X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 19 1211 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 282
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کتابهای دین و زندگی جامع و زیست جامع خیلی سبز ویرایش نشده است!!!!!!!!

با سلام خدمت دوستان عزیز. من متوجه شدم که دین و‌زندگی جامع خیلی سبز، در قسمت دهم و یازدهم هیچ ویرایشی نشده و هیچکدوم از تغییرات کتاب درسی اعمال نشده. زیست جامع هم همینطور. مثلا قسمت نورون میلین دار اززیست یازدهم رو چک کنید، متوجه میشین ویرایشی انجام نشده. از دیروز بارها با خیلی سبز تماس گرفتم، شماره ای دادن به نام واحد تالیف، اما شماره پاسخ نمیده. بهشون گفتم شماره ای که دادین، اصلا پاسخ نمیدن، گفتن که فقط همین شماره رو ‌داریم. این ظلم بزرگی که انتشارات به دانش آموز میکنن و کتاب ویرایش نشده رو به نام ویرایش جدید، میفروشن و بعدش هم مسئولیتی نمیپذیرن.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezvan karami نمایش پست ها
      با سلام خدمت دوستان عزیز. من متوجه شدم که دین و‌زندگی جامع خیلی سبز، در قسمت دهم و یازدهم هیچ ویرایشی نشده و هیچکدوم از تغییرات کتاب درسی اعمال نشده. زیست جامع هم همینطور. مثلا قسمت نورون میلین دار اززیست یازدهم رو چک کنید، متوجه میشین ویرایشی انجام نشده. از دیروز بارها با خیلی سبز تماس گرفتم، شماره ای دادن به نام واحد تالیف، اما شماره پاسخ نمیده. بهشون گفتم شماره ای که دادین، اصلا پاسخ نمیدن، گفتن که فقط همین شماره رو ‌داریم. این ظلم بزرگی که انتشارات به دانش آموز میکنن و کتاب ویرایش نشده رو به نام ویرایش جدید، میفروشن و بعدش هم مسئولیتی نمیپذیرن.

الان پیام رو دیدم و برام یه شوک بود چون دیروز خیلی سبز رو سفارش دادم . ( پینوکیو تیر99) که تو کامنتا گفتن مناسب 1400 خواهد بود . البته اگر هم نباشه اونقدر بیکار هستم که به دادستانی مراجعه کنم !!!

بگذریم . این سیاست کثیف انتشاراتی هاس . تیتراژ های زیاد و تعداد چاپ های زیاد تر از خد معقول این عواقب رو خواهد داشت . بازم خوبه خیلی سبز مثل گاج نیومده جلدش رو عوض کنه و بنویسه مخصوص 1400 . در حالی مخصوص 98 بوده!!

و حالب اینجاس اکثر انتشارات رو که میزنگی و تماس میگیری میگن که برنامه ای برا تجدید چاپ و ویرایش کتاب فعلا نداریم ! یعنی چی ؟ ینی اونقدر چاپ کردیم پارسال که تو انبار مونده

اما نکته جالبتر اینجاس که چه عجب انتشاراتی ها به کاغذ سفید به جای نیشکری کاهی رو آوردن
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها

الان پیام رو دیدم و برام یه شوک بود چون دیروز خیلی سبز رو سفارش دادم . ( پینوکیو تیر99) که تو کامنتا گفتن مناسب 1400 خواهد بود . البته اگر هم نباشه اونقدر بیکار هستم که به دادستانی مراجعه کنم !!!

بگذریم . این سیاست کثیف انتشاراتی هاس . تیتراژ های زیاد و تعداد چاپ های زیاد تر از خد معقول این عواقب رو خواهد داشت . بازم خوبه خیلی سبز مثل گاج نیومده جلدش رو عوض کنه و بنویسه مخصوص 1400 . در حالی مخصوص 98 بوده!!

و حالب اینجاس اکثر انتشارات رو که میزنگی و تماس میگیری میگن که برنامه ای برا تجدید چاپ و ویرایش کتاب فعلا نداریم ! یعنی چی ؟ ینی اونقدر چاپ کردیم پارسال که تو انبار مونده

اما نکته جالبتر اینجاس که چه عجب انتشاراتی ها به کاغذ سفید به جای نیشکری کاهی رو آوردن
      دین و‌زندگی دهم، درس اول، درانتها آیه ای اضافه شده که وقتی چک‌کنید، میبینید توی کتاب خیلی سبز جامع این آیه آورده نشده. یا مثلا درس سوم دین و زندگی یازدهم، نیروی جاذبه حذف شده و حرکت زمین جایگزین شده، که باز هم کتاب جامع، همون جاذبه رو تغییر نداده، یا چند حدیث که حذف شدن و... توی زیست جامع، صفحه 196 نورون رابط بدون غلاف میلین نوشته شده، و تغییر کتاب درسی اعمال نشده، حتی توی تستهاشون اصلاح نکردن این رو. من اینستا، به ماز هم گفتم این مطلب رو و ‌گفتن پیگیری میکنن، اما خیلی سبز گفتن فقط شما این شکایت رو دارین. لطفا هر کسی این دو‌ کتاب رو خریده بدونه که قسمت دهم و یازدهم، ویرایش و اصلاح نشدن.

4. Top | #4
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      وایی من تازه کتاب خیلی سبز ۱۴۰۰ رو سفارش دادم چه دیر گفتید!!!

البته من کتاب شیمی یازدهم چاپ ۹۶ رو از یکی خریدم
      و اولش خیلی ناراحت شدم که مال کنکور ۹۸ بوده و حتما کلی تغییرات داشته بعد که چکش کردم (تست به تست چک کردم)
      درس اول چیزی حدودا ۳۰ تست اضافه شده بود
      درس دوم حدودا ۱۰ تا
      درس سوم هم کلا ۱۰+۱۵تا
      و هیچ تغییر دیگه ای نبود
      فکرشو کنید هزینه ی ۳ برابری پرداخت کنیم بابت جمعا ۵۰ تستی که به یه کتاب هزار تسته اضافه شده!!!(فکر نمیکنم اگه این چندتا تست رو نزنید اتفاق خاصی بیفته)

عاقلانه ترین راه اینه کتاب دست دو بگیرید چون اینا اصلا ویرایش نمیکنن
      من خودم ریاضیِ کنکور ۹۷ رو چک‌کردم با این جدیده
      تفاوتش حذف آزمونای جامعش بود و تقلیلش به یه عدد

و اما جالب تر از اون چک کردنِ فیزیک پایه ی نظام قدیم و جدید بود که دیدم درسنامه ها عینا چاپ شدن، تستا عینا تکرار شدن و فقط بعضی درسا یه مبحث اصافه شدن که برای اون چن تست بیشتر نیوردن
      و صد البته دو قسمت از ترمودینامیک به تهِ گرما اضافه شده( پول چیو از ما میگیرن واقعا؟؟؟))) هزینه ی هر کتاب ۳_۴برابر شده ادم واقعا زورش میگیره
      ویرایش توسط Rafolin403 : 08 مهر 1399 در ساعت 09:45

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rafolin403 نمایش پست ها
      وایی من تازه کتاب خیلی سبز ۱۴۰۰ رو سفارش دادم چه دیر گفتید!!!البته من کتاب شیمی یازدهم چاپ ۹۶ رو از یکی خریدمو اولش خیلی ناراحت شدم که مال کنکور ۹۸ بوده و حتما کلی تغییرات داشته بعد که چکش کردم (تست به تست چک کردم)درس اول چیزی حدودا ۳۰ تست اضافه شده بوددرس دوم حدودا ۱۰ تادرس سوم هم کلا ۱۰+۱۵تاو هیچ تغییر دیگه ای نبودفکرشو کنید هزینه ی ۳ برابری پرداخت کنیم بابت جمعا ۵۰ تستی که به یه کتاب هزار تسته اضافه شده!!!(فکر نمیکنم اگه این چندتا تست رو نزنید اتفاق خاصی بیفته)
      من دیروز صبح متوجه ویرایش نشدن زیست شدم، دیشب هم متوجه ویرایش نشدن دین و زندگی. بارها و بارها تماس گرفتم، دایرکت اینستا پیام دادم، با واحد تالیف تماس گرفتم. جوابی ندادن. فقط شماره تلفن خیلی سبز جواب میداد که فرمودن به ما گفتن کتابها ویرایش شده و فقط شما هستین که میگین دین و زندگی هم ویرایش نشده.

6. Top | #6
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من دیروز صبح متوجه ویرایش نشدن زیست شدم، دیشب هم متوجه ویرایش نشدن دین و زندگی. بارها و بارها تماس گرفتم، دایرکت اینستا پیام دادم، با واحد تالیف تماس گرفتم. جوابی ندادن. فقط خیلی سبز هم فرمودن به ما گفتن کتابها ویرایش شده و فقط شما هستین که میگین دین و زندگی هم ویرایش نشده.
      به درک چیکار میشه کرد... ولی کاش زیستو هم دست دو میگرفتم حداقل قیمتش مناسبتر میشد چه فرقی میکرد اگر ویرایش نشده!

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به درک چیکار میشه کرد... ولی کاش زیستو هم دست دو میگرفتم حداقل قیمتش مناسبتر میشد چه فرقی میکرد اگر ویرایش نشده!
      کمترین کاری که میتونید کنید، تماس گرفتن با انتشاراته و اینکه مواظب باشین و خودتون اصلاحات رو ‌اعمال کنید.

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

واقعا . اما من کوتاه نمیام . دنبال دردسرم و اگه پیگیر نباشن شکایتش رو میکنم + به چنتا از دوستام هم میگم اوناهم یه حرکتی بزنن
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واقعا . اما من کوتاه نمیام . دنبال دردسرم و اگه پیگیر نباشن شکایتش رو میکنم + به چنتا از دوستام هم میگم اوناهم یه حرکتی بزنن
      کار درست همینه. تا کی باید انتشاراتی ها این بلا رو سر دانش آموزا بیارن؟ تو این شرایط اسف‌بار اقتصادی، اینهمه هزینه خرید کتاب بدیم و در نهایت، کتاب ویرایش نشده تحویلمون بدن.

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بعد الان دین و زندگی بخش دوازدهم خیلی سبز مطابق با کتاب جدید بوده؟اگه اینجوری باشه بعید میدونم بتونین کاری کنین

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

سلام منظورش زیست جامع دوجلدی جدیده بود گمونم
      عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
      بی‌تفاوت بودنت هر لحظه آبَم می‌کند...

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط unscramble نمایش پست ها
      بعد الان دین و زندگی بخش دوازدهم خیلی سبز مطابق با کتاب جدید بوده؟اگه اینجوری باشه بعید میدونم بتونین کاری کنین
      قسمت دوازدهمش تا جایی که من چک کردم، ویرایش شده، ولی قسمت دهم و یازدهمش،هیچ ویرایشی نشده. کتاب جامع هستش و باید همه کتاب ویرایش بشه

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      با یکی از مولفا یه بار صحبت کردم گفتم خب چرا تغییرات کتب جدید رو اعمال نمیکنین؟
      میگفت ما کتابو ویرایش میکنیم و برای ناشر هم میفرستیم، اما ناشر اعمال نمیکنه تغییراتو!
      الان دارن دو تا گوش مخملی بالای سر ما میبینن یا بالای سر خودشون؟

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NormaL نمایش پست ها
      سلام منظورش زیست جامع دوجلدی جدیده بود گمونم
      کتاب زیست شناسی جامع، پینوکیو، نوشته گروه آموزشی ماز، تالیف دکتر پوریا خیراندیش و دکتر فرزام فرهمندنیا. انتشارات خیلی سبز.

15. Top | #15
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      ولی خب نمودار های قاعدگی حذف شده و اینجور هم نبوده که کتاب ((کلا)) منطبق با چاپ پارسال باشه.
      شاید اینم از زیر دستشون در دفته نمیدونم والا
      ببینین یه غلاف میلین فسقلی چه بلایی سرمون آورده ها

صفحه 1 از 19 1211 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 16 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن