خب اولین مشکلت پیدا شد.آزمون نمی رفتی.همین باعث میشد فک کنی داری می ترکونی درصورتی که اشتباهاتت پشت اعتماد به نفس کاذبت پنهان میشده( چقدر علمی شد جمله)
به دور از شوخی واقعا مهم بود که آزمون بری که نرفتی.ریاضی و فیزیک منم به اندازه ی تلاشم ازش نتیجه نگرفتم وگرنه الان علاف پردیس نبودم. ولی کنکور ۸ درسه.قطعا اونام زیاد جالب نبوده عزیز.به هر حال تسلیم نشو وقتی خودت بخوای واقعا تلاش کنی راهشو پیدا میکنی
سلام داداش،از یه دوستی که از چهل هزار شد دویست شنیدم که می گفت بعضی وقتا باید از حاشیه دور بشی،مثلا اگه قلم چی سؤالش غلطه زیاد درگیرش نشو اگه خونواده گیر داد ولشون کن،من به جز ماه آخر اینو رعایت کردم اما حسرتم اینه که نباید ماه آخر باعث می شد از ایده هام دور بشم،به هر حال بد هم نشد برام،خواستی روی کمک منم حساب کن داداش....
داداش،اگه واقعا علاقه داری برو هنر،ما میلیارد ها نورون داریم،عقل داریم و. قدرت انتخاب داریم،اما داداش به گرایشی فکر کن که در آینده زمانی که صاحب خانواده خودت شدی پول هم داشته باشی،اگه خانواده ازت حمایت می کنن خوش به حالت پدر من که فقط یک بازنشسته است....
داداش منتظرم خبرهای خوبی ازت بشنوم،برای ما هم دعا کن که محتاجیم....
بستگی به خودت داره،خانواده ها ممکنه همیشه سرزنش کنن،نظرشونو تحمیل کنن بهت و...و این امر در دختر ها بیشتره متاسفانه،یا اگه در مهمونیا کسی با حرفش اذیتت میکنه نرو،اگه پشتیبان قلم چی حرف مفت زد برو بگو من پشتیبان نمی خوام،در مورد خانواده هم بگم من توی اتاقی که تبدیل به انباری شده بود درس می خوندم،اگه چیزی اذیتت کرد سعی کن خونسرد باشی و نادیده اش بگیری...موفق باشید...
آره داداش هنر آزمون عملی هم داره واسه اونم باید یه فکری کنم ...
راه سختیه ولی بریم که داشته باشیم (فایتینگ)
اینکه پدرت بازنشسته هستش که ناراحتی نداره
یعنی پدری که بازنشستست حمایت نمیکنه؟ (کلی زحمت کشیده قبل بازنشستگیش _ حتمن حمایتش رو داری)
قربون محبتت ...خودتم میری که کولاک کنی![]()
حتمن اگه لایق باشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)