خب خدانگهدار : ))
نوشته اصلی توسط poker_ch قبوله ولی دختره زیاد مهربون بنظر نمیرسه خب معشوق واسه عاشق مهربون ب نظر میرسه خدافز عزیزم
نوشته اصلی توسط be_quick خب معشوق واسه عاشق مهربون ب نظر میرسه خدافز عزیزم اتفاقا برعکسه : )) این همه شاعرای بدبخت از نیرنگ و بی وفایی و نامهربانی یار گله کردن بای بای
نوشته اصلی توسط be_quick https://muzicir.com/play/66882/%D8%A...5-%D8%AC%DB%8C پسندیدم مرسی ^_^
نوشته اصلی توسط Fawzi پسندیدم مرسی ^_^ تو پسندیدنات فقط مال من بود =( ای یار بی وفا...
نوشته اصلی توسط poker_ch تو پسندیدنات فقط مال من بود =( ای یار بی وفا... تو رفتنی شدی دیگ
نوشته اصلی توسط poker_ch تو پسندیدنات فقط مال من بود =( ای یار بی وفا... عشق ینی بی وفایی شاعرا هم گفتن حتی
نوشته اصلی توسط Fawzi عشق ینی بی وفایی شاعرا هم گفتن حتی شاعرا گفتن زندگی دو روزه پیش به سوی بعدیا
نوشته اصلی توسط be_quick شاعرا گفتن زندگی دو روزه پیش به سوی بعدیا پس خداحافظ پوکر و سراغ بعدی میرویم *
نوشته اصلی توسط Fawzi پس خداحافظ پوکر و سراغ بعدی میرویم * خرررر تو به شاعرا چیکار داری =/ تا وقتی پوکر هست، شاعر میخوای چیکار؟؟ من خودم از همه شاعرترم و میگم که معشوق باید با وفا باشد عاقا من جدی جدی برم دیگه
نوشته اصلی توسط poker_ch خرررر تو به شاعرا چیکار داری =/ تا وقتی پوکر هست، شاعر میخوای چیکار؟؟ من خودم از همه شاعرترم و میگم که معشوق باید با وفا باشد عاقا من جدی جدی برم دیگه پس پیرو خط تو میشوم ای شاعر من ! جدی جدی بمون ب کجا چنین شتابان معشوقه ؟
نوشته اصلی توسط Fawzi پس پیرو خط تو میشوم ای شاعر من ! جدی جدی بمون ب کجا چنین شتابان معشوقه ؟
نوشته های من روی ۲۸۸ مونده... مثل خودم که توی این وضعیت نابهنجار موندم... هیچکدوم رشدی نداریم...
نوشته اصلی توسط mkhoshzat نوشته های من روی ۲۸۸ مونده... مثل خودم که توی این وضعیت نابهنجار موندم... هیچکدوم رشدی نداریم... مثال زیبایی بود ممنون
میدونین چی خیلی بده!؟
من ساختم،آنچه مرا ویران کرد
در حال حاضر 1566 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1566 مهمان)
نمایش برچسبها