آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 43
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط r.sh نمایش پست ها
      : ))))))))))))))
      با من ازرواج میکنی؟

2. Top | #17
      در انتظار تایید ایمیل

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      : )))))))))
      این یکی هم جالب بود..

پ.ن 1: خدا عاقبت هممونو بخیر کنه..
      پ.ن 2: اکه من زنت بشم.. منو با چی میزنی : ))

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme12589 نمایش پست ها
      من فعلا شرایط درس خوندن و ندارم باید پایه درسیم و قوی کنم تو این مدت که میخوام پایه رو قوی کنم شروع کنم قرآن و حفظ کنم اگه واقعا تاثیر داره چون خودمم بی علاقه نیستم ولی میخوام اول مطمئن بشم
      شما باید تکنیک حفظ کردن را بلد باشید. مثل این است که شما بخواهید تایپ کردن یاد بگیرید. اگر بدون بلد بودن تکنیک، شروع به تایپ کردن کنید به مرور زمان تا حدودی سرعت و دقت شما افزایش پیدا می کند ولی از جایی به بعد درجا می زنید و صدها صفحه هم که تایپ کنید سرعت و دقت شما افزایش پیدا نمی کند چون تکنیک شما غلط است. من به شما پیشنهاد می کنم به کتاب فروشی بروید و یک کتاب معتبر در مورد تکنیک های حافظه بخرید و این تکنیک ها را تمرین کنید. افرادی هستند که دارای حافظه خارق العاده هستند و مثلا عدد اعشاری پی را تا صدها رقم از حفظ بلد هستند و در مسابقات بین المللی حافظه شرکت می کنند. بعضی از این افراد در مورد این موضوع کتاب نوشتند و تکنیک هایی که استفاده می کنند را توضیح دادند. این کتاب ها را بخرید و تمریناتش را انجام دهید. موفق باشید.

4. Top | #19
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      اقای عزیز حیف .
      امام علی : هیچ کس را نزد دیگران نصیحت نکن ... حیف واقعا میخواستم جواب بدم

r.h جان خوبه که جواب ندی به این افراد

[FONT=Arial]
      نقل قول نوشته اصلی توسط [/FONT
      ���������������� �;1469634]با من ازرواج میکنی؟

نقل قول نوشته اصلی توسط r.sh نمایش پست ها
      : )))))))))
      این یکی هم جالب بود..

پ.ن 1: خدا عاقبت هممونو بخیر کنه..
      پ.ن 2: اکه من زنت بشم.. منو با چی میزنی : ))
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام
      در کل بله
      حفظ قرآن باعث میشه تا مغز مدام تمرین حفظ کردن بکنه و از اونجا که قرآن کتاب مقدسی هست و در کنار تقویت حافظه ، ثواب ها و پاداش های خودش رو هم داره.
      صرفا فقط حفظ کردن قرآن بدون اعتقاد معنوی به اون ، فایده ای نداره.
      اگر شخصی اعتقاد نداشته باشه یا ضعیف باشه میتوانه به حیا اون از حفظ کردن داستان ها و مطالب مختلف به صورت کامل و خط به خط انجام بده مثلا یک داستان به زبان انگلیسی یا به زبان دیگری رو از اول تا آخرش رو حفظ کنه ، ممکنه شبیه همون حفظ قرآن باشه ، ولی خب حفظ قرآن ثواب خودشو داره ولی حفظ داستان نه
      موفق باشی
      " God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
      |
      خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مادر بزرگ یه بنده خدایی تو 60سالگی شروع کرد به حفظ قرآن و 2سال بعد حافظ شد پس تو هر سنی ممکنه اما شما اگه قصدت از کنکور یه رشته خوبه بشین درساتو بخون روزی چند آیه قرآن هم روخوانی کن فقط جهت حال خوب و نیروی معنوی گرفتن بعد از کنکورت با خیال راحت بشین قرآن حفظ کن

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      آره تاثیر داره . خودم تجربه کردم . تو دوره راهنمایی که حفظ میکردم فوق العاده بودم . اول دبیرستان هم که بودم حفظ میکردم واقعا محشر بودم، تو دوره کنکورم تو بازه زمانی ۲هفته وقتی حفظ میکردم حافظم قویتر بود . البته اینم بگم خودتونم میدونید که مغز مثل ماهیچه در بدنسازی هست هرچی ازش کار بکشی قویتر و بزرگتر میشه و رابطه ای عصبی جدیدی تشکیل میشه ،

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      اینکه میگن حفظ قران باعث تقویت حافظه میشه راسته کسی هست که این حرف و اثبات کنه ؟خیلی برام مهمه

درود، اینکه میگن و گفته شده و ... رو نه کسی تایید میکنه نه تکذیب، اصولا این موضوع اثبات کردنی نیست که حالا شما دنبال اثباتش هستید!

شما از ذهنت باید کار بکشید حالا چه با قرآن چه با انجیل چه با هر کتاب مقدس و شبه مقدس و غیر مقدس دیگه ای که تمایل دارید
      مهم اینه که میلیاردها و میلیاردها سلول مغزت شروع کنن به فعالیت و تعامل با یکدیگر ، صرف خواندن یه متن عربی اونم به سبک شدیدا علمی و جالبناک بلبلی و طوطی وار دردی از شما دوا نمیکنه بنابراین دنبال معجزات اینچنینی تو قرن 21 نباشید لطفا!
      چون مبنای شما قرآن هستش، شما باید بیای روابط علت و معلولی موضوعات رو دربیاری تا ذهنت به این واسطه شروع کنه به تفکر و فعالیت و همینطور ادامه بدی تا یه ذهن منظم و منسجمی و ساختارمندی پیدا کنید حالا نه صرفا با قرآن با خوندن مقاله، مطالب مفید و ...
      همونطوری که بالا اشاره کردند ذهن به نوعی میشه گفت مثل ماهیچه هستش باید ازش فعالیت و کار بکشید تا ظرفیت (به معنی کیفی کلمه) و بازدهیش به مرور بیشتر و بیشتر و بیشتر بشه
      ویرایش توسط saj8jad : 19 اردیبهشت 1398 در ساعت 10:29 دلیل: به معنی کیفی کلمه

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اینکه میگن حفظ قران باعث تقویت حافظه میشه راسته کسی هست که این حرف و اثبات کنه ؟خیلی برام مهمه
      کسایی که واسه کنکور شروع میکنن اول خیال میکنن خیلی وقت زیادی دارن و حداقل 2 رقمی میارن و کارهای متفرقه انجام میدن.
      زمستون که میرسه به 3 رقمی قانع میشن.
      بهار فقط میخوان قبول بشن.
      اول تیراحتمال کمی میدن که قبول بشن.
      سر جلسه کنکور فکر سال بعد هستن که خوب بخونن تک رقمی بشن.

شما همون کتابهای درسیو برسی خوب بخونی شاهکار کردی.
      روشهای حفظ کردن دروس و درک دروس مختلف و تقویت حافظه با یه جستجو تو گوگل پیدا میشه و فرق نمیکنه قران باشه یا کتاب حفظی دیگه.
      این تبلیغهایی هم که میشه معلومه منشا از کجا دارن.

نقل قول نوشته اصلی توسط MYDR نمایش پست ها
      سلام
      قرآن کریم علاوه بره معجزه الهی بودن و خواندن اون باعث خیر و برکت در زندگی فردی میشه، با تمرین های که برای صوت و آهنگین بودن متون قرآنی انجام میدن باعث میشه فرد قرآن رو حفظ بشه ! و از باب خود قرآن اگر بخش های خاصی از اون مورد مطالعه قرار بگیره در عملکرد حافظه و سلامتی تاثیر گذار هست مثل خیلی از خواص آیه های قرآنی . قرآن کریم یک موضوع همگن با حفظ شعر و ابیات هست ! که با روش ها و متدهای که وجود داره باعث به حافظه سپردن می شه و بیشتر روی صحبتم به این تکنیک های هست که در موسسات و بخش های حفظ قرآن کریم به کار گرفته میشه مثلا در برخی موسسات حفظ قرآن به مدت یک سال کامل انجام میشه.

برکتش که بیشتر نصیب سعید ط شد. ماساژش گیر حافظان اومد.

10. Top | #25
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بله واقعا تاثیر داره من تجربه کردم
      و افرادی که منکر این قضیه هستند رو درک نمی کنم

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 4u4u نمایش پست ها
      برکتش که بیشتر نصیب سعید ط شد. ماساژش گیر حافظان اومد.
      ببین دوست عزیز عنوان تاپیک رو ببین در همون راستا نظر بده !
      مگر بحث کلاس و محیط آموزشی و... بود که شما بی راه از یه فرد دیگه ای حرف میزنید ؟

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین دوست عزیز عنوان تاپیک رو ببین در همون راستا نظر بده !
      مگر بحث کلاس و محیط آموزشی و... بود که شما بی راه از یه فرد دیگه ای حرف میزنید ؟
      شما گفتین"قرآن کریم علاوه بره معجزه الهی بودن و خواندن اون باعث خیر و برکت در زندگی فردی میشه"
      منم می پرسم برکتو معجزش کجا بود نه سعیدو از کار اشتباه درآورد.
      نه بچه های حافظ رو از خطر سعید نجات داد.
      افراد داعش و طالبان هم بسیار قران میخونن ولی خبری از برکت نیست.
      نتیجه اش که مربوط به تاپیکه:
      و با این اوصاف بشینه کتاب زیستو بخونه و حفظ بشه بهتره تا قران بخونه و منتظر برکتش باشه یا فکر کنه معجزه براش اتفاق میفته.

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما گفتین"قرآن کریم علاوه بره معجزه الهی بودن و خواندن اون باعث خیر و برکت در زندگی فردی میشه"
      منم می پرسم برکتو معجزش کجا بود نه سعیدو از کار اشتباه درآورد.
      نه بچه های حافظ رو از خطر سعید نجات داد.
      افراد داعش و طالبان هم بسیار قران میخونن ولی خبری از برکت نیست.
      نتیجه اش که مربوط به تاپیکه:
      و با این اوصاف بشینه کتاب زیستو بخونه و حفظ بشه بهتره تا قران بخونه و منتظر برکتش باشه یا فکر کنه معجزه براش اتفاق میفته.
      خوب همین دیگه اگر شما به عنوان تاپیک بازم دقت میکردی چنین حرفهای رو دوباره نمی زدی !
      این جا یک انجمن درسی برای کنکور هست و ربطی به ناهنجاری های اجتماعی و تروریست بودن طالبان و... نداره ! وگرنه همه از ماجرای طوسی و خاکستری و طالبان و داعش میدونند !

همین سوال های کنکور رو نگاه کنید هم بد نیست که امثال این افراد بی ایمانی که بهشون اشاره کردید نتیجه کارهاشون چیزی جر سراب نیست و ... ! و اگر تاریخ رو مطالعه کرده باشید نزدیک ترین افراد به پیامبر (ص) هم اومدن قرآن رو به نیزه هم زدند و برای رد هر یک از بند و کلمه های که گفتید جواب و استدال و عدله وجود داره که جاش اینجا نیست که بخواهیم بحث کنیم و کش بدیم !

با وصف و نتیجه ای غلط که دارید می گید از طوسی و طالبان یک معنی کاملا ً غلط رو استفهام کردید و خوندن زیست رو چسبوندین به آخر حرفتون ؟!
      توصیه ای دارید ؟ خیر داوطلب ها رو می خواهید ؟ اوکی بسیار هم عالی و خوب پس بهتر بود این طوری می خوندیم : [ به نظر من نه هیچ تاثیری روی حافظه نداره پس وقت هدر نده و بشین درس و... بخون !] نه این که کلی حاشیه غلط بزنید و قرآن رو به خاطر یه سری از انسانهای حیوان صفت بی ارزش جلوه بدید !

پس برای همه بهتره که فقط راجب به خود موضوع اصلی مثل سایر دوستان که اومدن نظرشون رو دادن حرف بزنید و الکی بحث ناهنجاری ها رو وسط نکشید و حاشیه غلط نزنید !

14. Top | #29
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بله حتما تاثیر داره

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      [size=4]
      با وصف و نتیجه ای غلط که دارید می گید از طوسی و طالبان یک معنی کاملا ً غلط رو استفهام کردید و خوندن زیست رو چسبوندین به آخر حرفتون ؟!
      توصیه ای دارید ؟ خیر داوطلب ها رو می خواهید ؟ اوکی بسیار هم عالی و خوب پس بهتر بود این طوری می خوندیم : [ به نظر من نه هیچ تاثیری روی حافظه نداره پس وقت هدر نده و بشین درس و... بخون !] نه این که کلی حاشیه غلط بزنید و قرآن رو به خاطر یه سری از انسانهای حیوان صفت بی ارزش جلوه بدید !

پس برای همه بهتره که فقط راجب به خود موضوع اصلی مثل سایر دوستان که اومدن نظرشون رو دادن حرف بزنید و الکی بحث ناهنجاری ها رو وسط نکشید و حاشیه غلط نزنید !
      دقیقا این قسمتو باید به خودتون بگین.
      اگه فکر میکنین حفظ قران تا کنکور میتونه باعث بشه حافظه اش بهتر بشه و نتیجه بهتری تو کنکور بگیره(با توجه به اینکه این وقتو میتونه صرف درسای دیگش کنه) با دلیل منطقی بگین نه اینکه بگید برکت میاره و چون آیاتش معجزه هست برای کسی که قراره کنکور بده و هر لجظه اش مهمه کار درستیه.
      نظر جفتمون مشخصه ، خواننده هم عاقل. هر طور دوست داره میتونه تصمیمم بگیره. نیاز به کش دادن بحث نیست..

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن