X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 38
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط B.R نمایش پست ها
      میگم ک تو بحث خرید کتاب همه راهیو رفتم ....
      الانم بحثم اینه ک چیکار کنم برای شروع بااین وضعیتم
      از الاء هم میتونی استفاده کنی.
      ویرایش توسط -Shirin- : 07 آبان 1399 در ساعت 11:33

2. Top | #17
      B.R
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Khati نمایش پست ها
      میگم به کتاب درسی ها دسترسی داری؟
      ن متاسفانه

3. Top | #18
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ن متاسفانه
      کتاب چیارو میخوای؟
      GG

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ن متاسفانه
      مدل گوشیت رو بگو شاید بتونم کمکت کنم

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -Shirin- نمایش پست ها
      از الاء هم میتونی استفاده کنی.
      دقیقا گزینه مناسب تره ی سریاشونم جزوه دارن میتونی بری چاپ کنی و با کمترین هزینه بیشترین سود از درس خوندن رو ببری ب نظرم دیگه پایین تر از هزینه این کار نیس دیگه جزوه هاشونم کمه

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان شاید بعضیاتون منو بشناسید ....
      من امسال چهارمین ساله ک کنکور میدم سال اول ۵۰ هزار شدم سال دوم ۷۰ هزار شدم و امسال ک سومین سال بود کنکور ریاضی دادمو ۵هزار شدم

تو هر سه سال هیچی نخوندم در حد چند تا مبحث ک دو سه روز براش وقت میذاشتمو میرفتم سرجلسه ام درست جواب میدادم
      یکی دوماه پیش کل کتابای نظام قدیممو فروختم رفت حتی پول ی کتاب نطام جدیدم نشد ....
      علاقم دبیریه
      بعد سه سال دوری از درس شروع کردم ب درس خوندن ولی دیدم نمیشه
      هیچ پولی ندارم ک بخوام کتاب بخرم و کتابارو پی دی اف گرفتمو میخوام با پی دی اف بخونم چند روزی خوندم ولی خیلی سخته با پی دی اف خوندن
      واقعا سردرگمم نمیدونم چیکار کنم
      بعضی از دوستان گفتن برو کار کن پولشو کتاب بخر ولی کاری پیدا نمیشه اینجا
      از طرفی خودم با قرص اعصاب سرپام روحیم خوب نیست
      کلا شرایطم خوب نیست هرکار میکنم با خودم کنار نمیام نمیدونم چطوری از کجا درس بخونم و شروع کنم با این شرایطی ک حتی کتابای درسیم ندارم
      دوستان شما بگین چ کنم ؟
      با پی دی اف چجوری کنار بیام دیگ داره دیر میشه برا درس خوندنم
      توروخدا راهنماییم کنید
      از کجا ؟
      با چی ؟
      شروع کنم با این وضعیت داغون

شاید الان بعضیاتون فوشم بدین بگین بازم از این تاپیکا ولی عاجزانه ازتون کمک میخوام خیلی شرایطم داغونه راهنماییم کنید ک چیکار کنم
      دوست گرامي با توجه به اطلاعاتي كه دادي بهت ميگم شما بهتره كلا درس و دانشگاه رو رها كني و به فكر كار و يادگيري يه حرفه ي خوب باشي .وقتي براي تهيه ي كتاب دچار مشكلي اگه دانشگاه قبول بشي چطور ميخواي درس بخوني(تحصيل حتي دولتي كلي خرج داره .گوشي و نت و لب تاب و كتاب و جزوه و رفت وامد و خيلي مواد ديگه ) .درس خوندن پشتوانه ميخواد چه مالي چه حمايت عاطفي و ... بدون پشتوانه خيلي خيلي سخته و كم مياري الان خيلي ها ممكنه با من موافق نباشن اما من نظرم رو گفتم با تجربياتي كه داشتم و دوستاني رو با شرايط مشابه ديدم .من خودم اگه پشتوانه خانوادم رو نداشتم يعني يه ثانيه به دانشگاه فكر نميكردم و وارد بازار كار ميشدم و اينم بگم كه با اينكه خانواده كمكم ميكنن بازم خيلي سختي كشيدم تو دانشگاه تا الان و بازم سختي در پيشه (از لحاظ مالي ميگم) اما قابل تحمله .من دوستايي داشتم كه درسو ول كردن تو ترم هاي اول و زدن به كار و الانم چندتاشون موفقم شدن و البته كه شكست خورده هم ديدم تو اين ادما اما به خود فرد بستگي داره .به اين شعار ها هم گوش ندين كه بيشتر ادماي موفق از قشر ضعيفن اينا يه مشت حرف هاي پوچ و دروغه اكثر ادما ي موفق از خانواده هاي ثروتمند و قوي ميان تو همين دانشكده خود من اكثر بچه ها از خانواده هاي فرهنگي با وضعيت مالي بسيار خوب هستن(والدين شون دكتر و مهندس و استاد دانشگاه و...) .همين پروفسور سميعي از خانواده بسيار ثروتمندي هست و خيلي ها ي ديگه كه زندگي نامه شون رو خوندم (قطعا ادماي فقير هم رشد كردن اما ميگم اونا استثنا بودن ) .در نهايت اميدوارم هر مسيري رو در پيش ميگيرين موفق باشين .
      تا توانی در جهان همراه اهل درد باش
      یا نبر نامی زمردی یا حقیقت مردباش

7. Top | #22
      B.R
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _ata_ نمایش پست ها
      مدل گوشیت رو بگو شاید بتونم کمکت کنم
      a30

8. Top | #23
      B.R
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.abdaly نمایش پست ها
      کتاب چیارو میخوای؟
      کتاب درسیا شیمی و زیست و دینی هر سه پایه
      اینا از همه واجب تره

9. Top | #24
      B.R
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M.Rمهندس نمایش پست ها
      دقیقا گزینه مناسب تره ی سریاشونم جزوه دارن میتونی بری چاپ کنی و با کمترین هزینه بیشترین سود از درس خوندن رو ببری ب نظرم دیگه پایین تر از هزینه این کار نیس دیگه جزوه هاشونم کمه
      بله خودمم ب همین فک میکنم

10. Top | #25
      کاربر برتر
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من امسال چهارمین ساله ک کنکور میدم سال اول ۵۰ هزار شدم سال دوم ۷۰ هزار شدم و امسال ک سومین سال بود کنکور ریاضی دادمو ۵هزار شدم

تو هر سه سال هیچی نخوندم در حد چند تا مبحث ک دو سه روز براش وقت میذاشتمو میرفتم سرجلسه ام درست جواب میدادم
      یکی دوماه پیش کل کتابای نظام قدیممو فروختم رفت حتی پول ی کتاب نطام جدیدم نشد ....
      علاقم دبیریه
      هیچ پولی ندارم ک بخوام کتاب بخرم و کتابارو پی دی اف گرفتمو میخوام با پی دی اف بخونم چند روزی خوندم ولی خیلی سخته با پی دی اف خوندن
      کلا شرایطم خوب نیست هرکار میکنم با خودم کنار نمیام نمیدونم چطوری از کجا درس بخونم و شروع کنم با این شرایطی ک حتی کتابای درسیم ندارم
      دوستان شما بگین چ کنم ؟
      توروخدا راهنماییم کنید
      از کجا ؟
      با چی ؟

شاید الان بعضیاتون فوشم بدین بگین بازم از این تاپیکا ولی عاجزانه ازتون کمک میخوام خیلی شرایطم داغونه راهنماییم کنید ک چیکار کنم
      به سایتا سر بزن یه سریا کتاباشونو رایگان میدن و شیپور و دیوار یه سری کتابارو هم از دست دوم فروشی بخر و یه سریا هم از پی دی اف استفاده کن اصللللاااا هم نا امید و نگران نباش از اون جایی که معلومه تو اضطراب داری و بخاطر همینم قرص مصرف میکنی اصلا نگران نباش و کنکور ی معقوله فرسایشیه و حق داری اما نباید بدتو ذهنت راه بدی همین مسیرو برو و کلی وقت هست مطمن باش با همین اراده جلو بری و واقعا بخونی موفق میشی
      25 : 32 : 13 : 00

11. Top | #26
      کاربر برتر
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط prince نمایش پست ها
      دوست گرامي با توجه به اطلاعاتي كه دادي بهت ميگم شما بهتره كلا درس و دانشگاه رو رها كني و به فكر كار و يادگيري يه حرفه ي خوب باشي .وقتي براي تهيه ي كتاب دچار مشكلي اگه دانشگاه قبول بشي چطور ميخواي درس بخوني(تحصيل حتي دولتي كلي خرج داره .گوشي و نت و لب تاب و كتاب و جزوه و رفت وامد و خيلي مواد ديگه ) .درس خوندن پشتوانه ميخواد چه مالي چه حمايت عاطفي و ... بدون پشتوانه خيلي خيلي سخته و كم مياري الان خيلي ها ممكنه با من موافق نباشن اما من نظرم رو گفتم با تجربياتي كه داشتم و دوستاني رو با شرايط مشابه ديدم .من خودم اگه پشتوانه خانوادم رو نداشتم يعني يه ثانيه به دانشگاه فكر نميكردم و وارد بازار كار ميشدم و اينم بگم كه با اينكه خانواده كمكم ميكنن بازم خيلي سختي كشيدم تو دانشگاه تا الان و بازم سختي در پيشه (از لحاظ مالي ميگم) اما قابل تحمله .من دوستايي داشتم كه درسو ول كردن تو ترم هاي اول و زدن به كار و الانم چندتاشون موفقم شدن و البته كه شكست خورده هم ديدم تو اين ادما اما به خود فرد بستگي داره .به اين شعار ها هم گوش ندين كه بيشتر ادماي موفق از قشر ضعيفن اينا يه مشت حرف هاي پوچ و دروغه اكثر ادما ي موفق از خانواده هاي ثروتمند و قوي ميان تو همين دانشكده خود من اكثر بچه ها از خانواده هاي فرهنگي با وضعيت مالي بسيار خوب هستن(والدين شون دكتر و مهندس و استاد دانشگاه و...) .همين پروفسور سميعي از خانواده بسيار ثروتمندي هست و خيلي ها ي ديگه كه زندگي نامه شون رو خوندم (قطعا ادماي فقير هم رشد كردن اما ميگم اونا استثنا بودن ) .در نهايت اميدوارم هر مسيري رو در پيش ميگيرين موفق باشين .
      عزیز ما همه اینارو میدونیم اما الان باید در راستای درخواست ایشون کمک کرد وگرنه ما میدونیم همه اینارو و دبدیم انشالله که موفق باشه و اگر صلاح بیینه خودش تغییر کاربری میده
      25 : 32 : 13 : 00

12. Top | #27
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      عزیزجان کتابای دست دوم بگیر تو برنامه دیوار خیلی زیاده و به قیمت ارزون بهت میدن من خودم یه سری از کتابایی که لازم نداشتمو فروختم اونجا با قیمت خیلی کم..
      اینقد خودتو اذیت نکن اینقد نگو نمیشه نمیتونم حالم بده..
      برای حال روحیت حتما یه سری برنامه های تفریحی بزار مثلا هفته ای یه بار برو پارک هر روز تو خونه ورزش کن برقص آهنگ شاد گوش کن و به خودت قول بده که حقتو از دنیا بگیری حق تو نیس که تو این سن و دوران زندگیت این همه سختی بکشی حقتو ازدنیا بگیر
      ولیاگه میخوای هی بگی نمیشه حالم بده و...هی اینارو به زبون بیاری باید بهت بگم که هرچی تلاش کنی به هدفت نمیرسی و یه جورایی این حرفا مانع تلاش و پشتکارت میشن
      اینجا یه نفر اومد گفت باید خانواده پشتت باشن..ولی هزار نفر هستن که بدون کمک خانواده تو کنکور موفق شدن فرق اونا با بقیه اینه که فقط و فقط برای رسیدن به هدفشون تلاش کردن.
      شما حتما یه سر به برنامه دیوار و شیپور و .‌‌.. بزن
      و اگه کتابی نتونستید بخرید برید مرکز چاپ و پی دی اف ها رو چاپ کن
      از فیلم های آلا استفاده کن از جزوه هاشون استفاده کن
      و در کنار خوندن پی دی اف ها و جزوه ها یه دفتر بردار و جزوه نویسی کن.
      حتما هم آزمون بزن توی کانالای تلگرام سوالای قلم چی و گزینه دو و...میزارن
      حتما اونارو دانلود و از خودت آزمون بگیر.مطمئنم که اگه بخوای میتونی به هدفت برسی

13. Top | #28
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگر سهام عدالت داری میتونی بفروشی

14. Top | #29
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

علاقم دبیریه
      دوستان شما بگین چ کنم ؟
      توروخدا راهنماییم کنید
      از کجا ؟
      با چی ؟

عزیز ببین
      باید قوی باشی.چاره ای ما جز این نداریم
      باید هرطور شده یه پولی جور کنی تا منابع جدید رو باهاش بخری
      کتابای قدیمو که میگی دادی رفت
      پس حالا باید برا جدید بخونی
      بخدا خودتو استرس و اضطراب نده.خودت که هزینه های دکتر رفتن و دارو رو میبینی.پس یجوری سعی کن این بهم ریختگی عصبی ت رو خوبش کنی
      من نمیگم مریضی.نمیگم بیماری.میگم یه بهم ریختگی سادس
      تا بتونی خوبش کنی
      بچهااین انجمن اگر موافق باشن شماره کارت بده تا هرکی حتی 1000 تومنم میتونه کمک کنه
      یا اینکه کسی کتاب داره و نمیخاد هدیه بده به ایشون
      راه دیگه ای اگر بچها به ذهنتون میرسه بگین برای ایشون انجام بدیم

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hadis_farhadi_ نمایش پست ها

عزیز ما همه اینارو میدونیم اما الان باید در راستای درخواست ایشون کمک کرد وگرنه ما میدونیم همه اینارو و دبدیم انشالله که موفق باشه و اگر صلاح بیینه خودش تغییر کاربری میده
      درسته همه نظرمون رو گفتيم شايد نظر من بديهي بود اما فك ميكنم لازم بود. قبل از حل يه مسيله بايد ديد لازمه حتما حلش كرد و راه حل داد ، گاهي راه هاي بهتري هم هست من از اين جهت گفتم تحصيل هميشه بهترين انتخاب نيست .اگه انگيزه و علاقه و تصميم قطعي شون بر رفتن به دانشگاهه نظرات ساير دوستان كافي بود .من شنيدم كه دانشگاه فرهنگيان و رشته دبيري حقوق داره و اينكه دانشگاه روزانه هزينه خوابگاه و غذا و ... معمولا رايگانه پس غير ممكن نيست اما گفتم سخته و جنم زيادي ميخواد يه دخترخانومي تو دانشگاه ما بود تو انتشارات كار ميكرد و درس ميخوند دوستي داشتم كه خياطي ميكرد و درس ميخوند اين جور ادما هستن اما مسير سختيه انصافا و عشق و تلاش زيادي ميخواد شخصا اين راهو دوست ندارم و انتخاب نميكردم بازار كار رو ترجيح ميدادم به اين شرايط(به شدت معتقدم كار با درس در تداخله مگه صرفا مدرك بخواي) .الان ايشون ديدگاه هاي مختلف رو ميبينه و تصميم خودش رو ميگيره .
      تا توانی در جهان همراه اهل درد باش
      یا نبر نامی زمردی یا حقیقت مردباش

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن