من تو بخش اخبار كنكوري.و مقالات كنكوري.
"یـاد کــَردن"زیبــاتـــَرین هـــِدیه ایست
کِـه نیـاز بـــِه کــادو کــَردن نــَداره"بــِه یــادتونـــَم
![]()
ناظم ها از میان کاربران با سابقه انجمن انتخاب می شوند
دوستان مدیریت بخش ها شوخی نیست و با بررسی و زیر نظر گرفتن کامل فعالیتهای شما توسط بنده و معاونین و ناظمین به این درجه ها خواهد رسید
پس فقط برای گرفتن یک درجه اینجا پست ندهید
در بخش ادبیات استاد نظری عزیز و جناب اقای شکوهی فعال هستند و نیار به مدیر نداریم
برای بخش زیست شناسی هم اگر دانش آموز هستید چند تا از کارنامه های آزمون های ازمایشیتون رو بدید تا درصد زیستتون رو ببینم و اگر دانشجو هستید کارنامه کنکور سراسریتون رو بدید تا بررسی کنم
تاپیکهای نیازمند مدیر : بخش ریاضیات ، زیست شناسی ، دین و زندگی ، عربی , مقالات و اخبار کنکوری ، بخش انسانی و هنر و کاردانی و تاپیکهای کارشناسی ارشد و رشته های مختلف آن + یک مشاور تحصیلی باسابقه
فعالیت خود را اغاز کنید تا نحوه فعالیتتون رو مشاهده کنم
فعالیت خود را در بخش دینی اغاز کنید تا نحوه فعالیتتون رو مشاهده کنم
فعلا نیازمند مدیری در بخش منابع نیستم و جناب پوریا به خوبی این بخش را اداره میکنند . اگر شما هم تجربه و نظری دارید در همان لطفا بخش بیان کنید
فعالیت خود را اغاز کنید تا نحوه فعالیتتون رو مشاهده کنم
اقای رهبر همه بچه ها رو به سروسامون رسوندی ما رو گذاشتی هاج و واج!
دوست داشتم مدیر زیست شناسی یا پاسخگو و راهنما یا کاربرویژه یا از همه مهمتر مدیر بخش ادبیات شم(اشکال نداره آقای نظری و شکوهی هستن. منم کنارشون نظرمو میگم واقعا ادبیاتم خوبه) یه لطفی کنید!
سلام من میتونم تو بخش نانو فعالیت کنم![]()
زندگییک کلمه که هر کس برای خودش به یک نحو ترجمه میکنه و این ترجمه سر لوحه اعمالش میشهخیلیا زندگی و محل گذر میدونن و بعضیا یک زنگ تفریح بعضیا بی ارزش میخوننش بعضیام به خاطرش زندگیشون و میبازناما این زندگی برای من یک سفره سفری که مقصدش مرگه مرگی که بعد از اون میتونیم بگیم خوش گذشت؟بد گذشت؟چطور بود و ... همه چی دست خودمونه تو این مسیر چیکار میکنیم چیکارا که باید بکنیم و نمیکنیم و چه کارها که نباید و میکنیمفقط امیدوارم با سر بلندی به آخر این مسیر برسم و بعدش بگم اوووف چه حالی داد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)