سلام ی سوال داشتم این چطوری حساب کرده شده 200
http://s6.picofile.com/file/83824059...221_160713.jpg
سلام ی سوال داشتم این چطوری حساب کرده شده 200
http://s6.picofile.com/file/83824059...221_160713.jpg
من واسش حرف آخر بودم اما اون آلاء دوست داشت

تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده

با استفاده از هم ارزی شده اون مقدار
شما میتونید هم ارزی های مهم رو از این لینک که میزارم دانلود کنی یه عکس هم میزارم خودتون ببینید کدوم کاملتره ازش استفاده کنید
لینک دانلود هم ارزی های مهم
![]()
LEFT
4/19/2021
من نمیدونم این چیه... ولی هر چی هست ریاضی نیست. ی فرموله تو انباری زهن اونی ک واسه هر چی ی فرمول حفظ میکرده.
ولی جواب سوالی ک پرسیدی مشخصه. اونجا نمیتونه قدرمطلقی وجود داشته باشه. اگه راست رو بزاری تو قدر مطلق، راست همیشه مثبت میمونه در حالی ک اون ایکسی ک طرف چپ بیرون رادیکاله میتونه طرف چپ رو منفی کنه. پس طرف راست منطقا نباید همیشه مثبت بمونه و قدر مطلقی نباید اونجا باشه.
ی مثال از کاربرد این هم ارزی زشت نداری ببینمش؟ اولین بارمه همچین چیزی میبینم. مطمینم ی هم ارزی ازافه و بدرد نخوره. ولی میخام بدونم این بدترکیب کاربردش چیه؟
مرا داد فرمودُ خود داورَست.
متوجه نشدم چرا نباید قدر مطلق نباشه میشه واضحتر توضیح بدین ممنون میشم
مثال هم مثلا پایینی
واسه این میگم قدر مطلق باید باشه چون مثلا اینجا x+3/2میتونه هم مثبت باشه هم منفی به این صورت که در مثبت بی نهایت مثبت میشه داخل قدر مطلق و در منفی بینهایت منفی میشه داخل قدر مطلق پس به نظرم باید قدر مطلق بزاریم
[SIGPIC]
ویرایش توسط four elements : 01 دی 1398 در ساعت 22:28
اینجا چون x به سمت بینهایت میره پس m و n در علامت نهایی زیر رادیکال بی تاثیر هستن.
ضمن اینکه اگر x به سمت مثبت بی نهایت بره هم صورت و هم مخرج مثبت و زیر رادیکال مثبت هست. و اگر x به سمت منفی بینهایت بره هم صورت و هم مخرج منفی میشه و منفی در منفی میشه مثبت که باز زیر رادیکال مثبت هست.
خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد.
نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.
درشتی و نرمی به هم در به است .......چو فاصد که جراح و مرهم نه است
درشتی نگیرد خردمند پیش ..............نه سستی که ناقص کند قدر خویش
نه مر خویشتن را فزونی نهد ..............نه یکباره تن در مذلت دهد
شبانی با پدر گفت: ای خردمند ...........مرا تعلیم ده پیرانه یک پند
بگفتا: نیکمردی کن نه چندان..............که گردد خیره گرگ تیز دندان
[SIGPIC]
سلام
از همتون ممنونم که به سوالاتم جواب میدین
من سوال پایینی رو نتونستم با هوپیتال حل کنم اگه حل میشه ممنون میشم برام حلش کنین اگر هم حل نمیشه ممنون میشم بگین چرا حل نمیشه؟
![]()
[SIGPIC]

تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)