه دانشگاه خوب و رشته ی خوب قبول میشی.کافیه تو این چند وقت مرور کنی و هی تست بزنی،جزوات انتشارت عربشاهی رو بگیر سوال ها یکنکور از 82 تا 92 رو بزن چند بار بزن ،بهت نتیجه رو میگیری.
      زندگی هدیه خداوند به شما و نحو ه ی زندگی هدیه شما به خداوند

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تست زمان دار بزن یعنی یهو 150 200تستو باهم بزن تو تایم خودش دقت کن تو تایم خودشا نه کمتر نه بیشتر درصدم بگیر
      البته اولش باید از تعداد کم شروع کنی مثلا 30تا بعد 50تا...100تا... خیلی راحت میشه
      من پارسال بهمن و اسفند درس نخوندم اصن تو فروردین تونستم اینجوری جبران کنم
      چقدر دوست داشتنی هستند...
      آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      وقت داری نگران نباش --درسارو ی مرور کن و تست زمان دار بزن

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز شما تلاشتون رو انجام بدید که لااقل بعدا نگید تلاش نکردم

یاحق

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بر شما . سعی کنید درسها را یکبار کامل مرور کنید و. بعد تستهای کنکور های سال 80 تا 92 داخل و خارج از کشور (عمومی کلیه رشته ) حل و تمرین کنی .جهت مرور از کتابهای خلاصه شده و یا از خلاصه های خودتون ( در صورتی که خلاصه نویسی کردید ) استفاده کنید.
      سعی کنید درسها را تا 15 اردیبهشت مرور و به تسلط برسونید

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی سلیمانی نمایش پست ها
      سلام بر شما . سعی کنید درسها را یکبار کامل مرور کنید و. بعد تستهای کنکور های سال 80 تا 92 داخل و خارج از کشور (عمومی کلیه رشته ) حل و تمرین کنی .جهت مرور از کتابهای خلاصه شده و یا از خلاصه های خودتون ( در صورتی که خلاصه نویسی کردید ) استفاده کنید.
      سعی کنید درسها را تا 15 اردیبهشت مرور و به تسلط برسونید
      اقای سلیمانی یعنی واقعا میشه،وضعیت این دوستمون از من خیلی بهتره،من هنوز کتابا رو هم تموم نکردم.83 روز تا کنکور وقت داریم.یک ماه اخر که مال مرور و تسته.میشه 53 روز
      بعد امتحان های ترم و میان ترم هم یک ماه میشه،میشه 22 روز.حالا من موندم چطوری پایه رو جمع کنم.:yahoo (19):
      زندگی هدیه خداوند به شما و نحو ه ی زندگی هدیه شما به خداوند

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوشبحالتون!!!!!!! من که وضعیتم داغونه!!پایه رو هنوز تموم نکردم!!!!!تستم که اصلا حرفشو نزنین..!!!ولی اعتماد به نفس دارم در حد..!شمام همینجوری باشید
      « وقتی عقـــل، عاشـــق شود ...

عشـــق، عاقــــل میشود و ...

شهید میشوی ....! »

•شهید دکتر مصطفی چمران•

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن