To the hope of it all..
با کمال احترام شما اگه ۹۹ کنکور ندادین کلا بیخیال کنکور بشین برین دنبال ی حرفه ای چون شما اینجور که از ۹۹ رد میشین ربطی به سطح علمی و برنامه ریزی بلند مدت نداره مدتیه که شما واسه راحتیتون میزارین شما اگه با تمام وجود واسه ۹۹ بخونین نتیجه میگیرین مگه عمر ادم اینقدر ارزشش کم شده که به همین راحتی ۱ سالشو بده بره
To the hope of it all..
To the hope of it all..
To the hope of it all..
To the hope of it all..
این تفکرا ناامیدت کرده
یکم خوش بین تر برخورد کن
با خودت مهربون تر باش❤ چرا انقد عذاب میدی خودتو با فکر و خیال؟
اول باید روحیتو درست کنی بعد بری سراغ هدفت
برو باشگاه،کلاسای هپی نس،مدیتیشن و...خیلی موثرن
از وضع درسیت بیخبرم ولی شاید این ۱۰ ماه بخونی یه رتبه ی خوب بیاری،تو سایت کانون یه خانوم سال ۹۷شده بود ۴۷۰۰ امسال شده ۷۰۰ منطقه ۳
منظورم اینه نگفته از الان میخونم تا ۹۸،هم ۹۷ کنکور داده و خوب خونده هم الان
♡Be your Own HERO
واقعا چرا فک میکنین که واسه 99 وقت کافی نیست؟
بشینین به من بگید. شاید شما راس میگین اصلا :/
در مورد حرف مردم و فامیل هم همیشه همین بوده و هست. در مورد هر زمینه ای ادعای فضل میکنن
کنکورای عزیز هم که دراما واسشون گل و بلبله. کافیه یه حرف بشنون و ادامشو میرن.(گرچه کارشون اشتباهه)
بهرحال, داشتن یه محیط و ذهن "نسبتا" ایزوله, درست خوانی و مطالعه صحیح و کافی, منابع خوب, عوامیلن که محاله شمارو موفق نکنن. حتی واسه 99ی که اینقد ناامیدین بهش.
کمکی هم خواستید, هستم.
الان شما به من بگو اسید چیه؟ دهنم باز میمونه.
بگو مولکول چیه؟ بازم دهنم باز میمونه.
من از اساس همه چی یادم رفته. من که یک زمانی همه وحشت داشتن من قبول بشم و اونا بمونن.
من وضع درسیم فاجعه اندر فاجعه شده. شما به من بگو من چجوری تو ده ماه هم تشریحی رو فول بشم هم تست زنی یاد بگیرم؟
من بلانسبت الاغ که نیستم عمرمو تلف کنم
To the hope of it all..
To the hope of it all..
To the hope of it all..
خانوادت مشکلی با دوباره کنکور دادنت ندارن ؟اول باید همه جوانب بسنجی چون بدون حمایت اونا کارت خیلی سخت تر میشه اول شرایطو درست کن بعد تصمیم بگیر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)