X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا از آزمون های آزمایشی سنجش راضی هستید؟

رأی دهندگان
    81. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

25 30.86%
    • خیر

56 69.14%
    صفحه 29 از 101 نخستنخست ... 1928293039 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 421 به 435 از 1501
    1. Top | #421
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      بابا چرا بازم اینجا نشستید
      ازمون سنجش که من اینقد تاکید دارم روش واسه اینه در کل‌ازمون خوبیه! و تحلیلش ارزش خوبی داره. وگرنه نه رتبش نه درصداش نه چیز دیگه ای لزوما تو کنکور اتفاق نمیفته. تمام تلاشتونو کنین.
      واسه شیمی هم شیمی سنجش همیشه سخت بوده. ازمون اولتونم با این حجم از سختی و خود سنجش بوده پس طبیعیه درصدا کم شن. بجای اینکه از شیمیش بنالید و همش بگید نمیتونم، برید تحلیل ازمون و تیکه به تیکشو تحلیل کنین که اینا طلان! واسه شیمی هم موج ازمون بگیرید.
      آرزوی موفقیت برای تک تکتون 3>

2. Top | #422
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shah1n نمایش پست ها
      شیمی 10 درصد زدم
      حتی اگه 20 درصدم واسه کنکور افزایش پیدا کنه بازم افتضاحه
      تا الان خودم به همه کمک میکردم
      یکی بیاد کمکم کنه

هی هی هی!!!

لطفا جا نزن!
      لطفا!
      این شیمی مزخرف ترین شیمی ممکنه
      هممون میدونیم
      سخت نیس مسخرس!
      ینی بی منطق!
      کنکور هیچ وقت به این بی منطقی نیست...
      !'Sei Bella Come Un Gol al 90

3. Top | #423
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SinaAhmadi نمایش پست ها
      باید خدمت اون دسته از برادران و خواهران عزیز دل و بسیجی (اونایی که کارت فعال دارن تو اولویتن) که به خاطر ازمون سنجش شاخ و برگاشون ریخته یا همونایی هم که مونده براشون در حال فر خوردنه عرض کنم که ...
      ازمون سنجش هیچ موقع استاندارد نیست (درقیاس با کنکور)...اینکه این ازمون رو سازمان سنجش برگذار میکنه دلیل نمیشه که این ازمون استاندارد و شبیبه به کنکور باشه...اصن طراح اینا فرق دارن با هم...پس کرک و پرتون نریزه لطفن...قشنگ و منطقی ادامه بدین و هی تئوری درست نکنین فلان درس امسال سخته فلان درس امسال اسونه...اخرشم میرین سر جلسه میبینین یه ازمونه مث سال قبل... بشینین بخونین درساتونو و رفع اشکال کنین ...بهترین ازمونم برای سنجش خودتون کنکورای سالای قبله

با تشکر
      اره دقیقا سنجش پارسالم سخت بود البته کنکورم سخت بود ولیییی متن کتاب بود به هر حال از فضا که سوال طرح نمیکنن امسالم همینه ..مرسی

4. Top | #424
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      شیمی ۲۱ درصد خدای من !!!!چقدر زیاد زدم ....
      "همه روز روزه بودن همه شب نماز کردن / همه سال حج نمودن سفر حجاز کردن
      ز مدینه تا به کعبه سر و پابرهنه رفتن / ز ملاهی و مناهی همه احتراز کردن
      شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن/ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن
      به خدا که هیچکس را ثمر آنقدر ندارد / که به روی نا امیدی در بسته باز کردن"

5. Top | #425
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      بقیه درصدا چطوره
      "همه روز روزه بودن همه شب نماز کردن / همه سال حج نمودن سفر حجاز کردن
      ز مدینه تا به کعبه سر و پابرهنه رفتن / ز ملاهی و مناهی همه احتراز کردن
      شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن/ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن
      به خدا که هیچکس را ثمر آنقدر ندارد / که به روی نا امیدی در بسته باز کردن"

6. Top | #426
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ا
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      اصلا با کسی که میگه "قطعا من درست میگم" بنظرم صحیح نیست بحث کنی.
      هر درصدی میخوای بزن اقا. چیکارت دارم من یجور ورداشته میگه فکت فکت انگار ما از پشت کوه اومدیم نه میدونیم فکت چیه نه میدونیم کنکور چیه. تو حتی نخوندی من چی نوشتم و فاز ورمیداری!
      من نوشتم "میانگین" این ۳ ازمون. بعدیا رو ۴۰ ۵۰ بزن. خب؟ میانگین میشه ۴۰ حتی اگه اینو کم زده باشی. بعلاوه ۱۵ ۲۰ درصد میشه ۶۰. لابد انتظار داری ۶۰م درصد خوب تلقی نشه؟ و یک "فَکت" هم هس که ۶۰ خوب نیست؟
      و جدای از این، من گفتم "احتمالا ". همون چیزی که شما میگی یک "فکت" کلی نمیتونی بدی به همه دقیقا مویدش میشه همین کلمه احتمالا. من یه دانش اموز متوسط بودم و این اتفاق افتاد واسم، و اگه امار خونده باشی قسمت نمودار زنگوله ای قسمت اعظم جامعه متوسط و مثل منن. پس اغلب همین اتفاق میفته.(معنی کلمه احتمالا چون مطمئنم حتی توجهم نکردی چه برسه به اینکه بخوای به این برسی چرا من اینو گفتم)
      و قسمت کمتری از افراد خیلی بالاتر میزنن یا خیلی پایینتر(بقیه افراد توی دسته احتمالا)
      و سوای از همه اینا! اگه یکم دقت میکردی و نمیگفتی یاس و مایوس میکنی بقیرو، و چنتا ریپلای قبلیتم میدیدی، میفهمیدی که من بارها گفتم که این ازمون کنکورتون نیس، امید زیادی هس، شیمی سنجش فضایی سخته و...
      خداروشکر که کارام به هیچ وجه نمیتونه تحت عنوان حسادت تلقی شه. شماها همونایی هستید که دوس دارید یارو بهتون بگ امسال یک کشور میشید اگه‌از ماه قبل کنکور استارت بزنین.
      بحث شواف نیس اگع حتی ۱۰ دیقه با من حرف بزنی میفهمی‌من تنفر دارم رشتمو بزنم تو سر بقیه و خیلیم خاکیم! ولی وقتی من ۲ بار کنکور دادم و توی هردو کنکور رتبه نسبتا خوبیو اوردم قطعا یه تجربیاتی دارم. از رو هوا و معدم حرف نمیزنم.
      شما نیز موفق باشی برادر.
      ببین وقتی میگی “ایشالا ۱۰۰ بزنی ((=“ و یه نیشِ باز هم جلوش می گذاری، هر کسی با هر بهره ی هوشی میتونه بفهمه این یه «تیکه» و «تمسخر» ه! پس نیا بعدش بنویس “هر درصدی میخوای بزن و چیکارت دارم” و فلان!
      چرا این که من از لفظ ساده ی فکت استفاده کردم این قدر عصبیت کرده که دو سه خط چیزِ واقعا بی ربط و بی معنی نوشتی!؟ من اگه فکر می کردم تو معنی فکت رو نمیدونی که اصلا ازش استفاده نمی کردم. و هیچ منظوری هم از به کاربردن این کلمه نداشتم که اومدی دو سه خط تیکه پروندی که انگار من میخوام بابه کاربردن این کلمه واست شواف کنم!

بعد تو این پستت یه کلمه ی “احتمالا” نوشتی و بولدش هم کردی و میگی تو نخوندی من گفتم “احتمالا” ! ببین این دقیقا چیزیه که نوشته بودی :
      “چیزی حدود ۱۰ ۱۵ درصد شیمی کنکورتون بهتر میشه مسبت به درصد میانگین این ۳ ازمونتون.” بعد بهت گفتم چرا اینو میگی گفتی “اولا گفتم میانگین این درصدا،و دوما لابد یه چیزی میدونم ...” من هیچ معنای احتمال و اما و اگری از این پستا برداشت نمی کنم. گفتن این جمله که بولدش کردم، بدون این که توضیحی هم بدی، دقیقا مصداق «قطعی حرف زدن» و «فکت صادر کردن» ه!

بعد، چرا فکر می کنی معمولی و متوسطی؟! هم تیزهوشان درس خوندی و اگه اشتباه نکنم آبان یا آذر پارسال بود که بهت پیام دادم و ازت پرسیدم چه قدر و چه جوری درس خوندی؟ گفتی “من سال دوم تا خود عید ما میانگین روزانه 3 ساعت میخوندم...عید هم همونطور بود. اردیبهشت رسوندم 4-5 و اون اواخر هم روزی 5-6 میخوندم”. حتی با وجود این که سال دومت هم بوده، با میانگین مطالعه ۴ ساعت روزانه هم نتیجه خیلی خوبی گرفتی. خاطرم هست آزمون های قلمچی هم تراز ۷۰۰۰ می آوردی که این طور که خودت گفتی این نتیجه با تقریبا ۴۲،۴۳ ساعت مطالعه در طول دو هفته به دست اومده. خب همه این ها نشون میده که اتفاقاً اصلا متوسط نیستی! و شرایط ذهنی خیلی خوبی داری و در واقع یک آستانه ی منحنی نرمالی! و نتایجی که بدست می آوردی اصلا قابلیت محاسبات آماری و تعمیم به اکثریت رو نداره! ((؛

در آخر هم بگم من هیچ جا نه بهت گفتم که میخوای شواف کنی نه گفتم میخوای بچه ها رو مأیوس کنی که چند خط هم در این مورد نوشتی!! من منظورم فقط اون پست و اون گزاره ی به خصوص بود. هم تو پیام خصوصی و هم اینجا بابت مطالب و راهنمایی هات ازت تشکر کردم و تو فاز تهاجمی به یه انتقاد ساده برداشتی! کلا از این پستت فقط دو سه خط به پست من ربط داشت و بقیه ش واقعا بی ربط بود. ضمنا اون جمله ام “ قطعا من درست میگم (:” یه (: آخرش داره که “موید” اینه که کاملاً شوخی کردم! موفق باشی.
      ویرایش توسط amir.mousavi : 20 اردیبهشت 1398 در ساعت 19:03

7. Top | #427
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      میشه بحث رو بگذارید کنار که چی درست میگه
      هیچ کس درست نمیگه فقط من درست میگم
      10 خط یه جا نوشته

8. Top | #428
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fati_k نمایش پست ها
      10 خط یه جا نوشته
      این ریپلای عالی بود

9. Top | #429
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fati_k نمایش پست ها
      10 خط یه جا نوشته
      این همه چیز تابحال نخوندی ، این رو هم میتونی نخونی که اذیت نشی و پست هم نگذاری! آسونتر نیست؟

10. Top | #430
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      این درصد های امروز من
      دوسش ندارم
      فایل پیوست 87254
      بعد از یه عالمه نخوندن و فاصله از درس
      میشه ت کنکور امسا یه چی بشم ؟
      25 هزار منطقه دو

11. Top | #431
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fawzi نمایش پست ها
      فایل پیوست 87251

مبادا تسلیم بشی ..
      *-*
      پر و بال بده به باورت
      تو باید به حقت برسی
      فااازیم دوست دارم
      هنوز دپم ولی قصد دارم بخونم ^_^
      ناامیدی گشادی دیگه بسه^_^
      من تو دهن سنجش سری بعد شیمی میزنم ^_______^
      بوس واست ^*^
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

12. Top | #432
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.mousavi نمایش پست ها
      این همه چیز تابحال نخوندی ، این رو هم میتونی نخونی که اذیت نشی و پست هم نگذاری! آسونتر نیست؟
      شوخی کردم بابا جنبه داشته باش مثلا پسری
      حالا اگه از این هم یه حرفی در نیاری

13. Top | #433
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zahra77 نمایش پست ها
      فااازیم دوست دارم
      هنوز دپم ولی قصد دارم بخونم ^_^
      ناامیدی گشادی دیگه بسه^_^
      من تو دهن سنجش سری بعد شیمی میزنم ^_______^
      بوس واست ^*^
      منم میخوام بزنم میتونم ؟

14. Top | #434
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام به همه بچه ها.ازمونای سنجش فقط به خاطر جامعه اماریشه که میگن خوبه پس ناامید نشین و ادامه بدید.در مورد شیمیش بگم که سنجش همیشه تو جامع دوتا ازمونش در حد المپیاده پس جدی نگیرید.در مورد سوالا هم که همانطور که میبینید فیزیکش نسبت به کنکور راحتتره ریاضیشم که پرته زیستش فرمت کنکوره.در مورد شیمی طراح سالهای قبل اقای کامبیز فراهانی بودن که سال 93 و 94 هم جزو طراح های کنکور بودن که متاسفانه چند روز قبل فوت شدن.در کل به توصیه های اقای توفیقی گوش کنید که حرفاش دقیق و عالیست.جامع های گزینه 2 رو حتما بزنید که خیلی شبیه کنکوره وهیچ وقت فراموش نکنید هیچ ازمونی به استانداردی کنکور نیست.من یادمه اخرین ازمون سنجشم با رتبم کلی فرق داشت کنکور بهتر شدم.شماهم ازمونو بررسی کنید و ضعفاتونو مشخص کنید واز دوباره خوانی پرهیز کنید وبا تست مرور کنید.کلاسای نکته تست شیمی بابایی تو کانالا هست واسه پارسال استفاده کنید مفیده.ودر اخر باقدرت ادامه بدید تازه اول راند اخره و از همه ماهها مهمتر واینکه رتبه ها این موقع جابجا میشه درضمن سمت تست تالیفی نریئد به جز شیمی که موج خوبه .زیست هم دیگه نمیتونن خیلی سختش کنن.ظاهرا زبان داره چالیشی میشه بقیه درساهم روند قبلیه.ومن الله توفیق واسه همتون..
      ?

15. Top | #435
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      کارنامه اولیه اومده
      فارسی 71
      عربی 83
      دینی 53 !!
      زیان 19 ‍!!!!! (رکورد کل زبان عمرم رو زدم لامصب)
      زمین 25
      ریاضی 72
      زیست 70
      فیزیک 89
      شیمی 48 !!

با زبون روزه و بدون سحری خوردن و بالطبع ضعف سر آزمون + شروع نکردن جمعبندی تا این لحظه , راضی بودم ...

صفحه 29 از 101 نخستنخست ... 1928293039 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 126 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 126 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن