نسرین کوجایی؟؟ جواب رو بگو دیگه...من خ وخته ها ج رو دادم...منتها چون زود تر دادم مونده تو اون یکی صفحه
نسرین کوجایی؟؟ جواب رو بگو دیگه...من خ وخته ها ج رو دادم...منتها چون زود تر دادم مونده تو اون یکی صفحه
دوستان این سوال 91 کلا غلط نیس؟؟
پروتئین های کانالی موجود در غشای تیلاکویید حسن یوسف با صرف انرژِی...
مگه کانال ها در انتشار تسهیل شده نقش ندارن؟؟ پس چطور انرژی مصرف میکنن؟
بچه ها کسی نبوووووووود جواب سوال اون صفحه منو بدههههههه؟تجربیاااااااااا ااااااااا
در سلول ها چه نسبتی از انواع رمز های وراثتی دی ان ای ممکن فاقد باز های آلی مکمل یکدیگرند؟
الف)7/16
ب)1/16
ج)1/4
د)1/8
فکر کنم 7/16 بشه ترکیب های c,t c,a t,g t,c جمعا 32 حالت و چهار حالت تکرای نوکلوتید های یکسانو کم می کنیم جمعا 28 تا.
کدام عبارت صحیح است
:1روده گیاه خواران از روده گوشتخواران دراز تر است
2احتمال ابتلا آتشفشان ب یوبوست زیاد است
3.اسید های 3 کربنه پس از جذب فس
سفات atp و الکترون ب قند 3 کربنه تبدیل میشوند4. در زنجیره انتقال الکترون. درون میتوکندری با استفاده از فسفات آلی. وانرژی حاصل از انتقال الکترون ها atp ساخته میشود
ویرایش توسط doctor Z : 10 اسفند 1392 در ساعت 18:18
پرسش در مورد چرخهی لیزوژنی
در چرخه ی لیزوژنی ۲پیوند فسفودی استر در نوکلییک اسید باکتری شکسته میشود و چهار پیوند فسفودی استر بین ژنوم ویروس و باکتری تشکیل میشود.
لطفا کمی توضیح بدین که چرا اینجوری هستش... درک نمیکنم.
باکتری دو رشته ایِ و باید از یه نقطه شکسته بشه تا اون ژن بیاد اونجا، جا بگیره، خب شکستن دو رشته در یک نقطه میشه دو تا پیوند فسفودی استر
حالا ژنِ ویروس میاد تو اون نقطه و بعد از دو طرف باید پیوند تشکیل بشه چون dna دو رشته ایِ ،هر طرف دو تا پیوند که در مجموع میشه 4 تا پیوند فسفودی استر تشکیل میشه
و هدف نهایی اینکار هم این بود که ژنِ ویروس تو dna باکتری جا بگیره و همراه با اون تکثیر بشه و به باکتری های جدید هم منتقل بشه و بعد سرِ فرصت بیاد بیرون و باقی قضایا!
آیا آندوسیتوز و اگزوسیتوز تنها ویژهی سلولهای بیدیواره هست و مثلا سلولهای گیاهی که دیواره سلولی دارن، نمیتونن آندوسیتوز کنن؟
Çoban oldum gidiyorum
Yapayalnız bu diyardan
Kar'ın oldum eriyorum
Güneş olma yamacımda
Irmağın olurum senin
Sularım önünde durma
اگه میشه به این چن تا سوالم جواب بدید:
1-مسدود شدن عروق کرنرچه تغییری در نمودار های الکتروکادیوگرافی ایجاد میکند؟
2-هنگام شنیده شدن صداهای قلب وضعیت دریچه ها چگونه است؟
3-خوردن آنتی بیوتیک چه تاثیری بر انعقاد خون دارد؟چرا؟
4-تفاوت فشار هوا چه مزیتی برای ساکنان ارتفاعات دارد؟
البته خودم یه حدسایی میزنم اما مطمئن نیستم.
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
1.بایدباعث افزایش ارتفاع QRS/چون وقتی رگهاتنگ میشن فشارخون افزایش پیدامیکنه وهمون طورکه کتاب گفته فشارخون مزمن باعث افزایش موج میشه.
2.صداي اول قلب (طولاني و بم) در ابتداي انقباض بطن ها و به هنگام بسته شدن دريچه هاي دهليزي - بطني (ميترال و سه لختي) شنيده مي شود صداي دوم قلب (کوتاه و واضح) در پايان انقباض بطن ها و به هنگام بسته شدن دريچه هاي سيني شکل سرخرگ آئورت و سرخرگ ششي شنيده مي شود
3.مصرف زیادش البته /آنتی بیوتیک باعث اختلال در انعقاد خون میشه ، چون میتواند اختلال دریافت ویتامین K که درروندانعقادخون نقش داره اتفاق بیافته
4. هرچه ارتفاع بالا میره فشارهواوتراکم اکسیژن کاهش می یابد وبرای جبران این پدیده درجهت رساندن اکسیژن کافی به بافتهای بدن تعدادگلبول های قرمز خون افزایش مییابد تابه مقدارکافی اکسیژن به همه ی بافتها برسه
بازمــــانده ..
ویرایش توسط hasti-p : 14 اسفند 1392 در ساعت 12:43
در حال حاضر 177 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 177 مهمان)