عزیز جان تا کجا میخوای التماس کنین؟
دانشجو شدی همین بلا رو سرت آوردن باز التماس می کنین؟
پزشک شدین باز همین بلا رو سرت آوردن باز التماس میکنین؟
حتی از این کشور رفتین سالی یکبار اومدین خانوادتونو ببینین برین . تو هواپیما میزننتون میتونین بازم التماس کنین.
یه مثالی براتون میزنم
فرض کن من دارم میرم سر جلسه کنور توی یه کوچه یه شخصی داره با قمه یه زنو تهدید میکنه
من دو انتخاب دارم در گیر بشم
یا برم به کنکورم برسم تا نتیجه تلاشمو بگیرم
حالا فرض کن اون خانم از اعضای خانواد شما باشه از من انتظار داری کدوم انتخابو انجام بدم ؟
مردم این کشور هر روز دارن میمیرن. پزشکها و پرستارها که فردا خودتون هم جزئی از اونها هستین به خاطر همین تصمیمات اشتباه قربانی میشن.
میتونین اعتراض نکنین ولی حداقل جلوی کسی که داره اعتراض میکنه رو نگیرین.
خیلی از این بچه هایی که میگن ما وارد حاشیه میشیمو بررسی کنین. ببین در طول این یک سال چقدر در انجمن بودن و چقدر در مسائل پیش پا افتاد وقت تلف می کردن. پس وقت تلف کردن یه عادت هست چیزی نیست که یک هفته ای به وجود بیاد.
خیلی ساده میتونن وارد تاپیک نشن یا اولین پستو میخونن دیگه به خوندن ادامه ندن و برن سر درسشون.

LinkBack URL
About LinkBacks

آره درسته اعضای خانواده میرن بیرون. ولی یه چیزی بگم. مثلا برادرم اینترنه. کشیک هاش ازهمون عید که کرونا اومد شروع شد. ولی واقعا رعایت میکنه بهداشتو. یه ماسک سه لایه میزنه، بعد یه ماسک فیلتر دار. گان بهشون میدن اگه بخوان برن بالا سر مریض کرونایی. شیلد داره. دستکشم میپوشه. وقتی میاد خونه، تمام لباساش شسته میشه. روپوششو مامانم با وایتکس میشوره. حتی ملافه ای که همراهش میبره هم وقتی میاد خونه، سریع شسته میشه. بعد از اینکه میاد خونه، بلافاصله، میره حموم. حتی اگه خیلی خسته و گرسنه باشه اول میره حموم. همه چیو رعایت میکنه. حالا من چی؟ قراره برم توی محیطی که، شاید کناری من ناقل خاموش باشه. من که نمیتونم ماسکو تا آخر جلسه نگه دارم. میارمش پایین یا بتونمم درش میارم. اینجوری من قطعا گرفتم. من هرچقدرم تو خونه رعایت کنم، چجوری جلوگیری کنم از مبتلا شدن سایر اعضای خانوادم؟ بابای من وقتی از سرکار میاد، دو سه مرتبه دستاشو میشوره. کارت و کلید و سوییچ و گوشی و هرچی دستش باشه رو ضدعفونی میکنه. مامانمم که از عید تعطیل شدن (معلم) ... ولی هر وقتم میرن بیرون برای خرید یا چیز دیگه ای، وقتی برمیگردن، حتی وسایل رو داخل خونه نمیذارن. اول میذارنشون بیرون. ما نه عروسی رفتیم نه مراسم دیگه ای. با کسی هم رفت و آمد توی خونه مون نداشتیم. حالا 4 نفرو میبینین(مثلا گفتم!! وگرنه تعدادشون کم نیست) که عروسی میرن، اونا نفهمن! میدونین! یه نفهم به تمام معنا... ما هم توی خانوادمون عروسی قرار بود داشته باشیم. ولی بدون عروسی گرفتن، رفتن سر خونه زندگیشون. وقتی میخوان ادا در بیارن که نه من میخوام لباس عروس بپوشم، حقشونم هس..gif)

خب مشکل منم دقیقا همین ماسکه! نمیتونم بزنمش! یعنی نهایت نهایت یک ساعت... یه بار یکی از آزمونای قلمچی رو زدم و ماسک رو تا فیزیک نگه داشتم(فقط شیمیم مونده بود که نتونستم تحمل کنم و درش آوردم) وقتی رفتم درصدامو گرفتم، عمومی ها بد نبودن. ولی اختصاصی، یه شیمی بالای 60 شده بود. فیزیک و ریاضی و زیستم زیر 50 شده بودن. خودم تعجب کردم سوالاش که خوب بودن چرا اینقدر کم شد. وقتی رفتم تحلیل کردم فهمیدم کللللی سوال فقط اشتباه وارد کرده بودم(چون من در حالت عادی هم احتمال اشتباه وارد کردن چن تا سوالم هست واسم دیگه ببین اکسیژن به مغزم نرسه چه افتضاحی شده) توی ریاضی و فیزیک کلی اشتباه محاسباتی داشتم. زیستم همینطور که اگه متن گزینه هارو درست خونده بودم، اون گزینه ای که درست گرفته بودمش، غلط بودنش واضح بود
حالا من چطوری برم کنکور بدم با این اوضاع؟