X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 495 از 510 نخستنخست ... 395485494495496505 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 7,411 به 7,425 از 7646
    1. Top | #7411
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tolkien نمایش پست ها
      مگه اثر انگشت نمیگیرن؟ چجوری میخوای یکیو جای خودشون بیارن سر جلسه؟!
      آزمون دکتری اثر انگشت نگرفتن. آزمون ارشد رو نمیدونم

2. Top | #7412
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sis.b نمایش پست ها
      ینی میشینن اثر انگشتارو تطبیق میدن؟؟من فک میکنه همیشه اثر انگشتو الکی میگیرن....
      وای خدا ، بابا اون مال 80 سال پیش بود الان نرم افزار دارن خودش اثر انگشتارو تطبیق میده و خیلی هم سریعه

3. Top | #7413
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirih نمایش پست ها
      آزمون دکتری اثر انگشت نگرفتن. آزمون ارشد رو نمیدونم
      البته احتمال داره که اثر انگشت نگیرن بخاطر همین قضیه کرونا
      ویرایش توسط tolkien : 27 مرداد 1399 در ساعت 14:17

4. Top | #7414
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

رشته های تاپ رو(مثل دندون دارو و پزشکی ) اول برید نگاه کنید درصد هاش
      درصد به درصد هر درس زحمت میخواد کسی میتونه این ادعا رو بکنه اون درصد ها بیاره که تلاش پیوسته داشته باشه چیزی حدود تقریبا یکسال تلاش !
      خوب حالا فرض بگیریم یه داوطلب نظام جدید چون نظام جدید یکسال بیشتر ازش نگذشته پارسال رتبه برتر شده به همه درس ها مسلط بوده الان میخواد با گرفتن مبلغی خودش جای داوطلبی دیگه بزنه اولین اتفاقی که میوفته حتی اون رتبه برتر هم باید ضمن سال تلاش تمرین مجدد میکرد تا ۳۱ مرداد ماه تا بتونه دوباره همون رتبه یا بهترش بدست بیاره این یعنی خوندن تست زدن تمرین و ... ولی دقت کنید یه رتبه برتر کنکور اونقدر درس های دانشگاهی خودش ارزشمند و سنگین هست که خفن ترین کاری برای خودش بتونه بکنه آموزش یا مشاوره است نه اینکه بشینه جای درس های خودش ریسک ۴۰ میلیونی بکنه که کل زندگیش به باد بده و از درس ترم خودش بیوفته که تو رتبه پزشکی بیاری !
      داوطلب داریم تراز ۷۸۰۰ یا ۸۰۰۰ دو هفته مریض شده ببینید چطور افت تراز پیدا کرده بخاطر فقط دو هفته درس نخوندن دیگه چه برسه به اونی که پارسال کنکور داده رتبه کسب کرده
      این چرندیات برای تضعیف روحیه شما میدن و کسی که تا حالا واقعی و جدی برای کنکور نخونده تصوری هم از واقعیت کنکور و اینکه برای هر درصد چقدر باید زحمت کشید نداره
      رقبا شما اونایی هستن که پیوسته به مدت ۱ سال و چه بسا بیشتر تست و تمرین داشتن سرعت عمل دارن و مسلط کامل هستن کسی که یکسال از کنکور گذشته حتی برتر باشه ولی تمرین تکرار گذاشته کنار بگذریم از اینکه هیج برتری چنین ریسک برای ۴۰ میلیون نمیکنه خودش بیش از اینا میتونه دربیاره

5. Top | #7415
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Megan_Mccarthy نمایش پست ها

رشته های تاپ رو(مثل دندون دارو و پزشکی ) اول برید نگاه کنید درصد هاش
      درصد به درصد هر درس زحمت میخواد کسی میتونه این ادعا رو بکنه اون درصد ها بیاره که تلاش پیوسته داشته باشه چیزی حدود تقریبا یکسال تلاش !
      خوب حالا فرض بگیریم یه داوطلب نظام جدید چون نظام جدید یکسال بیشتر ازش نگذشته پارسال رتبه برتر شده به همه درس ها مسلط بوده الان میخواد با گرفتن مبلغی خودش جای داوطلبی دیگه بزنه اولین اتفاقی که میوفته حتی اون رتبه برتر هم باید ضمن سال تلاش تمرین مجدد میکرد تا ۳۱ مرداد ماه تا بتونه دوباره همون رتبه یا بهترش بدست بیاره این یعنی خوندن تست زدن تمرین و ... ولی دقت کنید یه رتبه برتر کنکور اونقدر درس های دانشگاهی خودش ارزشمند و سنگین هست که خفن ترین کاری برای خودش بتونه بکنه آموزش یا مشاوره است نه اینکه بشینه جای درس های خودش ریسک ۴۰ میلیونی بکنه که کل زندگیش به باد بده و از درس ترم خودش بیوفته که تو رتبه پزشکی بیاری !
      داوطلب داریم تراز ۷۸۰۰ یا ۸۰۰۰ دو هفته مریض شده ببینید چطور افت تراز پیدا کرده بخاطر فقط دو هفته درس نخوندن دیگه چه برسه به اونی که پارسال کنکور داده رتبه کسب کرده
      این چرندیات برای تضعیف روحیه شما میدن و کسی که تا حالا واقعی و جدی برای کنکور نخونده تصوری هم از واقعیت کنکور و اینکه برای هر درصد چقدر باید زحمت کشید نداره
      رقبا شما اونایی هستن که پیوسته به مدت ۱ سال و چه بسا بیشتر تست و تمرین داشتن سرعت عمل دارن و مسلط کامل هستن کسی که یکسال از کنکور گذشته حتی برتر باشه ولی تمرین تکرار گذاشته کنار بگذریم از اینکه هیج برتری چنین ریسک برای ۴۰ میلیون نمیکنه خودش بیش از اینا میتونه دربیاره

همه اینایی که گفتی رو به این قضیه هم اضافه کن که اگه طرف سر کنکور لو بره هم زندانی داره هم اینکه از دانشگاه اخراجش میکنن یعنی اگه پزشکی میخونده و این همه تلاش میشه کشک
      فقط یه اسکول میتونه همچین چیزو قبول کنه

6. Top | #7416
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سجاد علوی نمایش پست ها
      امان یا ربم!!!
      مردم از هر روزنه ای میخوان پول در بیارن و تقلب کنن
      فایل پیوست 94041
      تو چرا ول نمیکنی این بدبختا رو؟؟
      بابا بذار تو همین وضعی که هستیم بمونیم
      اگه خداپیغمبر حالیته یکم به فکر آرامش مردم باش
      به خدا این هم نوعی حق الناسه
      آخه چه کاری از دستمون بر میاد
      بودن یا نبودن
      مسئله اینست...

7. Top | #7417
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فایل پیوست 94042

میخوام بگم که آیا یک کلاه بردار این ریسکو میکنه که حد اقل دوسال با یه کانال کلاه برداری کنه و
      بازم تو همون کانال بمونه و خطرش رو بپذیره؟
      بلی.
      تا ابله در جهان است ، مفلس در نمی ماند!
      کار به این شیکی رو ول کنه بره کشاورزی کنه؟! سالی یه بار ظهور می کنه و 10 روز کار می کنه و به اندازه ی درآمد 1 سال یه بیمارستان خصوصی پول در میاره.
      من هم اگر جاش بودم، 1 سال که سهله، 50 سال وامیستادم کار می کردم.

8. Top | #7418
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      امان یا ربم!!!
      مردم از هر روزنه ای میخوان پول در بیارن و تقلب کنن
      فایل پیوست 94041
      ای جااان گریمش میکننن

9. Top | #7419
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

خیلی از دوستای من رفتن اپل واچ خریدن .
      از الان فکر اینن پشت ماسک تقلب بنویسن
      دیروز شرط بندی بود واتساب که کی میتونه یکی از دفترچه ها رو بیاره بیرون و..

احتمال میدم امسال درصدا با سختی ازمون نخونن .
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

10. Top | #7420
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tolkien نمایش پست ها
      همه اینایی که گفتی رو به این قضیه هم اضافه کن که اگه طرف سر کنکور لو بره هم زندانی داره هم اینکه از دانشگاه اخراجش میکنن یعنی اگه پزشکی میخونده و این همه تلاش میشه کشک
      فقط یه اسکول میتونه همچین چیزو قبول کنه
      دقیقا همینطور ، خیلی ببخشید یه عده ای یا اصلا نخوندن یا کلا نمیدونن کنکور چیه لا کتاب هم باز نکردن تصورت عجیب غریبی دارن در مورد کنکور آقا کنکور واقعا با امتحان مدرسه فرق داره اصلا علت اینکه خیلی ها مدام ضربه میخورن نتیجه نمیگیرن این دو رو با هم اشتباه میگیرن مثلا تعویق میوفته خوشحال میشن یا اینکه یکی برگشت گفت با هندزفری تقلب میکنن واقعا سوال من این هست کی تو خونه میشینه که به همه دروس کامل مسلط هست همه رو در حد ۸۰ میزنه که به تو کمک بکنه اون یک نفر یا داوطلب باید باشه حسابی این یکی دو سال خونده ولی میگه میخوام امسال فردین بازی در بیارم کنکور شرکت نکنم مردونگی کنم بشینم خونه به تو تقلب برسونم (که چنین موجود دیوانه ای باید در عقلش شک کرد عمرا چنین فردی از نظر مغز معیوب نتونه حتی معادله ساده درجه دو رو حل کنه ) یا اینکه چنین شخصی یک نفر نیست ۱۰ تا از بهترین معلم های مربوط به تک تک دروس جمع بکنی پشت خط با هماهنگی کامل اونا هم به سوالات دسترس داشته باشن بهت کمک بکنن که چنین چیزی هم منطقی نیست هیچ وقت ۱۰ادم بالغ معلم نمیان چنین ریسک بکنن برای تو حالا هر چقدر پول بدی اصلا این ده نفر نفری چقدر میخوای پول بدی ؟!
      موضوع بعدی کسی که تو کار کنکور نیست خبر نداره بذارید همین کنکور داده بشه طراح های سوال قلم چی گاج و ...و معلمین همین کلاس های آنلاین و رتبه های برتر وقتی سوالات کنکور عصر اومد رو سایت همه سریع میان براش کلید میسازن ببینید چند نفر از این معلیمن هم حتی اشتباه میکنن و کلید اونا با کلید اصلی سنجش فرق داره میدونید، سال ۹۴ سخت ترین کنکور همه میدونن دوست دارم اون کنکور شیمی ۹۰ به بالا زد تو همین انجمن هم هست میگه وقتی معلم ها کلید های خودشون گذاشتن تازه اونا با ماشین حساب حل کرده بودن اکثرا نتونسته بودن ۹۰ به بالا بزنن ! همه معلم ها گند زده بودن
      کنکور مثل باشگاه بدنسازی میمونه هرچی تمرین بیشتر نتیجه بهتر زیبا ترین بدن کی میتونی نشون بدی هیچ وقت چون جا داره بازم تمرین کرد ولی زیبا ترین لحظه اندام شما وقتی میگن بدنت دم داره تازه باشگاه اومدی بیرون و ماهیچه های بدنت باد کردن شما بگی من پارسال زیبای اندام بودم ولی یکسال هیچی مثل همین بگی پارسال رتبه یک بودم ولی یکسال کار نکردم
      دقت کنید سوالات کنکور هر کدوم زمان محدود بعضا ۴۲ ثانیه ای برای بعضی دروس عمومی برای دروس تخصصی ۱/۵ دقیقه است ...

11. Top | #7421
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هر بار میام این تاپیک حالم بهتر میشه

12. Top | #7422
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      واقعا نمیتونم دیگه تحمل کنم . یعنی چی دارن به راحتی تقلب میکنن؟؟؟ من که یکسال درس خوندم و اونی که نخونده مثل هم ؟؟؟

13. Top | #7423
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منظورت منم؟
      مگه من چیکار کردم ؟
      شما کلا حاشیه این انجمن هستید و با شایعات پوچ خودتون روحیه بچه ها رو تضعیف میکنی خودت هم کنکوری نیستی اطلاعی هم از کنکور نداری

14. Top | #7424
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نه مثل هم نیستین
      تو درس خوندی ولی برای قبول شدن یه احتمال تعریف میشه
      ولی
      برای اونا نه
      100% قبول میشن
      واقعا درسته . شاید قبول بشم شاید هم نه ولی اونا حتما
      این اتفاقِ عجیبی در ایران نیست

15. Top | #7425
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها

خیلی از دوستای من رفتن اپل واچ خریدن .
      از الان فکر اینن پشت ماسک تقلب بنویسن
      دیروز شرط بندی بود واتساب که کی میتونه یکی از دفترچه ها رو بیاره بیرون و..

احتمال میدم امسال درصدا با سختی ازمون نخونن .
      تقلب بنویسن ؟
      بفرض نوشتن
      چیو مینویسن ؟
      میشه منم بدونم ؟
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

صفحه 495 از 510 نخستنخست ... 395485494495496505 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 33 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 33 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن