اصلا با کسی که میگه "قطعا من درست میگم" بنظرم صحیح نیست بحث کنی.
هر درصدی میخوای بزن اقا. چیکارت دارم من
.gif)
یجور ورداشته میگه فکت فکت انگار ما از پشت کوه اومدیم نه میدونیم فکت چیه نه میدونیم کنکور چیه. تو حتی نخوندی من چی نوشتم و فاز ورمیداری!
من نوشتم "میانگین" این ۳ ازمون. بعدیا رو ۴۰ ۵۰ بزن. خب؟ میانگین میشه ۴۰ حتی اگه اینو کم زده باشی. بعلاوه ۱۵ ۲۰ درصد میشه ۶۰. لابد انتظار داری ۶۰م درصد خوب تلقی نشه؟ و یک "فَکت" هم هس که ۶۰ خوب نیست؟
و جدای از این، من گفتم "احتمالا ". همون چیزی که شما میگی یک "فکت" کلی نمیتونی بدی به همه دقیقا مویدش میشه همین کلمه
احتمالا. من یه دانش اموز متوسط بودم و این اتفاق افتاد واسم، و اگه امار خونده باشی قسمت نمودار زنگوله ای قسمت اعظم جامعه متوسط و مثل منن. پس اغلب همین اتفاق میفته.(معنی کلمه احتمالا چون مطمئنم حتی توجهم نکردی چه برسه به اینکه بخوای به این برسی چرا من اینو گفتم)
و قسمت کمتری از افراد خیلی بالاتر میزنن یا خیلی پایینتر(بقیه افراد توی دسته احتمالا)
و سوای از همه اینا! اگه یکم دقت میکردی و نمیگفتی یاس و مایوس میکنی بقیرو، و چنتا ریپلای قبلیتم میدیدی، میفهمیدی که من بارها گفتم که این ازمون کنکورتون نیس، امید زیادی هس، شیمی سنجش فضایی سخته و...
خداروشکر که کارام به هیچ وجه نمیتونه تحت عنوان حسادت تلقی شه. شماها همونایی هستید که دوس دارید یارو بهتون بگ امسال یک کشور میشید اگهاز ماه قبل کنکور استارت بزنین.
بحث شواف نیس اگع حتی ۱۰ دیقه با من حرف بزنی میفهمیمن تنفر دارم رشتمو بزنم تو سر بقیه و خیلیم خاکیم! ولی وقتی من ۲ بار کنکور دادم و توی هردو کنکور رتبه نسبتا خوبیو اوردم قطعا یه تجربیاتی دارم. از رو هوا و معدم حرف نمیزنم.
شما نیز موفق باشی برادر.