چیزی ک میخوام بگم ربطی ب کتاب ایکیو نداره ولی کلن میخوام بگمش چون مهمه بنظرم :/
کنکور 99 سوالای شیمیش(فقط تجربی رو میگم) واقعن سخت نبود. سوالا بشدت وقتگیر بودن. ی جور بازی روانی بود وگرنه بنظرم خارج از کنکور اگع قرار بود 35 تا سوال شیمی رو تو زمان 1 ساعت بزنی بالای 80 زدنش کار سختی نبود اما سر جلسه ی ازمونی ک بهرحال قراره ی نقش مهمی رو تو ایندت مشخص کنه ب عناون اخرین درس(درحالی ک استرس تمام درسای قبلی رو داری) تو زمان 35 دقیقه... چرا، خیلی سخت بود. خیلی از سوالاتش طوری بودن ک تو میدونستی دقیقن برای حلش باید چیکار کنی و نیازی ب فکر نداشت اما سوال انقدر طولانی بود(مثل همون استوکیومتری هایی ک 2 مرحله ای بودن و انگار 2 تا سوالو با هم بعنوان ی سوال اورده بودی) ک زمانت رو از دست میدادی. کنکور99 بیشتر محک زدن eq بود تا iq. حالا من کاری ندار ک این کتاب سطحش بالا هست یا نه(منابع دیگه ای هستن ک کار خودشونو تو سال های قبل هم پس دادن و کار کردن اونا خیلی مطمئنتره. من از ایکیو شیمی پارسال بازخورد زیاد مثبتی از بقیه دریافت نکردم) اما بحث اصلی اینه ک باید روی زمان کارکرد. روی مهارت تست زنی کار کرد. سوالای امسال ک از فضا نیومده بودن :/ فقط سوالای خیلی وقتگیری بودن(مثل ی سوال ک درباره انتالپی پیوند بود. خدایی اون سوال واقعن کشک بود اما زمان 2 دقیقه رو میخواست تازه اگه اشتباه محاسباتی هم توش نکنی یا اون سواله ک از شیمی الی بود و ی مولکول خیلی پیچیده ای رو کشیده بود گفته بود کدوم گزینه درسته. اون سوال فقط ظاهر طولانیش ادمو مضطرب میکرد وگرنه سوال سختی نبود یا تو سوالای رشته ریاضی اون جدوله ک مال سرعت بود اون اصن زدنش سر جلسه حماقت بود چون بشدت وقتگیر بود) من نظرم اینکه ک ی منبع قوی ک کار خودشو پس داده(مثلن موج البته اگه مشکل خاصی تو درسی ندارین و بدنبال ی منبع تست قوی هستین. اگه نیاز ب منبع اموزش دارین خیلی سبز و بازرگان هردو خوبن ولی بازرگان برای سال اخر ی مقدار وقتگیره/ البته فار ازمون هم سوالات مسائلش قوی هستن) رو کار کنین و بعدش سوالات ازمونای مختلف(رویکرد این ازمونای ازمایشی مطابق با کنکوریه ک برگزار میشه الان امسال قلمچی قطعن سطح سوالاشو نسبت ب پارسال بالاتر میبره چون کنکور99 خیلی سطحش از 98 بالاتر بود) رو زماندار کار کنین. البته اگه قراره 35 سوال 35 دقیقه وقت داشته باشه شما تو 25 دقیقه بزنش. ک هم سرعت تست زنیت بره بالا هم یاد بگیری ک بتونی از کنار بعضی سوالای وقتگیر بگذری. ازمونا هم زیادن. قلمچی، گاج (ک شیمیش معروف بوده همیشه) گزینه سنجش ماز مدارس برتر علوی و....... اینا میدونین چقدر تست میشن؟ و گیر اوردن سوالاش هم راحته. اینا رو بنظرم زماندار بزنین(تو کمتر از زمان استاندار
) تاثیرش خیلی بیشتره تا اینکه بدنبال منابع مختلفی باشین. البته این نظر من بود
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

) گزینه سنجش ماز مدارس برتر علوی و....... اینا میدونین چقدر تست میشن؟ و گیر اوردن سوالاش هم راحته. اینا رو بنظرم زماندار بزنین(تو کمتر از زمان استاندار

.gif)

و در کل شبه میکرو هست حداقل اون قسمت 12 ( بقیه اگه فایلی چیزی داری بفرست ما هم ببینیم اگاه بشیم )