X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 78
    1. Top | #46
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirxd نمایش پست ها
      دوستان کتاب آی کیو شیمی جامع ۱۴۰۰ جلد یک (تست و پاسخ) هم اومده بیرون
      شعارشم متناسب با درجه سختی سوالات کنکور ۹۹ هستش(((:
      چیزی ک میخوام بگم ربطی ب کتاب ایکیو نداره ولی کلن میخوام بگمش چون مهمه بنظرم :/
      کنکور 99 سوالای شیمیش(فقط تجربی رو میگم) واقعن سخت نبود. سوالا بشدت وقتگیر بودن. ی جور بازی روانی بود وگرنه بنظرم خارج از کنکور اگع قرار بود 35 تا سوال شیمی رو تو زمان 1 ساعت بزنی بالای 80 زدنش کار سختی نبود اما سر جلسه ی ازمونی ک بهرحال قراره ی نقش مهمی رو تو ایندت مشخص کنه ب عناون اخرین درس(درحالی ک استرس تمام درسای قبلی رو داری) تو زمان 35 دقیقه... چرا، خیلی سخت بود. خیلی از سوالاتش طوری بودن ک تو میدونستی دقیقن برای حلش باید چیکار کنی و نیازی ب فکر نداشت اما سوال انقدر طولانی بود(مثل همون استوکیومتری هایی ک 2 مرحله ای بودن و انگار 2 تا سوالو با هم بعنوان ی سوال اورده بودی) ک زمانت رو از دست میدادی. کنکور99 بیشتر محک زدن eq بود تا iq. حالا من کاری ندار ک این کتاب سطحش بالا هست یا نه(منابع دیگه ای هستن ک کار خودشونو تو سال های قبل هم پس دادن و کار کردن اونا خیلی مطمئنتره. من از ایکیو شیمی پارسال بازخورد زیاد مثبتی از بقیه دریافت نکردم) اما بحث اصلی اینه ک باید روی زمان کارکرد. روی مهارت تست زنی کار کرد. سوالای امسال ک از فضا نیومده بودن :/ فقط سوالای خیلی وقتگیری بودن(مثل ی سوال ک درباره انتالپی پیوند بود. خدایی اون سوال واقعن کشک بود اما زمان 2 دقیقه رو میخواست تازه اگه اشتباه محاسباتی هم توش نکنی یا اون سواله ک از شیمی الی بود و ی مولکول خیلی پیچیده ای رو کشیده بود گفته بود کدوم گزینه درسته. اون سوال فقط ظاهر طولانیش ادمو مضطرب میکرد وگرنه سوال سختی نبود یا تو سوالای رشته ریاضی اون جدوله ک مال سرعت بود اون اصن زدنش سر جلسه حماقت بود چون بشدت وقتگیر بود) من نظرم اینکه ک ی منبع قوی ک کار خودشو پس داده(مثلن موج البته اگه مشکل خاصی تو درسی ندارین و بدنبال ی منبع تست قوی هستین. اگه نیاز ب منبع اموزش دارین خیلی سبز و بازرگان هردو خوبن ولی بازرگان برای سال اخر ی مقدار وقتگیره/ البته فار ازمون هم سوالات مسائلش قوی هستن) رو کار کنین و بعدش سوالات ازمونای مختلف(رویکرد این ازمونای ازمایشی مطابق با کنکوریه ک برگزار میشه الان امسال قلمچی قطعن سطح سوالاشو نسبت ب پارسال بالاتر میبره چون کنکور99 خیلی سطحش از 98 بالاتر بود) رو زماندار کار کنین. البته اگه قراره 35 سوال 35 دقیقه وقت داشته باشه شما تو 25 دقیقه بزنش. ک هم سرعت تست زنیت بره بالا هم یاد بگیری ک بتونی از کنار بعضی سوالای وقتگیر بگذری. ازمونا هم زیادن. قلمچی، گاج (ک شیمیش معروف بوده همیشه ) گزینه سنجش ماز مدارس برتر علوی و....... اینا میدونین چقدر تست میشن؟ و گیر اوردن سوالاش هم راحته. اینا رو بنظرم زماندار بزنین(تو کمتر از زمان استاندار) تاثیرش خیلی بیشتره تا اینکه بدنبال منابع مختلفی باشین. البته این نظر من بود
      روزی ما دوباره کبوترهایمان را
      پیدا خواهیم کرد
      و مهربانی

دست زیبایی را خواهد گرفت
      و من آن روز را انتظار می‌کشم
      حتی روزی که دیگر نباشم...
      ویرایش توسط zhi.a : 16 شهریور 1399 در ساعت 17:21

2. Top | #47
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zhi.a نمایش پست ها
      چیزی ک میخوام بگم ربطی ب کتاب ایکیو نداره ولی کلن میخوام بگمش چون مهمه بنظرم :/
      کنکور 99 سوالای شیمیش(فقط تجربی رو میگم) واقعن سخت نبود. سوالا بشدت وقتگیر بودن. ی جور بازی روانی بود وگرنه بنظرم خارج از کنکور اگع قرار بود 35 تا سوال شیمی رو تو زمان 1 ساعت بزنی بالای 80 زدنش کار سختی نبود اما سر جلسه ی ازمونی ک بهرحال قراره ی نقش مهمی رو تو ایندت مشخص کنه ب عناون اخرین درس(درحالی ک استرس تمام درسای قبلی رو داری) تو زمان 35 دقیقه... چرا، خیلی سخت بود. خیلی از سوالاتش طوری بودن ک تو میدونستی دقیقن برای حلش باید چیکار کنی و نیازی ب فکر نداشت اما سوال انقدر طولانی بود(مثل همون استوکیومتری هایی ک 2 مرحله ای بودن و انگار 2 تا سوالو با هم بعنوان ی سوال اورده بودی) ک ارزش وقت گذاشتن روش رو نداشت چون تمام زمانت رو از دست میدادی. کنکور99 بیشتر محک زدن eq بود تا iq. حالا من کاری ندار ک این کتاب سطحش بالا هست یا نه(منابع دیگه ای هستن ک کار خودشونو تو سال های قبل هم پس دادن و کار کردن اونا خیلی مطمئنتره. من از ایکیو شیمی پارسال بازخورد زیاد مثبتی از بقیه دریافت نکردم) اما بحث اصلی اینه ک باید روی زمان کارکرد. روی مهارت تست زنی کار کرد. سوالای امسال ک از فضا نیومده بودن :/ فقط سوالای خیلی وقتگیری بودن(مثل ی سوال ک درباره انتالپی پیوند بود. خدایی اون سوال واقعن کشک بود اما زمان 2 دقیقه رو میخواست تازه اگه اشتباه محاسباتی هم توش نکنی یا اون سواله ک از شیمی الی بود و ی مولکول خیلی پیچیده ای رو کشیده بود گفته بود کدوم گزینه درسته. اون سوال فقط ظاهر طولانیش ادمو مضطرب میکرد وگرنه سوال سختی نبود یا تو سوالای رشته ریاضی اون جدوله ک مال سرعت بود اون اصن زدنش سر جلسه حماقت بود چون بشدت وقتگیر بود) من نظرم اینکه ک ی منبع قوی ک کار خودشو پس داده(مثلن موج البته اگه مشکل خاصی تو درسی ندارین و بدنبال ی منبع تست قوی هستین. اگه نیاز ب منبع اموزش دارین خیلی سبز و بازرگان هردو خوبن ولی بازرگان برای سال اخر ی مقدار وقتگیره/ البته فار ازمون هم سوالات مسائلش قوی هستن) رو کار کنین و بعدش سوالات ازمونای مختلف(رویکرد این ازمونای ازمایشی مطابق با کنکوریه ک برگزار میشه الان امسال قلمچی قطعن سطح سوالاشو نسبت ب پارسال بالاتر میبره چون کنکور99 خیلی سطحش از 98 بالاتر بود) رو زماندار کار کنین. البته اگه قراره 35 سوال 35 دقیقه وقت داشته باشه شما تو 25 دقیقه بزنش. ک هم سرعت تست زنیت بره بالا هم یاد بگیری ک بتونی از کنار بعضی سوالای وقتگیر بگذری. ازمونا هم زیادن. قلمچی، گاج (ک شیمیش معروف بوده همیشه ) گزینه سنجش ماز مدارس برتر علوی و....... اینا میدونین چقدر تست میشن؟ و گیر اوردن سوالاش هم راحته. اینا رو بنظرم زماندار بزنین(تو کمتر از زمان استاندار) تاثیرش خیلی بیشتره تا اینکه بدنبال منابع مختلفی باشین. البته این نظر من بود
      ببینید از اونجایی که شیمی درس اخره +ذهن خسته +سوالا وقت گیر+ بقیه درساشم سخت بود دیگه همه چی تموم بود یعنی جو روانیش خیلی سنگین بود، اگه شما الان بشینی تو همون تایم کنکور بزنی شیمیشو بیشتر از این میزنی که اون بعد از اون همه درس سخت + خستکی ذهنی بزنی

3. Top | #48
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط erfan5100.ek نمایش پست ها
      ببینید از اونجایی که شیمی درس اخره +ذهن خسته +سوالا وقت گیر+ بقیه درساشم سخت بود دیگه همه چی تموم بود یعنی جو روانیش خیلی سنگین بود، اگه شما الان بشینی تو همون تایم کنکور بزنی شیمیشو بیشتر از این میزنی که اون بعد از اون همه درس سخت + خستکی ذهنی بزنی
      منم همینو گفتم دیگه :/ دقیقن تو خط دوم و سوم بحث روانیش هم بود ولی خب بحث زمان هم بود :/ من خودم با زمان ک سوالا رو زدم کلن فقط رسیدن 23 تا سوالو حل کنم :/ یکیش هم غلط بود ک درصدم شد 60 اینطوریا :/ ولی اگه سر جلسه بودم قطعن درصدم پایین تر میومد بخاطر جو ازمون
      روزی ما دوباره کبوترهایمان را
      پیدا خواهیم کرد
      و مهربانی

دست زیبایی را خواهد گرفت
      و من آن روز را انتظار می‌کشم
      حتی روزی که دیگر نباشم...

4. Top | #49
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zhi.a نمایش پست ها
      منم همینو گفتم دیگه :/ دقیقن تو خط دوم بحث روانیش هم بود ولی خب بحث زمان هم بود :/ من خودم با زمان ک سوالا رو زدم کلن فقط رسیدن 23 تا سوالو حل کنم :/ یکیش هم غلط بود ک درصدم شد 60 اینطوریا :/ ولی اگه سر جلسه بودم قطعن درصدم پایین تر میومد بخاطر جو ازمون
      منم تایید کردم چیز دیگه نگفتم

5. Top | #50
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      الان کسی بخواد شیمی مبتکران بخره ، باس منتظر بمونه تا جدیدش بیاد یعنی؟؟؟

یعنی سال 99شو بخریم قابل استفاده نیست ؟

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dean نمایش پست ها
      متناسب با درجه سختی ۹۹ خخخخ
      والا شیمی قلمچی بزنید شرف داره به این
      چقد پرروعه این جوکار
      فقط نمیدونم اسم پویا الفتی اپنجا چیکار میکنه؟! الفتی عمرا همچین کتابی بنویسه! شاید روحشم خبر نداره! شاید بهش گفتن میخوایم یه کتاب چاپ کنیم اسم تورم بزنیم روش اینم گفته باشه!شایدم گروگانش گرفتن!!... وگرنه این کتابی ک من میبینم خیلی زاقارته!
      از نمره ها هم معلومه : تا الان ۱۰ نفر امتیاز دادن شده ۳.۲ !!!

دوستان سلام
      ببین یه بار هم اینو تو تاپیک شیمی ای کیو پلاس گفته بودن فک کنم شما بودین اونو نمیدونم ولی این ای کیو حداقل اون قسمتی که از دوازدهم قرار گرفته به عنوان نمونه گلچین شده تستهای میکرو 12 جلد 1 هست که مولفاش مهندس الفتی و مهندس کریمی هستن این از این که این کتاب سطح سوالای پایین خوب معلومه داره حتی کنکور 99 هم سوال ساده داشت و در کل شبه میکرو هست حداقل اون قسمت 12 ( بقیه اگه فایلی چیزی داری بفرست ما هم ببینیم اگاه بشیم )
      اما اینکه شما کلن میکرو شیمی قبول نداشته باشین این یه حرف دیگه هست که البته گفته بودین میکرو بهتره به نظرم
      بازم اگه از این کتابی که اومده قسمت پایه جایی دارین و دیدین که واقعا برازنده اسم کتاب و مولفش نیست بفرستین این کتاب نه ای کیو پلاس قبلی
      من حتی به معلممون هم نمونه رو فرستادم گفتن که تستای خوب و مخصوصا مسائل جذاب و چالشی داره و شبیه میکرو هست
      موفق باشین

7. Top | #52
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امیررضاجبرائیلی نمایش پست ها
      دوستان سلام
      ببین یه بار هم اینو تو تاپیک شیمی ای کیو پلاس گفته بودن فک کنم شما بودین اونو نمیدونم ولی این ای کیو حداقل اون قسمتی که از دوازدهم قرار گرفته به عنوان نمونه گلچین شده تستهای میکرو 12 جلد 1 هست که مولفاش مهندس الفتی و مهندس کریمی هستن این از این که این کتاب سطح سوالای پایین خوب معلومه داره حتی کنکور 99 هم سوال ساده داشت و در کل شبه میکرو هست حداقل اون قسمت 12 ( بقیه اگه فایلی چیزی داری بفرست ما هم ببینیم اگاه بشیم )
      اما اینکه شما کلن میکرو شیمی قبول نداشته باشین این یه حرف دیگه هست که البته گفته بودین میکرو بهتره به نظرم
      بازم اگه از این کتابی که اومده قسمت پایه جایی دارین و دیدین که واقعا برازنده اسم کتاب و مولفش نیست بفرستین این کتاب نه ای کیو پلاس قبلی
      من حتی به معلممون هم نمونه رو فرستادم گفتن که تستای خوب و مخصوصا مسائل جذاب و چالشی داره و شبیه میکرو هست
      موفق باشین
      از امتیازش مشخصه
      موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.

8. Top | #53
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      از امتیازش مشخصه

یعنی سال 99شو بخریم میتونیم برای 1400 استفاده کنیم؟؟

9. Top | #54
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eskalis نمایش پست ها

یعنی سال 99شو بخریم میتونیم برای 1400 استفاده کنیم؟؟
      اینارو باید از سایتشون بپرسی. یا زنگ بزن انتشاراتشون با کارشناساشون حرف بزن
      موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از امتیازش مشخصه
      خوب من نظرمون گفتم امتیاز هم ... نمیدونم تا حالا با توجه به اون کتابی رو انتخاب نکردم شما هم خوب اگه ضربه دیدی از میکرو این باعث نمیشه ارزش کتاب بیاد پایین
      من نظر معلم شیمیم که تجربه از من و شما و x و y و ... بیشتره و با توجه به تحلیلی که از نمونه قرار گرفته داشت از کتاب
      اینم از تطابقا 2030 ای کیو با 3 میکرو 12
      2031 ای کیو با 5 میکرو 12
      2033 ای کیو با 11 میکرو
      بقیه رو هم خواستی پیدا کنین خودتون و از معده خودتون حرف نزنین ممنون
      https://www.gajmarket.com/%DA%A9%D8%...D9%88%D8%B1-99
      https://www.gajmarket.com/%DA%A9%D8%...%88%D8%B1-1400

11. Top | #56
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirXD نمایش پست ها
      دوستان کتاب آی کیو شیمی جامع ۱۴۰۰ جلد یک (تست و پاسخ) هم اومده بیرون
      شعارشم متناسب با درجه سختی سوالات کنکور ۹۹ هستش(((:
      اره تازگیا هم اینطوری شده زیست با درجه سختی ۹۹ شیمی با درجه سختی ۹۹ . چند وقت پیش فیزیک میکروشونو گرفتم حداقل به خودشون زحمت نداده بودن تستای ۹۸ رو تو کتاب پخش کنن همون سال پیش رو با جلد ۱۴۰۰ بهم فرستادن باز حداقل بقیه انتشارات این کارو میکنن که حرفشون دروغ نباشه و بگن تغییر دادیم دیگه تستای ۹۸ رو بردیم گذاشتیم جای خودشون نه در اخر کتاب

12. Top | #57
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها شیمی دهم خوندنش وقت گیرتر و سختتره یا شیمی یازدهم؟

13. Top | #58
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها
      بچه ها شیمی دهم خوندنش وقت گیرتر و سختتره یا شیمی یازدهم؟
      یازدهم حجم و مطالب بیشتری داره و نسبت به دهم سخت تر هست.

14. Top | #59
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      جامع مهر و ماه گرفتم همینو بتونم خوب تموم کنم کلاهمو میندازم بالا

هایپر تست هاش خوبه . حجم کتابم معقوله . گذشته بهم درس داده چند منبعی نباشم . یک کتاب بگیرم ولی خوب بخونم

پ. ن : فک کنم با توجه ب کنکور امسال سال آینده منطقی تر باشه سوالا . آسون نه ! منطقی

15. Top | #60
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      داش گذشته هم باید بهت نشون داده باشه که کتاب های ناشناخته نباید ریسک کرد خرید.
      خیلی سبز جامع که خیلی بهتر بود
      نقل قول نوشته اصلی توسط sami7 نمایش پست ها
      جامع مهر و ماه گرفتم همینو بتونم خوب تموم کنم کلاهمو میندازم بالا

هایپر تست هاش خوبه . حجم کتابم معقوله . گذشته بهم درس داده چند منبعی نباشم . یک کتاب بگیرم ولی خوب بخونم

پ. ن : فک کنم با توجه ب کنکور امسال سال آینده منطقی تر باشه سوالا . آسون نه ! منطقی
      ...

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)