ویرایش توسط tolkien : 27 مرداد 1399 در ساعت 14:17
رشته های تاپ رو(مثل دندون دارو و پزشکی ) اول برید نگاه کنید درصد هاش
درصد به درصد هر درس زحمت میخواد کسی میتونه این ادعا رو بکنه اون درصد ها بیاره که تلاش پیوسته داشته باشه چیزی حدود تقریبا یکسال تلاش !
خوب حالا فرض بگیریم یه داوطلب نظام جدید چون نظام جدید یکسال بیشتر ازش نگذشته پارسال رتبه برتر شده به همه درس ها مسلط بوده الان میخواد با گرفتن مبلغی خودش جای داوطلبی دیگه بزنه اولین اتفاقی که میوفته حتی اون رتبه برتر هم باید ضمن سال تلاش تمرین مجدد میکرد تا ۳۱ مرداد ماه تا بتونه دوباره همون رتبه یا بهترش بدست بیاره این یعنی خوندن تست زدن تمرین و ... ولی دقت کنید یه رتبه برتر کنکور اونقدر درس های دانشگاهی خودش ارزشمند و سنگین هست که خفن ترین کاری برای خودش بتونه بکنه آموزش یا مشاوره است نه اینکه بشینه جای درس های خودش ریسک ۴۰ میلیونی بکنه که کل زندگیش به باد بده و از درس ترم خودش بیوفته که تو رتبه پزشکی بیاری !
داوطلب داریم تراز ۷۸۰۰ یا ۸۰۰۰ دو هفته مریض شده ببینید چطور افت تراز پیدا کرده بخاطر فقط دو هفته درس نخوندن دیگه چه برسه به اونی که پارسال کنکور داده رتبه کسب کرده
این چرندیات برای تضعیف روحیه شما میدن و کسی که تا حالا واقعی و جدی برای کنکور نخونده تصوری هم از واقعیت کنکور و اینکه برای هر درصد چقدر باید زحمت کشید نداره
رقبا شما اونایی هستن که پیوسته به مدت ۱ سال و چه بسا بیشتر تست و تمرین داشتن سرعت عمل دارن و مسلط کامل هستن کسی که یکسال از کنکور گذشته حتی برتر باشه ولی تمرین تکرار گذاشته کنار بگذریم از اینکه هیج برتری چنین ریسک برای ۴۰ میلیون نمیکنه خودش بیش از اینا میتونه دربیاره
بودن یا نبودن
مسئله اینست...
خیلی از دوستای من رفتن اپل واچ خریدن .
از الان فکر اینن پشت ماسک تقلب بنویسن
دیروز شرط بندی بود واتساب که کی میتونه یکی از دفترچه ها رو بیاره بیرون و..
احتمال میدم امسال درصدا با سختی ازمون نخونن .
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
دقیقا همینطور ، خیلی ببخشید یه عده ای یا اصلا نخوندن یا کلا نمیدونن کنکور چیه لا کتاب هم باز نکردن تصورت عجیب غریبی دارن در مورد کنکور آقا کنکور واقعا با امتحان مدرسه فرق داره اصلا علت اینکه خیلی ها مدام ضربه میخورن نتیجه نمیگیرن این دو رو با هم اشتباه میگیرن مثلا تعویق میوفته خوشحال میشن یا اینکه یکی برگشت گفت با هندزفری تقلب میکنن واقعا سوال من این هست کی تو خونه میشینه که به همه دروس کامل مسلط هست همه رو در حد ۸۰ میزنه که به تو کمک بکنه اون یک نفر یا داوطلب باید باشه حسابی این یکی دو سال خونده ولی میگه میخوام امسال فردین بازی در بیارم کنکور شرکت نکنم مردونگی کنم بشینم خونه به تو تقلب برسونم (که چنین موجود دیوانه ای باید در عقلش شک کرد عمرا چنین فردی از نظر مغز معیوب نتونه حتی معادله ساده درجه دو رو حل کنه ) یا اینکه چنین شخصی یک نفر نیست ۱۰ تا از بهترین معلم های مربوط به تک تک دروس جمع بکنی پشت خط با هماهنگی کامل اونا هم به سوالات دسترس داشته باشن بهت کمک بکنن که چنین چیزی هم منطقی نیست هیچ وقت ۱۰ادم بالغ معلم نمیان چنین ریسک بکنن برای تو حالا هر چقدر پول بدی اصلا این ده نفر نفری چقدر میخوای پول بدی ؟!
موضوع بعدی کسی که تو کار کنکور نیست خبر نداره بذارید همین کنکور داده بشه طراح های سوال قلم چی گاج و ...و معلمین همین کلاس های آنلاین و رتبه های برتر وقتی سوالات کنکور عصر اومد رو سایت همه سریع میان براش کلید میسازن ببینید چند نفر از این معلیمن هم حتی اشتباه میکنن و کلید اونا با کلید اصلی سنجش فرق داره میدونید، سال ۹۴ سخت ترین کنکور همه میدونن دوست دارم اون کنکور شیمی ۹۰ به بالا زد تو همین انجمن هم هست میگه وقتی معلم ها کلید های خودشون گذاشتن تازه اونا با ماشین حساب حل کرده بودن اکثرا نتونسته بودن ۹۰ به بالا بزنن ! همه معلم ها گند زده بودن
کنکور مثل باشگاه بدنسازی میمونه هرچی تمرین بیشتر نتیجه بهتر زیبا ترین بدن کی میتونی نشون بدی هیچ وقت چون جا داره بازم تمرین کرد ولی زیبا ترین لحظه اندام شما وقتی میگن بدنت دم داره تازه باشگاه اومدی بیرون و ماهیچه های بدنت باد کردن شما بگی من پارسال زیبای اندام بودم ولی یکسال هیچی مثل همین بگی پارسال رتبه یک بودم ولی یکسال کار نکردم
دقت کنید سوالات کنکور هر کدوم زمان محدود بعضا ۴۲ ثانیه ای برای بعضی دروس عمومی برای دروس تخصصی ۱/۵ دقیقه است ...
واقعا نمیتونم دیگه تحمل کنم . یعنی چی دارن به راحتی تقلب میکنن؟؟؟ من که یکسال درس خوندم و اونی که نخونده مثل هم ؟؟؟

تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
در حال حاضر 33 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 33 مهمان)