نوشته اصلی توسط صادی میری یا هسی ؟؟؟ باز میری یه هفته دیگه میای ؟؟ @Narvan میرم جمعه بعد آزمون ظهور میکنم
نوشته اصلی توسط Drdonya شت رفتی حوزه رو عوض کردی؟ نه اون هفته زنگ زدم گفتن فردا بزنگم مسئولش در حال کاری بود() خلاصه فردا دوباره زنگ میزنم؛
نوشته اصلی توسط Narvan میرم جمعه بعد آزمون ظهور میکنم خدا ب همرات زری باشد ک رستگار شوی
نوشته اصلی توسط mahdi_artur حالا رفتم دیدم امتیازتون رو ممنون از شما انشالله این هفته این لطف و محبت رو واستون جبران کنم در محل آزمون مهدی امتیاز منم خوندی
نوشته اصلی توسط Narvan مهدی امتیاز منم خوندی شما امتیاز بدید من جبران می کنم
نوشته اصلی توسط صادی خدا ب همرات زری باشد ک رستگار شوی هههعععییی تا رستگار شویم صف منم ببر سر کار بیکار نباشم بعد کنکور
نوشته اصلی توسط صادی خدا ب همرات زری باشد ک رستگار شوی صادی داداش بهت تبریک میگم... با صلابت تمام شاینر رو از تخت برترین ارسال کنندگان ماه به زیر کشیدی
نوشته اصلی توسط mahdi_artur نه اون هفته زنگ زدم گفتن فردا بزنگم مسئولش در حال کاری بود() خلاصه فردا دوباره زنگ میزنم؛ قراره صبح ازمون به چه دیو دجری روبه رو شم؟ از این رو که همه صبح ازمون دیو دجرن
نوشته اصلی توسط mahdi_artur شما امتیاز بدید من جبران می کنم ینی میخوای بگی امتیاز منو ندیدی
نوشته اصلی توسط Narvan هههعععییی تا رستگار شویم صف منم ببر سر کار بیکار نباشم بعد کنکور ریا نشه با 3 ساعت کار ماهی 1 تومن میده امروز تو پوست خودم نیسم
صادی تبریک داداش این محل کارت دیگه نیرو نمیگیره؟
نوشته اصلی توسط صادی ریا نشه با 3 ساعت کار ماهی 1 تومن میده امروز تو پوست خودم نیسم
نوشته اصلی توسط SinaAhmadi صادی داداش بهت تبریک میگم... با صلابت تمام شاینر رو از تخت برترین ارسال کنندگان ماه به زیر کشیدی سینا من یه هفته انجمن نبودم هنوز اسمم تو برترین ارسال کننده هاس)
نوشته اصلی توسط SinaAhmadi صادی داداش بهت تبریک میگم... با صلابت تمام شاینر رو از تخت برترین ارسال کنندگان ماه به زیر کشیدی واقعا؟؟ مرسی ممنون همش ب تو برمیگرده ک با بن شدن اینجا رو رونق دادی
نوشته اصلی توسط Drdonya قراره صبح ازمون به چه دیو دجری روبه رو شم؟ از این رو که همه صبح ازمون دیو دجرن نمیدونم، هنوز انتخاب نکردم چه لباسی بپوشم شامم میدن؟؟؟
در حال حاضر 411 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 411 مهمان)
نمایش برچسبها