ثبت نام دانشگاه ما چون فرهنگیان هم هست امکان پذیر نیست قبل از اون تاریخ
مسئول نظام وظیفه هم در دسترس نیست فعلا
باید حضوری برم دانشگاه ببینم میتونن برام از مهر رد کنن یا نه(غیبت میخورم اما بعد ثبت نام برگه رو میبرم درست میکنن)
اونم دردسرهای خاص خودشو داره باید 7 ترمه تموم کنم در عوض تا بعدا برای استخدامیم مشکل نباشه
LEFT
4/19/2021
گند بزنن ب نظام وظیفهک فقط مایه بدبختیه..خب بی شرفا حقوق بالا بدید سربازی بکنید اختیاری
ما دوباره سبز میشویم
سلام من متولد اردیبهشت 80 هستم و فارغ التحصیل خرداد98 هستم.کنکور 98 را دادم و میخوام کنکور99 رو ثبت نام کنم.ایا مشکلی در سربازی من ایجاد میشه یا نه؟؟؟
سلام ،خوبی؟؟
من متولد 10/78 هستم و امسال دومین سالی بود که کنکور دادم و میخوام برای سال آینده بخونم، رفتم دانشگاه پیام نور رشته مدیریت ثبت نام کردم وتوی برگه ای که پلیس+10 برای دانشگاه بهم داده بود نوشته بود تا1403 معافیت دارم سوالی که ازتون داشتم اینه که وقتی کنکور سال آینده اون چیزی که خواستم قبول شدم معافیتم اون دانشگاهه بیشتر میزنه؟ مشکلی پیش نمیاد؟ کی باید از پیام نور انصراف بدم؟؟ ممنونم ازتون![]()
سلام
ببین وقتی شما قبول میشی اونجا
وقتی میری ثبت نام یه اقایی هست مربوط نظام وظیفه اون بهت یه برگه میده باید پرکنی یه سری مدارک هم میدی بهش
بعد باید بری پلیس +10 همون شهر تا کارای معافیتت حل شه این از این
در مورد معافیت پیام نور هم که دیگه شما مشکلی نداری و میتونی کنکوری بمونی و معافیت داری :/
فقط یه سوال ایا انصراف دادی از پیام نور یا نه ؟
اینو جواب بده یه سوال دیگه ازت دارم
سلام
من یه بار معافیت تحصیلی کارشناسی رو گرفتم(پیام نور برای شرکت در کنکور سراسری ) آیا در صورت قبولی یه رشته کارشناسی دانشگاه دولتی در سال آینده میتونم دوباره معافیت کارشناسی بگیرم ؟
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 15 مهمان)