X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 52
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

چرا هرچقدر تلاش میکنم نمیشه؟چرا این طلسم نمیشکنه..

چند سال پشت کنکورم..سال اول که میشد 95رتبم شد 9000 منطقه دو.. گفتم اشکال نداره خوب نخوندم باز میخونم..96 شدم 7000،ای بابا امسالم نشد که!باز میخونم..97 خوندم،تلاش کردم شدم 4300!ذخیره دارو آزاد تهران آوردم،آزاد آمل قبول شدم ولی شرایط شو نداشتم برم گفتم امسال خییییلی میخونم و دیگه خلاص!و این کارنامه 98 من..
      همه امیدم به دارو پردیس و آزاد بود و پیش خودم فک میکردم امسال تموم میشه بدبختیام..دیگه امسال به رشته مورد علاقم میرسم..ولی هیچ جا قبول نشدم..هیچی نشدم..هیچ..لااقل مث پارسال دارو آمل حتی مازاد آزادم نیاوردم!از شانس گندم تکمیل ظرفیتم امسال برداشتن.نمیدونم تقاص چیو دارم پس میدم..ولی احساس میکنم دیگه نمیکشم..شب کنکور امسال از شدت استرس خوابم نبرد و سر کنکور از شدت تپش قلب داشتم میمردم..آخه من چجوری باز بخونم درحالی که هر چقدر بخونم باز نمیشه..من چیکار کنم!؟
      تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ​ای وای داداش ..کاش کاش فقط ده درصد زیستت بالاتر بود...
      ما دوباره سبز میشویم

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دانشگاه ازاد هم امسال تکمیل ظرفیت نداره؟؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نه نداره کلا برداشتن..

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من میشناسم با 2700 پزدیس پزشکی کرمانشاه منطقه دو رو اورده
      چرا نباید بیاری رتبت که خوبه
      دارو سراسری باید بیاری

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bande khoda نمایش پست ها
      چند سال پشت کنکورم..سال اول که میشد 95رتبم شد 9000 منطقه دو.. گفتم اشکال نداره خوب نخوندم باز میخونم..96 شدم 7000،ای بابا امسالم نشد که!باز میخونم..97 خوندم،تلاش کردم شدم 4300!ذخیره دارو آزاد تهران آوردم،آزاد آمل قبول شدم ولی شرایط شو نداشتم برم گفتم امسال خییییلی میخونم و دیگه خلاص!و این کارنامه 98 من..
      همه امیدم به دارو پردیس و آزاد بود و پیش خودم فک میکردم امسال تموم میشه بدبختیام..دیگه امسال به رشته مورد علاقم میرسم..ولی هیچ جا قبول نشدم..هیچی نشدم..هیچ..لااقل مث پارسال دارو آمل حتی مازاد آزادم نیاوردم!از شانس گندم تکمیل ظرفیتم امسال برداشتن.نمیدونم تقاص چیو دارم پس میدم..ولی احساس میکنم دیگه نمیکشم..شب کنکور امسال از شدت استرس خوابم نبرد و سر کنکور از شدت تپش قلب داشتم میمردم..آخه من چجوری باز بخونم درحالی که هر چقدر بخونم باز نمیشه..من چیکار کنم!؟
      خیلی لب مرزی بودی من امید داشتم بیاری شاید کمی ترازت بالاتر بود میاوردی کلی برات ناراحت شدم
      خیلی نزدیک به اوردن دارو بودی در حد یکی یا نهایت دو تا تست اشکال نداره امیدت رو از دست نده

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کارنامت ایراد نداره؟؟؟؟؟
      با این درصدا رتبه کشوری بدون اعمال سهمیه 4000 شدی اما توی زیر گروه 1 شدی 14 هزار!!!!
      اصلا زیر گروه ها با کل نمی خونه.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ولی بخدا خنگ نیستم..شایدم هستم..!هرچی رفیق داشتم از خودم پایینتر و هم سطح یا دارن پزشکی دندون و دارو میخونن یا رفتن انور دارن یه چی میخونن..
      ولی من مث یه موش تو خونه موندم و به هر چی دوست و آشنا خالی بستم که دارم یه رشته دیگه میخونم..!
      پیر شدم دیگه،7 کیلو چاق تر شدم دو ماه آخر کنکور..چرا غمای من تموم نمیشه بچه ها..واای!
      حالا جالب اینجاس دخترعموی اینجانب با سهمیه جانبازی داره دندون آزاد تهران میخونه و یه چماق شده تو کله من که میگن تو که خیلی خرخون بودی چرا هیچ پ خ ی نشدی!جرعتشو ندارم لااقل خلاص کنم خودمو..

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببخشید دارم هی نق میزنم ولی خیلی احساس پوچی و بدبختی میکنم..
      امسال زمین شناسی مث خر خوندم گفتم دیگه زمین بالا بزنم حتما میشه باز نشد..

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یکی از فامیلای من امسال با رتبه حدود نمیدونم ولی بین 2200 تا 2700 بود دندون کرمانشاه اورده
      Lɪғᴇ ɪs ʟɪᴋᴇ Mᴀᴛʜ .. ɪғ ɪᴛ ɢᴏᴇs ᴛᴏ ᴇᴀsʏ .. sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ɪs ᴡʀᴏɴɢ <₃

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      متاسفم برای ناراحتیت واقعا ..ولی دیگه گذشت فایده نداره ناراحت باشی ....مهم نیست چقد پشت کنکور بمونی و چقد بخونی و چقد بهت سخت بگذره....مهم اینه که اخرش به چیزی که میخای برسی...وضعیتت خوبه ینی منظورم اینه که درسته که به چیزی که میخای نرسیدی ولی معلومه تلاشتو کردی فقط این وسط یه مقدار نیاز به اصلاح روش درس خوندن و برنامت داری....اینکه چند ساله پشت کنکور موندی نشون میده که تلاش میکنی ولی نمیدونی چطور بخونی و برنامه بریزی...معتقدم اگ بخای بازم کنکور بدی و یسال دیگه تلاش کنی میتونی بازم به نتیجه دلخواهت برسی..مهم این خواستنته و در ادامه اگ خواستی بخونی باید از اشتباهات سالای قبلت جلوگیری کنی و با یه مشاور و برنامه خوب امسال به هدفت برسی....فقط به اینش فکر کن که سال دیگه دوس داری چه داستانی از زندگیت برای اطرافیانت تعریف کنی....داستان موفقیتت بعد کلی سختی یا داستانی پر از کاش و اما و اگر....امیدوارم داستان زندگیتو عالی بسازی

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rotbe1konour96 نمایش پست ها
      کارنامت ایراد نداره؟؟؟؟؟
      با این درصدا رتبه کشوری بدون اعمال سهمیه 4000 شدی اما توی زیر گروه 1 شدی 14 هزار!!!!
      اصلا زیر گروه ها با کل نمی خونه.
      نمیدونم هر چقدر اعتراض زدم کلا جواب ندادن..

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr_ali.omp نمایش پست ها
      متاسفم برای ناراحتیت واقعا ..ولی دیگه گذشت فایده نداره ناراحت باشی ....مهم نیست چقد پشت کنکور بمونی و چقد بخونی و چقد بهت سخت بگذره....مهم اینه که اخرش به چیزی که میخای برسی...وضعیتت خوبه ینی منظورم اینه که درسته که به چیزی که میخای نرسیدی ولی معلومه تلاشتو کردی فقط این وسط یه مقدار نیاز به اصلاح روش درس خوندن و برنامت داری....اینکه چند ساله پشت کنکور موندی نشون میده که تلاش میکنی ولی نمیدونی چطور بخونی و برنامه بریزی...معتقدم اگ بخای بازم کنکور بدی و یسال دیگه تلاش کنی میتونی بازم به نتیجه دلخواهت برسی..مهم این خواستنته و در ادامه اگ خواستی بخونی باید از اشتباهات سالای قبلت جلوگیری کنی و با یه مشاور و برنامه خوب امسال به هدفت برسی....فقط به اینش فکر کن که سال دیگه دوس داری چه داستانی از زندگیت برای اطرافیانت تعریف کنی....داستان موفقیتت بعد کلی سختی یا داستانی پر از کاش و اما و اگر....امیدوارم داستان زندگیتو عالی بسازی
      ممنون دکتر به نظرت پیش کی برم واسه مشاوره؟

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      قربانت...من خودم مشاوره میدم واسه همین کسیو معرفی نمیکنم چون هر کس روش خودشو داره منم با بعضی روشا موافق نیستم....ولی بعنوان راهنمایی اگ بخاین من یا هر مشاور دیگه ای انتخاب کنین باید این ویژگیا رو داشتع باشه...
      برات فقط مشاور نباشه بلکه دوست خوبی هم باشه چون اینطوری بیشتر میتونه بهت انگیزه بده...مشاوری ک فقط بهت برنامه بده خیلی خشک باشه و ارتباطش باهات ضعیف باشه خوب نیس..

پیگیرت باشه و اگ یروز تو کم کاری کنی اون سعی کنه هرطور شده دوباره بهت انگیزه بده و مشکلتو حل کنه...
      به روش خوندن و منابع و برنامه ریزی مسلط باشه...خودش برات برنامه بریزه و ازت گزارش کار بخاد نه اینکه بگه خودت برنامه بریزی و اون فقط بررسیش کنه
      و خودش راه کنکور رو رفته باشه و رتبه خوبی داشته باشه..چون اونی ک راه رو رفته و موفق شده الکی ک موفق نشده حتمااا روش درست رو بلد بوده حالا میتونه روشو به توام یاد بده...
      و در کل مشاور بیشتر با برنامه ای ک میده شناخته میشه بیشتر برنامه هایی ک میدن بدرد نمیخوره...برنامه شخصیه و باید برنامه اصولی باشه نه فقط اینکه مشخص کنه فلان ساعت چی بخون و ... بیشتر از این طولانی نکنم متنمو
      اگ خواستی بیشتر راهنماییت کنم بهم بگو

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      شما الان بالاخره قبول شدی یا نه؟
      از کجا میدونی اینایی که قبول شدن همین قدر سختی یا بیشتر رو پشت سر نزاشتن
      ناراحت نباش

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن