X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1483 از 1912 نخستنخست ... 1383147314821483148414931583 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 22,231 به 22,245 از 28680
    1. Top | #22231
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.t34 نمایش پست ها
      سلام

ژن پروتئین مکمل تو خون بیان میشه؟
      سلام ، نه ؛ پروتئین مکمل تو سلول های کبدی ، سلول های پوششی روده و ماکروفاژ ها تولید میشه ؛ محل فعالیت پروتئین های مکمل تو خون هست

2. Top | #22232
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سوال)دوستان طبق چیزی که من از کتاب فهمیدم این هست که تو تنظیم بیان ژن باکتری اکلای حتی اگر ژن خاموش باشه راه آنزیمrnaپلیمراز به راه انداز وصل میشه ولی تو پاسخنامه ی آی کیو چند بار نوشته وقتی ژن خاموشه و یا پروتئین تنظیم کننده به اپراتور وصله rnaپلیمراز نمیتونه راه اندازو شناسایی کنه !
      کدومه درسته میشه لطفا جواب بدید

3. Top | #22233
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkur98ghadim نمایش پست ها
      سوال)دوستان طبق چیزی که من از کتاب فهمیدم این هست که تو تنظیم بیان ژن باکتری اکلای حتی اگر ژن خاموش باشه راه آنزیمrnaپلیمراز به راه انداز وصل میشه ولی تو پاسخنامه ی آی کیو چند بار نوشته وقتی ژن خاموشه و یا پروتئین تنظیم کننده به اپراتور وصله rnaپلیمراز نمیتونه راه اندازو شناسایی کنه !
      آره منم دقیقا با این موضوغ مشکل داشتم . قلم چی میگفت چون rna.p وصل شده به راه انداز , مرحله ی اول رونویسی انجام شده ولی آیکیو برعکسش رو میگفت
      منم جواب قلم چی بنظرم منطقی میاد
      وقتی ژن خاموشه براساس کتاب , آنزیم به راه انداز متصله , خب این یعنی شناساییش کرده دیگه مگه نه ؟ اگه نمیکرد که وضل نمیشد .
      پس همون نظر قلم چی
      یعنی شناسایی کرده و مرحله ی اول هم انجام شده

4. Top | #22234
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkur98ghadim نمایش پست ها
      سلام ، از نظر علمی حرف آیکیو درسته ، ولی خوب از نظر کتاب درسی بخوایم نگاه کنیم ( که قربونش برم نظر خاصی هم نداره ) rna پلی مراز به راه انداز وصل میشه و پشت سد پروتئین مهار کننده میمونه !
      قلم چی طرفدار قسمت دوم هست ولی میگم از نظر علمی بخوای بررسی کنی حرف ایکیو درسته وقتی پروتئین مهارکننده روی اپراتور هست اصلا rna پلی مراز راه انداز رو تشخیص نمیده

5. Top | #22235
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      در صفحه ی 104 زیست دوم نوشته شده"کلیه از هرم هایی ساخته شده که به علت وجود لوله های ادراری،مخطط به نظر می رسند"باتوجه به این جمله لوله های ادراری شامل لوله جمع کننده و لوله ی هنله می شوند
      در صفحه ی 106 هم نوشته"در حدود 99 درصد موادی که در گلومرول ها تراوش شده اند،دوباره در مویرگ های اطراف لوله ی ادراری جذب خون میشوند"اینجا چون لوله ادراری کلمه ای مفرده پس یعنی یکی از اون دو لوله ی بالایی که گفتم یعنی لوله هنله منظورشه
      اما حالا من تو کتابم نوشتم "مواد مختلف در حین جابه جایی بین لوله ی ادراری و خون از مایع بین سلولی رد می شوند هم در تراوش هم در ترشح و بازجذب "میشه بگین منظور از لوله ادراری در این جمله چی میشه؟(به نظر خود من باید به جای لوله ی ادراری می نوشت لوله ی سازنده ی ادرار و لوله جمع کننده چون ما فقط در کپسول بومن تراوش داریم و در لوله های ادراری(هنله و جمع کننده)تراوش نداریم)

6. Top | #22236
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط four elements نمایش پست ها
      در صفحه ی 104 زیست دوم نوشته شده"کلیه از هرم هایی ساخته شده که به علت وجود لوله های ادراری،مخطط به نظر می رسند"باتوجه به این جمله لوله های ادراری شامل لوله جمع کننده و لوله ی هنله می شوند
      در صفحه ی 106 هم نوشته"در حدود 99 درصد موادی که در گلومرول ها تراوش شده اند،دوباره در مویرگ های اطراف لوله ی ادراری جذب خون میشوند"اینجا چون لوله ادراری کلمه ای مفرده پس یعنی یکی از اون دو لوله ی بالایی که گفتم یعنی لوله هنله منظورشه
      اما حالا من تو کتابم نوشتم "مواد مختلف در حین جابه جایی بین لوله ی ادراری و خون از مایع بین سلولی رد می شوند هم در تراوش هم در ترشح و بازجذب "میشه بگین منظور از لوله ادراری در این جمله چی میشه؟(به نظر خود من باید به جای لوله ی ادراری می نوشت لوله ی سازنده ی ادرار و لوله جمع کننده چون ما فقط در کپسول بومن تراوش داریم و در لوله های ادراری(هنله و جمع کننده)تراوش نداریم)
      ازون ریز شدناس ها سعی کنی خیلی اینجوری ریز نشی چون قاطی میکنی , منم این اشتباهو میکردم اولا

چیزی ک من تو کتابم نوشته بودم باتوجه ب متن کتاب و تستایی که زده بودم این بود که لوله ی ادراری همون نفرونه و نه لوله ی جمع کننده . لوله ی ادراری = نفرون . چون تو کتاب تفاوت قائل شده و حتی نوشته که پس از ساخته شدن ادرار به لوله ی جمع کننده میریزه (یعنی ادرار تو نفرون (لوله سازنده ادرار) ساخته شده و لوله ی جمع کننده دیگه لوله ی ادراری نیست اسمش )
      جمله ی اولی ک گفتی به این دلیل شناسه ی جمع و استفاده کرده که منظورش چندین نفرون توی یه کلیه ست .
      جمله ی دوم هم چون گفته گلومرول و نگفته گلومرول ها , بخاطر همین داره راجب یه نفرون حرف میزنه و واسه اونم جمع نذاشته
      راجب جمله ی سوم هم , لوله ی ادراری منظورش نفرونه : )) واقعا خیلی ریز داری بهش نگا میکنی , همین رو توجه کن ک لوله ی ادراری (لوله ی سازنده ی ادرار) = نفرون
      نکته ی مهمی ک از جمله ی سوم باید یادت نگهداری همون مایع بین سلولیه ک خب طبیعتا چون بین مویرگ و لوله جابجا میشه وجود داره .

باز اگه اشتباهی بود تصحیح کنید , من که سال کنکور اینجوری برداشت کرده بودم از تستا و کتاب

7. Top | #22237
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ellie.79 نمایش پست ها
      ازون ریز شدناس ها سعی کنی خیلی اینجوری ریز نشی چون قاطی میکنی , منم این اشتباهو میکردم اولا

چیزی ک من تو کتابم نوشته بودم باتوجه ب متن کتاب و تستایی که زده بودم این بود که لوله ی ادراری همون نفرونه و نه لوله ی جمع کننده . لوله ی ادراری = نفرون . چون تو کتاب تفاوت قائل شده و حتی نوشته که پس از ساخته شدن ادرار به لوله ی جمع کننده میریزه (یعنی ادرار تو نفرون (لوله سازنده ادرار) ساخته شده و لوله ی جمع کننده دیگه لوله ی ادراری نیست اسمش )
      جمله ی اولی ک گفتی به این دلیل شناسه ی جمع و استفاده کرده که منظورش چندین نفرون توی یه کلیه ست .
      جمله ی دوم هم چون گفته گلومرول و نگفته گلومرول ها , بخاطر همین داره راجب یه نفرون حرف میزنه و واسه اونم جمع نذاشته
      راجب جمله ی سوم هم , لوله ی ادراری منظورش نفرونه : )) واقعا خیلی ریز داری بهش نگا میکنی , همین رو توجه کن ک لوله ی ادراری (لوله ی سازنده ی ادرار) = نفرون
      نکته ی مهمی ک از جمله ی سوم باید یادت نگهداری همون مایع بین سلولیه ک خب طبیعتا چون بین مویرگ و لوله جابجا میشه وجود داره .

باز اگه اشتباهی بود تصحیح کنید , من که سال کنکور اینجوری برداشت کرده بودم از تستا و کتاب
      با توجه به متن کتاب نفرون همان لوله سازنده ادرار است ویکی از لوله های ادراری یعنی هنله جزئی ازلوله ی سازنده ی ادرار هستند.لوله های ادراری شامل هنله و جمع کننده ی ادرار هستند که بخش قشری را مخطط به نظر میرسانند نه کل نفرون

8. Top | #22238
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همین الان دیدم کتاب در توضیح ترشح نوشته«در طول لوله ی ادراری برخی مواد از خون گرفته و به داخل لوله وارد می شوند»اینجا کتاب لوله ادراری رو معادل نفرون گرفته چون ترشح تو همه جای نفرون هست الان کاملا قاطی کردم

9. Top | #22239
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نفرون شامل کپسول بومن - لوله پیچ خورده نزدیک - قوس هنله - لوله پیچ خورده دور میشه.
      مجرای جمع کننده رو از نفرون جدا کرده.
      برو کتاب دهم صفحه 82 نظام جدیدو بخون. شاید از سردرگمی دربیای و به جمع بهشتیان بپیوندی.
      خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد.
      نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.

درشتی و نرمی به هم در به است .......چو فاصد که جراح و مرهم نه است

درشتی نگیرد خردمند پیش ..............نه سستی که ناقص کند قدر خویش

نه مر خویشتن را فزونی نهد ..............نه یکباره تن در مذلت دهد

شبانی با پدر گفت: ای خردمند ...........مرا تعلیم ده پیرانه یک پند

بگفتا: نیکمردی کن نه چندان..............که گردد خیره گرگ تیز دندان

10. Top | #22240
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام ، چرا اینطوری توجیه کردین قضیه رو برای خودتون ؟؟
      تو صفحه ۱۰۴ منظور کتاب بخش مرکزی هرم کلیوی هست که شامل چند هزار هنله و جمع کننده میشه ؛ صفحه ی ۱۰۶ درباره ی فیزیولوژی یه نفرون صحبت میکنه ؛ نمیدونم چرا شما این دوتا رو جمع و مفرد گرفتی !
      ویرایش توسط hamed70t : 05 مهر 1398 در ساعت 23:07

11. Top | #22241
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      سلام ، چرا اینطوری توجیه کردین قضیه رو برای خودتون ؟؟
      تو صفحه ۱۰۴ منظور کتاب بخش قشری هرم کلیوی هست که شامل چند هزار هنله و جمع کننده میشه ؛ صفحه ی ۱۰۶ درباره ی فیزیولوژی یه نفرون صحبت میکنه ؛ نمیدونم چرا شما این دوتا رو جمع و مفرد گرفتی !
      از پاسخ های دوستان فهمیدم که لوله ادراری همون نفرونه با توجه به گفته های کتاب هم در ابتدای صفحه ی 104 لوله ادراری یعنی نفرون
      اما در چند سطر پایین تر هم گفته بخش مرکزی کلیه از هرم هایی تشکیل شده که به علت وجود لوله های ادراری (نفرون ها)مخطط به نظر میرسند به نظرم باید می نوشت بخشی از لوله های ادراری چون همه بخش های نفرون اولا در بخش مرکزی نیستند ثانیا همه بخش های نفرون باعث مخطط به نظر رسیدن نمی شوند
      نظر شما چیه؟
      ویرایش توسط four elements : 05 مهر 1398 در ساعت 22:29

12. Top | #22242
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      از پاسخ های دوستان فهمیدم که لوله ادراری همون نفرونه با توجه به گفته های کتاب هم در ابتدای صفحه ی 104 لوله ادراری یعنی نفرون
      اما در چند سطر پایین تر هم گفته بخش مرکزی کلیه از هرم هایی تشکیل شده که به علت وجود لوله های ادراری (نفرون ها)مخطط به نظر میرسند به نظرم باید می نوشت بخشی از لوله های ادراری چون همه بخش های نفرون اولا در بخش مرکزی نیستند ثانیا همه بخش های نفرون باعث مخطط به نظر رسیدن نمی شوند
      نظر شما چیه؟
      ببینین بازم به نظرم بد متوجه شدین قضیه رو ؛ منظور کتاب یه تعریف کلی از لوله ی ادراری هست نخواسته وارد جزئیات بشه ؛ جزئیات رو باید از روی شکل خودمون یادبگیریم ، کتاب بصورت کلی گفته که لوله های ادراری (اینجا منظور هنله از نفرون و جمع کننده ادرار ) باعث مخطط شدن بخش مرکزی هرم کلیوی میشن .

13. Top | #22243
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      ببینین بازم به نظرم بد متوجه شدین قضیه رو ؛ منظور کتاب یه تعریف کلی از لوله ی ادراری هست نخواسته وارد جزئیات بشه ؛ جزئیات رو باید از روی شکل خودمون یادبگیریم ، کتاب بصورت کلی گفته که لوله های ادراری (اینجا منظور هنله از نفرون و جمع کننده ادرار ) باعث مخطط شدن بخش مرکزی هرم کلیوی میشن .
      ممنون بابت پاسختون
      پس هم لوله های ادراری باعث مخطط به نظر رسیدن بخش مرکزی کلیه میشوند درسته هم بخشی از لوله های ادراری و لوله جمع کننده ادرار باعث مخطط به نظر رسیدن کلیه میشوند درسته اولیه کلیه دومیه با جزئیاته

14. Top | #22244
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سوال) همواره جهش نقطه ای نوع (دوم)در ساختار ژن رمزکننده ی یک پروتئین منجر به تغییر در (چهارچوب الگوی rna)میشود.
      دوستان اینایی که تو پرانتز نوشتم جواب جای خالی سوال تو گزینه ی درست بودن . سوالم اینه که اگه جهش تغییر چهارچوب مضرب 3 نوکلئتید حذف یا اضافه شه نباید اونو جهش تغییر چهارچوب در نظر بگیریم الان با در نظر گرفتن اینکه ممکنه چهارچوب عوض نشده باشه این جای خالی غ نیست به نظرتون؟
      بعد اینکه کلا جریان مضرب 3 چیه اگه مضرب 3 باشن باید بگیم جهش اتفاق افتاده ولی چهارچوب عوض نشده ؟!
      لطفا جواب بدید.

15. Top | #22245
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یه سوال دیگه هم این که من متوجه نمیشم میگه حین ترجمه تعداد پیوندهای پپتیدی یکی بیشتر از تعداد جابه جایی ریبوزومه مگه با هر جابه جایی 1 پیوند تشکیل نمیشه و اینکه چرا جابه جایی ریبوزوم n_2 لطفااا جواب بدید

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن