نوشته اصلی توسط ali7474 گویا رتبه 1 کنکور انسانی الناز موسوی از میانه هست و رتبه برترهای تجربی هم دو سه تایی از تبریز هستن نقل قول از کنکور 100 اینا از کجا میفهمن واقعا؟لینک چنلشو بده
دقت کردین این رتبه اولا اکثرا از منطقه سه میشن؟گویا سهمیه دارن
کاش رتبه جدا بدن، مثلا من نظام قدیمم رتبه در نظام قدیم بدن و رتبه کل هم بدن. اینطوری بهتره
نوشته اصلی توسط aretmis اینا از کجا میفهمن واقعا؟لینک چنلشو بده وبلاگه.تو گوگل بزن
نوشته اصلی توسط مهندس اینده دقت کردین این رتبه اولا اکثرا از منطقه سه میشن؟گویا سهمیه دارن فکر کنم میانه منطقه 2 باشه
ن بابا فک کنم سه هستش.بیچاره ما منطقه یک ها!!!
نوشته اصلی توسط مهندس اینده دقت کردین این رتبه اولا اکثرا از منطقه سه میشن؟گویا سهمیه دارن چه ربطي داره؟ رتبه ١٠ نفر اول كه اعلام ميكنن رتبه كلشونه نه منطقه
همین الان پاسخگوی سنجش جوابمو داد گفت تا آخر هفته اعلام میشه اگر امروز بود میگفت برید بخوابید نمیاد
نوشته اصلی توسط BlackRose همین الان پاسخگوی سنجش جوابمو داد گفت تا آخر هفته اعلام میشه اگر امروز بود میگفت برید بخوابید نمیاد سنجشه ها !
نوشته اصلی توسط DorSot چه ربطي داره؟ رتبه ١٠ نفر اول كه اعلام ميكنن رتبه كلشونه نه منطقه خوب اونا سهمیه شون بیشتره
نزدیک شدن جواب های کنکور (انتظار خاندان و فامیل های فضول و بیـشعور)
سلام احتمالش هست امروز بیاد؟
برید بخوابید نتایج اومد بیدارتون میکنم
نوشته اصلی توسط ho.es کاش رتبه جدا بدن، مثلا من نظام قدیمم رتبه در نظام قدیم بدن و رتبه کل هم بدن. اینطوری بهتره اگه بدن که اعتراضا بیشتر میشه
در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 22 مهمان)