آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

منبع مناسب آموزش 0 تا 100 ریاضی و عربی، لطفا نظر بدین دوستان

بازم سلام رفقا،
      من یه تاپیک دیگه راجب کمک برای منابع داشتم و برا همه دروس یه جورایی به جمع بندی رسیدم
      ولی خب چون عربی و ریاضی ضعیفم و وقت و هزینه کلاس هم ندارم میخوام بدونم چه منابعی تهیه کنم برای آموزش خوب؟
      بین سیر تا پیاز و آموزش شگفت انگیز برای ریاضی کدوم؟؟و اینکه تدریس حرف آخر آیا مناسبه یا نه اونم کلاهبرداریه؟
      برای عربی هم بگین لطفا...
      کنکوری 1400 هستم

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Sheytani
      نمایش مشخصات
      سلام در مورد کتاب های کمک درسی چیزی نمی دونم
      ولی دنبال منبع نباش اینکه بیای و فکرت رو بذاری برا یه مورد زیاد جالب نیست سعی کن چند تا کتاب در مورد موضوع مورد نظرت بخونی به جای اینکه سعی کنی یه کتاب خفن پیدا کنی وبعد که بخونیش بترکونی
      منظورم کلی بود ولی خوب استفاده از هر منبعی در صورت وجود کنارهم دیگه خیلی بهتره

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من خودمم دنبال یه منبع خوب میگردم،منتها از من می‌شنوی اصلا سمت سیر تا پیاز نرو،منم مثل شما سطحم صفره و فکر می‌کردم سیر تا پیاز برا من خوبه،ولی واقعاً افتضاح بود،سرشار از اشکال علمیذو همچنین اینکه یه طوری میخواد آموزش بده انگار حداقل بیست سی درصد ریاضی رو بلدی،همه ی اینا رو بزار کنار لحن خشک و بی‌روح کتاب،انگار یه طورایی خلاصه شدست،خلاصه اصلا سمتش نرو،من خودم برای درس نامه بین مهر و ماه و تخته سیاه موندم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان عزیز سلام
      اگه واقعا برای درسنامه خوب میخوای خیلی سبز انتخاب بهتری هست چون مهر و ماه رو تا جایی که دیدم بیشتر نکته وار هستش درسنامه اش تخته سیاهم کارنکردم بعضی قسمتها رو دیدم آموزش اون نسبت به مهر و ماه بهتر هستش اگه تو درسنامه میلنگی ولی به نظرم اگه درسنامه مفهومی و خوبی میخوای خیلی سبز انتخاب بهتریه گرچه کتاب ریاضی با طعم گلابی نیز ساختاری شبیه خط ویژه نظام قدیم دارد و با توجه به قسمتهایی که ازش دیدم کتاب مناسب و خوبی میاد ولی تا حالا رتبه برتری رو حداقل من ندیدم راجع بهش نظری داشته باشه
      ولی ریاضی رو بیشتر باید با تست فرا گرفت که در این صورت بازم خیلی سبز و تخته سیاه خوبه ولی مهر و ماه و میکرو گاج ( نوشته آقایان اسفینی و داستان ) سر تر هستن
      بازم میگم گلابی ساختارش هم به خط ویژه نظام قدیم و هم مهر و ماه فعلی خیلی نزدیکه و حتی دسته بندی بهتری هم داره اگه یک نفر رو میشناسین که ازش استفاده کرده و براش مفیدتر بوده و یا از مشاور و یا دبیرتون پیشنهاد کردن اونم انتخاب مفیدی هستش
      فقط یادتون نره آخر کار کتاب موج آزمون ریاضی نشر الگو رو حتما کار کنین +سه سطحی هم تستای خوبی داره ولی اگه خواستین سطح بالا هم کار کنین ایکیو و یا نردبام هم میتونن بعد از منبع اول که بالا گفتم مناسب باشن ولی موج حتما
      موفق باشین

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگر خیلی ضعیفی فیلم های الا رو نگاه کن رایگانه
      https://alaatv.com/
      عربی خیلی سبز جامع (موسوی) بگیر
      ریاضی هم خیلی سبز جامع (موئینی) بگیر
      پایه ای کار کردن تست هم زیاد دارن پاسخ تشریحیشون هم مطلوب هست

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط s_hosein_p نمایش پست ها
      بازم سلام رفقا،
      من یه تاپیک دیگه راجب کمک برای منابع داشتم و برا همه دروس یه جورایی به جمع بندی رسیدم
      ولی خب چون عربی و ریاضی ضعیفم و وقت و هزینه کلاس هم ندارم میخوام بدونم چه منابعی تهیه کنم برای آموزش خوب؟
      بین سیر تا پیاز و آموزش شگفت انگیز برای ریاضی کدوم؟؟و اینکه تدریس حرف آخر آیا مناسبه یا نه اونم کلاهبرداریه؟
      برای عربی هم بگین لطفا...
      کنکوری 1400 هستم
      سلام. اگر اونجور که خودت می گی سطحت توی ریاضی پایینه ، اگر بخوای روان ترین درس نامه رو هم بخونی بازم می لنگی پس بهترین کار برات کلاس هستش . اونم نع کلاس پولی برو سایت آلا فیلم های تدریس صفرتا صد ریاضی تجربی امینی راد رو ببین . کامل ببین تقریبن 75 جلسه هستش. برای هر فصل بعد از دیدن فیلم ها و جزوه برداری برو سراغ ریاضی خیلی سبز یا مهروماه . حالا برو سراغ تستا دونه دووه حل و تحلیل کن .اگر دیدی می تونی تستایی رو حل کنی و اونایی که نتونستی رو از پاسخ نامه متوجه می شی دیگه درسنامه این کتابا رو نخون فقط همون تست بزن.
      برای عربی .اگر می تونی دو تا کتاب بخر یکی عربی نشرالگو تالیف ایادفیلی رو بخر که درسنامه فوق العاده ای داره(فقط درسنامش رو بخون) و بعد از خوندن درسنامه از اون از کتاب گاج کامل تست بزن .
      موفق باشی .

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست خوب متاسفانه در نظام جدید مولف ها عربی رو درس به درس تالیف کردن که بیشتر به درد آزمون های آزمایشی میخوره و یک ناهماهنگی رو در ذهن ایجاد میکنه!
      گاج جدیدا یک عربی موضوعی جامع تالیف کرده که بد نیست (میتونی از کلاس های آقای فلاح هم استفاده کنی، بسیار کمکت میکنه)

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad.khd نمایش پست ها
      من خودمم دنبال یه منبع خوب میگردم،منتها از من می‌شنوی اصلا سمت سیر تا پیاز نرو،منم مثل شما سطحم صفره و فکر می‌کردم سیر تا پیاز برا من خوبه،ولی واقعاً افتضاح بود،سرشار از اشکال علمیذو همچنین اینکه یه طوری میخواد آموزش بده انگار حداقل بیست سی درصد ریاضی رو بلدی،همه ی اینا رو بزار کنار لحن خشک و بی‌روح کتاب،انگار یه طورایی خلاصه شدست،خلاصه اصلا سمتش نرو،من خودم برای درس نامه بین مهر و ماه و تخته سیاه موندم
      که اینطور، خیلی ممنون از راهنماییتون

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امیررضاجبرائیلی نمایش پست ها
      دوستان عزیز سلام
      اگه واقعا برای درسنامه خوب میخوای خیلی سبز انتخاب بهتری هست چون مهر و ماه رو تا جایی که دیدم بیشتر نکته وار هستش درسنامه اش تخته سیاهم کارنکردم بعضی قسمتها رو دیدم آموزش اون نسبت به مهر و ماه بهتر هستش اگه تو درسنامه میلنگی ولی به نظرم اگه درسنامه مفهومی و خوبی میخوای خیلی سبز انتخاب بهتریه گرچه کتاب ریاضی با طعم گلابی نیز ساختاری شبیه خط ویژه نظام قدیم دارد و با توجه به قسمتهایی که ازش دیدم کتاب مناسب و خوبی میاد ولی تا حالا رتبه برتری رو حداقل من ندیدم راجع بهش نظری داشته باشه
      ولی ریاضی رو بیشتر باید با تست فرا گرفت که در این صورت بازم خیلی سبز و تخته سیاه خوبه ولی مهر و ماه و میکرو گاج ( نوشته آقایان اسفینی و داستان ) سر تر هستن
      بازم میگم گلابی ساختارش هم به خط ویژه نظام قدیم و هم مهر و ماه فعلی خیلی نزدیکه و حتی دسته بندی بهتری هم داره اگه یک نفر رو میشناسین که ازش استفاده کرده و براش مفیدتر بوده و یا از مشاور و یا دبیرتون پیشنهاد کردن اونم انتخاب مفیدی هستش
      فقط یادتون نره آخر کار کتاب موج آزمون ریاضی نشر الگو رو حتما کار کنین +سه سطحی هم تستای خوبی داره ولی اگه خواستین سطح بالا هم کار کنین ایکیو و یا نردبام هم میتونن بعد از منبع اول که بالا گفتم مناسب باشن ولی موج حتما
      موفق باشین
      ممنون اما گفته بودن مهر و ماه برای کسی که ضعیفه مناسب نیست

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir80 نمایش پست ها
      سلام. اگر اونجور که خودت می گی سطحت توی ریاضی پایینه ، اگر بخوای روان ترین درس نامه رو هم بخونی بازم می لنگی پس بهترین کار برات کلاس هستش . اونم نع کلاس پولی برو سایت آلا فیلم های تدریس صفرتا صد ریاضی تجربی امینی راد رو ببین . کامل ببین تقریبن 75 جلسه هستش. برای هر فصل بعد از دیدن فیلم ها و جزوه برداری برو سراغ ریاضی خیلی سبز یا مهروماه . حالا برو سراغ تستا دونه دووه حل و تحلیل کن .اگر دیدی می تونی تستایی رو حل کنی و اونایی که نتونستی رو از پاسخ نامه متوجه می شی دیگه درسنامه این کتابا رو نخون فقط همون تست بزن.
      برای عربی .اگر می تونی دو تا کتاب بخر یکی عربی نشرالگو تالیف ایادفیلی رو بخر که درسنامه فوق العاده ای داره(فقط درسنامش رو بخون) و بعد از خوندن درسنامه از اون از کتاب گاج کامل تست بزن .
      موفق باشی .
      حتما از این نظرتون استفاده میکنم، بسیار ممنون

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      منم گفتم که اگه درسنامه خوب میخواین اول خیلی سبز و یا تخته شیاه و یا گلابی رو کار کنین
      اگه برا تست بهتر خواستین مهر و ماه و میکرو انتخاب بهتری هستن
      موفق باشین

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط s_hosein_p نمایش پست ها
      ممنون اما گفته بودن مهر و ماه برای کسی که ضعیفه مناسب نیست
      درست گفتن بهتون
      برای شما مناسب نیست
      همون خیلی سبز یا یکم سطح پایین تر میکرو خوبه
      با نظرات دوستان هم موافقم ریاضی رو از آلا ببین

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M.Faraz.Abr نمایش پست ها
      درست گفتن بهتون
      برای شما مناسب نیست
      همون خیلی سبز یا یکم سطح پایین تر میکرو خوبه
      با نظرات دوستان هم موافقم ریاضی رو از آلا ببین
      خیلی ممنون، من کنکورمو 96 دادم و بخاطر همون یکم وسواس دارم سر منابع نظام جدید که نخرم و وسطش ببینم کارآمد نبوده چون زرتی روحیمو خراب میکنه بخصوص اگه منبع ریاضی یا عربی باشه

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امیررضاجبرائیلی نمایش پست ها
      منم گفتم که اگه درسنامه خوب میخواین اول خیلی سبز و یا تخته شیاه و یا گلابی رو کار کنین
      اگه برا تست بهتر خواستین مهر و ماه و میکرو انتخاب بهتری هستن
      موفق باشین
      واقعا دارم دیوونه میشم،یه عده میگن خیلی‌ سبز درسنامه عاش برای کسی خوبه که پایه ی ریاضیش بد نباشه و یه چیزایی از ریاضی بدونه...و برای شروع از صفر خوب نیست،درسته؟@M.Faraz.Abr

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز ببین نه براساس حرف من و نه براساس حرف هیچ کس دیگه ای تصمیم نگیر اینا رو بخون و خودت تجزیه تحلیل کن ببین با کدوم راحتی
      اگه واقعا اون طوری که میگین درسنامه ضعف دارین و مفاهیم اولیه هم مشکل دارین ، میتونین از فیلمای آقای امینی راد آلا استفاده کنین ( البته صفر تا صدش رو بعدا کارگاه تست)
      موفق باشین

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)