X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 321 از 510 نخستنخست ... 221311320321322331421 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 4,801 به 4,815 از 7646
    1. Top | #4801
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Mammad_ نمایش پست ها
      مگه هرکسی اختیار نداره چون اون داشته میگفته تعویق بخواین اونم باید همراه میشده؟
      من کاری به سنتر ندارم ک چیکارست ولی مگه اون کسیو مجبور کرده آخه؟
      عزیزجان من اصلاً نمیدونم کی به کیه این وسط :)) به تصادف اینجا رو باز کردم و این توییت رو دیدم . شکل ادبیات توییت برای من قابل باور نیست . حرفم همین بود فقط
      تنها گزینه ی پیش روم برای بعد کنکور، گزینه دو بود متاسفانه .

2. Top | #4802
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ayda_1998 نمایش پست ها
      اینا فیک نیستن من توی جریان تعویق بیشتر به تویتر سر میزدم همینا که حالا دارن بر ضد سنتر تویت میزنن یا خواستن ازش برنامه بخرن و پول به حسابش ریختن و بهشون برنامه نداده و بلاکشون کرده یا از اون دسته از بچه هان که خام تحلیل های پوچ و بی ارزشش شدن و به امید تعویق هفته های باارزشی رو از دست دادن دقیقا عین بلایی که پارسال سر خودم اومد
      کسی که هیچ کاری ازش برنمیاد خیلی خیلی بیجا میکنه میاد میگه به احتمال ۹۹ درصد تعویق داریم ! میگفت نمیگم صددرصد چون وقتی اعلام رسمی شد فکر میکنید پیش گوام !
      من اصلاً و ابداً از چیزی دفاع، و چیزی رو نفی نکردم . فقط عرض کردم که برای من قابل باور نیست . در جریان این چیزها نیستم من . در هر صورت چیزی که احتمالش زیاد بود این بود که تعویق نمیفته، چرا که در کشور ما همیشه و همواره مردم باید هزینه بدن . و اگرم نماینده های مجلس کاری میخوان کنن به عقیده ی من برای خوش رقصی جلوی مردمه . دولت اگر پول داشت قرنطینه میکرد و نمیذاشت این اتفاقات کش بیاد . من فکر میکنم تعویق نمیفته و حرص و جوش خوردن الکی براش بیهوده ست خواهر من . کسانی هم که شل کردن بخاطر حرف های کنکورسنتر یا هر جای دیگه ای بله متاسفانه آسیب دیدن، اما علاوه بر اینکه تقصیر این پیج ها هست تقصیر خود بچه ها هم هست .
      تنها گزینه ی پیش روم برای بعد کنکور، گزینه دو بود متاسفانه .

3. Top | #4803
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من اری با تعویق اینا ندارم ...ولی از من به شما نصیحت چه تو این تاپیک چه تو زندگی واقعا ... به حرفای ادمای بیخود نه تنها توجه نکنید بلکه اصلا نباید جوابشونو بدید فقط در مقابلشون لبخند بزنید اینطوری اونا بیشتر حرص میخورن

4. Top | #4804
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

طزف نویسندس یا به ضاعر نویسندس و اصلاح طلبه ....این از کنکور چی حالیشه ...اصلا این ته پیازه یا سر پیاز ....البته من میدونم برای جلب توجه این توییتو زده ....ولی منظورم اینه مخالفا 99 درصدش کنکوری 99 نیستن

5. Top | #4805
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      https://twitter.com/HAKissinger1923/...77097320099842

بیاین ببینین عامون سبزی چی میگه

6. Top | #4806
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط odyssey نمایش پست ها
      ببین تا فردام جواب بدی من ریلکسم چون حرفم حقه
      میگی داری نظرتو تحمیل میکنی میگم من کلا ۲ تا پیت گذاشتم تویی داری خودتو به آب و آتیش میزنی همرو خفت کردی که زنگ بزنین اینور اونور پیام بدین فلان کس بلکه ۲ هفته کنکور تعویق بیفته . تو مافیا و دشمن فرضی میسازی نه من گیریم قلمچی مافیا که من اصلا اعتقادی بهش ندارم نه اینکه کاظم فرشته مهربونه ولی انقدر میدونم که قلمچی و امثال قلمچی انقدر نال و ثروت دارن که فقط لیست اموالشونو بخوای پاک نویس کنی وند سال از عمرت رفته پس انقدر بدبخت نیستن که دست به دامن چهار تا پشتیبان بشن که چند ماه کنکور عقب نیفته اگر همین امروز اعلام کنن کنکور حذف همین کاظم تو کل ایران دانشگاه باز میکنه دانشگاه آزاد میشه شعبش ولی بر فرض چون تو خوشت میاد موضوعو جناییش کنیم کاظم مافیا حالا برو یه سر بزن سایت کاظم مقطع کنکورارو باز کن کامنتای بچه هارو بخون ببین ۱ هفته قبل کنکور اونا تو چه جوین شما تو چه جوی اونا دارن دوره و رفع اشکال میکنن شما داد و بیداد و فحش و ناسزا در ضمن من زن ستیز نیستم ولی اونایی که زیر کامنت تو تشکر میذارن همونایین که چند ساله صبح به صبح رنگ لاک ناخونشونو با رنگ خودکاراو دفترشون ست میکنن یه نسکافه میزارن رو میز عکس میگیرن میذارن تو اینستا زیرش مینویسن امروز ترکوندم ۱ ساعت و ۳۴ دقیقه خوندم حالا دارم میرم ریلکسیشن کنم عزیزان ماچ ماچ بعدم تو توهمشون فکر میکنن خانم دکترن منشیشون اون نسکافه رو براسون آورده بین مریض بخورن در آخر قبولی ماله اون دختر سر پل ذهابیه که بعد زلزله وسط زمستون تو کانکس لرزید و درس خوند و پزشکی قبول شد درست همون موقعی که امثال تو تو تهران تو همین فروم کمپین
      تعویق گذاشته بودن آدمی که خوابه میشه بیدارش کرد اما آدمی که خودشو به خواب زده رو نه . یا حق
      کاربر گرام
      آقا اصلا اونایی که تعویق میخوان خواب، متظاهر، خود خواه، مرفه بی درد و غیره و غیره....همونجوری که تو داری نظرت میدی اونا هم دوست دارن نظرشون میدن درخواست مطالبه میکنن یا هر کاری که دلشون میخواد میکنن
      من نمیگم همه ی اونایی که تعویق میخوان به فکر کرونا هستن ولی مطمئنا اونایی هم که اینقدر مافیا بازی در میارن و مخالفت میکنن و پول خرج میکنن هم فکر سلامتی و آینده داوطلبا نیستن بدون شک
      همونطور که اول این تایپک هم نوشته و کامل توضیح داده این تایپک برای مخالفت با برگزاری کنکور در این شرایطه. واقعا فاز آدمایی مثل تورو اصلا درک نمیکنم که میای تو موضوع و محتوایی که اصلا کاری به تو نداره نظر میدی.
      مخالفی؟!! خب برو از مخالفا حمایت کن چرا وقتت اینجا تلف میکنی و موضوع جنسیتی میکنی و عقاید زیبای قرن هجریت به نمایش می ذاری و رو اعصاب ما رژه میری؟؟!! البته تقصیر تو نیستا توی مملکتی که تو زندگی میکنی و تحت تاثیرشی اصلا چیزی به اسم آزادی بیان و مطالبه و خواسته معنی نداره که!! فقط باید مثل حیوونا بخوری و بخوابی ( البته اگه تونستی) و هرچی بزرگان و تسبیح به دستان میگن و تصمیم میگیرن چشم!!!
      ولی خب من نمیخوام و هرگز نخواهم خواست طبق خواسته و خوشامد تو و بزرگان زندگی کنم پس طبق اظهار نظرات تو لاک میزنم قهوه ام میزارم رو میزم عکس میگیرم و اعتراض میکنم و به توهم دخلی نداره... یاد بگیر تو حریم خودت زندگی کنی
      ویرایش توسط _Saturn_ : 20 مرداد 1399 در ساعت 14:43

7. Top | #4807
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      بچه ها خبری نشد؟؟؟؟؟؟؟
      بیخیال دیگه چرا اینقدر بحث میکنید واقعا چقدر اعصاب داریداااااا

8. Top | #4808
      کاربر انجمن

Mashkok
      نمایش مشخصات
      میگی داری نظرتو تحمیل میکنی میگم من کلا ۲ تا پست گذاشتم تویی که داری خودتو به آب و آتیش میزنی همرو خفت کردی که زنگ بزنین اینور اونور پیام بدین فلان کس بلکه ۲ هفته کنکور تعویق بیفته . تو مافیا و دشمن فرضی میسازی نه من. گیریم قلمچی مافیا که من اصلا اعتقادی بهش ندارم نه اینکه کاظم فرشته مهربونه ولی انقدر میدونم که قلمچی و امثال قلمچی انقدر مال و ثروت دارن که فقط لیست اموالشونو بخوای پاک نویس کنی چند سال از عمرت رفته پس انقدر بدبخت نیستن که دست به دامن چهار تا پشتیبان بشن که چند ماه کنکور عقب نیفته اگر همین امروز اعلام کنن کنکور حذفه همین کاظم تو کل ایران دانشگاه باز میکنه دانشگاه آزاد میشه شعبش ولی بر فرض چون تو خوشت میاد موضوعو جناییش کنیم کاظم مافیا حالا برو یه سر بزن سایت کاظم مقطع کنکورارو باز کن کامنتای بچه هارو بخون ببین ۱ هفته قبل کنکور اونا تو چه جوین شما تو چه جوی اونا دارن دوره و رفع اشکال میکنن شما داد و بیداد و فحش و ناسزا در ضمن من زن ستیز نیستم ولی اونایی که زیر کامنت تو تشکر میذارن همونایین که چند ساله صبح به صبح رنگ لاک ناخونشونو با رنگ خودکاراو دفترشون ست میکنن یه نسکافه میزارن رو میز عکس میگیرن میذارن تو اینستا زیرش مینویسن امروز ترکوندم ۱ ساعت و ۳۴ دقیقه خوندم حالا دارم میرم ریلکسیشن کنم عزیزان ماچ ماچ بعدم تو توهمشون فکر میکنن خانم دکترن منشیشون اون نسکافه رو براسون آورده بین مریض بخورن در آخر قبولی ماله اون دختر سر پل ذهابیه که بعد زلزله وسط زمستون تو کانکس لرزید و درس خوند و پزشکی قبول شد درست همون موقعی که امثال تو تو تهران تو همین فروم کمپین
      تعویق گذاشته بودن آدمی که خوابه میشه بیدارش کرد اما آدمی که خودشو به خواب زده رو نه . یا حق
      ببین لازم نیست
      انقدر عصبانی باشی
      با کینه با من حرف بزنی
      چرا فکر میکنی من خودمو به آب و آتیش میزنم
      چرا انقدر مسائلو با هم پیوند میزنی و یه هیولا میسازی
      چرا انقدر کنایی حرف میزنی
      خب هرچی فکر میکنی رک و پوست کنده بگو دیگه آقاجون
      من نمیدونم چرا تصور میکنی
      ما سیاهی لشکریم
      چرا فکر میکنی من تهرانیم
      چرا فکر میکنی من کسیو خفت کردم
      من فقط مینویسم
      هر کس خواست به دعوتم جواب میده
      مال و اموال قلمچی از کجا اومده؟
      من به کی فحش دادم
      چه کسی رو مورد ناسزا قرار دادم و توهین کردم
      ولی با یه حرفت کاملا موافقم صد در صد
      (آدمی که خوابه میشه بیدارش کرد اما آدمی که خودشو به خواب زده رو نه)
      من به اونایی که اشاره کردی تو اینستا چه کار میکنن کاری ندارم
      ولی میخواب بگم همه رو به یک چشم دیدن
      و جماعتی رو بدلیل چن تا عضو تباه شده و اشتباهی به یک
      چشم دیدن غلطه
      انقدر همه رو به یک چشم نبین و برچسب نزن و
      قضاوت نکن

9. Top | #4809
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کار با این انجمن چجویه اصن!

10. Top | #4810
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrasaa نمایش پست ها
      بچه ها خبری نشد؟؟؟؟؟؟؟
      بیخیال دیگه چرا اینقدر بحث میکنید واقعا چقدر اعصاب داریداااااا
      نام: Screenshot_20200810-152032_Twitter.jpg نمایش: 171 اندازه: 60.8 کیلو بایت
      تعویقی در کار نیست
      بریم پی کاروزندگیمون

11. Top | #4811
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Water lily نمایش پست ها
      تعویقی در کار نیست
      بریم پی کاروزندگیمون
      عزیزم از اول هم نبود فقط ما رو وارد بازی کثیفی کردن.

12. Top | #4812
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      میگی داری نظرتو تحمیل میکنی میگم من کلا ۲ تا پست گذاشتم تویی که داری خودتو به آب و آتیش میزنی همرو خفت کردی که زنگ بزنین اینور اونور پیام بدین فلان کس بلکه ۲ هفته کنکور تعویق بیفته . تو مافیا و دشمن فرضی میسازی نه من. گیریم قلمچی مافیا که من اصلا اعتقادی بهش ندارم نه اینکه کاظم فرشته مهربونه ولی انقدر میدونم که قلمچی و امثال قلمچی انقدر مال و ثروت دارن که فقط لیست اموالشونو بخوای پاک نویس کنی چند سال از عمرت رفته پس انقدر بدبخت نیستن که دست به دامن چهار تا پشتیبان بشن که چند ماه کنکور عقب نیفته اگر همین امروز اعلام کنن کنکور حذفه همین کاظم تو کل ایران دانشگاه باز میکنه دانشگاه آزاد میشه شعبش ولی بر فرض چون تو خوشت میاد موضوعو جناییش کنیم کاظم مافیا حالا برو یه سر بزن سایت کاظم مقطع کنکورارو باز کن کامنتای بچه هارو بخون ببین ۱ هفته قبل کنکور اونا تو چه جوین شما تو چه جوی اونا دارن دوره و رفع اشکال میکنن شما داد و بیداد و فحش و ناسزا در ضمن من زن ستیز نیستم ولی اونایی که زیر کامنت تو تشکر میذارن همونایین که چند ساله صبح به صبح رنگ لاک ناخونشونو با رنگ خودکاراو دفترشون ست میکنن یه نسکافه میزارن رو میز عکس میگیرن میذارن تو اینستا زیرش مینویسن امروز ترکوندم ۱ ساعت و ۳۴ دقیقه خوندم حالا دارم میرم ریلکسیشن کنم عزیزان ماچ ماچ بعدم تو توهمشون فکر میکنن خانم دکترن منشیشون اون نسکافه رو براسون آورده بین مریض بخورن در آخر قبولی ماله اون دختر سر پل ذهابیه که بعد زلزله وسط زمستون تو کانکس لرزید و درس خوند و پزشکی قبول شد درست همون موقعی که امثال تو تو تهران تو همین فروم کمپین
      دقت کردین این 1400 چقدر میریزن اینجا و مخالفت میکنن؟این چندمین نفره ک میاد مخالفت میکنه
      از چی ترسیدین؟کی ترسوندتتون؟
      از الان شما دنبال اینی ک از نظر خودتون رقباتون رو کم کنید؟
      نگران چیین شما ها؟اون یکی چرت و پرت میگفت ک با کار شما میخوان کنکور و حذف کنن
      داری به اینا میگی ک شما قبول نمیشین فلانی تو روستا قبوله خودت اینجا چیکار میکنی؟از کجا معلوم کسی ک تو اینجاست میخواد پزشکی قبول شه؟
      فازت چیه اصن؟

13. Top | #4813
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Water lily نمایش پست ها
      تعویقی در کار نیست
      بریم پی کاروزندگیمون
      من کلا امید ندارما ولی شما هم با هر خبری ک میاد میگین خب تموم شد قضیه...یا قضیه از اول تموم شده بود یا با اینا حداقل تموم نمیشه
      خدایی و غلامی میان ک برگزار کنن و محور صحبتاشونم همینه دیگه الان این چیز عجیبیه :/ بعد میگه چون غلامی گفته از 15 دانشگاها شروع میشه خب این ک مشخص بود ترم اولیا زودتر از آبان سرکلاس نمیرن و ربطی به زمان بازگشایی نداره ک
      اینم اومده از صحبتای غلامی نتیجه گرفته...سه تا خبرنگار مجلس هیچی نمیگن بعد میاد ایشون همچین چیزی میگه...خبری بود میگفتن اونا ...این کپیایی کلا خبر نمیذاره یهو میاد اینو میذاره
      یا کلا امید نداشته باشید یا این خبرا رو نذارید حداقل
      تازه میگن جلسه تو مجلسه و این خبر نسبتا خوبیه

14. Top | #4814
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بابا بس کن دیگه چقد حوصله داری
      برو بشین پای درست سال دیگه موقع کنکور حرفی واسه گفتن داشته باشی

من فاز نیستم نولم
      پیش پای شما عمو کاظم صد چوق ریخت به حسابم گفت یه عده نخبه تو فروم کنکوری کمپین زدن سعیتو بکن بکشیشون طرف من تا هم امسال پول داشته باشم عیالو ببرم مشهد مقدس هم اینا تک رقمیای امسالن بزنیم به اسم خودمون با اجازه

15. Top | #4815
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به این میگن تغییر سرنوشت
      فایل پیوست 93813
      فایل پیوست 93814
      فایل پیوست 93815
      فایل پیوست 93816
      حالا تا صبح منفی بدین
      .
      به یه ورم یا هر دو ورم؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 65 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن